משהו פרקטי...לך דומיה תהילה

לפני כך וכך שבועות ציירתי בשיעור, ישבתי בשורה הראשונה

כי היינו מעט תלמידים... בכל מקרה, המורה שמה לב לאחד

מדפי הציורים שלי. היא התרשמה ואמרה שאני צריך לעשות

עם זה משהו.

מה באמת עושים עם זה?

אני לא חושב על הכיוון הזה, אבל אם אי-פעם אחליט שכן, יש

טעם ללמוד? אדם שלמד אמנות בהכרח יהיה אמן יותר טוב?

מה שמשנה זה מבחן התוצאה, לא? ואחרי גמר הלימודים, איך

מתחילים לעבוד? 

ולמה כל דבר צריך לתרגם לכסף? זה מקלקל את הכיף הטהור. עצוב

בדיוק היום...דינה ל.
עבר עריכה על ידי דינה ל. בתאריך כ"א חשון תשע"ג 23:35

אני מתחילה, בעז"ה, "לעשות משהו" רציני עם הציור שלי: היום אתחיל ללמוד ציור במקום חדש! מלאך

[ושה' יעזור לי לעמוד בבוהמה שם מבולבל ]

לא הנבתי משאלתך אם אתה מתכוון לעיסוק בעתיד בתחום האמנות כמקצוע או כתחביב.

בכל אופן, בוודאי שיש טעם ללמוד! בוודאי שזה ישפיע עליך ובהכרח תהיה אומן יותר טוב! 

אני משווה את זה לאדם בעל רגליים ארוכות וחזקות ומרץ, כוח ומוטיבציה לרוץ. הוא רק צריך שיובילו אותו למסלול הריצה, יראו לו את הכיוון, יתנו לו דחיפה ויאללה, רוץ!

רבש"ע נתן לך כלים ביד. אתה רק צריך הכוונה, ולך תדע מה תצליח להפיק! לך תדע גם... אולי תראה שזה יעודך

אני עצמי  לא מתכננת להיות אמנית במקצועי, אך כמו שאתה רואה- דוגלת מאוד בפיתוח והשקעה בכישרון.

לא, אין לי כיוון כזה.לך דומיה תהילה

אבל מי שכן אמן במקצועו, איך הוא מתקיים מזה?

או במילים אחרות, איך הוא משתלב במעגל העבודה?

סיעתא דשמיא נטודינה ל.

צריך ברכת שמים, שאנשים יבואו לקנות תמונות/יצירות אורגינל.

אבל אפשר לעשות משהו יותר פרקטי- לאייר ספרים, כריכות, קירות בבתי ספר/מוזיאונים/חללים של גלריות ועוד.

לפרסם טור קומיקס שבועי/חודשי במגזין

לפתוח חוג ציור- לבנים ואף לגברים. (יאללה! מי יהיה הגבר היוזמתי שיפרוץ את הדרך הזאת? )

לדעתי אתה לא צריך למכור (אם על זה חשבתה)תפארת =]

כי בסך הכל זה הציורים שלך ואתה יכול להנות ממנו. אם אתה מוכר אותו זה כבר לא הציור שלך זה של מישהו אחר אזז.. בהצלחה

לדעתי-לך ללמוד!!!פיתה פיתה

במקרה הכי גרוע תהיה לך השכלה כללית.

תחשוב שתכיר יותר כלים,טכניקות.

בהצלחה!!!

וואו כמה פעמים שאלתי תצמי תשאלה הזאת...מירי ט.אחרונה

כל החכמים שמתלהבים מציורים, מחמיאים מכל הלב ואז אומרים את המשפט הזה בהרגשה שהם הגאונים הראשונים והמומחים שהגיעו למסקנה הזאת: ''וואו....שמעי, לדעתי-את צריכה לעשות עם זה משהו"........

די!!!- ועד עכשיו חשבתי שהכי טוב יהיה אם אני פשוט אשרוף את הציורים שלי, לא?

כבר מזמן הבנתי שאם אני אעסוק בזה בתור מקצוע-זה כבר לא יהיה תחביב! פשוט לא!

אני אעשה את זה מתוך צורך להתפרנס ו''על הדרך'' אולי גם אהנה קצת, אבל זה כבר לא זה....

עדיף להשקיע בלימודים בשביל משהון שיעזור לך למצוא בסוף עבודה קבועה ויציבה, שתפרנס אותך בלי דאגות יתר.. אבל לא להזניח את הכשרון! ברור שיש טעם לפתח את זה, והכיף הטהור- בהחלט יישאר...

אולי אפילו תוכל לעסוק בזה בתור עסק הכנסה מהצד, בזמנים קצת יותר דחוקים ל''ע..למכור ציורים, פה ושם להשקיע באיזה פרויקט איור ספר, ותבהיר לפונים בדיוק מתי אתה פנוי. בלי להיכנס לעומס מיותר...

כישרון כזה זה מתנה, ולא לעשות איתו כלום זה כמו לזרוק את המתנה מהקב''ה לזבל, וזה מה זה לא מנומס!

אז......להמליץ לך על איזה חוג?

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך