ה' ירחם!...מתנחל גאה.

בע"ה ית'

היתכתבות שלי אם מישו ש..-

היה עכשיו ישיבה של מליאת מועצת בנימין על פינוי מרצון של מגרון,

אחד מהנהלת המועצה  שהיה בפגישה שם רשם לי ככה: (אני ירשום תאסמסים-)

1. אני-"'מי שירים יד על ביתי אגדע את ידו' אתה תיהיה אחראי לפצועים הבאים! על א"י נילחם"

1. הוא-"אני אלחם יותר חזק ממך נגד הפינוי יישר כח גדול  על ארץ ישראל לא מדברים רק בונים."

2.אני- "תיתבייש! בשעה שאני יושב ומארגן שבת במאחז- אתם יושבים ומדברים על החרבה-דוד שלי נירצח בגבעות בשעת שמירה לא כדי שתשבו ותדברו איך להחריב ואלהפשיר בניה במקום אחר כמו משכיות"

2.הוא-"אני לא מדבר עם אף אחד אני מוחה על הדיבור בכלל על א"י וברוך ה' שקיבלו החלטה שלא מוכנים לשום הסכם"

3.אני- "זה נכון שאתם(מנהלת המועצה) היתנגדתם לכול הסכם ו"הרבנים" בעד ההסכם? איזה רבנים?" 

3.הוא-"נכון, הרב עזריאל אריאל,הרב אלחנן בן נון הרב וייצן הרב גיסר הרב קופלד"

4.אני-"הם הסכימו לפינוי מירצון?"

4.הוא-"הם קיבלו החלטה משותפת של רבני בנימין ללכת עם זמביש להסכם פינוי מרצון והיה התנגדות של הנהלת המועצה וזה יוכרע במליאת המועצה שבוע הבא"

5.אני-"תודה."

5.הוא-.לא ענה עד עכשיו,

מטעמים מובנים לא אפרסם תמיספר של חברי המליאה בריש גלי, מי שמעוניין שישלח מסר"ש.

עכשיו אני מבין את דיברי רבנו רבי נחמן שאמר שבדור שלנו יהיו הרבה רבני שקר-ופני הדור כפני הכלב..

טאטעעעעעעעעעעעעעע

זה לא מעט חצוף?מ.מ.י.ר
הרבנים שהוזכרו הם תלמידי חכמים ממש.
מי אנחנו שנקבע מיהם "רבני שקר" ומי הם רבני אמת?

הרי הגרא"מ שך זצ"ל פסק שחובה להחזיר שטחים אם יש אפילו סיכוי קטן לשלום. הרב עובדיה יוסף, פסק שרק אם יש סיכוי ממשי לשלום, אבל לדעת הרב שך- אפילו אם יש סיכוי קטן, צריך להחזיר, ובכלל אסור להתיישב מלכתחילה בהתנחלויות! זה איסור חמור להתיישב בהתנחלויות.

האם הגרא"מ שך, ראש ישיבת פוניבז' ומגדולי הרבנים הליטאים, הוא רב שקר? רק בגלל שדעתו לא מוצאת חן בעינינו?

לא. לכן, לא אנחנו נקבע מי הוא רב שקר ומי לא. תלמיד חכם הוא תלמיד חכם, ומותר לו לחלוק על דעות של רבנים אחרים, ואפילו (!) על הדעות שלנו.

(הגר"ש ישראלי והגר"א שפירא חלקו עליהם, ופסקו שאסור להחזיר שטחים, ויש על זה חוברת שיצאה בישיבת מרכז הרב, בשם "באתי לגני" או שם דומה).
ואני דיברתי עם 2 מהאנשים שישבו בישיבהקוקו
והם אמרו לי שהתקבלה החלטה שלא להסכים להעתקת מיגרון.
מתנחל גאה- נכון אתה דיברת עם "י.ל" "אח של..." ?...
צודק זה מאוד חצוףהכהניסט הנודד
זה מאוד חצוף ש"רבנים" פוסקים נגד התורה.
וחוץ מזה דייק מדבריך גם הרב שך זצ"ל וגם הרב יוסף שליט"א דיברו על מצב שבו יש סיכוי לשלום(אגב הרב יוסף אמר לפני כמה חודשים שהוא לא רואה בזמן הקרוב סיכוי לשלום).
ועוד דבר, פינוי מגרון לא קשור בכלל לשלום זה בכלל עניין של חוקיות הישוב.

שה' ישלח להם עצה טובה ורפואה שלמה במהירות!קראתיך
אני חושב שכדאי לנסות איך שהוא לדאוג שמועצת יש"ע יסבנדא מצוי!!
אני חושב שכדאי לנסות איך שהוא לדאוג שמועצת יש"ע יסבנדא מצוי!!
*קפץ לי!בנדא מצוי!!
יסכימו לכל מיני פינויים ברצון כאלו......מסיבה אחת עיקרית!
אבל וחשוב להדגיש אבל לדאוג לזה שבסופו של דבר הם לא יפנו וידאגו שכל ההסכמים יהיו מבוטלים!
והנה הסיבה:
מדינת ישראל כרגע דואגת שלא יבנו בשטחים כדי שלא נוכל לגדול!
עצם זה שאנחנו "מסכימים" כאילו להסכמי המאחזים זה בעצם כדי לבנות עוד בתים אבל לפני שמגיעים לזמן הפינוי הם יבטלו את כל ההסכמים ואם יבואו לפנות נעסה להם יותר מעמונה!
חוץ מזה ככה המדינה מכשירה כל מיני ישובים ולא נוגעת בהם לפחות שנה שנתיים אם לא שלוש עד שגומרים לבנות את הבתים בישוב האחר!
אני תוהה אם אני הלא נורמלית...אנונימי (פותח)
אני היחידה שמזועזעת מילדים שמרגישים מספיק גדולים בשביל לחלוק על רבנים ולצאת נגדם?
אל תגידו לי שהרבנים שלכם הם אלו שפוסקים את ההלכות האלו. אפילו אם זה נכון, מאיפה החוצפה שלכם להיכנס למחלוקות האלו?
אני ממש לא נכנסת לעצם המחלוקת. אבל מחלוקת בין רבנים צריכה להישאר בין רבנים!!!!
איך משפט כמו "זה מאוד חצוף ש"רבנים" פוסקים נגד התורה." לא זוכה פה לתגובה הולמת (כמו סטירה מצלצלת שאולי תנער קצת...)
מה זה "נגד התורה"??? מי החליט שה"תורה" היא דווקא כמו שאתה מפרש אותה, ולא כמו הרבנים האלה???
איך יש לך חוצפה לבזות רבנים -אפילו אם לשיטתך הם לא רבנים, לבזות אנשים זה לא "נגד התורה"?
זה כבר מזמן עבר את כל הגבולות הלגיטימיים של מחלוקת לשם שמיים.
לא ראיתי שום פסק הלכה אחר שלקחתם כל כך רחוק והוצאתם עליו כל כך הרבה אנרגיות, כמו פסקי ההלכה של ה"רבנים שלכם" נגד ה"רבנים המזוייפים", עד שכל 5 דקות בערך נפתח פה עוד שרשור על ה"חוצפה" של ה"רבנים" האלה.

אני מזועזעת עד עמקי נשמתי מההודעות עצמן (ואני מתייחסת לכל הפורומים פה, לא לאדם ספציפי)

זה יישמע ממש כמו קלישאה אם אני אוסיף ואכתוב על שנאת חינם, תשעה באב וכו'. אבל זה כל כך מתבקש!
אבל מזועזעת עוד יותר מזה שזה לגיטימי, ואף אחד אינו פוצה את פיו אל מול הבזיון שהולך פה.
שרי צודקתאנונימי (פותח)
שרי את צודקת מאה אחוז גם אני חושב ככה חוץ מזה שזה הוצאת דיבה..
תיקון...אנונימי (פותח)
אני מזועזעת עד עמקי נשמתי מההודעות עצמן (ואני מתייחסת לכל הפורומים פה, לא לאדם ספציפי)
אבל מזועזעת עוד יותר מזה שזה לגיטימי, ואף אחד אינו פוצה את פיו אל מול הבזיון שהולך פה.

זה יישמע ממש כמו קלישאה אם אני אוסיף ואכתוב על שנאת חינם, תשעה באב וכו'. אבל זה כל כך מתבקש!

שר יאת חיה בסרט.א"ר יצהר
כבר מזמן כולם בתוך המחלוקות וזה לטובה.
אסור לאדם לשים את הראש בחול ולומר שהרבנים יפתרו את הבעיות.
כי זה בעיות של כלל ישראל ולא של רב מסויים מול רב אחר.
מה שלי לא מובן בכל העסק זה איך זה שיש עוד אנשים שאננים אחרי שראינו בגוש ובכפר מימון\אופקים איך מועצת יש"ע עם רבנים גדולים וחשובים ועם אנשים שפעלו רבות למען ההתישבות בא"י וכן למען עמ"י והתורה כל אלו הגדולים ביחד נתנו למשטרה את מילת כבודם,שהם אחראיים שאף אחד לא יצא מתוך גבולות כפר מימון.
אסור לנו להישאר בבועה ולסמוך על כולם. אסור לנו ליפול שוב באותה טעות.
אם כן ניפול,זו עלולה להיות נפילה כמעט חסרת תקנה בגלל שמצב העם גם ככה לא ממש במקום גבוה.
בקיצור צאו מהסרט הטוב ומהאשליות. צריך לשים יד על הדופק כל הזמן,לא מרגישים דופק תקין? מייד פועלים,שלא נצתרך להכות על חטא כמו המגורשים שלא נלחמו ועכשיו הם כואבים.
בתקווה שהובנתי נכון.
יומעולה ושבת שלום יבנה המקדש!
לשרי=)הכהניסט הנודד
"רבנים" אלו פסקו נגד התורה משום שהתורה כבר אמרה שאסור להשאיר מארץ ישראל שממה (אני לא זוכר את המילים המדויקות בפס' , אשמח אם מישהו יכתוב אותו)
טוב, אני רואה שיש גדולי תורה בפורום הזה.מ.מ.י.ר
אני לא אחזור על דברי, אבל הגרא"מ שך פוסק שאסור להתיישב בכלל בהתנחלויות. איסור.
אני מקווה שאין פה מישהו שאומר שהוא "רב שקר" חלילה.
מה שאני ניסתי להגיד -מ.מ.י.ר
הוא שלא אנחנו, נערי ונערות פורום ארץ מולדת, נקבע מי הוא רב שקר ומי הוא רב אמת.
לא שאני אומר שהרבנים הנ"ל הולכים אחרי הגרא"מ שך, כי זה לא נכון. הם מוכנים למסור נפשם על ארץ ישראל, אבל לפי דעתם, דעת תורה שלהם.
גם אני רואה שיש גדול תורה בפורום הזה...בת-אליי
הקפצההכהניסט הנודדאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

אולי יעניין אותך