לא מבינה מי הם תג מחיר!מישו מבין?לפעמים אני חושבת שזה באמת ערבים שמנסים להפיל את זה עלינו ולפעמים שפשוט באמת הם משלנו ונמאס להם כמו כולנו...אבל בסופו של דבר במה זה עוזר????
תג מחיר?קסנדרה
ניסיון להסברמרדכי
בס"ד
מי הם תג מחיר?
זה לא מי זה, אלא זה מה זה? תג מחיר בא בתור תגובה לאירוע טרור או לפינוי או להרמת אף מצד הערבים.
מי עושה את זה?
יש מקרים בהם עושים את זה ערבים על מנת להפליל יהודים (טובא זנגריא לדוגמא) וישנם מקרים שאלו באמת יהודים צדיקים שיתייאשו ממערכת הצבא שלא מטפלת כראוי בעניין.
במה זה עוזר?
ישנם מקרים שזה מאוד עוזר. לדוגמא בכפר הקרוב ליצהר יש גדר בגלל ה"התפרעויות" של תושבי יצה כלפיהם. אז במקום שאנחנו היהודים, בעלי הבית, נהיה מסוגרים עם גדר אז הערבים מקיפים את עצמם בגדר. ויש עוד דוגמאות.
לא כדאי להסתמך על מה שאני כתבתי פה, יש פה כאלה שיסבירו הרבה יותר טוב ממני
בכפר קרוב אחר ליצהר - יש גם שביל בטחון ופטרוליםאלירז
בוא נאמר שתורת תג- מחיר היא עניין מורכב מאוד, ולא כזה פשוט כפי שהוא נשמע..
במקור השם הוא "ערבות הדדית".
והרעיון הוא לגלות שיתוף בין כל חלקי העם.
ברגע שקורה למשל פיגוע בדרום, או קסאמים
בצפון ובמרכז - לא נשארים אדישים למצב ופועלים נגד הערבים..
חלק מהמטרות הן גם ליצור מאזן אימה ולגרום להבנה בצד השני (לא תמיד מול הערבים בלבד) שלא משתלם להם לפגוע ביהודים.
את זה גם מפעילים נגד כוחות גירוש.. מג"ב, משטרה, ובעת הצורך גם צה"ל
ודואגים שיבינו שהפינוי או התנכלות ליהודים - לא היו כדאיים מבחינת הצורך להוציא משאבים עצומים לאחר פינוי/התנכלות כדי למנוע פעולות תג מחיר או כדי להתמודד עם "הנזקים" שיצרו (כלכלית בד"כ).
חוץ ממקרים בודדים כמו שהזכיר מרדכי (ודווקא הסביר יפה!!)
שבהם הערבים השתמשו בתג-מחיר לצורך פתירת סכסוכי פנים אצלם (כמו בטובא זנגרייה)
פעולות תג מחיר אכן מתבצעות על ידי יהודים שגאים לקחת בהם חלק!
יש עוד הרבה מה להרחיב בנושא, מה מטרותיו ומאיפה הוא נבע, אבל לא זה המקום.
מקווה שהרוב הובן.
דיברו עלי?'ערבות הדדית'
אגב, יש גם לא מעט מקרים שבהם הש.ב.כ. לוקח חלקהמצב חסה
על מנת להפליל יהודים.
(מספיק הסבירו לפני, זו רק הערה....)
אחרי כזה הסבר אלירז, אני הייתי יורד למחתרת...לשם שבו ואחלמה
אני מסכים איתה לגמרי! (ויש לי עוד מה להוסיף)המצב חסה
במובן מסוים, היא אכן במחתרת.פרוז'קטור
וכמובן שכל מה שנאמר כאן בפורום הוא ברמה התיאוריתית בלבד ואין בדברי אף אחד/אחת מכאן לגרום לפעולות אלימות או לפעולות שאינם חוקיות.
וואוקסנדרה
וואו תודה לכולכם על ההסברים שאלה שהציקה לי הרבה זמן!!!!
וחחחח ממש למחתרת
כל עבריין פליל יודע כיום: ירסס שתי מילים והמשטרה לעדינה
לא תחפש בכיוון שלו אפילו. יש המוון סיכסוכים פנימיים בכפרים ומדי שבוע שבועיי םשומעים על איזה סכסוך עם אלימו תוטםגיעה באנשים וברכושם ,לעיתים ע"י משפחות מש לעיתים קרובות. "תג מחיר" זו תוית תלקורתית בלי זיה יובלי מזוהה כדי להכפיש ציבור שלם. איש לא נתפס פרט לשמאל ולערבים עצמם(אחד מצעירי טובא שהעז להודות בכך- הושלך רימון רסס לעבר ביתו ..)ראו בטובא וביפו דוגמאות קטנות. כל אחד יכול לרסס גם על כמה מצבות ביפו ריססו ונתגלה שלאו אוהדי כדורגל. אז די להכפשות. מעניין שלתשקרת המגויסת אין שום "שם" או "כותרת "לטרור למשל "טרור הסכינאות" על כל הדקירות הרבות שהיו בל לרכב טרנטה שרוף שאול יהוצת בגלל קצר חשמלי או סכסוך והריסוס זה הערמה- מיד מאשמים ויש לתשקרת "כותרת"
אוהו!אריאל דל"ת
את ממש לא יודעת על מה את מדברת.
זה שאת לא עשית תג מחיר, ואולי אף מתנגדת אליו- זה לא אומר שאין כאלה שתומכים בו!
ויש מלא מקרים בהם נתפסו אנשים בחשד שעשו תג מחיר- וברור שהם עשו אותו- אבל בגלל שהם לא דיברו אז שיחררו אותם.
ברור שאנשים נתפסים!!! רק בשישי הזה אח שלי ו2 חבריםרננ.
שלו יצאו מהכלא כשהשופט הבין שסתם מעלילים עליהם...
ב א מ ת ?! אם יש מישהו שבאמ תרוצהעדינה
לפגוע, לא היה מצית איזה רכב מצ'וקמק .בשביל מה? למרר את החיים לעוד כמה עשרת איש שיעצרו לשישה שבועות ומאריכי םומאריכים מעצר(מעניין באיל ותנאים? לא יתנו את הפלאפון שבוע, לא יאפשרו להם ליצור קשר עם ההורי םשימות ומדאגה, לא יתנו לשתות או ללכת לשרותים ,זה מה שהעידו עצורים)
באמת? מי משלמים מחיר? עצורי השווא. הערבי יקבל פיצוי פי כמה מהרכב שכנראה נשרף מקצר חשמלי או מרצונו כדי לקבל "פיצוי" או ע"י שמאל קיצוני .אני מאמינה עליהם. מי שמתנכל ליהודים ביהודה ושומרון בכל מיני דרכים, שכבר פורטו, גם ירצה להתץנכל משפטית אך מבלי לפגוע בעריבם יותר מדי ויצי תרכב שלשהו וירסס. מה הבעיה?!היו כמה מקרי םביפו, אגב, העו"ד נשפט והודה ונאסר.. ל רוצה לפרסם שמו אע" פשאנ יזוכרת. אם יש נער שבאמ תרצה "להחזיר "להם על פיגועי רצח מתועבים לא היה שורף רכב .לכל היותר בעלי ויתבאס כמה זמן וח"כ יקבל פיצוי.. היחידים שנפגעי םהם יהודים השטרה תראה נער עם כיפה ופאות במרחק ק"מ מהאזור וזה "מספיק קרוב"..וכי לאן יש לו לנסוע, כמה ישובי םכבר יש ביו"ש..אפשר לחשוב..וגם אחרי פיגועים אכזרים כמו משפחת פוגל, בני הזוג אימאס ושני הנוסעים הנוספים, הרב מאר חי עוד לצערנו.. וגם פצועי םמאבנים פעם בשבוע בערך אם לא יותר..שום ערבי לא נפצע ולא נפגע.אז שב בשקט ואל תבלבל את המוח עם תגים...ותנסה להכפיש את הצבור. כנראה אתה לא מהצבור ומטרתך- הכפשה.. כי כל הדון הזה על "חומרת "התג -מגוחכת "ההשוואה" למה שהערבים עושים כל הזמן לבין מקרים מינוריי םששאלמונים עשו כשברור שהנפגעיפ יהיו רק יהודים.חזור לשלוש השורת הראשונות ..זה ברור..
תתפלאי, אבל כן. מה לעשות, בשביל עוד עצור, עוד אדםהמצב חסה
שאפשר להפליל, הם מוכנים את כל הכאב ראש הזה.
היום גם יש כמה גבעוניסטים שמתגמחי"ם (עושים תג מחיר)
אבל למה לעזאזל שהערבי יכתוב בדיוק במקרה.אריאל דל"ת
על הרכב שלו שנשרף מ"קצר חשמלי" "מזל טוב לאפי"?!
למה?!?!
הרי אם הוא היה כותב "מזל טוב ליהודה"- לא היה הולך לו..
ואם הוא היה כותב "מזל טוב לשמעון/יוסף/מאיר/אריה/נתנאל/וכו'..." אף אחד לא היה מבין על מה מדובררר!!!
לאלירז: מי אתה? לא תפסו אחד בזה לדעתי- אל ושמאל אועדינה
או ערבים
אלירז זאת בת.אריאל דל"ת
ויש מספיק מקרים בהם יהודים בצעו תג מחיר.
זה לא שמאלנים. ולא ערבים. (לפחות ב90% מהמקרים)
עדינה יקירתי - בוא נגיד שהפחות מוכרת מבין שתינואלירז
זו את..
אז כנראה שאני לא אצטרך לתת הסבר..
וככל הידוע - אני גרה ביצהר.
כמו שהסברתי קודם - תורת תג מחיר, במקור נקראת ערבות הדדית
והיא נובעת מבית מדרשו של הרב גינזבורג - שישיבת עוד יוסף חי ביצהר, בה לומד בעלי -
היא ישיבה בנשיאותו ושואבת מרוחו..
ולכן - אני יכולה לומר לך בוודאות שתורת תג מחיר, היא לא המצאה של שב"כניקים.
ומכיון שאין לי עניין להוסיף ולסכן יהודים טובים כלשהם - לא אספק לך הוכחות לכך שיהודים עושים זאת.
"תג מחיר" זוהי המצאה ערבית להוציא כסף מהמדינהעדינה
"תג מחיר" זוהי המצאה ערבית להוציא כסף מהמדינה
די תפסיקו להיות תמימים.
המשטרה צריכה לבדוק טוב טוב ב"ציציות" של הערבים על התלונות שלהם.
את התמימה. רובם של מקרי התג מחיר מבוצעים על ידיאני17
יהודים (שמחים).
ולדעתי הם מעולות. כל עוד זה על ערבים..
ל"אני"(אול יפרובוטור שצרף תצלום ל"ראיה "כביכול)עדינה
שני םשאנרכיסטים ושמאל קיצוני פועלי םביו"ש ומתנכלי םליודים. אם אתה קורא באתר הזה חדשות א ו מבזקים היית וראה בליסוף כתבו תעל ההתקפו תשלהם .הם מתסיסים את הערבםן ומגיעים אית םביחד במאורגן לתקוף במאחזים ,בד"כ עם מכושי םאו ברזלים. היו המון מקירם.ב"ה, בחודים האחרונים נראה לי, לפי הכתבו תשהתמעט קצת, בשנה שעברה כל שבוע היתה כתבה ואז תושבי האחז נעצרו אחרי שהם הותקפ וונפצעו, אותם "קבוצות "גם הצית ובערבי שבת במיוד ובשבתו תעצמם שרפו תסמוך צד לבת יישובים וכל הזמן כבאי האש עבדו שם, בתקופו תה"נכבה" "נכסה" וכל זה כל הזמ ןהיו המון התקהלויות שלהם ואיימו להיכנס לישובים וצה"ל בלי תברירה ממש, אול יפיזר בגז מדמיע, וברוב חוצפתה של כתבת אחת ב"מה בוער" ,היא אמרה לרינ וצרור(חדלת להאזין להם גם כיזו תחנה חילונית ו,אע" פשרק לתוכני תהזו האזנתי אך הפסקתי ,חבל להתעצבן על השקרי םשלהם) מה אמרה הכתבת ל"ענינ שטחים "שרועי הנכבה עברו לא ארועים מיוחדים מלבד כמה "הפגנות".כך היא כינתה...הם מתנכלים ללא הרף
רק לא מזמן היה ירי לעבר תחה בנוה צוף
דיברת אלי? לא הבנתי מילה..אני17
ל"אני" :איל וקראת קצ תהית מבין למרותעדינה
טעויו תההקלדה.. לא מסובך..בתור צרכנית תקשרת אני אומרת לך שה"תג" הזה ,שלא נראה שאנשי שלומנו עשו אותו, הוא לא אלפית מהמקרים של הפגיעה מצד הערבים לא באיכות ולא בכמות ולכ-הדיון עליו רק נותן לגיטימצה לכלי תשקרת אנטי דתיים אם במקרה יציצו בפורום. כי רק עלי ו הם נוהגים לדוו ,רק עליו לדווח,ולא על ההתנכלויות מד הערבים כמו טרור האבנים (ויש פצועים מדי פעם ) היומיומי (כבר שנים.. ההודים התרגלו ואפילו לא מתרגשים במיוחד רק שזה עדיין מסוכן)הבקתבי"ם.. וההתנכלויות לחקלאים שב"ה פחת ובזמן האחרון .שומעים פחת ופחות ידיעות אול יבשל צוי ה"שטח צבאי סגור" לאנרכיסטים...
מקוה הפעם "תבין יותר" אך כנראה לא זו כוונתך..
אני יודע על התקיפות של הערבים, גם על כאלה שלאאני17
מדווחים באתר.
אני יודע שהכמות והעוצמה שלהם הרבה יותר חזקה מכמות התגי מחיר, לצערנו..
ואני לא פרובוקטור. לא צריך ישר לדון בן אדם לחובה.
זה לא קשור לעובדה שרוב תגי המחיר מבוצעים על ידי יהודים שמחים..
ולא הבנתי את תגובתך בגלל הרבה טעויות הקלדה, אם תשקיעי יותר בהקלדה יהיה יותר נעים לקרוא את תגובתך..
מי אתה בכלל? הכל וירטואלי פה ואני מסופקת בכוונותיךעדינה
האם זוכרים את "טובא זנגרייא" וכן העו"ד מיפו שתכנןעדינה
האם זוכרים את "טובא זנגרייא" וכן העו"ד מיפו שתכנן להצית
זוכרים את טובא זנגריה.אריאל דל"ת
לעומת זאת גם זוכרים תגי מחיר שהיה מרוסס "ד"ש מאפי"- איך הערבים יודעים מי זה אפי?
ותגי מחיר בבתים של שמאלנים- כדוגמת חגית עופרן.
וכשכתוב "מזל טוב לאפי"- מי יודע שהוא התארס?
תג מחיר עושים יהודים! ב"ה!!! אשרינו שזכינו להרים את הגאווה היהודית!!!
לאריאל :ג םזוכרי םכמה מקירם שעדינה
התפרסמ ובתשקר תעל עצי םכרוי םשאח"F החקלאים הודו שזה כריתה מלמעלה לצורי השבחה חקליאת- פעולה ידועה בחקלאות.
הם הודו וזה חוץ מהמסור והפרובוקציה שנתפס מרשק ע םהמסור החשמל ב רכב שם
העריבם עשו זאת ליהודים ולא להפך. מאות כתבו בשני א חרונות תשרקרת השמאל לא מפרסמת
שום ערבי לא נפצע ולא נהרג וגם כ-10 מסגדי םשחלקם אני זוכרת מקרים או נשרף מעט הכניסה בחוץ או רק הדלת או דברי םשבודא יעריבם עשו לעצמ ןא אנשי שמאל שעושים פרובוקציות ביו"ש כל הזמן ויכולי םלרסס, מה הבעיה? כתוב תמיד "תג מחיר" או ד"ש מ..עם שם של איזה מקום..מה הבעיה לערבי לרסס שתימילים מוכרות? די לשטויות שלך.. מי שנגבה מהם מחיר כבד מאוד- אלו רק יהודי םשנרצחו, נדקרו או נפצעו מאבני םכל הזמן יש ,זה טרור של עשורת שנים. תשקרת השמאל לא מדווח תאלפית האחוז.ויש פצועים "קל "או יותר מדי פעם..אז די ל"השואה" מה גם שאינך יודע מי האלמוני םאם הם יהודי םבכלל
את חייה בסרט, אבל ממש!אריאל דל"ת
זה לא פשוט לכתוב "ד"ש מ..." ולקוות שזה ייצא טוב.
כשכתבו "ד"ש מאפי" זה היה בדיוק אחרי שאפי חייקין נעצר, את אומרת שערבי ניחש?!
וכשכתבו "מזל טוב לאפי"- אז גם איזה ערבי/ שמאלני ניחש במקרה שהוא התחתן?!?!?!
אז לא.
יש יהודים קדושים ואמיתיים שמבינים שהיום צריך לעשות תג מחיר! צריך!!
אם את חושבת שלא, אל תנסי לתת את הזכויות האלה לשמאלנים!
וסתם לידיעתך- אם ערבים היו שורפים לעצמם את המסגד הם היו שורפים משהו משמעותי- ממילא הם מקבלים כסף כפול 4, מהמדינה, משלום עכשיו, מאמריקה ומהאיחוד האירופי.
אם נשרפה רק דלת, זה בגלל שאי אפשר לשרוף מסגד ביסודיות באמצע כפר עוין. המצית חייב לברוח.
(וזה שלא תופסים אף אחד זה לא אומר שאין חשודים- זה אומר שאין ראיות.)
תג מחיר- מה שדוד המלך עשה אחרי שהמלך הגוי גזז חציויז'ן
מהזקנים של היהודים
האם גם אז גינו אותו??
מה???קסנדרה
וואי ממש לא הבנתי את התגובות האחרונותתתתתתתת
גם אני לא הבנתי, זה בסדר..המצב חסה
לחסה :אול יאת נערה צעירה שמה שקרה לפני 10 שנים ועדינה
אפילו 8 שנים ,זהבתחום זיכרונות הילדות שלך שאינם ברורים .מי יכור חדשות מגיל 7,8,9,?1?! .אנשים מבוגרים מעט יותר יודעים בידוק על מרשק והפרובוקציות הללו ועוד ועוד
חבל שאת עונה בכעס, כי את לא חושבת.המצב חסה
את אומרת דברים חסרי בסיס שלא ראויים לתגובה.
ל"חסה": באמת תמהני על התגובה שלך. היכן את רואה "כעדינה
"כעס" בכלל?!?! לא השתמשתי בשום מילת גנאי כי אין זו דרכי. כתבתי אתץהאמת שהיא שהיו לא מעט מקרים שנתפסו פרובוקטורים מהשמאל ואולי אינך זוכרת. מה הבעיה? לא הכחשת אפילו. איני יודעת בת כמה את אך אני זוכרת היטב כי הייתי כבר בחורה את המקרים הללו, וזה התפרסם בחדשת . היכן את רואה כעס? את מתפרצת לדלת פתוחה.
המצב חסה הוא בן!נדנדה כתומה.
בכל אופן, שימו לב שתמיד למרות כל הגינויי מצידנ ועלעדינה
(כלומר ,ראשי ההתישבות שגינו את המעשה ,מי העושה לא ידעו ..וכו' וכו'..
)נניח ונניח שיש נאיזה נער מטורף (וכי ישנה חברה נטולת מעשים כאלו?) מתוך מאות אלפי אנשים טובים והגונים ומוסריים..נניח
גם את נתנצל מאה פעם כיאינו אחראי םלמעשהון של כל מטורף.. לא עזור לנו. התשקר תתכפיש אותנו. מה שהתשקרת השמאלנית עושה ליהודי םביו"ש ולחרדים- האו" םעושה לישראל.ץ צביעות. לא מגנ הדברים חמורים אלא מתרכז בישראל. הקים ועדה ,כינס ועדה בגלל "הבנייה בהתנחלויות" ולא על הטבח של אסאד בבני עמו בסוריה.
כשערבים ביצעו פיגועים כמו דריסה או דקירות (המאבטח במעלה אדומים ,בבאר שבע, וכו' וכו' וכו') התקשרת לא פעם אמרה :"אול הרקע פלילי בכלל?!) אע"פ שהקרבן כלל לא הכיר את התוקף..
אבל כש א ל מ ו נ י ם עשו ריסוסים (ולמרות שהתקשרת ראתה כבר כמה מקרים של פרובוקציות מהשמאל ומעריבם עצמם וכבר פרטתי) אאאז- היא מיד מאשימה ציבור שלם .אלמונים מול לא אלמונים. גינויים ברורי םמול "אלי פלילי" ולא לאומני?
ול"אני".. אלא תכתוב שלא הבנת. זה פשוט וברור ,אם אתה מאזין לעיתי םלתקשרת הכללית גם.ץ. ואם אתה מאוהבי ההתישבות
אני יודע את כל מה שאת כותבת, אני נער גבעות בעצמי..המצב חסה
אבל שימי לב לדבים חסרי הטעם שאמת מקודם. את תוקפת אדם ללא בסיס.
ל"חסה"- אם אתה מתישב, אז אינך צריךעדינה
לספק דלק לתשקרת השמאל שאין לך מושג מה ואיך היא כותבת, מפרסמת, "מדווחת" ומנפחת.. ובעיקר- לא אומרת את האמת. מי התוקף ומי הקרבן.. בעיקר בטרור האבנים הערבי.(מענן..אין לה "שם" "כותר" לטרור.. לא "אבנים יודו"בלשון סביל..) לא לנפח ולא להוציא מפרופורציה. אם אתה אכן מתישב-מצטערת אם נפגעת ממחשבתי שאתה פרובוקטור אבל באמת- לא להגזים...
אני לא אגיב. את כותבת דברים בלי בסיס ובלי לדעת מיהמצב חסה
אני.
לעדינה...קו"ץ
יש מצב שלחצי יותר על האנטר?
ממש קשה לקרוא ככה את התגובות שלך...
אתה נער גבעות? טוב...אריאל דל"ת
אבל תביני- אולי את מתנגדת לתג מחיר,אריאל דל"ת
אבל יש בהחלט פלח באוכלוסייה שתומך בו!!!!
היום יש גם אנשי שב"כ שעושים את זה.המצב חסה
ואתה אומר את זה בתור שב"כניק???אריאל דל"ת
אם אתם לא מסכימים עם תג מחיר, למה אתם נותנים לערבים /לשמלאנים את הזכויות האלה?!?!
תתפקחו,
יש דבר כזה יהודים שמרימים ראש!!!
לא אמרתי שאין יהודים טובים שעושים את זה,המצב חסה
אלא אמרתי שיש גם המון שב"כ שעושים את זה.
(קרו מקרים שאני יכול להגיד לך רק בש"א)
קרו מקרים שאתה לא יכול לומר לי אותם.אריאל דל"ת
השב"כ יכול להכנס לש"א באותה מידה שהוא נכנס לכאן.
ואתה עוד טוען שאתה "נער גבעות"?!
תלמד שיש דברים שלא אומרים אותם, גם לא לחבר הכי טוב.
וגם לא להגיד אותם לעצמך תוך כדי שינה.
הוא לא. אתה לא רציני במה שאתה.המצב חסה
אחינו היקר-אריאל דל"ת
אתה חיי בסרט, אבל ממש.
אתה לא מכיר את השב"כ שלנו.
הוא יכול להאזין ולהקליט מהפל' שלך, גם אם הוא כבוי.
הוא יכול לקרוא הודעות שאתה שולח.
בטח ובטח להכנס לך לש"א.
אני מקווה שלא אמרת שום דבר שיכול לגרום למעצר של מישהו, (בהנחה שיש לך באמת מידע כזה, כן?)
ואם התכוונת- אל תגיד.
גם בכללי- אתה לא יכול לסמוך עליי או על כל חבר אחר שלך ברמה של 100%.
אם לא דחוף לומר- לא אומרים.
בשביל מה זה טוב? כדי לצאת גבר? כדי שיעריצו אותך?
דווקא בשומרון - ערבים פוחדים מיהודיםאלירז
יותר מכל שאר המקומות.
ואני אומרת את זה בתור אחת שגדלה ביהודה, בעלה גדל בבנימין ועכשיו גרים בשומרון.
בקיצור - גרתי תקופות בכל המקומות.. ההבדל מורגש!
נכון. מסכים לגמרי.אני17אחרונה
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה

כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת
קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?
בואו נארגן קבוצה ונתקדם.
ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א
ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.
אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..
תודה
קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה
אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.
שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א
אשמח למידע
איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א
בס"ד
שלום לכולם!
כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".
אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.
אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת
יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?