אני נמצאת בפורום נופל וקם וכל כמה זמן יש איזה קרצייה שכותב שהוא קורא בפורום שלנו ואם זה בסדר מצידנו ולמה אנחנו לא סוגרים את הפורום ו... 5 לפנות בוקר, במקרה נכנסתי כאן לראות מה נשמע בקרב ילדיי הגרושים וקלטתי - גם אני יכולה להיות קרצייה חסרת טקט!!! ואתם כולכם יכולים להגיב לי מי הודעות נזעמות ומי הודעות נימוסיות שלא משתמעות לשני פנים ואני אשכרה לא יבין אתכם כי לא חוויתי את זה ואני אהנהן ואגיד שמעריצה אתכם על ההתמודדות שלכם!!!! אז פליז תכעסו עליי.. זאת חוויה להיות מהצד ש"לא עבר את זה", טוב? 
בקיצור, מידי פעם כשאין לי מה לעשות אני נכנסת לקרוא בפורום, לא מחטטנות.. אלא אשכרה להבין מה אתם חווים, כי ב"ה אבא שלי מת לפני שההורים הספיקו להמאס אחד על השני (14 שנים היו ביחד). זה מפריע לכם? למה אתם בעצם משאירים את הפורום פתוח שכל קרצייה-חטטן-חסר-טקט יכול לקרוא?.. ותגידו, בדיעבד אתם "שמחים" על מה שקרה? יענו.. "צמחתם" מיזה וגדלתם ואתם אומרים לה' תודה?? אני מקווה שאני לא פוגעת באף אחד זאת לא הכוונה!! יש לי חברה ממש ממש טובה שההורים שלה התגרשו אז שתדעו שאני מ-זה יודעת מה עובר עליכם זה כאילו קרה לי עצמי...!!!