אשמח להערות והארותאלעד

[שם: ראיתי עיר עוטפת אור | חומרים: אקריליק על קנבס | מידות: 35*45]
קודם כל זה יפהמאמע צאדיקה

עכשיו- אני תוהה כמה אתה רוצה שאני אחפור לך...

הקומפוזיציה- מאוזנת, סימטרית- אבל יש כמה פרטים ששוברים איזון הרמוני

-המבנה המרובע באמצע- פינה שמאל עליונה עולה יותר מפינה ימין עליונה (את זה הייתי אפילו מתקנת בעדינות)

- בצד ימין יש מבנה מאסיבי עגול (תחנת רוח?) שאין לו מבנה מאוזן לו משמאל, והוא מתחרה בפוקוס של התמונה על המבנה המרכזי (שזו נק' שהפריעה לי קודם באמירה של התמונה, לפני ניתוח  אומנותי)

-בצד שמאל יש גג עם קו "גג תלוי" מעליו- יפה! נותן איוורור ועיניין. אבל מצד ימין- אין הידהוד לאיוורור הזה (למשל קו מעוגל לקצה כיפת בניין שמאחרי אחד הבתים?)

-עיגול האור הצהוב- לא נמצא במרכז העבודה - יותר למטה ממנה. במרכז הציור יש את הקטע של כתום שמעל לגג הבנין המרובע.

משהוא בנק' המגוז של התמונה מבלבל לי את העיניים- כאילו יש משיכה ליותר מכיוון אחד.

סקאלת צבעים-

טיפוסית לך כאמן. רואים שזה עבודה שלך.

בצבעים הסגולים שבחוץ- יש עירוב של צבע כהה- מאיפה הוא בא? האור הצהוב לא ממשיך להשפיע עלד אליו?

אנרגיות חזקות.

תודה על התגובה המושקעת!אלעד

אמת. לא הקפדתי על קוים ישרים ומדוייקים, לא זו היתה כוונת הציור והצייר והאוירה בהחלט טיפה רוחנית ותלושה (אין עצים, גוון שחור אחיד וקוים אמורפיים). לא מדובר כאן בציור אימן או העתקה של מציאות קיימת, ואני בסדר עם זה.

תחנת הרוח אכן קבלה מימד מוגזם, בעיקר לאור ההדגשה המוטעית של הכנפיים שלה. עימכם הסליחה.

המבנה המרכזי הינו בית המקדש, יותר נכון- קו מתאר שלו. הוא עדיין לא קיים על מכונו לצערינו ולכן הוא מעין מרחף ומעט מנותק מהעיר עצמה. מכל מקום- המסר הוא שממנו בוקע האור. ממנו זורחת השמש ומאירה לעולם, ולכן השמש לא במרכז הציור אלא בראש השליש העליון, כמו בשעת הזריחה.

המבנים מימין מתארים את העיר הישנה בעוד הבתים משמאל את העיר החדשה והמודרנית, כולם סביב למקדש אך בעלי צביון ודמות שונה. מכאן נובע ההבדל בביצוע ובאוירה.

תודה על המחמאות וההערות כאחד.

לקחתי הכל לתשומת ליבי

אלעד

"בראש השליש העליון" ? אולי התחתון?מאמע צאדיקה

לא הרגשתי שהבתים משמאל משקפים עיר חדשה- יש בהם שלושה מוטיבים של עיר ישנה- חלונות מעוגלים, מבנה עם כיפה, וסידור המבנים בצורה גולשת ולא בקווים ישרים.

הדבר הראשון-מרשים!פיתה פיתה

השם ממש מתאים לתמונה..

כל הבתים ממש יפים אבל בגלל שאין איזון והסיבוב ממשיך זה נראה קצת מרחף.

המבנה האמצעי-בית המקדש לא נראה כ"כ טוב בגלל שהאור במרכז והקווים לא ישרים,מטושטשים.הבתים בשמאל כהים יותר מימין 

וגם יש בעיה בקווים הפנימיים של הבתים-לא כ"כ "מפוקסים".מטושטשים ןלא אחידים וזה נותן תחושה מאוד מאוד כהה.

גם האור הפנימי מאוד בוהק ונראה שאין מעבר טוב בין הגוונים בעיקר כשהאור סגור במסגרת.

גם הצללים של בית המקדש מפריעים לסגנון הזה קצת..

(כל הצל הפנימי מפריע למראה הראשון של רקע מאוד צבעוני ורישומי בתים עדינים,וככה גם הצל.אבל זה גם מאוד מוסיף כשמסתכלים יותר,ובעיקר כשמסתכלים למטה,בתתית התמונה.)

תודה אלעד
הריחוף בכוונה, וגם הטישטוש הפנימי.
יפה ששמת לב
איזה מהמם...|נמס|מירי ט.

אני לא מבינה בציורי אקריליק, קומפוזיציות, אנאערף...

אבל-זה-פשוט-מהמם!!! למרות שקצת חסר לי בעיניים את החומה ליד ביהמ"ק...לדעתי זה היה מוסיף, אבל זו רק דעתי..

הצבעים פשוט מטריפים ומתמזגים מהמם!

זה נראה ציור תלת-מימדי..

יא כישרוני

וואוווו.....|נפעם| וואוו!!!בדמייך חיי

בס"ד

זה כ"כ יפה!!!כ"כ..אהבתי ממש ממש ממש!!! במייוחד את איך שציירת את ביהמ"ק... לדעתי אין מה לתקן-לפסיפס ישירות!!

איזה יופי דינה ל.

שילוב צבעים מרהיב, נועז מהפנט.

הייתי מעדנת יותר את מעבר הצבעים בשמים, שיהיה חלק. במיוחד המעבר בין הכתום לורוד ועוד יותר מעל תחנת הרוח- שם המעבר נראה כאילו היה צריך לקבל הברשת מכחול נוספת.

וכן פתחי הבתים. הייתי מעדיפה שיהיו שחורים. לא רק תוואי הפתח.

הרעיון כולו יפה,

מרגש.

תודה דינהאלעד

הרקע אכן לא נעשה בצורה מושלמת והמעברים לא מטושטשים מספיק

בדיעבד אני סבור שיש בזה משהו מאוד יפה ומתאים.

יפה- מראה ילדותי אמורפי כזה. קורץ ומצטרף לכל מה שלא ממש מציאותי בציור

מתאים- יוצר תחושה של כניסה, של פתח בתוך פתח ומדגיש את התלת-מימד

לגבי פתחי הבתים את צודקת, אם כי אינני בטוח שפתחים שחורים יגרמו להרגשה טובה. אפלולי משהו

בדיעבדמאמע צאדיקהאחרונה

מבחינתך- הציור הזה גמור, לא לפתח מכחול כי לתת עוד שתי הברשות

זו גישה ביצירה.

גישה שאומרת- די. נגמר- ומה שיהיה זה מה שהוא

ובדיעבד נמצא משמעות גם לתנועות בציור שלא היו בכוונה, או לא לגמרי הצליחו לבטא את הרעיון

גישה אחרת אומרת- הציור ישקף בדיוק את הכוונת האמן

והוא לא ינוח עד שהוא יגיע לזה

באה לי מחשבה על ציור-המשך בהשארת זה

"לגבי פתחי הבתים את צודקת, אם כי אינני בטוח שפתחים שחורים יגרמו להרגשה טובה. אפלולי משהו"

בחנוכה יש אור קטן שזורח מפתח כל אחד מהבתים - מזכיר ומפרסם את האור המרכזי

פשוט מרהיב!!!עוגי פלצת

איזה חום ואור!

אבל זה עדיין מצטנף לו, זה לא השתלט על הכל...

האור הזה באמת עטוף. ומחכה לפרוץ.

טחנת הרוח שליד משדרת לי עוצמה, דינמיות, עקשנות, חדשנות, חתירה לקראת.

עוצמה יצרנית.

מחנך שהישועה קיימת וקרובה ועוצמתית גם אם עדיין נדמית כבלתי מושגת.

זה בטח כזה עוצמתי במציאות...

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך