ציור חדש ציור שצירתי לבר מצווה של אח שלייוחאי=)

הוא במקורי ענק כמו איזה שולחן של שש אנשים

נראה ממש יפה.מפוספס

חבל שהצילום מטושטש.

וואו!!!דינה ל.

ציור משובב נפש ומרגש

בתור אחת שנבחנה בשתי יחידות בגרות על ירושלים לגלגוליה אני לא יכולה להתאפק וחייבת להעיר:

בית המקדש לא היה נטוע בנווה מדבר! הוא היה מוקף בבתים ומבני ציבור...

עיין תמונות אלו (כך גם רואים את החומה מהזוית בה ציירת)

[התמונה העליונה לא נכונה מבחינת המיקום של הסתיו המלכותי (המבנה המוארך מצפון), אבל רנקודה החשובה היא העיר הגדולה]

טוב, ואחרי הערותיי הקטנוניות, לגופו של ציור:

כיף לאחיך לקבל כזה ציור איזו השקעה! ועוד בגודל שתארת...

ההילות הלבנות שהשארת מוסיפות בעיני. גם האיזורים הצבועים פחות בחול, הלבנבנים, נותנים תחושה של סנוור השמש.

הצלחת לתת למקדש עצמו לובן בוהק של שיש, מפואר וזוהר.

משהו בשמים נראה לי חפיף מדי. די מייאש לצייר משהו כ"כ גדול וכ"כ אחיד- הקושי מובן, אבל כדאי להחזיק ראש (או יד ) כדי לשמור על רף גבוה וראוי.

גם השביל- פשטני מדי. אולי היה כדאי לציירו מרוצף אבנים הרודיאניות- בכל זאת- הכניסה לבית המקדש...

שכוייח גדול!

עלה והצלח,

ושנזכה...

אני חושב שזה ממש מגניבעוגי פלצת

שנוצרה פה ניגודיות כזאת בין השממה הזהובה והמוצקת שמסביב לבין הנוכחות

המרשימה והמסעירה של בית המקדש. כאילו העניין של המקדש גנוז גם בשממה

בפוטנציאל שרק מחכה לצאת לפועל, שנקום ונממש אותו.

את השמיים אני מחבב מאוד מצד אחד - התכלת כל כך חי ושופע. כל כך מקרין חיות

ואידיאליות. גם ייצרת מעין הילה לבנה מסביב לבית המקדש.

מצד שני, העין לא מגיעה ישירות לעיקר התמונה - בית המקדש, כי התכלת כ"כ עוצמתי

שהוא מסיח ממנה את הדעת. גם עמוד העשן המיתמר נראה אקראי קצת בגלל זה.

ממש ממש נהניתי מהציור שלך! מעורר השראה ברמות!

תודה לך...

יפיפה.אחיהואאחרונה

הערה קטנה- העשן של המזבח היה דווקה באמצע, לא בצד. ו-שמתם לב שכל הציורים של בית המקדש מושפעים מהדגמים של מכון המקדש/ציורי הרב רכל? זה יפה, אבל לא בהכרח תמיד מדוייק. לדוג' הפרופרציות (משהו שאנשים תמיד נופלים בו)- האולם (הבנייין היפה הזה עם העמודים והזיגזג למעלה) היה בגובה מאה אמה וברוחב מאה אמה (50X50 מטר בערך) ובכלל לא בטוח שהיה זיג זג למעלה- יותר הגיוני שהיה פס ברזל מחודד לאורך הגג (מטרתו הייתה למנוע ישיבה של ציפורים) והשערים- כולם היו בגובה 20 אמה וברוחב 10 והיו להם דלתות חוץ משער האולם שהיה בגובה 40 וברוחב 20 ולא היה לו דלת אלא פרוכת... וכו' וכו'. ליתר פירוט עיינו במסכת מידות עם קהתי.

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך