אבי בלוט מנוה צוף מפעיל מסתערבים נגד יהודים.בולס שקמים
"מהרסייך ומחריבייך ממך יצאו..."אריאל דל"ת
הצבא הוא חלק ממצוות התורה,כמובן שהמעשה הוא מעשהבחורצ'יק
אשר לא יעשה.
ואז בולס שקמים יגיד " לך תשטתח על קבר רבין" אז אני אבחר לא לענות..(מי שלא מבין על מה אני מדבר בשורה זו,יעיין קצת וימצא שבכל תגובה בממוצע שלו,לי,אמר "לך לקבר רבין"..
הצבא שקיים כיום--אריאל דל"ת
המכונה "צבא ההגנה לישראל"
הוא לא צבא שהתורה צוותה להתגייס אליו.
אז תדייק ותאמר- "צבא הוא חלק ממצוות התורה"
ולא- "הצבא הוא חלק ממצוות התורה"
כי יש הרבה מאוד הבדלים בין צה"ל לבין הצבא שהתורה צוותה עליו...
(ולמיטב זכרוני, כשבולס שקמים אמר לך בפעם הראשונה שתלך להשטתח על קבר רבין ענית לו שאתה תעשה את זה בשמחה,
אז בתור אחד שיהיה שמח להשטתח על קבר של רוצח שרצח אלפי יהודים....)
התורה צוותהבחורצ'יק
להתגייס לצבא להגן על עמ'י.וזו מלחמת מצווה עזרת ישראל מיד צר שבא עליהם(עיין רמב'ם).וגם מי שלא נלחם זה מצווה כי בכל צבא צריך שיהיה גם טבחים למשל.ואל תלגלג על "צבא ההגנה לישראל" כי בוא ניראה אותך חיי יום אחד אם הצבא יסוג מהגבול! או אם לא יהיה מג"ב בירושלים! ! !אל תהיה כפוי טובה.הצבא הזה הוא שכבש את אר"י ..והוא שהגן על עמ"י.ועליו התורה צוותה להתגייס.ב' גם אם התורה לא אמרה "תצא לצה"ל" מרן הרב קוק הוכיח שלממשלה יש דין מלך.ומלך כידוע כופה העם לצאת.אז אם לא מכח לצאת לצבא.מכח דין מלך.
ב' זכרונך טוב(אולי כי זה היה שלשום?) ולא הבנתי מה אתה מוכיח מיזה? וכן אני יעדיף ללכת לקבר רבין מאשר לקבר משה הירש,שתמך בערפאת והיה שר בממשלה שלו ..ועליו אף אחד לא יוצא..למה? כי הוא היה אנטי ציוני..אז אם זה בא מהתנגדות לציונים,הכל מותר ..ולא תקללו את תומך ערפאת.אבל אם זה בא מכיוון ציוני,אז תרצחו את מי שלחץ לו יד.
הוי מתפלל בשלומה של מלכות, שאלמלא מוראה, איש את רעהו חיים בלעו"
המאירי אמר "לעולם יהא אדם מתפלל בשלומה של מלכות ולא יהרהר אחריהם, אף על פי שראה לפעמים מצד פעולותיהם דברים שהם שלא כהוגן למראה עיניו, אלא יהפך בזכותם ויכריעם לכף זכות כמה שאפשר לו, שלא ניתנה כוונתם להיות נודעת לשעתה".
מותר להתנגד לראש הממשלה,ולפעולותיו..ומותר להצביע שיירד מראשות הממשלה,אבל אסור לרצוח אותו.
תגובתי-אריאל דל"ת
התורה צוותה להתגייס לצבא להגן על עמ'י.וזו מלחמת מצווה עזרת ישראל מיד צר שבא עליהם(עיין רמב'ם).וגם מי שלא נלחם זה מצווה כי בכל צבא צריך שיהיה גם טבחים למשל. בעצמך כתבת שהתורה צוותה להתגייס לצבא להגן על עם ישראל! ואם הצבא במצבו כיום לא כל כך מגן על עם ישראל, ואני לא מדבר רק על הפינויים ביו"ש, אלא גם בעזה, שהצבא מפציץ בתים ריקים במקום להרוג מחבלים, וכשיש מחבל שיורה על חיילים והורג אותם הם לא ירו בו כי הוא מסתתר מאחורי מגן אנושי "חף מפשע"... אז לא צריך להתגייס. יש מקומות יותר חשובים לפעול בהם.
ואל תלגלג על "צבא ההגנה לישראל" כי בוא ניראה אותך חיי יום אחד אם הצבא יסוג מהגבול! או אם לא יהיה מג"ב בירושלים! ! !אל תהיה כפוי טובה.הצבא הזה הוא שכבש את אר"י ..אני כן יזלזל בצבא, כי זה לא שהוא לא המצב האידיאלי, אלא הוא מסכן את החיים שלי! זה כמו שיהיה מחבל באוטובוס ויהיה שם יהודי עם נשק שלא ירה בו מכל מיני סיבות מטומטמות. היהודי הזה הוא רוצח בעקיפין! ואם הנשק של הצבא יעבור לידיים טובות וישתמשו בו בצורה נכונה, אז אני יסתדר טוב מאוד בלעדיו. והוא שהגן על עמ"י.ועליו התורה צוותה להתגייס.ב' גם אם התורה לא אמרה "תצא לצה"ל" מרן הרב קוק הוכיח שלממשלה יש דין מלך.ומלך כידוע כופה העם לצאת.אז אם לא מכח לצאת לצבא.מכח דין מלך.בתקופה של הרב קוק ושל קום המדינה הצבא נלחם, אז קודם תלמד קצת היסטוריה... היום הצבא לא נלחם הוא רק "מתגונן". וגם זה בקושי.
ב' זכרונך טוב(אולי כי זה היה שלשום?) ולא הבנתי מה אתה מוכיח מיזה? וכן אני יעדיף ללכת לקבר רבין מאשר לקבר משה הירש,שתמך בערפאת והיה שר בממשלה שלו ..ועליו אף אחד לא יוצא..למה? כי הוא היה אנטי ציוני..אז אם זה בא מהתנגדות לציונים,הכל מותר ..ולא תקללו את תומך ערפאת.אבל אם זה בא מכיוון ציוני,אז תרצחו את מי שלחץ לו יד.לא תמכתי במשה הירש, אני לא יודע מי זה. אבל לא הייתי מתבטא כמוך...
הוי מתפלל בשלומה של מלכות, שאלמלא מוראה, איש את רעהו חיים בלעו"
המאירי אמר "לעולם יהא אדם מתפלל בשלומה של מלכות ולא יהרהר אחריהם, אף על פי שראה לפעמים מצד פעולותיהם דברים שהם שלא כהוגן למראה עיניו, אלא יהפך בזכותם ויכריעם לכף זכות כמה שאפשר לו, שלא ניתנה כוונתם להיות נודעת לשעתה".
מותר להתנגד לראש הממשלה,ולפעולותיו..ומותר להצביע שיירד מראשות הממשלה,אבל אסור לרצוח אותו.המאירי דיבר על מצב בו אינך מסכים עם דרך המלכות, לא במצב בו המלכות פוגעת בך! יצחק רבין גרם באופן ישיר לרצח של אלפי יהודים!! "קורבנות שלום" אעלק... (וגם, המשנה דיברה על "מלכות"- מלכות זה גויים, לא יהודים- אם אני חושב שיש יהודים שמנהיגים את העם לאבדון או למלחמה לא נכונה, חובה על כל יהודי באשר הוא לקום ולצעוק! לא לרצוח, אא"כ זה פיקוח נפש, אבל בהחלט להלחם בהחלטות המנהיגות...)
משה הירש שר״י הוא רשע טמא ומתועב.בולס שקמים
זה לא הופך את רבין לפחות רשע.
"עין רואה ואוזן שומעת וכל מעשיך בספר נכתבים"יהודי קטן
היזהר בדבריך.
המצב היום הוא קצת שונה מפעםמרדכי
אילו זה היה צבא שהולך על פי ההלכה אז אני מסכים איתך שיש חובה להתגייס
אבל צבא כמו בימיינו שמחייב שמיעת קול אישה שמחייב לפנות שמסלק חיילים דתיים בגלל שהתפללו שחרית - זה לא צבא שהולך על פי התורה.
ושאני בא לצבא אני רוצה מצד אחד להלחם באויב האמיתי שלי (ולא בעמ"י) ומצד שני לדעת שאני יכול לקיים שם אל ההלכה ואת המצוות ללא בעיה.
לא סתם יצאו רבנים באמירה שאם המצב שקיים היום בצבא ימשך הם יורו לתלמידים שלהם לא להתגייס
לכבוד - בחורצ'יק.המצב חסהאחרונה
אני רוצה לראות אותך חי דקה ללא הקב"ה.
אפה הקב"ה בחיים הפרטיים שלך??
אני רוצה להבין, איפה הצבא ש-"חובה מדאורייתא להתגייס אליו" היה
כשרצחו את משפחת פוגל???
איפה הוא היה כשרצחו את שלמה נתיב??
איפה הוא שומר עלינו כש-כל יום זריקות אבנים כשלוש דיווחים ביום!!
(שלא נדבר על אלה שלא מדווחים, ויש.)
איפה הוא שומר עלינו כשיש זריקות בקתבי"ם (בקת"ב: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7%A7%D7%91%D7%95%D7%A7_%D7%AA%D7%91%D7%A2%D7%A8%D7%94 )
בין פעמיים ל-20 פעם בשבוע?!?!?!?!
איפה הוא???
איפה המצווה להתגייס למקום, שכשזרקו על טרמפ (שנסעתי בו) אבן, וכשהוא הלך
לעמדה ואמר שחטף אבן, התגובה הראשונית מהמפקד היתה :"ומה אתה עשית?? ירית בו??"
אם אני חושב שאני רוצה להתגייס, אז זה יהיה אולי ל-שייטת, טיס, או ליחידה שמטפלים שם בערבים ולא ביהודים!!!
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה

כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת
קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?
בואו נארגן קבוצה ונתקדם.
ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א
ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.
אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..
תודה
קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה
אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.
שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א
אשמח למידע
איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א
בס"ד
שלום לכולם!
כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".
אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.
אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת
יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?