זקוקה לעזרה מהמוכשרים והמוכשרות שפהבין השורות
אני צריכה ציור של מיטה בצורת צדפה. כיוון שהידע שלי בציור ממש לא משהו, חשבתי אולי אתם תוכלו לעזור לי! (נכון שעכשיו יש לכם חשק ממש ממש גדול לצייר מיטה צורת צדפה רק כדי לעזור לי? )
האורך צריך להיות מינימום 190, והרוחב- 90.
זה לא צריך להיות עם גובה, מספיק מבט מלמעלה של איך זה נראה.
וזה מאוד יעזור אם זה לא יעבור את הקוטר של 190/ 200.
תודה!
בעצם רק תצירו לי בערך שאני אדע איך לשרטט, יש גבול למה בנאדם אחד יכול לדרוש... (מידות? מה חשבתי לעצמי בדיוק?!)
למתי את צריכה את זה?דינה ל.
לא משהו שדחוף לי ביותר.בין השורות

המיטה לא הכי טובה כי מיטה בחדר ילדים לא הולכת עם "גג" צדפה למעלה. או לפחות לי אין עדיין רעיון איך בדיוק זה ישמש אותי.

יש לי בלימודים פרויקט לעצב חדר ילדים ואני מעצבת אותו לבת 17 שאוהבת את הים.

כל השרטוטים צריכים להיות מוחשיים במודל, אז ל"גג" הצדפה אין לי ממש הסבר איך זה קשור לי לחדר ומסתדר.

אבל ממש תודה בכל מקרה! לפחות אני יודעת עכשיו איך בערך מציירים את זה ומתוך זה אני אולי אצליח לשרטט את זה יפה ממה שיש עכשיו....

אז לא הבנתי...דינה ל.

מה זה מיטת צדפה, בלי הגג? מה בה "צדפתי"?

צורת הבסיס של המיטה.בין השורות
אני מבינה, אבל...דינה ל.

חוששתני שאין מצב שיבינו שמדובר בצדפה. ואת, כמישהי לא בעלת אמצעים של נגר וצבעי- לא תוכלי להעביר את ההמחשה הנדרשת.

סורי לבאס. רציתי לעזור!

את לא חושבת שאני יכולה לבנות במודל משהו שיסביר אתבין השורותאחרונה

זה?

ז"א, נניח אני לוקחת את צורת הבסיס שציירת והעלת (ושוב, תודה על כך) בשרטוטים- אין לי בעיה לשרטט את זה,

במודל- אני חותכת באותה הצורה מקלקר/ קאפה/ פלסטלינה או כל חומר אחר שחברה שלי תמצא לנכון להמליץ לי עליו

זה לא משהו מציאותי, ואם תסתכלי בתגובתי ל"פיתה פיתה" אין הגבלת תקציב.

ואם עדיין את חושבת שמיטת צדפה לא תהיה מומחשת טוב, יש לך במקרה רעיון למשהו אחר?

בחדר כבר יש אוניה, מפרשים, גלשן, הנגאובר, וארון לא ממש מעוצב נכון לעכשיו.

זה לא חייב להיות ממש צדפה,לא?!פיתה פיתה

נראלי שכל האתגר זה בחדר פשוט-מיטה ארון שולחן וכו' צריך להראות את האהבה לים..

לדוג'-לשים בכל מיני מקומות בחדר כלים שקופים עם צדפים או חול,חלק קטן מקיר לחפות בחיפוי חול מכוספס,

וגם צריך להתחשב בצרכים של בת 17,ואת זה לשלב בצורה של ים..

ממש לא.בין השורות

האתגר היה לבחור ילד/ה / בחור/ה, גיל, תחום עיסוק או אהבה בולטת למשהו, ולעצב להם חדר של 5*5*5 (כן, משהו ענק והזוי) עם הדברים שמתאימים לתפקוד שלהם.

מכיוון שאני לא בחרתי במשהו תפקודי שלוקח המון מקום (- בניית דגמים מעץ, בעיקר של סירות ואוניות מפרשים) אני צריכה לעצב את החדר עם אלמנטים של ים.

ארון פשוט ומיטה סטנדרטית ממש לא עומדים ברף שמציבים לי.

הכל חייב להיות יפה, מתאים, ברור, וכיוון שאין הגבלה כספית אני יכולה לעשות מה שאני רוצה. למשל, השולחן כתיבה יהיה בצורה של חצי גלשן, קומת הגלריה תהיה עם מפרשים שישמשו כוילון וקיר נמשך עד למטה בצורה של חלק מאוניה.

אז כלי שקוף עם צדפים/ חול צבוע ממש לא מספיק...

בכיוון?דינה ל.

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך