ציור חדש- אקריליק על קנווס.
שלוש תמונות כי לא הצלחתי לצלם כל כך טוב... התמונה הראשונה זה האיכות הכי טובה, רק שהפלאש הורס. ס'תכלו בשלושתם....
ציור חדש- אקריליק על קנווס.
שלוש תמונות כי לא הצלחתי לצלם כל כך טוב... התמונה הראשונה זה האיכות הכי טובה, רק שהפלאש הורס. ס'תכלו בשלושתם....
ויש גם חליל מצד שמאל. סתם כי זה יפה.![]()
העצים!וואו!
אין כ"כ פרופורציו(הפרח)וגם הדשא לא נראה דשא,זה יותר מידי קבוע,תשחרר,לא רק תצבע,תתפוף,תתפרע..
ההכל בכוונה. גם הפרח, שהוא לבן וגדול בכוונה ומקיפים אותו קוצים (מזכיר לכם משהו?) וגם הדשא שנצבע בכיוון מאד מסוים (למעלה...). ובדיוק ההיפך ממה שאמרת- דווקא מאד השתחררתי. בהתחלה חשבתי להעתיק מתמונה, ובסוף עשיתי רק מהדמיון, ו-"שפכתי את עצמי" על הבד....
לא קווים ישרים ומדויקים.למעלה,למטה.
באחד הציורים שלי עשיתי דשא שאני מאוד אוהבת.

אתה רואה את הדשא?עשיתי אותו ככה-שיכבת בסיס כתומה שאותה צבעתי אבל לא מריחה רגילה..
ומעל הרבה קווים,שהם יותר צמודים וגם יש קבוצות של צבעים.
השתמשתי פה באדום אליזרין.(מהמם מהמם מהמם),חום,כחול וירוק..
בהצלחה!!
כי הוא זה בן ואני בת..
עשכיו תעשיר את הגוונים
ותעניק לציור גם עומק.
שיראה תלת מימד.
[ואת פיתה פיתה- תפסיקי להשוויץ
]
אתה גם לא מבין איזה צבע יפה יש בדשא.
ואתה תהיה בשקט.טוב?!
למדי לקבל ביקורת.
סליחה שלחצתי על כפתור רגיש מידי
באמת שלקחתי קשה מידי.אבל זה בגלל משו שקורה לי עכשו.
אז לא נורא..
אני הולכת לעלות ציורים של חברה שלי ואולי (כנראה לא,בן) אתה תבין.
באמת חסר קצת עומק... מה אתה מייעץ לי לעשות? ( איפה להכהות, איפה להבהיר וכו')
בדמייך חייבס"ד
תוסיף גוונים יפים לשמיים,סגול טיפה,או אדום...שיצור שקיעה,ואם לאבאלך אז להוסיף צהוב,לבן,כחול כהה,טיפה טיפה ירוק...בשביל0תנסה לקחת חום בהיר-ותעשה לו מהמורות,כמו שלבים כאלה,איפה להכהות ואיפה להבהיר זה כבר יבוא לבד..
[היד עושה את זה מעצמה
] והלבנים משורטטות מדי,תנסה לקחת צבע יותר כהה,שוב-משהו כמו חום בהיר ולהצליל אותם [בשיטת הקווים] כדי ליצור נפח..וזה..אבל הציור פשוט יפייפה !!באמת,אני ממש אהבתי!!
זה דווקא לא כל כך בקטע של שקיעה אז אולי אני אוסיף כחול כהה ולבן...
זה נראה כמו שביל? זה אמור להיות נחל בוצי כזה...
הלבנים- ניסיתי כבר לעשות כמו שתיארת ולא יצא טוב כל כך.. נראה לי אני אוסיף שם עשבים ואזוב שיראה ישן... תודה בכל מקרה![]()
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173