מי אני ומה שמי? -שרשור היכרות פעימה
עבר עריכה על ידי פעימה בתאריך ה' כסלו תשע"ג 19:52

בס"ד

אמנם כבר ערכנו שרשורי היכרות בעבר אבל כיוון שיש לנו לאחרונה הרבה מצטרפים חדשים הרשיתי לעצמי(אני הרי מנהלת ) לפתוח אחד חדש שכזה, וכמובן שחובה על כולכם לענות אחרת אני אחסום אתכם!! פטיש 

שם:
עם מי אני גר/ה?
מתי אני נפגש/ת עם ההורה השני?
איך הגירושים השפיעו עליי?
משהו טוב שיצא מהגירושים האלה:
משהו שיעודד את כולם:
הוספות מעניינות[רק מעניינות!!]:

וגם- למה אני מצפה מהפורום?

אנייי תיפיונה

שם: תפארת
גיל: 11 וחצי, עוד שניה 12!! [ואל תזלזלו בי שאני קטנה. טוב? ]
באיזה גיל ההורים התגרשו? 10 וחצי .. עוד שניה שנה מבולבל
עם מי אני גר/ה? אמא
מתי אני נפגש/ת עם ההורה השני? בשבתות
איך הגירושים השפיעו עליי? יותר דיכאון, פחות מוצלחת בלימודים.. בקיצור- רע.
משהו טוב שיצא מהגירושים האלה: שקט.
משהו שיעודד את כולם: -
הוספות מעניינות[רק מעניינות!!]: -

וגם- למה אני מצפה מהפורום? שיהיה סגור. אבל לא חייבים אחלה פורום בסה"כ!

[אני חושבת שכדאי לנעול! ]

אניבריו

שם:בר יוחאי
באיזה גיל ההורים התגרשו? בפועל 13 אבל עזבנו את הבית שהייתי בגיל 3.5
עם מי אני גר/ה? במשפחה מאמצת אחרי שאמא שלי נפטרה ואבי נמצא שאינו כשיר לגידול ילדים 
מתי אני נפגש/ת עם ההורה השני? כבר 9 שנים לא
איך הגירושים השפיעו עליי? מחילונים חזרנו בתשובה
משהו טוב שיצא מהגירושים האלה: ר''ל
משהו שיעודד את כולם:את הרע עברתם עכשיו אפשר להשתחרר

הייאורירי15

שם: אורי כהן

איזה גיל ההורים התגרשו: 13 אבל אבא לא בבית מגיל 12

עם מי אני גר: אימא

מתי אני נפגש עם אבא: פעם בשלושה חודשים

איך הגירושים השפיעו עליי: דיכאון בלתי פוסק, עצבנות, ירידה ניכרת בלימודים- או בקיצור: חרא

משהו טוב שיצא לי מהגירושים- אין

משהו שיעודד את כולם: ממש אין לי... גירושין זה לא דבר מעודד...

למה אני מצפה מהפורום? שיהיה סגור ושיעזרו

היי אנונימי (פותח)

שם:אני
באיזה גיל ההורים התגרשו?עדיין לא,בתהליכים. אבל אבא לא בבית מגיל 14 ושבוע..
עם מי אני גר/ה?אמא!
מתי אני נפגש/ת עם ההורה השני?כשמתחשק לי ..לא קבוע..
איך הגירושים השפיעו עליי?נורא דומה לתיפיונה.. דיכאון,ירידה בלימודים. אבל-גם קשר ממש טוב עם חברה!!
משהו טוב שיצא מהגירושים האלה:קשר טוב עם חברה מדהימה! ולמצוא את הפורום הזה!!
משהו שיעודד את כולם: החיים יפים אם תוריד מהם את החלקים הלא יפים
הוספות מעניינות[רק מעניינות!!]: אני מעניינת חצי חיוך

וגם- למה אני מצפה מהפורום? שפשוט יהיה. זה הכי טוב!!

בבקשה לא מאנונימי.פעימה

בס"ד

אם את לא רוצה שיזהו אותך תפתחי כינוי נוסף לצורך הפורום. האנונימי לא שייך, בטח שלא בשאלון היכרות...

נראה אותך חוסמת אותי! אני בשמחה תמיד

שם: -----
באיזה גיל ההורים התגרשו?אממ לפני 4 שנים

עם מי אני גר/ה? אמא ברור!!

מתי אני נפגש/ת עם ההורה השני?פעם בחצי שנה .. בטעות..

איך הגירושים השפיעו עליי?וואו.. מאיפה להתחיל,הכניס לי לא מעט כאב.. הסתכלות שונה על החיים..

למדתי כמה הורה חשוב לילד וכמה הוא יכול להרוס אותו..

משהו טוב שיצא מהגירושים האלה:אני בנאדם אחר .. רגישה יותר , מאוד אופטימית..

ו .. בעיקר האמונה- תודה לקב"ה על הכל!!

משהו שיעודד את כולם: אני בטוחה שהבתים שתקימו ייראו אחרת..ראינו בעיניים כיצד לא לנהוג..

הוספות מעניינות[רק מעניינות!!]: החברה פה מקסימים!! והמנעלות מותק |חנפן| צוחק

למה אני מצפה מהפורום? שיהיה מקור סיוע לכולם.. וכמובן שילך ויגדל!!
צוחק

אש להבה

שם:     שירה
באיזה גיל ההורים התגרשו?     אממ.. סוף כיתה ב' נראה לי....
עם מי אני גר/ה?     אמא
מתי אני נפגש/ת עם ההורה השני?     פעמיים בשבוע, שבת כל שבועיים..
איך הגירושים השפיעו עליי?     אממ.. נהייתי עם פתיל יותר קצר? כשהייתי קטנה יותר הייתי מרביצה (גם למורות)

אבל גם נהיה שקט בבית, וזה הרגיע אותי...
משהו טוב שיצא מהגירושים האלה:     אני לא מתפדחת להביא חברות הביתה, ולהתפלל שלא יהיו מריבות.
משהו שיעודד את כולם:     אממ המוטו שלי? "מה שיבוא יבוא, וכשיבוא, לא תהיה ברירה אלא להתמודד עם זה.."

(הארי פוטר, שם, שם), במחשבה שניה, לא ממש מעודד, אבל כולנו באותה סירה

הוספות מעניינות[רק מעניינות!!]:  אני (כמעט) תמיד באישי! (אם אני לא עונה, לא להעלב, לפעמים זה לא קופץ
?                                                לי...) מוזמנים/ות בכיף! 

וגם- למה אני מצפה מהפורום?    שתמיד יהיה פה בשבילי, ושלא יהיה סגור.. טוב ככה....

ח"ו שלא יגדל....משיחי
מדהים!נשנה את העולם

מה שקורה פה זה מדהים..

בזמני לא היה את מי לשתף ופשוט השתגענו בתוך תוכנו.

אכן האמונה זוהי הדרך להצלחה.

ואני מאחלת אותה לכולם!

מקווה להיכנס יותר על מנת ללמוד מכם..

רק טוב!

מי אני ומה שמי?גריזלי

שם:

חסוי
חסוי מעל 25
באיזה גיל ההורים התגרשו?

25 אבל הבעיות התחילו בגיל 18

עם מי אני גר/ה?

אישתי

כל כמה שבועות

גרמו לי להשקיע יותר בזוגיות שלנו ולדעת איך לא להתנהג.

(אמרו לפני) שקט
משהו שיעודד את כולם:

גירושין זה לא הכל בחיים! וזה לא סוף העולם למרות שלפעמים זה נראה ככה!
אני דור שני לגרושים משני הצדדים

זה אומר שאני גרושיי גזעי?

שיהיה מקום שאפשר לפרוק בו הכל

לי יש בעיה אחת (טוב כמה אבל זה לא המקום.. ) אני לא רוצה שמישהו מהמשפחה שלי יקרא את מה שאני כותב פה

זה קצת נכנס לוויכוח האם הפורום צריך להיות סגור או לא

למרות שאני בקושי פה..אני גם אשתתף!מישהי^^^

שם:^^
באיזה גיל ההורים התגרשו? כיתה ט'.. 14.5
עם מי אני גר/ה? אמא!
מתי אני נפגש/ת עם ההורה השני? פעם בשבוע\שבועיים ושבת בחודש בערך..
איך הגירושים השפיעו עליי? מתביישת להביא חברות לבית.., קצת נתק מהאחים.
משהו טוב שיצא מהגירושים האלה: יותר אמונה בה', יודעת שבעז'ה הבית שאקים יהיה שונה..
משהו שיעודד את כולם: ה' לא מביא לאדם נסיון שהוא לא יוכל לעמוד בו(: אשרינו שזכינו.תאמינו שהכל לטובה למרות שלא הכל טוב. ובעז'ה נראה רק טוב בהמשך החיים.
הוספות מעניינות[רק מעניינות!!]: אבא שלי התחתן שוב ואני לא סובלת ת'אישה שלו!! (אם זה מעניין..)

וגם- למה אני מצפה מהפורום? שימשיך כמו שהוא(: תודה לכווולם.אתם לא יודעים כמה זה עוזר..

גריזלי- "גרושיי גזעי"- אימצתי את ההגדרה! ניל"ס

שם: ניל"י.
באיזה גיל ההורים התגרשו? 10 וחצי
עם מי אני גר/ה? עם בעלי (עד החתונה עם אמא)
מתי אני נפגש/ת עם ההורה השני? בערך פעם בשנה (כשהוא בא לארץ, לא קבוע...)
איך הגירושים השפיעו עליי? ראייה יותר ריאלית לגבי זוגיות, נישואין ואנשים עם חיים לא שגרתיים.
משהו טוב שיצא מהגירושים האלה: כל אחד בבית פיתח את האישיות שלו לכיוון אישי, ונהיה לנו בית מגוון (מאוד...)
משהו שיעודד את כולם: כמו שאמרו לפני- כל אחד למד מזה המון. הקב"ה נותן לנו נסיונות שאנחנו יכולים להתקדם מהם, ושיש לנו את הכוחות לעבור אותם חזקים יותר. אז בעצם...זכינו! (ובעיקר זכינו לחיים מעניינים)
הוספות מעניינות[רק מעניינות!!]: יש לי ב"ה המון סבים וסבתות, מהנישואין ה-2 וה-3 של הסבים והסבתות שלי (מצד אחד, ומהצד השני אמא שלי בת מהנישואין ה-2...), וזה מאוד מסובך אבל מעניין ההורים שלי נשואים שוב ב"ה, וזה משעשע לראות אחים חורגים משני הכיוונים משחקים יחד

וגם- למה אני מצפה מהפורום? שכל אחד ימצא פה את המקום לו לפרוק, לעזור ולמצוא מישהו שיבין אותנו, וכמובן- שיהיה לנו נעים לשתף פה

גם אני...יהיה טוב...

שם: יהיה טוב...

באיזה גיל ההורים התגרשו:    זה קורה ממש עכשיו... (מקווה שיהיה מהיר...)

עם מי אני גרה: ?     כרגע, אמא

מתי נפגשת עם ההורה השני?     פעם בשבוע לבנתיים

איך זה השפיע עליי?    כרגע מרגישה שהכל רע, כל דבר (אפילו שממש לא קשור) הולך על רגל שמאל, חוסר שקט נפשי....

משהו טוב שיצא מזה?   כמו שאמרו לפני: מרגישה חופשי להזמין חברות הביתה,ומרגישה שהחברות שלי הן חברות אמת לטוב ולרע

משהו שיעודד את כולם?   כנ"ל : לומדים, מתקדמים מתחזקים, לוקחים אחריות על החיים שלנו! 

אוהבת את הפורום! תמשיכו להיות כאלה טובים, מחכימים, מעודדים ומשתפים!!!!חיוך

..טוב .. אנונימי (פותח)

שם: נויה
באיזה גיל ההורים התגרשו? 13 המריבות התחילו הרבה לפני.
עם מי אני גר/ה?עם אמא
מתי אני נפגש/ת עם ההורה השני? שבתות ומפגשים של המשפחה.
איך הגירושים השפיעו עליי? רע . דיכאון והאימון שלי התפוגג.
משהו טוב שיצא מהגירושים האלה: אין מריבות .
משהו שיעודד את כולם:--
הוספות מעניינות[רק מעניינות!!]:--

וגם- למה אני מצפה מהפורום? שימשין להתקיים (:

איזה מצחיק... הניגודי גיל כאן...שונמית

אני די באמצע.

שם: אבישג
באיזה גיל ההורים התגרשו? 13
עם מי אני גר/ה? אמי מורתי ואחיותי החביבות
מתי אני נפגש/ת עם ההורה השני? פעם בשלושה חודשים, אפילו יותר...
איך הגירושים השפיעו עליי? אני יותר בוגרת, מקבלת מציאויות שלא נוחות לי
משהו טוב שיצא מהגירושים האלה: הכל לטובה!, וחוץ מזה אני לא צריכה להרגיש קרועה בפגישות הקצרות והכעוסות בין ההורים שלי.
משהו שיעודד את כולם: תהיו גאים, אתם זכיתם בקשיים גדולים יותר מאחרים (בדברים מסויימים), זה אומר שאתם אנשי סיירת! ה' מאמין בנו שנעמוד בבדברים הגדולים כי הוא חושב שאנחנו עצמינו גדולים יותר. 
הוספות מעניינות[רק מעניינות!!]: בידי בם! סתם... שווה לקרוא את המנגינה האחרונה- זה אנחנו, ילדי הורים גרושים.ספר מרגש ומלא תובנות.

וגם- למה אני מצפה מהפורום? להיות מקום בו אני מרגישה בנוח להתבטא, לפרוק, ולהרגיש עוד בית...

אני ... D:גל=]

שם - גל 

גיל - כשתהיה בנאדם ;) ..

באיזה גיל ההורים התגרשו - שנה שעברה . בפסח .

עם מי אני גרה ? - פעם אצל אבא , פעם אצל אמא . תלוי במצברוח שלי חושף שיניים [אבל תכלס , הרוב אצל אבא ]

מתי אני נפגשת עם ההורה השני ? - הרבה ... :] 

איך הגירושים השפיעו עלי ? - נתנו לי מבט אחר על החיים . מבט יותר בוגר ובוחן . חישלו אותי . ;P

משהו טוב שיצא מהגירושים האלה - שסופסוף ההורים שלי מרוצים . עשו מה שטוב להם . ואם טוב להם - אז טוב לי

משהו שיעודד את כולם - אתם מתוקים :] . זכיתי להיות חלק מכם ! ... החיים טובים ויפים

הוספות מעניינות - [זה בריא לחייך ! זה מחזק את שרירי הפה ואת שרירי השמחה D: ]

למה אני מצפה מהפורום - מקום חם , אוהב  ... שמבין .

!

פדיחה-שכחתי לענות פעימה

באיזה גיל ההורים התגרשו? 13
עם מי אני גר/ה? לא כ"כ נמצאת בבית במהלך השבוע אבל נק' המוצא היא אמא, לפעמים שבתות אצל אבא
מתי אני נפגש/ת עם ההורה השני? שבתות, פעם ב-גם כמה שעות כשיש לי זמן[וכוח] ביום חול.
איך הגירושים השפיעו עליי? איך לא? על כל דבר בחיי- ביגרו אותי מאוד, השפיעו על סגנון החברות שלי, על מידת הדתיות[לטובה], שינו את ההתנהגות שלי ואת תחומי העניין. קיצור-הכל.
משהו טוב שיצא מהגירושים האלה: שני בתים, תמיד יש מקום לברוח אליו, אפשר לשגע חברות['איפה את?' 'בדרך הביתה' 'היית עכשיו בבית, לא?' 'כן, בבית השני']
משהו שיעודד את כולם: סביר להניח שאם ההורים לא היו מתגרשים המצב בבית היה הרבה יותר גרוע...
הוספות מעניינות[רק מעניינות!!]: אני המנהלת

וגם- למה אני מצפה מהפורום? שיהיה מקום שיוכלו לפרוק בו ולתמוך באחרים, להחליף חוויות משותפות, להעלות דיונים ולשתף בדברים משמחים

מי אני ומה שמי?נשנה את העולם

שם: נשנה את העולם
באיזה גיל ההורים התגרשו? המריבות התחילו מגיל 0 בגיל 17 התחיל הבלגן בגיל 23 (בערך) התגרשו.
עם מי אני גר/ה?

בעלי היקר.
מתי אני נפגש/ת עם ההורה השני? וואוו פעם בהרבה הרבה זמן...

היה קשה מאוד!! הכל היה קשה!

חישול אמיתי לחיים, הקמת בית שונה לחלוטין ב"ה!! אין כמו ה'!!!
משהו שיעודד את כולם:

כולנו חיילי משיח. כולנו כל כך קרובים לה'. הוא מממש שומע אותנו מכיוון שיש מקום של חיסרון. ה' ימלא חסרוננו (רק הוא!!) דברו איתו!!
הוספות מעניינות מעניינות!!]:

אין שום ייאוש בעולם כלל! הכל אפשרי! החיים ממשיכים ולא סתם ממשיכים, ממשיכים ממש ממש טוב!! הודו לו!!!

וגם- למה אני מצפה מהפורום? מקום ללמוד ממנו  (מדהים עד כמה!) ולחזק...

נעים מאד ;)חיהלב

שם: יאמי

באיזה גיל ההורים התגרשו? 18 (אני לא מוזכרת בהסכם גרושין... איזה מעליבחצי חיוך לא רבו עלי...

עם מי אני גר/ה? עם הילדים שלי
אמא לידי נפגשות פעמיים בשבוע. אבא- זה יכול להיות פעם בחצי שנה(בלי טלפונים בין לבין)...
איך הגירושים השפיעו עליי?  קצת הייתי בדיכאון כי זה היה הפתעה (ההורים שלי בחיים לא רבו ליידנו, וגם בחצי שנה האחרונה שלפני הגרושים זה לא היה ככ ברור...
למדתי להסתכל על העולם אחרת... לדעת שתמיד אין אחד צודק ושני אשם זה תמיד 50% 50%. נהייתי יותר רגישה, וכתובת להרבה חברות שחוות קשיים...
משהו שיעודד את כולם:
הוספות מעניינות[רק מעניינות!!]: מעניינות? כל החיים מעניינים. כל יום יש הפתעות,

כמו שכבר אמרו "מענטש טראכט און גוד לאפט- בני אדם מתכננים וה' צוחק מלמעלה...
 ציפיוץ שלי? לא יודעת... לשחרר... החיים מפתיעים לא תמיד לטובה...

אנחנו די קצת אנשים...שונמית
שמי בתיושמשיחי

שם:בתיוש

באיזה גיל ההורים התגרשו?12

עם מי אני גר/ה?אמא,כמובן!

מתי אני נפגש/ת עם ההורה השני?בערך פעם בשבוע,מתי שיוצא...אבל זה לקח הרבה זמן עד שהגעתי למצב הזה, בתחילה שההורים התגרשו לא ראיתי ולא הייתי מעונינת לראות את אבא שלי עד כדי כך שכשהייתי רואה אותו הייתי עוברת למדרכה ממול כדי שלא יראה אותי, החיים עברו,ביגרו אותי,השלמתי עם המצב,וכיום אין לי בעיה ללכת לאבא שלי או לצאת איתו יחד לסידורים וכדו'

ולגבי הביקורים אצל אבא שלי,כשאני מדברת על זה עם אמא שלי היא אומרת לי "אני ממש בעד, זה חשוב שתלכו לאבא שלכם" אבל תכלס שאני שם והיא יודעת שאני שם, זה ממש עושה לה צויתה והיא מנסה לזרז אותי לחזור הביתה. אז פשוט הפסקתי להגיד לה, חבל סתם להכאיב לה,ואני פשוט הולכת לשם ספונטני שאני באזור וב"ה זה מעולה. בנוסף לגבי שבתות אבא שלי לא מציע לנו לבוא אליו שבתות,אז כל עוד שזה כך מבחינתינו זה מעולה ואנחנו שובתים בביתנו הקט!

איך הגירושים השפיעו עליי? זה לא פשוט לגור עם אמא שחוותה גירושין וממש קשה לה בלי אהבה וזה דורש ממנו הרבה כך שלפעמים את נמצאת בהתמודדויות שדורשות ממך וקשה לך לעמוד בזה.

ולגבי הביקורים אצל אבא שלי,כשאני מדברת על זה עם אמא שלי היא אומרת לי "אני ממש בעד, זה חשוב שתלכו לאבא שלכם" אבל תכלס שאני שם והיא יודעת שאני שם, זה ממש עושה לה צויתה והיא מנסה לזרז אותי לחזור הביתה. 

משהו טוב שיצא מהגירושים האלה:עשו אותי מאוד בוגרת,עם גישה חכמה לחיים, חישלו ומחשלים אותי כל הזמן.

משהו שיעודד את כולם:מי שחווה שציאות כזה הוא רמה מעל מי שלא...הבעל/האישה שלכם יהיו הרבה יותר מאושרים איתכם בתור כאלה שעברו את החויה ואתם תדעו לתת להם את האושר האמיתי!!!

למדתם מהטעויות של ההורים שלכם  ולא תחזרו עליהם בעז"ה.

שיהיה לכם בהצלחה!

אוקיי, תכירו...קייטי

שם: קייטי

ההורים התגרשו בגיל: חצי שנה פעם ראשונה, שש פעם שנייה (פעם ראשונה זה היה האבא האמיתי שלי, פעם שנייה האבא החורג)עצוב

עם מי אני גרה: אימא, ברור!

מתי אני נפגשת עם ההורה השני: כשהוא מגיע לאזור המרכז, בערך פעם בחודשיים. קשרים מאוד רופפים. (נפגשת רק עם האבא הביולוגי)

איך הגירושים השפיעו עליי: הייתי עוד קטנה, לא כ"כ הבנתי מה קורה. מתארת לעצמי שהפסיכולוגית שלי תדע לומרחצי חיוך (בצחוק, אני לא בטיפול.)

משהו טוב שיצא מהגירושין: דבר ראשון, הגירושים בעצמם היו טובים, כי ככל שהזמן עובר אני רואה איזה שוני גדול יש בין אמא שלי לאבא שלי וחושבת: איך, לעזה, הם התחתנו? מבולבל. והאבא החורג בכלל היה אדם לא טוב, ונס שאמא שלי נחלצה ממנו.

ומהגירושים עצמם: כמו שכולם כתבו - התבגרתי מאוד מאוד, אני לוקחת את החיים ברצינות רבה יותר ומבינה שהם לא דבש, ומרגישה מוכנה יותר לחיי נישואין. (למרות שלפעמים תוקף אותי פחד נורא שאני לא אדע איך לנהל זוגיות, כי אין לי שום דוגמה מהבית)

משהו שיעודד את כולם: עוברים את זה. וזה לא כל כך נורא, אחרי הכל חיוך גדול

תוספות מעניינות: סתם משפט שכדאי לאמץ: כל פעם שאני מתחיל להיות עצוב על מצבי בחיים, אני נזכר במילים האחרונות של דודי האהוב שאמר: זהירות, משאית!

יאללה תתעודדו חבר'ה! החיים יפים!

שלוםטוהר456

שם: טוהר

ההורים התגרשו בגיל 13 אמא שלי ברחה מהבית

גרה עם אמא

לא נפגשת עם אבא(מקרה של אלימות)

פגע בבטחון העצמי שלי

משהו טוב :שנגמרו כל השנים הרעות

יעודד:כשנהיה גדולים המשפחה שלנו לא תהיה כזאת

ציפיות: שיהיה פה אנשים שיבינו את הכאב שלי

ואני חדשה פהטוהר456
עבר עריכה על ידי טוהר456 בתאריך ה' באדר תשע"ד 22:13

וממש שמחה שיש מקום לשתף אני מחפשת הרבה זמן חיוך 

ברוכות הבאותגריזלי

רק עכשיו ראיתי 

פדיחה..

שירשור היכרותassico8

שם: אסי
באיזה גיל ההורים התגרשו? 6
עם מי אני גר/ה? גרתי עם אימי
מתי אני נפגש/ת עם ההורה השני? נפגשנו לסירוגין ואז נוצא נתק של עשר שנים לערך (עד שאני חידשי את הקשר)
איך הגירושים השפיעו עליי? וואוו שאלה טובה בתור ילד לא קל במיוחד שבתקופי לא היה אינטרנט ומקור גישה להזדהות
משהו טוב שיצא מהגירושים האלה: עצמאות בגרות רגישות 
משהו שיעודד את כולם: החיים יפים באמת יפים תלוי איך בוחרים להתסכל על זה...
הוספות מעניינות[רק מעניינות!!]:מקווה לעזור ושתעזרו לי....

וגם- למה אני מצפה מהפורום?להחכים ולעזור

אם אני אינני אני אז מי אני בכללפשוט_
שמי: איתי
גיל 20
ההורים מתגרשים בימים אלו...
אגור עם אבא
ואפגש עם אמא שאוכל

איך משפיעים עלי הגירושים: קשה לי להיות בבית
במיוחד שכשתיהם נמצאים ולא מדברים אחד עם השני והקשר עם האחים מתחזק

משהו טוב?!אני עוד לא יודע אני עדין מעכל את התהליך

משהו שיעודד להורים סוף סוף טוב

אני כמעטלא נכנסת,אבל בשביל הפעמים שכן,אז קצת עליחנה צוריה
?שם:חנה צוריה

באיזה גיל ההורים התגרשו?אמצע כיתה ב

עם מי אני גר/ה?נשואה ב"ה,גרתי עם אמא

מתי אני נפגש/ת עם ההורה השני?נפגשת עם הקבר שלו פעם בשנה,ולפעמים פחות,ובעז"ה נפגש שוב בתחיית המתים

טוב,ועכשיו לא בציניות-בעקרון שבת פעם בחודש.

איך הגירושים השפיעו עליי?לא השפיעו

משהו טוב שיצא מהגירושים האלה:אני לא זוכרת מציאות אחרת,אז כביכול כל המציאות חיים שלי היא במסגרת הזו של 'בת להורים גרושים,ובהמשך יתומה',אז בלי זה לא הייתי מי שאני היום.

משהו שיעודד את כולם:
לא רוצה לדרוך על פצעים,כשאני בעצמי לא יותר מידיי חוויתי מה זה הגירושין של ההורים שלי,ולא יודעת מה כן יהיה מקום שאומר ומה לא.

גם- למה אני מצפה מהפורום-האמת שאני נכנת בעיקר כדי לראות אם יש דברים שנוגעים למה שחוויתי,סתם כדי לראות שאני לא היחידה(חוץ מאחותי כמובן) וגם כדי שאם יש לי מה לומר בהקשר של דברים שכן נוגעים למה שחוויתי,אז שאגיד.

תוספות מעניינות-
קצת הבסברים ורקע על עצמי,ואולי זה יסביר את ציניות השחורה בכמה אני מתראה עם אבא-
אבא שלי יה חולה מאז שהייתי בגן,וכשהייתי בכיתה ב' ההורים שלי התגרשו,לא קשור בכלל לזה שאבא שלי היה חולה,ויעיד על כך העניין שהליך הגירושין התחיל לפני שיה חולה,והושהה עקב המחלה.
בגלל מצבו הבריאותי סוכם על שבת פעם בחודש.
הרבה פעמים זה יה אצל סבא ז"ל וסבתא שתבדל"א,אז אמא היתה שבתות איפהשהו בירושלים או באיזור כדי להחזיר אותנו הביתה,וכדי בכלל להביא אותנו לשבת.
דברנוכל יום בטלפון,ובירכנו אותו -" יהי רצון שהקב"ה ישלח לך רפואה שלימה מן השמים,רפואת הנפש ורפואת הגוף,בתוך שאר חולי עם ישראל,כי רופא חינם ה' ",ככה היינו מסיימות או מתחילות(כבר לא זוכרת) כל טלפון איתו,ואומרות לו מה למדנו מה חווינו,וכו',בקיצור ב"ה חווינו משני הצדדים חוויה חיובית,ולא כעס אחד על השני.תודה לאמא! ולה'! ולאבא ז"ל.

אבא נפטר כשהייתי בכיתה ו',כל תקופת הגירושין שאבא יה מחוץ לבית לוותה בכך שאבא היה בבתי חולים ושיקומים,ולכן לא חחץווינו את זה כאבא יצא מהבית,אלא יותרר סביב זה שהיה חולהו,אחר כך שנפטר.
חדש באתר וגם פהקולמוס
אהרון
15
הם עדיין בתהליך, אבל אבא לא בבית כבר חודשיים
כמובן שבבית עם אמא
כשאבא מגיע מסיבה כלשהיא, בשבתות...
אני בעיקר פחות מרוכז בלימודים....
מקווה שיצאו מזה רק דברים טובים
משהו שיעודד את כולם: עוד כמה שנים בודדות מתחתנים וזהו....
אני.. וגם עידןלירן
לירן ועידן (בת דודה שלי שהיא גם פה)
13
שאהינו בכיתה ו:
אני גר אצל אבא וגם עידן
זה לא משפיעה אלינו..
היי ר"מ

שם: רעיה
באיזה גיל ההורים התגרשו?בסוף כיתה ב'
עם מי אני גר/ה?עם אמא
מתי אני נפגש/ת עם ההורה השני?בעיקר בחגים ולפעמים שבתות.. לא משו קבוע..
איך הגירושים השפיעו עליי? אני פחות מתייחסת לרגשות שלי.. לא מתעמקת בהם..
משהו טוב שיצא מהגירושים האלה:ביגרו אותי. לימדו אותי לחיות עם המציאות בטוב חיוך
משהו שיעודד את כולם:תן חיוך! הכל לטובה!!חיוך גדול

לא הבנתי למה כזה ברור שאצל אמא?חסוייה
ספציפיתר"מ
ספציפית אצלי זה היה ברור לי, כי אבא שלי לא מתפקד כאבא אז לא יכולנו להישאר אצלו..
אניבריו

שם:בר יוחאי
באיזה גיל ההורים התגרשו? בפועל 13 אבל עזבנו את הבית שהייתי בגיל 3.5
עם מי אני גר/ה? במשפחה מאמצת אחרי שאמא שלי נפטרה ואבי נמצא שאינו כשיר לגידול ילדים 
מתי אני נפגש/ת עם ההורה השני? כבר 9 שנים לא
איך הגירושים השפיעו עליי? מחילונים חזרנו בתשובה
משהו טוב שיצא מהגירושים האלה: ר''ל
משהו שיעודד את כולם:את הרע עברתם עכשיו אפשר להשתחרר

וגם- למה אני מצפה מהפורום?אנוכי

שלום לכולכם, אני חדשה כאן ועונה לשאלות:מתנחלתמהשומרון

בס"ד

שם" שמי מיכל ואני דתייה וגרה בגינות שומרון שבקרני שומרון רבתי.

הגיל שלי הוא: בת 32 (כיום גרושה בעצמי..)

מתי התגרשו ההורים: ההורים שלי התגרשו כשהייתי בת שנה-שנתיים משהו כזה....כשעוד גרנו בכפר סבא וכיום אנו גרים בגינות שומרון שבקרני שומרון רבתי.

עם מי אני גרה: אני  האחות האמצעית (הסנוויץ מה שניקרא חח) גרה עם 4 האחים שלי, 2 בנים- אחד גדול ואחד קטן ועם אחותי הקטנה בבית אימי בגינות שומרון. ( אחותי הבכורה נשואה לחרדי וגרה באור יהודה עם 5 האחיינים המתוקים שלי!)

מתי אני ניפגשת עם ההורה השני: אני נפגשת אם אבא שלי לפחות כיום בטלפון בעי'קר, אני ואחותי הגדולה שומרות איתו על הקשר בגלל מצוות כיבוד הורים, והאחים האחרים שלי עוד קצת עדיין שומרים לו טינה על העבר.... שלא דאג להם ועכשיו רק כביכול נזכר בכך.. ועוד סיבות כניראה...וכשיש לו ולי יום חופשי מעבודה - לעיתים לא הכי קרובות - אז אנו נפגשים ממש ומטיילים ואוכלים ייחד ... כי הוא עובד כמאבטח בקניון, ואני במחליפה בגני ילדים, אז לא תמיד יכולים להיפגש..

השפעה של הגירושים עליי: אני התגרשתי מסיבות אחרות.. שלא קשורות לגרושים של הוריי. זה  השפיע המון כי למעשה גדלתי ללא אבא מגיל שנה שנתיים, ולא היה לי למי לקרוא אבא.... ועברתי המון בחיים- כולל זה שהתגרשתי בעצמי מסיבות אחרות....

משהו טוב שיצא מכך? שאימי לפעמים אומרת לי יישר כוח על כך שאני שומרת איתו על הקשר בגלל כיבוד הורים וקצת אולי מקרב ביניהם או מרחוק.....או שאני מדמיינת זאת...

משהו לעידוד< ? לעולם לא להתייאש..... להמשיך את החיים למרות הכל!! ולהאמין שעוד יהיה טוב ב"ה אמן@!

שכחתי לציין מה אני מצפה מהפורום:להבנה, איכפתיות....מתנחלתמהשומרון

בס"ד 

ולשיתוף פעולה והתכתבות מהנה ומועילה אמן! ב"ה@!

יאללה- מצטרפת...שירוש16

שם: שירה

גיל: עד היום לא סיפרתי, למה נראה לכם שאתחיל עכשיו?ליקוקקורץ סתם...

באיזה גיל ההורים התגרשו: לפני בערך 9 שנים. (וכן, אנחנו סופרים....)

עם מי אני גרה: עם אמא.

מתי אני נפגשת עם ההורה השני? בהסכמים- פעם בחודש. במציאות- פעמיים בשבוע ואפילו יותר...

איך הגירושים השפיעו עלי? תאמת- רק טוב השפיע. ב"ה. אני שמחה, אופטימית, (כן, גם צינית לפעמים. זה התחביב שליקורץ)

רואה את החיים כמו שהם מבלי לייפות אותם.

משהו טוב שיצא מהגירושים האלה: רק משהו אחד?חצי חיוך... מלא דברים טובים, ולא חסר... .

הבונוס הוא שנולדה לי אחות נוספת מתוקהמתוקה מאבא שלי. אין עליה. היא הכי הכי בעולם ושאף אחד לא ינסה להגיד אחרת!כאילו מוציא לשון

משהו שיעודד את כולם: רובם כאן כתבו שהם לא בקשר אם האבא. וזה נורמאלי ולא באתי להתחשבן. אבל רק רציתי להגיד שכש"אבי עזבוני- ה' יאספיני"- ואין כמו הפס' הזה לתאר עד כמה שהמציאות הזאת נכונה ואמתית. 

אין לכם אבא תומך ומגן (ואוהב)? סתכלו ללמעלה. שם אבא של כולנו נמצא. והוא מחכה רק לך, כן לך, שתפנה אליו ושתדבר איתו. ממש כמו שאתה היית מדבר עם אבא שלך הביולוגי. פשוט תדבר/י... . הוא מחכה לך.

הוספות מעניינות: אין כמו הקשר עם אבא שבשמיים!!!! אין!!!

למה אני מצפה מהפורום: א- שלא ייסגר. ב- שיהיה מקום תומך ונותן בלי לשפוט ומבלי להתחשבן עם אף אחד.

סורי להיות רעה, אבל על זה נאמר -קייטי

"אל תטיפו לאחרים אם אתם לא במקום הזה."

לך ברוך ד' (ברוך ד'!!!!!!!!) יש אבא שמאוד בקשר, ואפילו חצי אחות שמאוד בקשר, אז את פשוט לא יודעת איך זה מרגיש כשאין את זה.

אוף, האמת שאת לא הטפת כלום אא עודדת, וזה בעצם יפה מצידך, אז אל תקחי את זה אישית... פשוט קשה לי עם הנושא הזה עכשיו אפאטי

בא לך לדבר על זה באישי?שירוש16

באמת- אין לי בעיה.

וזה שאני רואה את אבא שלי בכזו תדירות לא מעידה על הקשר שלי איתו. להפך- אני כתבתי כמה אפשר להתחבר לאבא שבשמיים!!!! לקב"ה!!!.

וזה שאחרי 9 שנים של גירושין איכשהו יש לי קשר מסוים עם אבא שלי לא מעיד על ה-8 שנים האחרות.

אניגילגילה

שם גילה

גיל 11

באיזה גיל ההורים התגרשו 5

עם מי אני גרה בסרוגין ראשון אמא שני אבא וכן הלאה ובשבתו זה שבועים שבועים

מתי אני נפגשת עם ההורה השני-

איך הגרושים השפיעו עלי לא זוכרת

משהוא טוב שיצא מהגירושים לא זוכרת

משהוא שיעודד את כולם אין לי

הוספות מענינות זה קשה מאוד לחיות בשתי התים כבר פעמים ההורים התבלבלו והייתי יומים אצל אמא ויומים אצל אבא ופעם אחת בנתיים אני התבלבלתי וחזרתי לבית של אמא במקום של אבא

אוקי-3232

בת 18

ההורים התגרשו בגיל 8

גרה עם אמא עד שהתחתנתי.

ממוצע פעם בחודש, לא מסודר.

עד כתה ט' הכחשתי, ואז באה ההתמודדות ובגדול. הרבה בכי, המון... דיכאונות, חוסר יציבות וביטחון עצמי... בעזרת ה' הטוב ושליחים מקסימים שהוא שלח התגברתי לאט לאט והיום ב"ה מעולה גם בעזרת הבעל המדהים.חיוך

משו טוב זה קשר חזק עם אלוקים, ואני יודעת מה לא עושים בנישואין ואיך שומרים עליהם מכל משמר!!!

אנחנו נעבור את זה! בעז"ה נקים משפחות בריאות ומאושרות!! לא להתבייש לפנות לאנשים טובים או לייעוץ. לא לשמור בלב!! וכמובן לדבר על זה עם ה'.

ממש מרגש!!!3232

עם ישראל מדהים לראות איך כ"כ הרבה לקחו את הגירושין למקום כ"כ טוב של חזרה בתשובה והרגשת קירבה לה'!!! בפועל זה מה שגם אני עשיתי ואני חושבת שבעיקר בזכות זה נשארתי שפויה......

היי.. אני חדשה פה.. אני יודעת שזה ממממש ישן אבל זה חשוב לי!!אללה אכבר-_^
שם: מעדיפה שיישאר חסוי..

ההורים שלי התגרשו כשהייתי בת שמונה אבל אמא שלי, אחים שלי ואני עזבנו את הבית לבית של סבא וסבתא שלי
כשהייתי בת חמש... כל הסיבוכים התחילו לפני שנולדתי...

אני גרה עם אמא.

אני נפגשת עם אבא פעם בשבועיים בשבת.

והגירושים השפיעו עליי בקטע אחרר!!! אם ההורים שלי לא היו מתגרשים הייתי בנאדם אחררר לגמרייי
זה ממש חיזק וביגר אותי..

משהו טוב שיצא?? הכל!!! החיים שלי מדהימים!! ברוך ה'!!!
שמעו, לכל דבר בעולם (גם אם זה נראה הדבר הכי נורא בעולםם) יש סיבה, וסיבה טובה! ה' מכוון את הכל בצורה מושלמת שהכי תתאים לך! ועצה שלי- (שהופכת את החיים להרבה יותר קלים ומובנים)
כל דבר שקורה לכם, בין אם זה ריב עם חבר ובין אם זה קוץ שנתקע לכם ברגל.. תחשבו מה הטוב שייצא לכם מזה!! זה ייעשה לכם סדר בראש ופתאום תראו את הכל כלכך פרופורציונאלי! בדוק- זה עובד!

ואני מצפה מהפורום שתתמכו כמה שיותר, שנפרגן אחד לשני ובעז"ה יהיה טוב

ועוד משהו,
אין לי מושג אם הפורום הזה עדיין פעיל, ואם אני תקועה.. (אני רואה שיש פה הודעות מ-2013..)
אז תסלחו לי אם פידחתי את עצמי(^_^)
ישן בציפייה שייתחדששאג
עבר עריכה על ידי גאש בתאריך י' באייר תשע"ו 15:57

באיזה גיל ההורים התגרשו? 6
עם מי אני גר? שניהם (פחות או יותר שבוע שבוע)
איך הגירושים השפיעו עליי? את האמת לא יודע כי אני לא זוכר מה היה לפני
משהו טוב שיצא מהגירושים האלה: הגעתי למקום שעזר לי לפתח את עצמי (אישיות,עמדות...)
משהו שיעודד את כולם: עידוד
הוספות מעניינות[רק מעניינות!!]: אני אח של מישהי שהייתה מוכרת בפורום (אני חושב שהיא כבר לא פעילה

וגם- למה אני מצפה מהפורום? שיחזרו להשתמש בו

תכירו!!תורה מעל הכל!

בטוח בקשר ללכתוב שם?

15

2-3

באולפנה

מתי שיוצא

לא זוכרת את ההורים נשואים, אבל החריגות והנסיעות והפחד שלי זה גם יקרה ולא להכיר את ההורה השני באמת ולא להכיר כמעט את המשפחה המורחבת של ההורה השני

לא זוכרת את ההורים נשואים

אפשר להיות שמחים אפילו שהחיים מדכאים

אמא שלי נשואה 4 פעמים עברתי 14 דירות ויש לי 2 חצאי אחיות

לדבר עם מי שהכי יכול להבין ובכל זאת אובייקטיבי

חדשישי יונה

שם: ישי יונה.
באיזה גיל ההורים התגרשו? 11.
עם מי אני גר/ה? אמא.
מתי אני נפגש/ת עם ההורה השני? כשמתחשק.
איך הגירושים השפיעו עליי? אמרתי לעצמי שלעולם לא אתגרש כשהייתי קטן היום אני אומר שבזוגיות אשקיע את הנשמה.
משהו טוב שיצא מהגירושים האלה: אני
משהו שיעודד את כולם: אבא ואימא לא יכולים להתגרש שוב.
הוספות מעניינות[רק מעניינות!!]: יש לי סיפור ארוך שקדם לגירושים אבל לא לפורום אפשר אולי בפרטי.

וגם- למה אני מצפה מהפורום? שיהיה חברה שאפשר לפתוח איתם שיח על הנושא הזה.

הם יכולים להתגרש פעם שניהנערה בסיכון

אבל לא אחד מהשניה וזה פחות מעניין אותי אגב קרה לאבא.ישי יונה

אהלןנערה בסיכון

שם:שי
באיזה גיל ההורים התגרשו?3
עם מי אני גר/ה?בפנימיה
מתי אני נפגש/ת עם ההורה השני?נפגשת עם ההורים כל שבת שניה
איך הגירושים השפיעו עליי?גרמו לי להיות יותר בוגרת ועצמאית
משהו טוב שיצא מהגירושים האלה: "  "  "
משהו שיעודד את כולם: לי היה שתי בת מצוות אני מקבלת שתי מתנות יום הולדת זה טוב
הוספות מעניינות[רק מעניינות!!]:אמא שלי התחתנה ליפני שבוע בפעם השלישית
וגם- למה אני מצפה מהפורום? ................. 

תשובהגיילי
שם: גיילי
באיזה גיל ההורים התגרשו?בגיל שנתיים
עם מי אני גר/ה? עם אבא
מתי אני נפגש/ת עם ההורה השני? אף פעם
איך הגירושים השפיעו עליי? הייתי קטנה..
משהו שיעודד את כולם: שלפחות אני לא זוכרת מה זה אמא אז זה לא חסר לי

היייזיינוקית בנשמהאחרונה

#הורים גרושיםרואה אור
אבא: אתה מכיר פארק נחמד להיפגש בו ב...?
😁😅🤦‍♂️
וכמובןרואה אוראחרונה
אבא: אני לא לוקח מפתח. אם אתה הולך לישון תשאיר לי מפתח בחוץ.
😁😅🤦‍♂️
שאלה\פריקהילדה998

חבל שלא ידעתי שיש את הפורום הזה הרבה זמן...

ההורים שלי לא גרושים,אבא שלי כן ויש לו 3 ילדים גדולים ממני (בהפרשים גדולים אני בת 15 והם בני 27 30 31)היה נתק מסוים בין אבא שלי לביניהם מאז שאני קטנה היינו בקשר ממש טוב איתם יש לי מהם זיכרונות טובים וחוויות עכשיו היה נתק של שנתיים וקצת נתק מוחלט מצידם אבא שלי כן ניסה להחיות את הקשר לא עבד התקופה של הנתק הייתה קשה לי מאוד התייחסתי אליהם כמו אחים שלי הגדולים בלי קשר לקשר הביולוגי

עכשיו הקשר די חזר אני פשוט כועסת עליהם אני לא יכולה לראות אותם הם גרמו לי לא  לבטוח בבני אדם שאם הם "המשפחה שלי"כביכול ועליהם אני לא יכולה לסמוך שהם באמת אוהבים אותי אבל  הם יכלו ליצור איתי קשר!!!אני לא יכולהה אחד מהם מתחתן עוד פחות מחודש ואני מוצאת את עצמי מקללת אותו בתפילה שיקרה לו על מה שהם עשו לי

אני בדרכ בן אדם נורא חברותי אני לא יודעת מה זה מוציא ממני

אןלי תכתבו לי דרכים להצדיק אותם?שאני יירגע ויבוא לחתונה ולברית בטוב

וסליחה אם זה לא הפורום הנכון ואם פגעתי ברגשות של מישהו😅

טוב שהצטרפת אלינו!ניל"ס
עבר עריכה על ידי ניל"ס בתאריך כ"ד בתמוז תשפ"א 21:26

גם אם בנסיבות לא משהו...

קראתי מה שכתבת, איזה מצב נאחס בהחלט, וממש מבאסים שככה הם עשו.

אבל תני לי להגיד לך משהו אישי: במשפחה שלי יש כמה אנשים שלא מדברים ביניהם. זה משהו של שנים, עשורים, ואני כמעט היחידה שמדברת עם שני הצדדים אז תופסת את כל האש והרטינות של כל אחד על השני.

מה שלמדתי מזה זה שלהגיד שזה היה באחריותו וככה למשוך את זה זה הכי קל, הרבה יותר קל מאשר להרים טלפון ולשבור את זה, ובאמת שמגיע לך לכעוס עליהם אבל בסוף תחשבי על זה - את כועסת עליהם כי לא שמרו איתך על קשר ולא היו איתך ברגעים חשובים בחייך, את באמת רוצה להיות עכשיו זו שמוסיפה עוד אבן לחומה הזו ביניכם בכך שתפספסי אירוע גדול כזה בחייו?

קחי זאת כהזדמנות, פתח ביניכם שאת יכולה עכשיו לבחור אם להגדיל או לסתום. במשפחה שלי האנשים האלה כבר פספסו חתונות, בריתות, לידות, נקודות ציון חשובות בחיים...זה פער שקשה לסגור, אצלך זה עוד אפשרי. ואת תהיי בנאדם גדול שעושה את זה! גם אם עוד יהיה בך כעס, זה בסדר לא לכבות את הרגש בבת אחת, זה אנושי ומובן. אולי עם הזמן אפילו תוכלי לפתוח את זה מולם ולדבר על זה בדיעבד ולהבין קצת מה היה שם, אבל בינתיים, אני מציעה, לכי ותשמחי איתם. הם אחים שלך

ועוד דבר - יש לי אחים חורגים שאני בקשר חלקי איתם, ואחותי למשל בקשר הרבה יותר קרוב אליהם, זה עניין של תחזוקה ושל רצון. אבל בהחלט ייתכן שהקשר שלנו לא מאוזן, שמה שאני מרגישה אליהם זה לא כמו שהם מרגישים אליי (חלק גדולים ממני בעשור וחלק קטנים ממני בחצי עשור, ואנחנו בשלבים שונים בחיים אז הגיוני שמתייחסים לזה אחרת). 

תודה רבה!!!ילדה998

פתרת לי הרבה דברים🥰

באהבה. ושיהיה בשמחותניל"ס

אני בערך שנתיים לא ראיתי את האחים החורגים שלירואה אוראחרונה
וגם כשראיתי אותם זה היה אחרי שנתיים שלא ראיתי אותם.
יש פער של מעל 10 שנים בינינו ואמא שלי, גם אם לא במוצהר, מרחיקה בינינו (הילדים של בעלה).

מדי פעם זה נראה לי מוזר אבל לא ככ מפריע לי.

ואני מצטרף ל @ניל"ס, את יכולה לבחור אחרת, ואם זה חשוב לך ואת אומרת שהיה לכם טוב אז אפילו כדאי לך לגשר על הפער.
מה עוללתי לעצמישחקנית
אני הולכת לישון אצל חברה של אבא שלי
וואט דה פאק
יחד עם אבא אני מקווהניל"ס

אחרת זה עוד יותר מוזר...

דווקא לאשחקנית
זה מוזר ממש

אבל היא נותנת תחושה טובה, אז זה...
יופי, תנצלי את ההרגשה הטובה כדי להגדיל אותהניל"סאחרונה

בטח בהתחלה זה מאולץ, אבל זו הזדמנות לקשר ביניכן (גם אם נראה לך מיותר ליצור איתה קשר וחיבור, שווה לנסות). מקווה שיהיה לך טוב!

תהיהלעבור את הנהר
יש מצב שאישתו של אבא שלי מקנאת באמא שלי? זה נישמע הגיוני?
אני רק רוצה לוודא שאני לא האומללה היחידה באזור.לעבור את הנהר
איפה אתם בסדר? והשנה זה כולל גם שבת! אוףףףף
אני בשום מקום. אין לי מקום. אף אחד לא רוצה לארח אותי.
אמא הולכת לחבר שלה, אין מצב שאני מגיעה גם.
ואבא הולך להורים של אישתו, אין מצב גם.
למה אף אחד לא מתחשב בי?? ואיייי אני שוקלת התאבדות! אשכרה אף אחד לא רוצה אותי אצלו.
אולי נלך לאחותי.... יהיה שם בסדר

למה תמיד אני נדפקת? למה???
ניראה לי אני יתחתן עכשיו וזהו. וסאלמט על החיים הדפוקים האלו.
מוכרמשרת
ליל הסדר זה אחד המבאסים כשאתה לא נשוי וזה יוצא על שנה שכל אחד הולך למקום אחר
למצוא את עצמך אצל דודים או אצל ההורים של גיסך מרגיש תקוע
🤬🤬🤬🤬סיוטטטטלעבור את הנהר
חברה זה אפשרות?משרת
עשיתי את זה פעם בסוכות...
לא כול כך....לעבור את הנהראחרונה
שונאת להיות נזקקת. ביחוד למקומות שהות
ליל הסדר הוא טריגר גדולברוקולי
עבר עריכה על ידי ברוקולי בתאריך ט' בניסן תשפ"א 14:37

ובהחלט חג שמראה ומעצים את הקושי
נשמע לא קל להיות בין שני בתים בלי מקום בטוח לחג
ובתחושה שאת לא רצויה בשום מקום

מקווה שתהני אצל אחותך
השיח על התאבדות אינו מתאים וכדאי לחשוב על דרך אחרת להביע את במצוקה הגדולה שאת נמצאת בה
אם קשה לך תמצאי מקום לשתף
אפשר גם לפנות לער״ן / חברים מקשיבים

תתחזקי
זה בהחלט תקופה לא קלה בהתחלה.מקום בעולם
השינויים מקשים ומכבידים, אין מקום יציב מספיק שנרגיש בו בטוחים.
אני רק רוצה שתדעי, שזו תקופה. והיא חולפת.
ובתקופה הזו כדאילקבל עזרה, אוזן קשבת, מקום חם שיקבל אותך גם עם המורכבות שאת מתמודדת איתה..

וכמובן כמו שברוקולי אמרה, שיח על התאבדות לא מתאים, וכדאי למצוא דרכים אחרות להתמודד עם מציאות החיים.
אני כאן אם תרצי הקשבה וחיבוק.
ואם אנשים זרים מתאימים לך בחג, מוזמנת לדבר איתי ונראה איך אפשר לסייע ❤️
איך אחת השבתות הכי כייפות בשנה הפכה להיות שנואה עלי מכולם?לעבור את הנהר
איך לעזאל?!
אבא לא מרשה לי לרוץ במירוץלעבור את הנהר
אני יעשה מה שבא לי
תודה גם לך.
כן כןלעבור את הנהר
וזה גם לא סיבה להתחיל להסביר לי שאצלך עדיף
כבר סיכמנו משהו. תתחייב בזה פחות.
אני לא יכולה לעזוב אותו לבד
ואל!לעבור את הנהר
אל תדבר ככה בחיים על אמא!
ואל תגיד לי שאני הבת שלך יותר מאשר הבת של אמא.
כי אני שמעתי אותך צועק על אמא שכבר היה עדיף ולא הייתם מביאים ילדים לעולם,
וזה היית אתה!
אין לך זכות לדרוש בעלות
אני לא חפץ
שבת הבאה אני אצל אוריאללעבור את הנהר
לא מעניין אותי כלום
תתווכחו מצדי עד שיבוא המשיח. שיבוא כבר
למה אתה בכלל מתווכח?לעבור את הנהר
אתם בעיקרון לא בקשר יומיומי
אין לך אפילו את המספר העדכני שלה
פשוט תשתוק.לעבור את הנהר
המשפט ’’כל המוסיף גורע’’ מוכר לך?
מר מלומד
שקט!לעבור את הנהר
טריקת דלת.
עכשיו יכאב לך בלב
חצוףלעבור את הנהר
הגעת עד לפה כדי להרוס לי גם את מקום היחיד שיש לי בעולם לנשום אויר נקי?😢
השתנת.
אני לא אוהבת את זה.
ותעזוב אותי כבר לנפשי, אתה לא ראוי להיות אבא. אתה צודק.
מה שלומך הבוקר?ניל"ס

טוב שיש לך מקום לפרוק, מקווה שזה עזר לך. ובהחלט לפעמים זה עדיף מאשר לצעוק אליו את כל הדברים שאת רוצה להגיד, במיוחד שבשעות כעס אנחנו אומרים הרבה דברים שאחר כך אולי נתחרט על חלקם...

אז מה המצב הבוקר?פרח

משתפר.....🙂לעבור את הנהראחרונה
#הגיון_בריא_של_ילד_בן_5לעבור את הנהר
עבר עריכה על ידי לעבור את הנהר בתאריך ה' בניסן תשפ"א 01:17
-למה אבא כבר לא בא לקחת אותי מהגן?
-כי הוא כבר גר בבית אחר וזה רחוק לו
-אז למה הוא לא גר בבית שלי?
-כי אבא ואימא החליטו שהם רוצים לגור בבתים שונים
-זה בגלל שהם כבר לא אוהבים אחד את השני?
-הם החליטו שהם יותר אוהבים מרחוק
-אההה, כמו רבי עקיבא ורחל?
-בדיוק
-אז בסדר. העיקר שאבא יהיה רב גדול וחשוב!!!

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
ענית מקסיםשחקניתאחרונה
ילדים לפעמים רואים את המציאות כלכך פשוט

(מזכיר לי שכשאמא שלי סיפרה לאחי הקטן, הוא התחיל לספר לה על כל ההלכות של גירושין שהוא מכיר- איזה קלף כותבים גט וכו')

אולי יעניין אותך