ספינת הבוגדים הגיעה לעזה....ימין אמיתי

בס"ד

ספינת בוגדי השמאל הגיעה לחופי עזה - בע"ה הערבים יטפלו בהם כמו שצריך!!!

למה אתה חושב שהעברים יטפלו בהם?ישתבח שמו לעד
הלוואי...
הלוואי!!! בעז"ה!!!בת-אליי
הההתקפלות של המדינה זה משהו שלא יאומןאליסף ט
מעכשיו יוכלו לצאת ולבוא שם חופשי כי אחרי כזאת הפגנת חולשה אף אחד כבר לא יפחד להתעסק איתנו...איזה בזיון.
פעיל השמאל הקיצוני התאסלם:ימין
פעיל השמאל הקיצוני התאסלם
לאחר שנות מאבק למען הפלשתינים, יישום "זכות השיבה" ונגד שירות בצה"ל והמדיניות הישראלית, חצה ד"ר דיוויס את הקווים והתאסלם.
דלית הלוי

ד"ר אורי דיוויס (62), מפעילי השמאל הקיצוני, התאסלם לפני כשבוע והתחתן עם פעילת פתח בת 50 ברמאללה בהשתתפות כחמישים אורחים בהם אנשי פתח והרשות הפלשתינית. את תהליך ההתאסלמות הכולל את קריאת שתי השבועות המכירות באללה ובנביאו מוחמד ערך דיוויס בבית המשפט ה"שרעי" בבאקה אל-ררביה. דיוויס ציין לאחר התאסלמותו, כי הוא מתכוון ליישם את מצוות האסלאם אך לא באופן הדוק.

עורך הדין המייצג את דיוויס אמר (המצוטט ע"י אל-ג'זירה), כי הפלשתינים מכירים אותו בזכות ההקרבה הגדולה שלו למען הבעיה הפלשתינית ומימוש זכויותיהם. לדבריו, הסכמת האישה הפלשתינית וכל משפחתה להתחתן עם פעיל יהודי מתקדם הינה התפתחות חברתית ראויה להערכה.

אורי דיוויס נחשב לאחת הדמויות הקיצוניות בשמאל הישראלי, אשר כבר משנות ה- 60 הביע תמיכה בסירוב לשרת בצה"ל ותמיכה בלתי מסוגית בעניין הפלשתיני. הוא נעצר מספר פעמים על רקע פעולות הזדהות עם הפלשתינים ומאבקם נגד הפקעת הקרקעות. הקמתה של מדינת ישראל תפסה בעיניו כחטא והוא הטיף, בין היתר בשיתוף פעולה עם ארגון זוכרות, למימוש מלא של זכות השיבה הפלשתינית. באחרונה הוא חבר לפרופסור ג'ף הלפר ביוזמה השיט לחופי עזה במחאה על המצור על רצועת עזה.

אורי דייוויס, הוא זה שיזם את הצרות עם הערבי בקצירמשה
הוא קנה את הבית ואז מכר אותו לערבי, ומשם התחילו כל הצרות.
ועליו (גם ע"פ הדעות המחמירות) ניתן לומר בפה מלא-אלעד
אורי דיוויס יצא מכלל ישראל. ואין לו חלק באלוקי ישראל.
ממש הפתעה...אליסף ט
כל הפעילי שמאל קיצוני האלה הם ערב רב אחד גדול.
ברוך שפטרנוכ"ך
הרשע הנ"ל היה שותף של אש"ף בעבר.מ.מ.י.ר
ועכשיו גם התחתן עם פעילת פת"ח.

בתחילה קיוויתי שהוא לא יהודי, וכך ייחסך מאיתנו החילול השם שהוא גרם.
אבל למרבה הצער, הוא בן למשפחה מכפר שמריהו.

אמנם חלק באלוקי ישראל אין לו, אבל חלק בעם ישראל יש לו (כלומר - צריך להתפלל עליו שיחזור בתשובה; עיינו בתומר דבורה לרמ"ק סו"פ ב', זוהר חדש דף ק"ה עמוד א', ויערות דבש דרוש א', שגם על רשעים גמורים צריך להתפלל שיחזרו בתשובה, כי הם איבר מעם ישראל).

זה מזעזע, אבל כמו שאליסף אמר - זה לא מפתיע כל כך.
שימחק ולא יזכה לשום תשובהימין
זה חולני להתפלל על אחד כזה שישוב בתשובה - פשוט חולני!!!
זה לא חולני.מ.מ.י.ר
זה פשוט אי התאמה של המחשבות שלנו לדעת תורה.

הנה כמה מקורות שצריך לאהוב ולהתפלל על הרשעים (ניתנו בשיעור של אחד הרבנים ממכון מאיר):

א'. ספר חסד לאברהם, לרבי אברהם אזלואי (סבו של החיד"א), שהיה אחד מגדולי המקובלים -
"ירגיל עצמו להכניס אהבת בני אדם בליבו, ויאהב הכל כאילו היו אחיו, ויותר מזה עד שיקבע בליבו אהבת בני אדם כולם ואפילו הרשעים יאהב אותם בליבו, ויאמר מי יתן ויהיו אלה צדיקים שבים בתשובה ויהיו כולם נביאים, ויראה מאמר אוהב נאמן לכל ישראל (=משה רבינו) אמר ומי יתן כל עם ה' נביאים, וכמה יאהב אותם בהיותו מזכיר במחשבתו טובות אשר בהם, ויכסה מומם, ולא יסתכל בנגעיהם, אלא במידות הטובות אשר בהם".. (הדף מקורות היה מעט מטושטש, אבל זה יוצא חסד לאברהם ---- י"ט)

ב'. הרמ"ק, הוא רבו של האר"י הקדוש, כותב:
"ירגיל עצמו להכניס אהבת בני אדם בלבו, ואפילו הרשעים, כאילו היו אחיו ויותר מזה וכו'. ואפילו הרשעים יאהב אותם בלבו, ויאמר: מי יתן ויהיו אלו צדיקים שבים בתשובה ויהיו כולם גדולים ורצוים למקום (=לקב"ה) וכו'. ובמה יאהב? בהיותו מזכיר במחשבתו טובות אשר בהם, ויכסה מומם, ולא יסתכל בנגעיהם אלא במדות הטובות אשר בהם".. (תומר דבורה, סוף פרק שני).

ג'. "אמר רבי (=רבי יהודה הנשיא) מצווה לו לאדם להתפלל על הרשעים כדי שיחזרו בתשובה ולא יכנסו לגיהנום... ואמר רבי, אסור לו לאדם להתפלל על הרשעים שיסתלקו מן העולם, שאלמלא (=שאילו היה) סילקו הקב"ה לתרח מן העולם כשהיה עובד ע"ז לא בא אברהם לעולם, ושבטי ישראל לא היו, ותורה לא ניתנה" (זוהר חדש, דף ק"ה עמוד א').

ד'. ספר יערות דבש, להגאון הקדוש רבי יהונתן אייבשיץ זצ"ל (שהיה אחד מגדולי ישראל המפורסמים לפני 300 שנה, מחבר 'כרתי ופלתי' על השו"ע ועוד) -
"ואם הוא רשע גמור פשיטא שיש להתפלל על בריאותו לבל ימות חייב, ואולי כאשר ישוב לבריאותו יתקן את אשר שיחת, ועד יום מותו יחכה לו אולי ישוב... ועוד, אם ימות בלי תיקון הרי אבד איבר אחד מגוף כללות ישראל שהם כגוף אחד..ואם ימות בלי תיקון הרי הגוף חסר איבר או מקצת איבר ואין השכינה שורה על גוף פגום בעל מום. עוד יש טעם להתפלל עבור אדם רשע כי יהיה מי שיהיה יש ריתחא למעלה במותו, כי כשהקב"ה עושה דין בישראל יש ריתחא למעלה.. ואף לכשרי ישראל יכול להתגולל מידת הדין חס ושלום" (יערות דבש, דרוש ראשון, ברכת ולמלשינים).
אני לא סומך באופן כללי על הרבנים הללוימין
ואני יכול להביא אינסוף מקורות הפוכיםימין
לא סומך על רבי יהודה הנשיא?מ.מ.י.ר
לא סומך על רבי יהונתן אייבשיץ?
לא סומך על הרמ"ק?
לא סומך על החסד לאברהם?

מעניין.

אם שי לך מקורות הפוכים, תביא.
על אורי דיויס אנו מתפללים כל יום ויוםיהודי שמח
בברכת 'למינים ולמלשינים אל תהי תקוה, וכל הזדים כרגע יאבדו, וכל אויביך וכל שונאיך מהרה יכרתו' - המלשינים של ימינו אלו אנשי השמאל הסהרורי הקיצוני - שמסייעים למרצחים הערביים לפגוע ביהודים ולהשתלט על ארץ ישראל הקדושה לנו מדורי דורות. לכן לא תהיה תשובה לאותם רשעים, אלא יתקיים בהם הנאמר בפסוק: "כי תולעתם לא תמות, ואישם לא תכבה, והיו דיראון לכל בשר" אמן ואמן.
אני דווקא מקווה שכן.מ.מ.י.ר
ושבעז"ה הם יגיעו לדרגת נביאים ויהיו קדושי עליון.
ככה כתבו החסד לאברהם והרמ"ק, היערות דבש.

עד אז, כמובן שאין להתבלבל - הם רשעים גמורים.

.
אתה מודע לזה שאפשר לאבד את סגולת ישראל נכון?אליסף ט
הוא כנראה לא יהודי,מזרע ערב רב או התבוללות כזאת או אחרת שהסתפחה לעמ"י.
ובכ"ז.מ.מ.י.ר
גם רשע מרושע לגמרי, צריך להתפלל עליו שיחזור בתשובה כי הוא חלק מכללות ישראל (מילותיו של היערות דבש שהבאתי).

אף אחד לא בא לומר שהוא לא רשע מרושע, כי הוא כן רשע מרושע (ובמקרה הזה, הוא חבר לרשע נוסף בשם ג'ף הלפר, שלמרבה הצער הוא פרופסור באוניברסיטת בן גוריון; זה או רשעות עיוורת, או טמטום, או שניהם ביחד), אבל בכ"ז צריך להתפלל עליו שיחזור בתשובה.
גם על שבתי צבי ימ"ש היה צריך להתפלל?ימין
או על יש"ו?
הוא יצא מכלל ישראלכ"ך
הייתי אומר שעוד לפני ההתאסלמות הוא יצא מכלל ישראל ק"ו אחרי.
אני לא יודע.מ.מ.י.ר
רשע, הוא בטוח.
אפילו אפשר להביא לו בנדיבות את התואר "רשע גמור".
אבל אפילו על רשע גמור, כותב היערות דבש שיש להתפלל.

אז מאיפה לנו להגיד שלא להתפלל?
אגב, איזה נימוק יש שלא להתפלל עליו?
הרב שפירא זצ"ל אמר שחייל שיישתתף בפינוי לא יינקהימין אמיתי
בס"ד

הרב אברהם שפירא זצוק"ל כתב בפסק שמי שיישתתף בגירוש לא יינקה לא בעולם הזה ולא בעולם הבא!!!

אם כך קל וחומר שמי שנותן יד לרצח יהודים כמו דיויס ימ"ש - לא יינקה!!!
ואם הוא יחזור בתשובה, הוא יינקה או לא?מ.מ.י.ר
כבר היה דיון על זה.
וראינו ששם שתשובה מכפרת על הכל. ה-כ-ל. אז למה שלא יחזור בתשובה ויהיה צדיק?
על ערב רב, על מלשינים ובוגדים יש להתפלל שיאבדויהודי שמח
וברור ופשוט שגם היערות דבש וכל רב אחר יודה בכך ויאמר זאת בפירוש. לא צריך להיות חכם בשביל להבין זאת - אין דבר ברור מזה. בעז"ה בקרוב אביא מקורות נרחבים בנושא, מגדולי הרבנים.
למה זה ברור?מ.מ.י.ר
אתה יודע איך הגר"א מגדיר את הערב רב בזמננו בספר 'אבן שלמה', נכון?
אני לא אכתוב את כל מי שנכלל ברשימה השחורה, אבל זה לא נעים כי לפי זה כמעט כל עם ישראל כיום, גם חלק גדול מהדתיים והחרדים, הוא ערב רב. המון מידות רעות.

מה שאומר - ערב רב בימינו, זה מידות רעות שיש בתוכנו וצריך למחות אותן. אבל זו לא קבוצה מוגדרת, לא 'שלום עכשיו' וכדומה.

זה כלל לא ברור שהיערות דבש מסכים עם מה שאתה אומר, כי הוא אומר בפירוש ההפך.
הרב יעקב אריאל: על משומד יש לשבת שבעהימין
לפני כשנה נודע לי שאחותי בברזיל המירה את דתה לדת הנצרות הפרוטסטנטית, לצערי הרב, יחד עם בנה בן ה-24 עקב הכירות עם נוצריה אדוקה ששטפה את מוחו.

בעוד כשבועיים אני נוסע לשליחות לברזיל ואינני יודע כיצד להתייחס אליה. האם לבקר אותה ולנסות לשכנע אותה לחזור אל חיק היהדות? יצויין שהבן הפך לכומר מטיף לצערי ואחותי מבקרת כל יום בכנסיה.

אחותי הגדולה כועסת עלי, מדוע נתקתי איתה מגע והפסקתי לצלצל? דבר שהייתי עושה תמיד לפני החגים. היא חושבת שכאדם דתי ועוד רב בית ספר צריכה להיות התנהגות יותר סובלנית כלפיה. היא סיפרה שהאחות שהתנצרה מאוד נפגעה מניתוק הקשרים ומצפה לקבל ממני אות חיים. אגב היא לא מבינה מדוע אינני שמח שהיא עזבה את עולם הכישוף והשטני שהיתה נתונה קודם ועכשיו עוסקת בעשיית חסד כלפי נזקקים כפי שהנצרות "מעודדת".

אודה לרב על תשובתו הדחופה במידת האפשר כדי שאוכל לכלכל את מעשי, כגון: קניית כרטיס טיסה וכדומה.

תשובה:
משומד הוציא עצמו מכלל ישראל והתנתק ממשפחתו, ונהגו לשבת עליו שבעה כאילו מת.
אמנם זה לא הרב שלי - אך כנראה שאפילו הוא אומר זאתיהודי שמח
אנסה להביא בקרוב מקורות לדברי.
מצאתי תלמיד חכם גדול שכיוונתי לדעתו.מ.מ.י.ר
הרב משה צוריאל, כתב את זה במפורש (וגם הזכיר חלק מהמקורות הנ"ל שהבאתי) במאמר שלו באתר "ישיבה" על הגירוש מגוש קטיף.

אגב, לימין - אין דין נוצרי (עובד ע"ז) כדין מוסלמי (עובד ה').
וכמובן ראשי ישיבת הר המור וכו'.מ.מ.י.ר
אבל כיוון שיש פה לא מעט סלידה ממלכתיות, העדפתי לכתוב את הרב משה צוריאל שלא חשוד ב"נגע הממלכתיות", כלשונה של נדיה מטר.
לממירהכהניסט הנודד
תן קישור למאמר
הנה:מ.מ.י.ר
http://yeshiva.org.il/midrash/shiur.asp?id=3920

אני לא מסכים עם כל מה שכותב שם הרב צוריאל (ידועה מחלוקת גדולה [בהשקפה] בינו לבין הרב טאו, ואין צורך להיכנס אליה), אבל בקשר למה שעוסק השרשור - נראה שהרב צוריאל גם חושב כך. כלומר, לפי מה שהוא כותב - צריכה להיות שנאת הרשעה בהתחלה, ולאחר מכן במדרגה הראויה - אהבה לרשע, אבל זה לחוץ. בפנים - צריך לאהוב אותו מצד סגולתו, ולכן כמו שכתב היערות דבש (שאותו הוא לא מזכיר) ושאר המקורות - צריך להתפלל שיחזור בתשובה, אפילו הוא רשע גמור.
אין מה להשוותהכהניסט הנודד
בשיעור הרב מדבר על יהודי שגרש מגוש קטיף, שהוא עדיין בגדר יהודי פה מדובר בבוגד שבגד וגם המיר את דתו
הרב מדבר שם בכלליות.מ.מ.י.ר
בצורה פרטית יותר על הגירוש מגוש קטיף שבגללו זה נכתב, אבל עקרונית זה באופן כללי.

ושוב, אם יש לך הסבר מספק לדברי היערות דבש, אני אשמח לשמוע.
אני לא ניסיתי להסביר את דיברי היערות דבשהכהניסט הנודד
דעתו של הרב צוריאל ידועה שיש כאלה שיצאו מכלל ישראלישמעאלאחרונה
וזה גם כתוב ב"אגרת תקנ"ה" שמרבים לצטט חלק ממנה
עוד לפני הגירוש פעם התווכחנו על זה בישיבה (ממלכתית) ואמרנו שיש כאלה שיצאו, אלא שנוטים להניח שיש מתי מעט כאלה, והמחלוקות היא כנראה עד כמה לתת לזה דיבור
הנה השמות של האנרכיסטים המרכזיים:ימין אמיתי
הנה השמות והמספרי פלאפון שלהם:ימין אמיתי
רוני ערמון: 0525441028
יונתן פולק :0546327736
קובי סניץ:054-2191547
רונן אידלמן:0523561580
נטע גולן : 0599-817055
גבי לסקי: 4418988־054
נטע :0526266693
אדר גרייבסקי : 052-5444866
איה זמיר : 0506368491
נועה אולחובסקי: 050-7706307
עינת פודחרני. 052-3554815
רז : 0507946044
שי כרמלי פולק:054-5333364
טלי לרנר:054-4814347
רתם בירן:0547601336
אורן זיו:0523767272
נמרוד רונן:0507534450
יותם רונן:0547742054
מומו יואל:0523524750
דבורה בראוס: 052-3711800
עזרא נאווי: 0505515751
רוקסנה בורגהוף:0524679957
ג"מילה {יפית} ביסו: 052-6251227
חיים דעואל לוסקי:5239816 - 03
יהודה שאול:0508266289
אביחי שרון:0509266294
אסף פלד: 0547675004
בר ר וז - 0547977579
ומה אמורים לעשות איתם?אוריה שמחה
סליחה על הבורות-אבל לאבנתי..
שה' יקח אותם כמו שאומרים...ימין
בא נשלח להם הודעות אס אם אסmavetlaaravym
עם קללות ואיומים דרך תוכנות במחשב שלא יזהו את המספר
וואו אני בטוח שזה יעזור וברגע שהם יקבלו420mal
האסמסים שלנו הם מיד יתחרטו על כל מה שהם עוללו ויבטלו את כל התוכניות שלהם ושלום על ישראל...חלאס להיות קטנוניים!
מסכימה עם מלאכי.אוסנת
ואל תנסו לשלוח דרך המחשב. הם יכולים להגיש תלונה, ויזהו את המחשב שממנו שלחתם.
מה אתם נקבות?אנונימי (פותח)

כנסו בהם
דעת מרן הג"ר יעקב יוסף שליט"א: אין להם עולם המורדכי ציון

הרב יעקב יוסף: למי שגירש והרס אין חלק בעולם הבא

בנו של הרב עובדיה ביקר היום בחוות פדרמן ואמר: "תפילותיהם של השוטרים הדתיים שהשתתפו בהרס החווה לא שוות כלום"

רועי שרון | 4/11/2008 9:36 הוסף תגובה הדפס כתבה
הרב יעקב יוסף בנו הגדול של הרב עובדיה ומחשובי הרבנים הספרדים בארץ, ביקר היום במפתיע בחוות פדרמן. לאחר שסיים להעביר את השיעור החודשי במערת המכפלה, ביקש הרב לראות את שרידי המקום ולבקר את המשפחות. הרב יוסף הגיע לחווה שם פגש את נעם פדרמן. ובירך את כל בני המשפחה. "אחרי מה שראיתי כאן אני אהיה אבל שבוע שלם ואבכה כל היום" אמר להם הרב יוסף, "בעזרת ה' במקום הזה ייבנה וילה בת שלוש קומות".

הרב נשאל לגבי סירוב פקודה וענה: "כולם היו חייבים לסרב פקודה. כל מי שהיה שותף בגירוש הזה אין לו חלק לעולם הבא". בהמשך נשאל הרב לגבי שוטרים חובשי כיפה "שמתפללים מדי יום במערת המכפלה". הרב קבע מיד כי "תפילותיהם לא שוות כלום".

ביום שישי בבוקר נערך על הריסות החווה טקס הנחת אבן פינה בהשתתפות הרב דב ליאור. "מה שנעשה למשפחת פדרמן הזכיר לי את מה שעשו לי הגרמנים בעת כיבוש פולין כשהייתי ילד קטן", אמר הרב ליאור, במהלך הטקס. "העירו אותי באמצע הלילה וגירשו אותי ללא מתן אפשרות למשפחתי לארוז".
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה