מדעתכם? עצות? הערות? הארות?מירי ט.
עבר עריכה על ידי מירי ט. בתאריך ט"ו חשון תשע"ג 18:59

סתם כמה ציורים נחמדים..הציור של הבחורה עם השיער הפזור הכי אהוב עלי, לא יודעת מה דעתכם.... והציור של 3 הבנות הוא לא ממש אומנותי אלא יותר סגנון קומיקס...אשמח לתגובותיכם...

18:40

ואוו אני כזה אוהבת את הסיגנון שלך!!תפארת =]
אני לא ממש מציירת בסגנון קומיקס כמוך...עיריתוש...

אז אולי זה פשוט סגנון מיוחד שלך- אבל אני ממליצה לעבוד על הפרופורציות ועל הזווייות שלא יהיו חדות מידי...וגם שמתי לב שאין אצלך הרבה אור וצל בפנים , אבל הפנים לא שטוחות ויש בהם הרבה אור וצל...
ממש ממש אהבתי את הציורים שלך!1 ממש יחודיים!! 

אבל איך אפשר לעשות אור וצל בעט?מירי ט.
השיער שאת מציירת פשוט מהמם!~א.ל

משדר רכות, חיות ושפע

אוי, את צריכה להתחיל לתת לדוגמנים/ות שלך לאכול מפוספס

כאב לי לראות את הציור האחד לפני האחרון.

חוץ מזה - קטונתי מלחלק תשבחות, בטח כשנאמרו כבר עשרות כאלה. אבל את מבוזבזת בציור - את צריכה להיות ספרית! מוציא לשון

|נאנח|דינה ל.

זה פשוט מדהים!

כיף להתבונן בציורים שלך. הם יפים כ"כ- במיוחד השיער. אין, את אלופה בזה!

אני חוזרת על דברי שאמרתי כאן: http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t475719#5514179

לגבי שאלתך על הצללות- את עושה אותן יופי! בעצמות הלחי ובקפלים בבגד. אז באותו אופן- תצלילי מעט יותר איפה שצריך- למשל על הגבין (בין העין לגבה) או קצת במצח, איפה שחצי הפנים המוצלל יותר.

מצטרפת וחוזרת על דיברי קודמיי לגבי הרזון של דמויותייך וזויתיות חדה מדי בלסת.

ניכר שזה הסגנון שלך, אבל תנסי לעדן את הזויות יותר. "להשמין" קצת את הדמויות. אולי תנסי לצייר תינוקים וילדים קטנים? לא תהיה לך ברירה אלא לעגל אותם קצת

תנסי  לצייר לסתות כאלה- (הציור ממש ממש לא הסגנון שלך, אבל הרעיון ברור)

עוד דבר- לגבי שלושת המוסקטריות שלך, וגם הציור החביב עליך (בצדק! הוא מדהים!) -  לדמויותייך מגיעה גזרת שעון חול (נשית) - יותר מתניים, וגם יותר כתפיים. עם כל הכבוד לסגנון הקריקטוריסטי של השלישיה- גופן קטן מדי.

השיער שלך ישאר בגדר תעלומה בעיני. הוא מושלם, ואין מה להוסיף עליו

אוקייי........!!!מירי ט.

אני מסכימה איתך שהלסת בהחלט חדה מידי בציור הראשון, (אני חייבת לסגל את עצמי לעדן את זה ודחוףף...) השלישי, וב2 מהמוסקיטריות באחרון גמכן.....אבל הימנית בסדר מבחינת לסת, וגם הסינית...לא? אני די שונאת לצייר ילדים ותינוקות..זה מעצבן אותי...

אני אוהבת לעשות את האנשים יפים..אפילו החברות שלי שלא מבינות קדחת בציור אמרו לי שבחיים אני לא מציירת מישהו שמן או עם יופי קצת פחות מדוגמן...אני לא יודעת איך להתרגל לסגנון אחר...

כאילו מפריע לי שהאנשים בציור לא נראים טוב, לא יודעת איך להסביר את זה...אני צריכה לעשות סוויץ' במוח ולהתרגל לעובדה הברורה שלא כל מי ששלד חובה שהוא יפה...אפילו להיפך!

אבל סתם שתדעו שהפורום הזה ממש עוזר לי הרבה בציור ועוזר לי להשתפר...במיוחד דינה, יש לך הערות ממש מכוונות, בונות ונכונות! ואת משלבת תוך כדי גם מחמאות אז הבקורת מתקבלת בשמחה...

יש לך טביעת עין חדה ואת שמה לב לפרטים במדויק! עזרת המון! תודה!!!

|מסמיק מאוד| חח, תודה חמודה דינה ל.

ממש משמח לשמוע שאת מקבלת משהו מליהוגיי החובבניים

את יודעת משהו? אצלי בלימודים אם אני לא מקלידה את דברי המרצה- תמיד היד אוחזת בעיפרון ובמצלל. ואת מי אני מציירת? אני תופסת איזושהי מישהי שיושבת רחוק ממני ומעתיקה אותה. ומשום מה אני לא אוהבת לצייר את היפות! בכלל הן נדירות, את יודעת, רוב העולם לא "דוגמן". ואני אוהבת לצייר את אחיותיי בנות העם!

דבר נוסף שאני רוצה לעזור לך לעשות בו סוויץ' בראש- שברור שלא כל מי שרזה יפה קל וחומר- "שלדים יפים" ...?!?!? וואו, צאי מזה ילדה. שלד זה נורא. (ולא כיף לחבק שלד! )

ולענין הציור:

אני יודעת שקשה לשנות מן ההרגל. אך לשם אימון, פשוט תכריחי את עצמך לצייר לסת מ-ע-ו-ג-ל-ת ורכה. מטלה!

עוד דבר שמדגיש את הרזון הבוטה של דמויותייך זאת עצם הלחי הבולטת. גם כאן, לצורך אימון, תצטרכי לשנות מהרגליך, וליצור לסת עגולה יותר, בעלת קווים לאו דווקא רזים כ"כ.

[ותעבדי על עצמך בראש, לראות את הדמויות  השמנמנות-יחסית שיצרת ולומר לעצמך: איזה יפות הן! ממש! אני ציירתי אותן, והן שלי ולכן הן יפות, ואני אוהבת את מה שעשיתי זה עובד, מנסיון {אני בעד פיתוח נרקיסיזם }]

אני מצרפת שתי לסתות שציירתי פעם. לצורך הדגמה. הסגנונות שלנו שונים בעליל אך המסר יעבור. אה, וציוריי מראים פנים לאו דווקא רזים. תנסי זה לא סותר שהמצויירים נאים (אחת מהם זאת בת דודתי התינוקת, כמו שרואים)

יואו! שפכת אותי....שמת לב כמה סמיילים עשית?מירי ט.
עבר עריכה על ידי מירי ט. בתאריך כ' חשון תשע"ג 14:09

ליסטן....ברור ששלד זה דוחה! לא חשבתי לשנייה שזה יפה...זה יוצא לי רזה בציור בלי שליטה...אפילו כשאני מנסה לעשות ההיפך...בוא נגיד כשאני מציירת ב-כ-ו-נ-ה מישו שמן ברור שהוא יצא שמן...אבל כשאני מנסה לעשות מישו ממוצע, יפה, ונורמאלי!- זה לא יוצא!...

הטלת עלי לנסות בכולזות, ולהכריח תצמי..בעז''ה...כן המפקד! אעשה מאמץ..בקרוב אשתף אתכם בתוצרי הנסיונות...

ולגבי איך שאת עושה- מציירת דמות רחוקה בחדר וכו'...זה מ-מש לא רלוונטי כי אני בחיים לא מציירת אנשים אמיתיים...שונאת את זה למדי...הרבה יותר כיף להמציא בעצמך איך תיראה הדמות...

קיצר..לקחתי תדברים לתשומת ליבי וזה עכשיו מה שאני מתמקדת בו-לסתות מעוגלווווותתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דינה ל.

יופי, תתאמני קצת, ותעדכני אותנו בתוצאות!

ולגבי השיער...מירי ט.

אם אני לא טועה כבר ניסיתי להסביר את השיטה...ויש לי גם הסרטה  שאני מציירת בחורה עם צמה אם דווקא תרצו..http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t472384

ואוו את פשוט.. איזה ציורים מהממים!!ahr
יאו את פשוט כ-י-ש-ר-ו-ן מירי !!!!!!פוסעת בחול...
ואואאאוווו! איזה מאלף! אני פשוט בלי מילים! איזהצופצוף

כישרון! והשיער - הדבר הכי מקסים שראיתי! כזה שיער מהממם ואמיתי! כאלו הדבקת אותו!! אין! מאלף!

|מסמיק נואשות עד לתנוכי אוזניו|מירי ט.
איך את עושה את זה??????? פוסעת בחול...
מירי- דיברנו על זה דינה ל.

תמצאי דרך להדריך אותנו איך לצייר שיער!

נכון..באמת דיברנו אבל עדיין לא מצאתי דרך!!מירי ט.אחרונה

הסבר במילים בכתב- כבר הסברתי מס' פעמים בפורום... ולגבי וידיאו-ארררררררררגגחחחררההעעערררר!!!!!!!!!!

א-י  א-פ-ש-ר!!!

בקיצור- פשוט קווים דקים ומעוגלים..זה כל הפואנטה...

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך