וואו, ההקדשה הזאת חיממה את ליבי! כאלה ציורים מדהימים- מוקדשים לי??? ממש כבוד! 
העלמה המצוירת הראשונה באמת נראית עגלגלה יותר ביחס לאחיה המצוירים הקודמים. עלית על דרך המלך! כעת בואי נפצח במסע פיטום אגרסיבי גם לשאר...
הבגד- מקורי כמו כל שאר הבגדים שאת מציירת. איזה כיף לך שיש לך רעיונות לבגדים! אני מלבישה את דמויותיי במשהו לביש, רק כדי לכסות את הגוף. אני לא טובה בציור בגדים \=
כיף לראות איך את לא קומצת בפרטים קטנטנים- הסרט שלה בשיער, העגיל השני באוזן, החרוזים הקטנים בשרשרת, הנמשים על הפנים... |נפעם|
מה שעדין מותיר את תחושת הרזון החריג אצלה- זאת עצם הלחי, שבולטת נורא. תעבדי על לעדן גם אותה. פחות זויות חדות בפנים- יותר עגלגלות חמודה.
הבחורצ'יק השני גם כן "עגלגל" יחסית. יפה מאוד! אהבתי שציירת לו עין ריאליסטית יותר, מאשר העיניים החתוליות שאת מציירת לבנות.
הצלחת ליצור לו מראה קוצני-לא-מגולח בפנים. באופן ממש מושלם- כך שכשהתמונה קטנה חשבתי שהשתמשת במצלל. רק כשהגדלתי מאוד- ראיתי שזה פסים קטנים עדינים.
הערה קטנה על השפה התחתונה שלו- ציינתי את זה כמה פעמים כאן בפורום, שצריך לצייר שפה תחתונה בפספוסים אנכיים, כמו החריצים שיש שם. זה מקנה מראה אמתי יותר.
משהו בצוואר מפריע לי. אצלו ואצל חלק מדמויותייך. אני חושבת שהוא דק וארוך כדי להיות אמיתי. שוב, אני מציעה לך, למרות שאת לא אוהבת, להתבונן במישהו לפני שאת מציירת דמות.
יודעת מה? זאת המשימה הבאה שלך
לצייר צוואר קצת יותר מציאותי.
הדמויות שלך יפות מדי כדי שמשהו כזה יצרום ויפריע בעין- חבל.
לגבי הגברת השלישית-
טוב, אני מניחה שברור לך שהעיניים, מרהיבות ביופיין כמה שהן- צורתן לא מציאותית בעליל 
כאן "חטאת" וחזרת ללסת מרובעת וחדה. אני מניחה שאחרי שתי דמויות "טובות" היית צריכה להשתחרר...
את דעתי על הצוואר כתבתי בקשר לציור הבחור.
גם הבגד שלה- מקורי ועושי טוב!
והשיער...
אין לי מאיפה להתחיל אז אני אצטרף להתלהבות של קודמיי. [השלישית מצויירת בעט?! איך עשית עשית את השיער שלה??? אפשר להתחרפן ממנו!
]