הציורים הבאים מוקדשים בזאת לדינה ל.! וגם לכם...מירי ט.

אפשר לומר, בגדול, שהיא האחראית הבלעדית לכך שלשם שינוי הלסתות של הדמויות לא יצאו חדות, מרובעות, שפיציות ורזות מידי!-אלא יותר בסגנון מעוגל...(טוב, חוץ מזאתי עם הקוקו הארוך אולי...אבל בכל זאת היא עדיין די יפה לטעמי, לא?) הם עדין לא מושלמים ויש הרבה מקום לתיקונים,

אך בהחלט ניכר בהם שיפור...בזכותה!

נ.ב.-ידוע שהשורות מפריעות בציור של הילדה עם הפזור..אבל מה עושים כשמשעמם בשיעור ודווקא אז נזכרים בעצות מדינה?

|קלאפ קלאפ קלאפ|אריאל דל"ת

פעם הבאה לצייר גבעון, לא מזרוחניק...

מה זה גבעון? סורי על הבורות...מירי ט.
אדם המשתייך לקבוצה המכונה "נוער הגבעות"אריאל דל"ת
ובאמת שאין לי מושג איך הוא אמור להיראות...מצטערתמירי ט.
ההמממ...ניראלי עדיף את מי שציירתי..מירי ט.

או שסתם התמונה בוויקיפדיה לא משהו..?

בראבואביתר ג
העיגול עשה להם רק טוב!הממ
ב"ה

יפה יותר מתמיד

(כן, אני עוקבת אחרי הציורים פה רק לא מגיבה בד"כ)
תודה!!!מירי ט.
יאאאפיתה פיתה

מהממת שלי!זה פשוט יפה!כולם!

ברור שהשורות הפריעו אבל חוץ מזה זה עדיין לא הכי שבעולם..אבל ממש יפה!

אהבתי את השני ואת ההבעה של השלישית.היא נוגעת בי ומדברת..

תמשיכי!!!

תודההה....מה הפריע לך בציור...אני שמחה כשאומרים לימירי ט.
ואואואוווו! הציור האחרון הכי מאלף! השיער בו נראהצופצוף

ממש מממש אמיתי! אין! איזה כשרון!
התלהבתי!

תודה רבה!...מירי ט.
השיער.איך?איך את עושה אותו?אני נפעמת כל פעם מחדשבדמייך חיי
העינים רחוקות מהאף.פיתה פיתה

כאילו הציור מרוח טיפה.

בכללי אני אוהבת את הצורה של העיינים שלך.אבל לא פה...

רגיל הלסת מרובעת עכשו הכתפיים.

ושתדעי שאת ממש כישרון!!

איזה יופי!מפוספס

עכשיו הם נראים כמו בני אדם אמיתיים. עצובים כולם, אבל בני אדם.

כל הכבוד לך על הדינמיות, ולדינה על הפדגוגיות.

מירי, את חמודה את דינה ל.

וואו, ההקדשה הזאת חיממה את ליבי! כאלה ציורים מדהימים- מוקדשים לי??? ממש כבוד!

העלמה המצוירת הראשונה באמת נראית עגלגלה יותר ביחס לאחיה המצוירים הקודמים. עלית על דרך המלך! כעת בואי נפצח במסע פיטום אגרסיבי גם לשאר...

הבגד- מקורי כמו כל שאר הבגדים שאת מציירת. איזה כיף לך שיש לך רעיונות לבגדים! אני מלבישה את דמויותיי במשהו לביש, רק כדי לכסות את הגוף. אני לא טובה בציור בגדים \=

כיף לראות איך את לא קומצת בפרטים קטנטנים- הסרט שלה בשיער, העגיל השני באוזן, החרוזים הקטנים בשרשרת, הנמשים על הפנים... |נפעם|

מה שעדין מותיר את תחושת הרזון החריג אצלה- זאת עצם הלחי, שבולטת נורא. תעבדי על לעדן גם אותה. פחות זויות חדות בפנים- יותר עגלגלות חמודה.

הבחורצ'יק השני גם כן "עגלגל" יחסית. יפה מאוד! אהבתי שציירת לו עין ריאליסטית יותר, מאשר העיניים החתוליות שאת מציירת לבנות.

הצלחת ליצור לו מראה קוצני-לא-מגולח בפנים. באופן ממש מושלם- כך שכשהתמונה קטנה חשבתי שהשתמשת במצלל. רק כשהגדלתי מאוד- ראיתי שזה פסים קטנים עדינים.

הערה קטנה על השפה התחתונה שלו- ציינתי את זה כמה פעמים כאן בפורום, שצריך לצייר שפה תחתונה בפספוסים אנכיים, כמו החריצים שיש שם. זה מקנה מראה אמתי יותר.

משהו בצוואר מפריע לי.  אצלו ואצל חלק מדמויותייך. אני חושבת שהוא דק וארוך כדי להיות אמיתי. שוב, אני מציעה לך, למרות שאת לא אוהבת, להתבונן במישהו לפני שאת מציירת דמות.

יודעת מה? זאת המשימה הבאה שלך לצייר צוואר קצת יותר מציאותי.

הדמויות שלך יפות מדי כדי שמשהו כזה יצרום ויפריע בעין- חבל.

לגבי הגברת השלישית-

טוב, אני מניחה שברור לך שהעיניים, מרהיבות ביופיין כמה שהן- צורתן לא מציאותית בעליל

כאן "חטאת" וחזרת ללסת מרובעת וחדה. אני מניחה שאחרי שתי דמויות "טובות" היית צריכה להשתחרר...

את דעתי על הצוואר כתבתי בקשר לציור הבחור.

גם הבגד שלה- מקורי ועושי טוב!

והשיער...

אין לי מאיפה להתחיל אז אני אצטרף להתלהבות של קודמיי. [השלישית מצויירת בעט?! איך עשית עשית את השיער שלה??? אפשר להתחרפן ממנו! ]

תודה תודה תודה על הפירגונים!!!מירי ט.

לגבי העצם המדוברת, בלחי, דווקא הסתכלתי על בנאדם לפני שציירתי אותה...(בדמות הראשונה) אני צריכה להקטין לה את העיניים, זה כן, וגם את הצוואר..לקצר קצת..

בציור של הבחור לא כ''כ הבנתי מה הריע לך בצוואר..לעשות אותו יותר עבה? זה לא יהיה מוזר?-האורך שלו דווקא יצא פ'סדר...השפתיים זה בעיקר מה שכן הפריע לי..אני אקח תעצה..ואולי צורת הנים קצת מאורכת מידי..אבל גם לא נורא..

הציור האחרון...כן, זה בעט פיילוט..לקח לי כמעט שיעור שלם של משאבי אנוש לצייר אותה!! היא לא צוירה אחרי אלה...הרבה לפניהם, וגם לפני ההערות...ככה ש...

אבל העלתי אותה כאן על הדרך עם הנגלה הזאתי...בלי קשר ללסת החדה..היא בהחלט לא מציאותת אבל בתור ציור ציורי ובלתי אמיתי בעליל היא בסדר...העיקר השיער טוב..: בעט זה באמת יותר קשה, אבל מתרגלים לשלוט ביד גם בעט...ולהחליט מתי לעשות יותר קווים, פחות קווים, יותר עבה, יותר דק וכו'..זה לא כזה קשה.. גוד לאק!!

הפרוייקט הבא!: צוואר מאוזן! עיניים אמיתיות! עצם(?!)! ושפתיים!!!

קדימה לעבודה...אווו-יהה...!!

אווףף דאיי את עושה שיער כזה טובב!!!!!!!תפארת =]
אני מ-מ-שלא מבינה בציור אבל מציק לי האף של השלישיתעוגי?!

לא יודעת...

ואוו!! זה ממש ממש יפה!!!.numb

הצוואר-בכל הציורים, טיפה ארוך לא?..

יש מצב..עוד לא מושלם..זאת תהיה ההתמקדות הבאה שלי..מירי ט.

אף, צוואר, שפתיים, עיניים...

העיקר שהשיער והצורת פרצוף(סופסוף) בסדר....

וואו!!!!!!!!!אחיהוא

זהו. קנית אותי סופית. זה מדהים!!!!!!

מעולה!!!- דניאל -

נעים לעין, יפה מאוד!  

מקסים....!.....לב אדום.

ואני יודע שאני לא הראשון שאומר את זה...

ולא הראשון שמחמיא על השיער...

אבל באמת, זה מקסים..

סחטיין!...

תודה אנשים!!!מירי ט.
מירי- תראי מה עשיתי בשבילך דינה ל.

שימי לב להבדלים...

[אני יוצאת מידיעה שאת לוקחת את הערותיי באהבה ויודעת שזה ממקום טוב, כן?]

~ אני רואה הבדל בכתפיים- כשאת מציירת אדם לא חזיתית אלא 3/4- שימי לב לאיך הן צריכות להראות: באלכסון מטה קצת.

אני חושבת שעוד דבר שהפריע בעין זה שהכתפיים בציורלא באותו הגובה. והצילום שלי מראה שהן כן אמורות להיות באותו הגובה.

~ העורף- יותר קצר. עיקול הראש מתחיל יותר למטה.

(נ.ב. איך הולך לך עם המטלות שלך? )

חחחחחחמירי ט.

את לגמרי צודקת...קרועה...

הכתפיים והורף- הצדק בהחלט איתך.. סתם שאלה: זה שבצילום זה ילד (לעומת הציור) לא יכול להסביר את השוני בצוואר? איזה רזה הילד, בחיי...

לגבי ''המטלות''...בינתיים אינלי זמן..התגובה הזאת למשל נרשמת אחרי שבוע שלא נכנסתי לכאן בערך...אבל כשיהיה זמן בעז''ה, אני אעבוד על זה ואעלה תמונות..

אני משערת שאם הייתי מצלמת גבר/בחור-דינה ל.

הצוואר היה פשוט יותר עבה, זה לא היה משנה כ"כ את הטענות שלי.

העורף לא יהיה כ"כ ארוך, והכתפיים ג"כ יהיו ישרות/באותו גובה/סימטריות.

אולי בהזדמנות אצלם מישהו, שתראי

ולגבי המטלות, take your time, סתם התעניינתי, לא באתי להאיץ בך

מיריי !!!! יש לך אתזה !!!! יאווו מהמם !!!! פוסעת בחול...
צודקת...אני אעשה משו בנידון..ותודה, רחלקולית...מירי ט.אחרונה
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך