כבר איזה שנה לא העליתי ציורים...הגיע הזמן!!מירי ט.

טוב..הציור של הילדה עם הצמה אמור להיות קטניס ממשחקי הרעב (מי שקרא..ומי שלא, ממליצה) מעניין אותי לשמוע עליו תגובות.

הציור של הילדה עם השיער הפזור המתולתל השחור- כמה הערות קטנות לגביו:

-ידוע שהצוואר ארוך ודק מידי, זה צוייר לפני שהחכימו אותי בעניין.

-ידוע שעצם הלחי גם קצת בעייתית, קורה...

ממ..ואיך הציור הזה של הילדה עם הקוקו? לא קצת מוזר הקטע של השיער שעף מאחורי האוזן? גם אשמח לשמוע חוות דעת...

כולן אהובות, כולן ברורות.מפוספס

הציק לי בעין קו השפתיים המודגש של קטניס.

ניסית לצייר את ג'ניפר לורנס בדמותה או שציירת את הדמות אשר בראשך?

אם זכרוני אינו מטעני - עד היום ציירת רק ראשים בלי גוף, נכון? אם כן, שכוייח על החולצה.

אהבתי את נמשי האחרונה.

ותודה לך ששברת את צווארי!

נ.ב. מעניין למה כולן מסתכלות לאותו כיוון .

חחח..תודה!מירי ט.

לא ניסיתי לצייר את השחקנית. ממש לא. רק את הדמות שעלתה לי בראש מהתיאורים בספר..

כולם מסתכלות לאותו כיוון כי זו זווית הפנים שהכי קל לי לצייר משום מה..

וסליחה ששברתי לך את הצוואר! לא בכוונה! דווקא ניסיתי להפוך את הציורים במחשב וזה לא נתן לי.."הקובץ אינו נתמך..."בלה בלה בלה....

עד היום בהחלט ציירתי גם גופים אבל לרוב הם לא יצאו כ"כ פרופרציונליים ככה שלא שיתפתי..אני דווקא מאוד אוהבת לצייר גוף ובגדים ואביזרים שונים עד לפרטים הקטנים..וזה באמת יוצא נחמד אבל חסר פרופורציה לחלוטין..כמעט תמיד הגוף קטן מידי ביחס לראש..בעיה שקשה לי איתה..מבולבל

בדיוק התחלתי לערוך את הודעתי הקודמת אבל אכתוב כאן:מפוספס

שמעי, את רושמת ממש יפה. אני נהנה לבחון את הפרטים הקטנים ולראות את הרהיטות והחדות הנינוחה.

אבל אני רוצה להציע לך לנסות לשבור את הכלים. לא לצייר תמיד בנות-בובות-דוגמניות (או בן שהוא בת ) עם עיניים גדולות, פנים מתוחים, שיער שופע ומבט אחיד. נסי לצייר משהו אחר. משהו לא מושלם ויותר אנושי.

כעע...את יודעת כמה פעמים אמרו לי את זה..?מירי ט.

הרבה פעמים, קיצר.

אבל מה אני אצייר? אנשים מכוערים? מה בדיוק? זה כיף לצייר עיניים מאופרות עם ריסים ארוכים, אף סולד, פה יפה, פנים עדינות...מה אני אמורה לעשות שבסוף זה יוצא לא אנושי?

אני יודעת, אני יודעת |מעפעף|מפוספס

כן, בהחלט. את יכולה לצייר "אנשים מכוערים". ציירי את זה או את זה או סתם דברים פחות "יפים" ועם יותר נפח (איזה מבע יש לדמויות המצוירות שלך?...).

אני מניח שרוב האנשים שאת פוגשת בחייך לא כאלה "מושלמים" חיצונית. נכון?...

אלא אם כן הסגנון הנוכחי הוא הדבר היחיד שמושך אותך לצייר ומעניק לך סיפוק, ואז הרגישי בנח להמשיך רק בו.

ממ.. ניראלי עדיף את הציורים שלהתפארת =]

חחח...."מושלמים" חיצונית, חנקת....מירי ט.

ת'אמת, זה לא ממש בשליטתי, רציני!

אני מתיישבת לצייר ומעבירה בראש את כל העצות שלכם מהפורום, מנסה לעשות היניים הכי מציאותיות שאפשר, פנים מעוגלות, הכל!

וזה פשוט לא הולך..

תמיד בסוף הדמויות יוצאות כמו איזה חבורת סנובים עם עיניים מעפעפות בעלות ריסים ארוכים , שיער מהמם וגולש בתלתלים מבריקים, גבות מסודרות וחיוכים מקסימים וכובשים...אוהב

באמת שזה נמאס..!!מבולבל

מישי גם אמרה לי שכל הציורים שלי נראים אותו דבר!

זה ממש מבאס, לא?..עצוב

זה לא עניין של זה מה שמושך בציור או לא, מספק או לא...להיפך!

היה יותר מספק אותי אם הייתי מצליחה לעשות אנשים גם מציאותיים וגם יפים אבל באופן כזה שיהיה אפשר למצוא אנשים כאלה ברחוב...ב'נת? אני פשוט צכה ללכת יום אחד לחוג ציור וגמרנו...חיוך

זה בדיוק הזמןאלעד

לשבת ולצייר מודלים.

רכשת את הטכניקה, התרגלת לצייר מהדמיון-

וכעת את יכושלה לצייר את המציאות איך שהיא.

"אף אחד לא מושלם..." |מפזם| דינה ל.

מירי,

תענוג לעין כמו תמיד

הירידה לפרטים שלך מדהימה אותי כל פעם- הסיכה (והברק שלה!) בחזית הבגד, רפיון החולצה והכפתורים בה- גם בשרוול, החגורה. וגם החולצה של הראשונה יפה.

והשיער....  |משתתק|

לגבי השיער המתעופף- זה  לא מציאותי. אחרת גם הקבוצה בצד השני של הראש היתה מתנועעת קלות, וגם שיערות בקוקו.

לגבי הדמות הראשונה- רוב הכתפיים של בני האדם לא כ"כ ישרות, אנכיות לצוואר. אלא יותר בשיפוע כלפי מטה.

על יופי כבר התדיינו כאן

אני לא חושבת שהכרחי עבורך לצייר כיעור, אם יופי כה מענג אותך. זה בטח לא יספק ולא ישמח אותך.

אך נסי לצייר דמויות מגוונות יותר. יודעת מה? ציירי אשה בהריון! היא לא רזה, אך לא "שמנה", ובטח לא מכוערת בגלל עגלגלותה.

לצייר פנים עגולות ומלאות יותר- כבר הצעתי לך...

נסי לצייר ילדים, בנים, תינוקות... אנשים בוגרים. בעלי פנים בוגרות. לא רק ברביות לא מציאותיות.

ממש משימה עבורך

= = =

לגבי זוית התמונה-

מקש ימני > פתח באמצעות > צייר > סובב ימינה 90 מעלות > על הדרך- תחתכי שוליים מיותרים (זקוקה להסבר מדיוק?) > שמור

זהו, מירי, עכשיו את מחויבת. המורה אמרה! מפוספס
דווקא רעיון לא רע..אשה בהריון..הממממ...|מהרהר|מירי ט.

תקראי את התגובה שהגבתי למפוספס....הסברתי שם את השריטה שלי עם יופי...וזה לא שריטה!עצבני

באמת שיופי זה לא הדבר שמביא לי אושר בחיים..אני כנראה פשוט עם חוש אסטתי מידי, ומפריע לי שהאנשים בציור לא יהיו יפים ככה..אבל עדיין, באמת שבא לי לצייר אחר לשם שינוי!

למרות שאני די מרוצה מהציור האחרון(חוץ מהשוונץ המעצבן) כי הילדה יצאה יותר מציאותית מהאחרות..לא?

אני צריכה לשמוע את חוות דעת 'המורה'צוחק

הציור האחרון באמת הכי מציאותי הנורמלית האחרונה

אהבתי אותו

בכלל הציורים שלך מקסימים, ובלי קשר לכל ההארות הנכונות שרצות כאן...

אבל הבנתי מה מפריע לפחות לי:מפוספס

אין לי בעיה עם היופי. יש לי בעיה עם החוסר בהבעה.

את מוצאת הבעה בשלוש דמויות אלה, בהן עצמן או בדף המצויר? אני, למרבה הכאב (וזה כואב), לא מוצא. וחוץ מהכאב - זה פוגם באמינות.

מהר לכיתה! המורה באה!!! D:דינה ל.
יקירה, תנסי אולי: לצייר קודם בעפרון ולא בעט. ככה כשתציירי את תוי הפנים, תעצרי ותראי מה יצא. אם תראי שעצמות הלחיים בולטות מדי (...) תתקני מהר ותעלי את הדמות שלך כמה קילוגרמים! ולא קיבלתי ״לא מצליחה!״ אין כזה דבר |מורתי|

ובאמת שיהיה לך רק טוב להתפתח מעבר למודל-הברבי שלך. דמייני סיטואציות שונות מחיי היומיום:. הבעות (כעס, פחד, צחוק) זויות אחרות (חזית, פוזות שונות)ועוד.

היופי של הדמויות החתיכיות-מהממות-מושלמות האלה קצת מערער את בטחון האנשים פשוטי-המראה... /: רחמי עלינו ותשתדלי... (;

ציינת מקודם פרופורציות בגוף- חפשי באינטרנט הסבר לחלוקה נכונה. על רגל אחת ובע״פ אני יכולה לדקלם לך ש: אורך גוף אדם מבוגר זה 7 פעמים הראש, כף היד- בפריסה היא כמעט בגודל הפנים. ובכלל, לדעתי התבוננות מסביב זאת הדרך הטובה ביותר להבין פרופורציות.

לשאלתך- הדמות האחרונה אכן מציאותית יחסית. מלבד עיני החתול ה... יפות מדי שלה /: תשתדלי לרדת את מודל-העם... (תתבונני קצת ואז תציירי)

ומירי מותק- אל יאוש! (; את ציירת משהו נדיר (: את תצליחי לצייר כל מה שתרצי בסוף!
ווהו..יש כאן מישי (מורה) שעפה על עצמהמירי ט.

צ'מעי המורה, וואלה את צודקת..|תלמיד מעצבן|

עכשיו רציני, דווקא רעיון טוב לצייר הבעות פנים, אני מעדיפה הבעות שמחות, או נחושות, זה גם נחמד..

אני אנסה ואשתף בנסיונות..מי יודע? אולי עוד יש לי תקנה

אבל באמת תודה לך ולכולם! על ההערות הבונות וגם על ההארות והמחמאות המחממות את הלבאוהב..

המורה נתנה לך שיעורי בית. לך דומיה תהילה
אני מבין שאת מציירת מהדמיון.לך דומיה תהילה

חשבת לנסות להיצמד לתמונה?

כן, וניסיתי...אני לא כ"כ מצליחה בזהמירי ט.
נסי תמונות פשוטות לציור, בלי המוני פרטים קשים.לך דומיה תהילה

כל העניין הוא התמדה ותרגול. חיוך

כרגיל, מקסים! - דניאל -

בנוגע לציורים אחרים - 

אולי תנסי לצייר הבעות אחרות: צחוק, בכי ^-^ 

אהבתי מאוד את תווי הפנים של הבחורה השלישית. מעולים  

רק עכשיו שמתי לב למשו>>תפארת =]

העין השמאלית של קטניס טיפה יותר מידי שמאלה אבל ממש טיפטיפונת

הראשון הכי יפה.אבל כולם מהממים...auchv
אה, ו...דינה ל.
מירי, יפה לך על האומץ לצייר נמשים!!! אני בחייים לא מציירת אותם... מפחדת שהם יהרסו. הציור האחרון שלי - הילד היפיוף- אמור להיות מנומש- אבל ויתרתי על הריסק.
למה? זה לפעמים ממש מוסיף..מה יש לפחד?מירי ט.
מהמם. אהבתי את הראשונה- סגנון מקוריbatsheva100
תודה..כמה פה אהבו את הראשון, אני דווקא את האחרוןמירי ט.אחרונה
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך