תופים!!!פיתה פיתה
כל הציור ראוי לגאוותך
דינה ל.
ציור יפה מאוד עם גוונים משתלבים ויפים.
שתי נקודות:
1) כדאי לשלב בציור טכניקות צביעה נוספות מעבר למשיכה/מריחה. את העצים רצוי לצבוע בצורת טיפוף קל, וכך לתת להם מראה בעל עלים, ולא עננה של צבע. כנ"ל לגבי כל משטח ירוק של עשב (כל הצומח בצדדים. ולמה הירוק משמאל עולה על העץ?)
[אם את מציירת באקריליק- את יכולה להשתמש קודם במשחת עיצוב, וליצור מרקם מחוספס או קוים קצרים לדשא, ואז לצבוע.]
2) בשמים רואים כמה כיווני צביעה. מוטב לשמור באופן עקבי על כיוון צביעה אחיד- או ימין-שמאל או למעלה-למטה.
עלי והצליחי! 
וווואאוו!!!
אני לא מפסיקה להסתכל על זה..!!!בדמייך חיי
אני טיפפטי בעצים!!!!פיתה פיתה
ייייאא ממההממם!!!!!שפיצה
א. ציור מקסים.אלעד
ב. הצביעה מרוחה קצת, מזכירה פלסטלינה, אני מציע לך להבא לעבור שוב על הצביעה הראשונית וליצור מרקמים שונים ומגוונים יותר, שיראו יותר בוגרים וגם יותר אמינים.
ג. ההערה הזו בולטת במיוחד לאור העץ והצל המשתלט שתחתיו, הוא לא נכון גם לפי האמת וגם לפי העין,
ותירוצים כמו "זה שלא רואים זו לא בעיה שלי" לא נכונים כי הציור נועד כדי שהוא יראה. זו אמירה אווילית בדיוק כמו "אז המ אם לבושם אין ריח" או "אז מה אם לעוגה אין טעם". זו המטרה שלה ולכן היא גם צריכה להיות מוגשת מזווית צילום ישרה ובלי שוליים מיותרים.
ורק אל תעלבי לי עכשיו 
סה"כ ציור מאוד יפה, ומדוייק (בזכות התמונה המפורסמת, כנראה) ואשמח לראות עוד יצירות שלך בהמשך.

פיתה פיתהאחרונה
נעלבתי,סתם

טופפתי,אבל פשוט לא ראו בגלל התמונה ולא טיפטתי הרבה ובכל העצים.
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך