מכתב שמסתובב ברשת
שלום קוראים לי הראל דגן ואני מקדומים. ונתקלתי בבעיה בירוקרטית/פוליטית שמאוד הרגיזה אותי ואני חושב שהגיע הזמן לשנות את המצב:
"היי לכולם ,רצית לשתף אתכם שנמאס לי מדל!!!
בדף העסקה של המחשב הנייד שלי, כתוב לי בשחור על גבי לבן :
שלוש שנים אחריות יצרן(דל) באתר הלקוח!
על סעיף זה אין אף סייג או כוכביות או אתיות קטנות על יד או במקום כלשהו.
אולם ,עכשיו יש לי תקלה והטכנאי של דל לא מוכן להגיע אלי הביתה! הוא אומר ש"אתר הלקוח" זה לא תקף אם אני גר בישוב שנמצא מעבר לקו הירוק גם אם זה רק 28 דקות מכפר סבא...
ואני שואל אתכם:
מה אני אמור לעשות בכזה מצב???!! מאיפה אני או כל לקוח אחר אמורים לדעת את זה?
באף מקום הדבר לא נכתב או ולא מוזכר!וגם באף חלק מתהליך הרכישה שביצעתי הדבר לא נאמר לי!!?
גנבתם אותי!!!
אני כבר כשבועיים מנסה לקבל מכם(דל ישראל) תשובות דרך המשווק שרכשתי ממנו את המחשב!! אבל אין קול ואין עונה! הנציגים שלכם מבטיחים שיחזרו עם תשובות אבל כלום! כבר יומיים שלא שמעתי מכם!
חשוב לי להדגיש ,
אני כצרכן ביצעתי סקר שוק מאוד מאוד מקיף (לפני כשנה) בטרם החלטתי לקנות מחשב של דל , והשיקול שהכריע את הכף היה: שידעתי שאם ח"ו יש לי תקלה במשך 3 השנים הקרובות אז אני יכול להיות בראש שקט, לשים רגל על רגל ולהיות בטוח שהטכנאי של דל יבוא אלי עד הבית ויסדר לי את התקלה.ומאוד מאוד התאכזבתי!!!
בלי נדר זה המוצר האחרון שאני אקנה מכם!
כי לא רק שלא קבלתי את התמורה שלה אני זכאי עבור הכסף הרב (!!!) ששלמתי על המוצר שלכם , תכל'ס- אם היה לי ולו צל של ספק שהטכנאי לא באמת מגיע אלי עד לבית , הרי שלא הייתי קונה את המחשב הזה!! ברור לי שהייתי מעדיף לקנות מחשב של כל חברה אחרת!
בושה וחרפה!!
הראל דגן
תג שירות : D2Y7DR1"
אה ועדכון מהשעה האחרונה:
דברתי עם נציג שירות של דל לפני כשעה, ודרשתי להעביר שוב תלונה רשמית לשירות לקוחות של דל ישראל והוא ממש הרים עלי את הקול ! וסירב להעביר את התלונה הלאה בטענה שזאת המדיניות של דל וזה מפורסם וידוע ! כי הם מגיעים רק לשטח מדינת ישראל ולא מעבר לקו הירוק!!!? שאלתי אותו איפה זה כתוב ? אז הוא אמר שזה ידוע שהם מגיעים רק לשטח שבמדינת ישראל.ושאני לא אצפה שמישהו מדל יחזור אלי על כזאת תלונה כי על מדיניות אין מה להתווכח.ואם אני רוצה אז אני מוזמן להתלונן לדל העולמית רק שזה יהיה באנגלית! בושה !!!!
אז אני אשמח מאוד אם תוכלו לעשות לעשות לייק לסטטוס שפרסמתי ע"כ בקיר שלי , ואם תוכל אולי גם לשתף את החברים שלכם בפייסבוק , אז בכלל...!
https://www.facebook.com/ShoshanaSratim
תודה ענקית מראש !
הראל דגן