חלומי התגשם הקיץ D:- דניאל -

ציירתי על הקיר!!!! חושף שינייםחושף שיניים

קצת לפני סוף החופש הייתי אצל חברה שלי, שכבר כמה זמן רצתה מאוד לצבוע חלל ריק שצמוד למיטה שלה. אז שינסנו מותניים, ידיים ומכחולים והתחלנו לעבוד. ציירתי את הציור על הקיר (זה היה ממש לא נוחמבולבל) [היא ציירה את הכותרות של העמודים ^^] ואז צבענו באקרליק. 

היה ממש כיף, ויצא יותר יפה ממה שחשבנו ^____^ 

יאאאאאא איזה יפייפהה זה!!!!!!!!אמאא...בדמייך חיי
מגניב! ויפה.הממ
מצטרפת לחלום שלך דינה ל.

גם אני חולמת לצייר ככה חופשי על קיר... בגואש אולי, כמו בחודש ארגון |חסך ילדות|

העץ מרהיב, ההרים מהפנטים גוונים עדינים בשמים... יופי של קיר! איזה כיף לישון לצד כזה נוף... מזמן חלומות קסומים חיוך גדול

הבית והנחל מעט מלאכותיים ביחס לשאר הציור.

באמת יופי של ציור!  כמה זמן לקח לצייר אותו?

תודה לכולם. ))- דניאל -

דנה - הבית והנחל באמת בעייתיים, פשוט כבר היינו בלחץ של זמן לסיים, אז... (וזה גם היה ניסיון למלא את החלל הריק. האפשרות האחרת שחשבנו עליה הייתה כבשים. חחחח)
וזה לקח בערך שלוש שעות. )
וואיי!!מדהים!! מוזמנות אלייאהבת חינם
בכיף - דניאל -
תודה ! ;)
וואי!! אינלי מילים!!!! זה מאלףףף!!!=]
איזה מהממממממממממממםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםמירי ט.אחרונה

די! ההר הכחול הכי יפה!!! פשוט מטריף....אבל גם השאר...העץ, השדות....וואוו!! אין מילים..

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך