'צה"ל כבר לא פרה קדושה':יהודי שמח
בכתב יותר ברור:יהודי שמח
בושה וחרפה שאנו לא אומרים זאת!!!
אנו היינו צריכים לקרוא מזמן: צה"ל איננו פרה קדושה - וסרבני גיוס יגרמו לישראל לשנות את מדיניותה - פשוט וברור שיש לסרב לפקודות נפשעות, אך הדבר החשוב ביותר היום הוא אי גיוס לצבא הגירוש - שיכול רק לחזק את הצבא שלעתיד - שיפעל כמו שצריך, כמו שגורמים הפושעים מהשמאל בסירובם.
אוי לנו שהם מזמן כבר לא מאמינים בע"ז הזו שנקראת 'צה"ל'- ורק אנו סוגדים למכונה המשומנת הזו, שגירשה את 8,000 מאחינו וקירבה את הטרור לתחומינו!!!
בל נתגייס לצבא הפשע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זה לא נכון!כ"ך
רוב זמנו צה"ל עוסק בהגנה על הארץ והמדינה: מחסומים, תפישת מחבלים וכו'. במקרים בהם צה"ל נקרא לגרש ח"ו שהם מקרים ספורים אפשר לסרב,
בצורה כזאת גם תעמוד האידיאולוגיה שלך וגם תשפיע.
לא מסכם בכלל אבל אין לי כח להתווכח.ימין
ימין - אולי נשמע גם את דעתך בנידוןיהודי שמח
הצבא הוא נושא לא כ"כ פשוט כמו שזה נראהמשה
עד שלא נבין זאת - נמשיךלסבול פה ללא קץ!!!!!!!!!!!יהודי שמח
יכול מאוד להיות שאתה צודק-אם כי צריך לבוא בגישהאליסף ט
לא משנאה לצבא לא להתגייס,אלא מאהבה ורצון לתקן את המדינה ואת הצבא,להראות לצה"ל שיש פה בעיה רצינית בכך שהוא כל הזמן עובד ע"פ פקודות של בג"ץ (האנטישמי),וכך אולי צה"ל ישנה את הגישה ונוכל לחזור ולהתגייס בשמחה. (כמובן שפשוט שבכל מקרה שיש סתירה בין חוקי התורה לצבא או בפקודת גירוש וכדו' חובה לסרב)
זה לא פתרון לא להתגיי'ס...אם אף אחד לא התגיי'סבת-אליי
צריך להתגיי'ס אבל לא לבצע פקודות שאסור לעשות אותן...
תראו איך פועל הצבא הארור שלכם:יהודי שמח
חדירת מחבלים? הצבא עסוק במאחז
תושבי קדומים זיהו חשד לחדירת מחבלים לישוב. כשביקשו את עזרת הצבא נמסר להם שהמ"פ עסוק בפינוי מאחז שבות עמי ושיסתדרו לבד.
שמעון כהן
תושבי הישוב קדומים טוענים כי במוצאי השבת האחרונה התריעו בפני הצבא מחשש לחדירת מחבלים לישובם אך תגובת המפקד האחראי באזור הייתה שהוא עסוק בפינוי תושבים מהמאחז 'שבות עמי' הסמוך, ועל כן עליהם להסתדר לבד.
ראשיתו של האירוע בהסכמה שנתן הצבא לקיום נוכחות יהודית ב'שבות עמי' במהלך השבת האחרונה וקיום סעודה שלישית במקום. זאת עד לצאת השבת. לקראת צאת השבת נערכות חיילי צה"ל כדי להבטיח שההסכם עם המתיישבים מתקיים במלואו והם אכן עוזבים את המקום. בין החיילים שנאספו למשימה היה ככל הנראה גם המ"פ המקומי.
במקביל למתרחש ב'שבות עמי' צפוי אנשי החמ"ל בישוב קדומים הסמוך בתנועה חשודה לאורך גדר הביטחון המקיפה את הישוב. התנועה נקלטה במצלמות הממוקמות לאורך הגדר והעלתה חשש כבד שמחבלים חדרו לישוב בדרכם לפגע בו.
הנוהל המקובל במקרים מעין אלה הוא פנייה למ"פ המקומי, וזה אמור לשגר למקום כוח שיטפל באירוע. אנשי החמ"ל פנו למ"פ אך הופתעו לקבל את תגובתו. לדבריהם המ"פ אמר להם כי הוא עסוק כעת ב'שבות עמי' ולא יוכל להגיע לטפל באירוע החשד לחדירת מחבלים ויהיה עליהם להסתדר בכוחות עצמם ולשגר למקום את כיתת הכוננות היישובית.
העיתונאי אמציה האיתן מדווח כי בקדומים מציינים שהאירוע אינו ראשון. לדברי אנשי הישוב אירוע דומה התרחש לפני כשבוע כאשר גם אז התעורר חשד לחדירת חוליית מחבלים לישוב. זאת בעקבות תנועה סמוכה לגדר שהתגלתה במצלמות האבטחה. אנשי החמ"ל פנו גם אז למ"פ בבקשה שזה ישגר למקום כוח לטיפול באירוע. במקרה המדובר הודיע המ"פ כי לא יוכל להגיע למקום שכן הוא חלק מצוות שהוצב ב'שבות עמי' כדי לוודא שמתיישבים לא יעלו למאחז. מדובר בצוות קבוע הממוקם במאחז ותפקידו לבלום ניסיונות של מתיישבים להתמקם מחדש במקום.
גם כאן נדרשו התושבים לשגר לנקודה את כיתת הכוננות היישובית וכך עשו.
באשר לאירוע האחרון במוצאי השבת האחרונה מדווח האיתן כי בקדומים בודקים את האירוע מול רשויות הצבא.
לפי שעה לא התקבלה תגובת דובר צה"ל לאירועים.
אתה לא חייב להשתתף בפינויים.כ"ך
אם השמאלנים הרשעים לא מוכנים אני אנדב את עצמי למען המדינה והארץ.
במקרה פינוי חובה לסרב פקודה, זה לא מה שימנע ממני לשרת בצה"ל.
נ.ב: תעודת הפטור שלך מצה"ל אינה חתומה ואין לה שום תוקף (צ).
צה"ל מגן על המדינה? אין לך בדיחות יותר מוצלחותיהודי שמח
ואגב, התעודה הזו אינה שלי אלא סתם דוגמה כזו למה שאנו צריכים להצהיר.
שוב ראייה חסרת פרופוציות.מ.מ.י.ר
אתה שכחת שאתה מוקף בכמה מאות מיליוני ערבים, שגם אם אתה חתום איתם על 'הסכם שלום', הם רק מחכים לבלוע אותך?
מחשבה ילדותית לגמרי.
חשיבה מוטעית לגמריכ"ך
שכחת את תפקידו האמיתי, להגן עלי ועליך ואת זה הוא מבצע ב"ה.
לכ"ךהכהניסט הנודד
כשהודיעו למ"פ שיש חשש לחדירה בקדומים הוא אמר:"אין לי זמן אני עסוק בפינוי שבות עמי, שהישוב יסתדר לבד", צבא כזה שהיעד המרכזי שלו הוא גירוש יהודים מאדמתם שיסתדר לבד, שהחילונים מהקריה יגנו על המדינה הזאת.
אף אחד פה לא טען אחרת.מ.מ.י.ר
צה"ל עושה הרבה טעויות (ובהשוואה לצבאות אחרים - לא כ"כ הרבה), אבל רוב פעילותו היא מצויינת.
זה לא קשור לרוב או מיעוטהכהניסט הנודד
גם ה'מלחמות' של הצבא הטמא הזה הם מלחמות שווא!!!ימין
הרב שפירא דווקא קרא לו "צבא קודש".מ.מ.י.ר
זה שראש הממשלה העייף לא הצליח במטרותיו, לא אומר שהמטרות לא טובות (מלבד המטרה שאותה הזכרת).
כהניסט - מהתגובה של המ"פ, הכי הרבה אפשר להבין מה המ"פ חושב.
יש מג"דים ומ"פ שהיו אומרים לך דבר אחר לגמרי.
לא צריך להסתכל על הכל כשחור ולבן.
אני כבר שרתתי בצה"להכהניסט הנודד
אז...כ"ך
מי שרוצה להמשיך להקריב את חייו למען אולמרט - בבקשהיהודי שמח
תיקון טעות: למען העםכ"ך
זה לא אומר שכרגע כולם מפניםהכהניסט הנודד
לא.מ.מ.י.ר
באופן כללי צה"ל עוסק בהגנה,אליסף ט
אגבהכהניסט הנודדאחרונה
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה

כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת
קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?
בואו נארגן קבוצה ונתקדם.
ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א
ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.
אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..
תודה
קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה
אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.
שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א
אשמח למידע
איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א
בס"ד
שלום לכולם!
כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".
אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.
אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת
יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?