אני מעבירה חוג ציור לילדים מכיתות ד' עד ו'. אשמח מאוד לקבל רעיונות להעברה בחוג.
אולי דברים שאתם אהבתם כשהייתם בחוג ציור. החוג מתמקד בציור ולא ביצירות אחרות. בינתיים אנחנו עובדים בעפרונות, בפחם ובצבעי פנדה.
למי יש רעיונות?
ציירנו אפרוח שבקע מהביצה,
כדור פורח,
סירה עם תורן- ובצבעים "דמיוניים" - שמים אדומים, ים ירוק וכו', ועד היום אני זוכרת את ההסבר של המורה איך מציירים דגל מתנפנף ברוח... |נוסטלגיה|
פלמינגו עומד על רגל אחת,
ועוד.
המורה היתה מראה לנו איך היא מציירת, מדגישה כללים, פרופורציות ושאר כללים, ואז היינו מציירים.
בהצלחה!
אם את צריכה עוד עזרה- בכיף :
את שואלת לגבי צורת העברה ומה ללמד?
לדעתי אפשר בתור הקדמה לערוך מפגש הכרות דרך הצבעים
כלומר לפזר להם כל מיני חומרים, ולבקש מכל אחד להעזר בהם ודרכם להציג את עצמו דרך ציור
לאחר שהם עושים זאת ומשתפים (מי שמעוניין..
)
אפשר לערוך הסבר קצר על החומרים הללו: מה אפשר לעשות איתם, איזה פונקציות הם יכולים למלא וכו'.
בתור המשך הייתי ממליצה לעשות כך:
להביא כמה תמונות ותצלומים מוכרים, שיוכלו להעזר בהם- במידה וירצו..
ולתת לכל אחד לצייר את שהוא רוצה, תוך שאת עוברת בינהם ומסבירה להם כללים למינהם
אני יכולה לומר מנסיון:
פני זמן מה, השתתפתי בחוג ציור, כאשר הזמן היחיד שהיה מתאים לי היה יחד עם קבוצת נערות- כך יצא 
וזכור לי שהמנחה העבירה בדרך הזו- והן נהנו מאוד ולמדו.
בהצלחה!
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173