אני בחשיבה לקראת קניית פלאפון חדש, וישנם כמה דברים שחשובים לי, כששני הקריטיים ביותר הם: א. ללא קליטת wifi (לא רוצה את הסיכון הזה בפלאפון שלי, ממש לא זקוק לאינטרנט בפלאפון ובפלאפונים חדשים גם אם אני חוסם את האינטרנט הwifi נשאר פתוח וזה בעייה...) ב. נגן מוזיקה טוב וגם רדיו טוב (הפלאפון הולך כנראה לשמש אותי גם בתור נגן הmp3 שלי...).
תכונות נוספות שחשובות הם אורך חיי סוללה - חשוב שיהיה כמה שיותר (אני ממש לא צריך המון אפליקציות שמאיטות את המכשיר, וגם, כאמור, לא יהיה לו חיבור לאינטרנט. לכן אני חושב שהגיוני שהמכשיר יחזיק מעמד יותר מיום - הזמן הסטנדרטי שמכשיר חכם מחזיק היום - לפני הטענה נוספת...).
בגלל שעקרונית כן הייתי מעדיף לעבור למסך מגע, נתקלתי בבעייה ההגיונית שהיום רוב מכשירי המגע מגיעים עם wifi. חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי כמה פלאפונים שעונים על הדרישות שלי - מגע, ללא wifi.
הפלאפון שהזכרתי בכותרת (טלפון סלולרי Nokia 5230 נוקיה), משך את תשומת ליבי במיוחד, עקב ביקורת מחמיאה יחסית שנגעה בנקודות החשובות לי.
רציתי לדעת האם מישהו מכיר את הפלאפון הזה ויכול להמליץ לי עליו, או לחלופין, לספר לי על בעיות שהוא מכיר בפלאפון הזה.
אשמח אם מי שרוצה לעזור לי ומכיר את הפלאפון הנ"ל ישלח לי מסר כאן באתר מכיוון שלא אכנס בזמן הקרוב לאתר וההודעה כאן כנראה תידחק למטה בקרוב...
תודה רבה!