ססוווףףףף סוווווףףף!!!!D אחרי דם, יזע ,דמעותמירי ט.
עבר עריכה על ידי מירי ט. בתאריך י"ג בטבת תשע"ג 18:17

אז אתם זוכרים את הציור של :''אחרי דם, יזע, דמעות ומאמצי נפש רבים (סתם)''? זה שלא הצליח לעלות וכולם היו כבר במתח?

אז זהו, שהנה, זה כן הצליח!!! מקווה שלא פיתחתם ציפיות מי-יודע-מה...

כי סה"כ זה ניסיון ראשון שלי בלצייר ברצינות בני אדם לא כ"כ מושלמים ובלתי מציאותיים...

מממ..ברעיון זה היה הציור של הילדה עם השיער הפזור, זה שניסיתי להעלות..אבל עד שהצלחתי כבר ציירתי עוד ציור אחד..אשמח לתגובותיכם, הארותיכם, הערותיכם,הכוונותיכם, עצותיכם, שיפוטכם, טיפיכם וכוליי וכוליי!!!!!!

נ.ב.

ידוע שהעיניים ממש לא סימטריות בילדה השנייה...לא הצלחתי לסדר את זה!

ובילדה הראשונה-זה לא עיניים חתוליות כמו תמיד!- אם תשימו לב מקרוב אני ציירתי לה אייליינר

כל הכבוד לך! רואים את המאמץמפוספס
כן? תודה...מירי ט.

זה באמת הציור שלקח לי לצייר הכי הרבה זמן...(הראשון)...3 שעות בערך...לא שהוא באמת מצדיק את הזמן הזה, אבל מילא.

זאת התחלה של שיפור..

(אגב, בשרשור של אחד בשם ידיד, שביקש ציור של גלופה, אפשר לראות ציור שלי שצויייר בסגנון אחר לגמרי..)

וואוו! מהממם!! השני במיוחדאהבת חינם
נכוןן!!תפארת =]
באמת? דווקא אמרו לי שהראשון יותר יפה...ותודה.....מירי ט.
חחח אני אמרתי!!בדמייך חיי
מירי! |טפיחה על השכם|דינה ל.
עבר עריכה על ידי דינה ל. בתאריך ט"ו בטבת תשע"ג 01:23

יאא! איזה כיף לראות "ציור נוסח מירי" אבל... חי! הן מחייכות חושף שיניים ולא רזות כמו גולגולות... מת

[את הגערות על הדף המזעזע עליו ציירת- אני אשאיר לאלעד ]

שלושת השעות האלה הצדיקו ועוד איך את התוצאה!

הפרופורציות בפנים שלה נהדרות!

הירידה לפרטים שלך מדהימה אותי כל פעם. פשוט כיף לי להתעמק בה ולגלות תגליות מפתיעות.

לגבי החיוך: הוא יצא נבוך, קפוא- ובהחלט לא הגיע לעיניה. הן קפואות וגדולות מדי (תזכרי שבעין אמתית לא רואים לעולם את כל עיגול העין, אלא 3/4) ואם היא מחייכת, ואת רוצה שהיא תשכנע בחיוך- העפעף התחתון אמור להתעגל מעט.

השניה- יופי של לחיים מתוקות עשית לה! ופה מצוין. [השיער של שתיהן- אני אשאיר לאחרים להתלהב ]

העין לא נראית לי, הפנים בכלליות שואפות להיות ריאליות ופחות קרירטוריסטיות, אך הן כן יצאו לך כאלה. הצורה שלהן לא הגיונית בעליל (על צורת העין- ראי פסקתי האחרונה).

עוד דבר הוא שהלסת שלה קטנה מדי ביחס לפרצוף. זה מבנה שאופיני לתינוקות. והאף מעט דקיק לדעתי... [רוצה להתאמן בלצייר אסיתים בעלי אפים רחבים? ]

= = =

ואם כבר הוענק לי תואר ה"מורה" אז אני אלך אם זה עד הסוף - בא לך שוב שיעורי בית?

תנסי לצייר הפעם סגנון עין שונה.

העיניים שאת מציירת מטריפות, אבל... לא מציאותיות. את מאריכה את החלק שקרוב לאף הרבה מעבר למציאות. אמור להיות שיפוע קצרצר, שמסתיים בצ'ופצ'יק ורדרד (פתח יציאת הדמעות)

מצורפת דוגמא

ההגזמה בזוית, יחד עם העליה בצד השני של העין- יוצרת עין חתולית.

ואם לא בא לך על ש"ב בנושא עין- לכי על ציור תלתלים, לשם שינוי (משיער גולש.)  

אני מתה על הטביעת עין שלך..מירי ט.

את מצליחה לראות דברים שעד שלא יאמרו לי אני לא אשים לב אליהם...צודקת לחלוטין בכל מילה.

ואין לי בעיה שתקחי את משרת המורה...אם זה עושה לך טוב

קיצר, אקח תדברים לתשומת ליבי....ו...בעז"ה תראו בהמשך...|מותח את כולם...מווהאאההההאה|

דינה, שאלה קטנה..מירי ט.

אמרת שצורת הפנים לא ריאלית..תוכלי יותר להסביר, לפרט לי במה?

תודה מראש מורתי.

|מורה בעל כורחה|דינה ל.

[מינו אותי! חושף שיניים]

פשוט מאוד-  לנערה כזאת (לא תינוקת) אמורה להיות לסת יותר גדולה.

אמרתי שהלסת לא ריאלית, לא הפנים. הן בסדר.

אאהה..אוקי, אני הולכת לנסות להעתיק תמונה של תינוקתמירי ט.

זה יהיה די קשה, אני שונאת להעתיק אבל זה יהיה שיעור טוב...

זה ממש יפה!!מהמם!!auchv

אבל בכל זאת...ממש סורי אבל אהבתי את הסגנון של הציורים שלך ...(הקודם)של כל המושלמות זה היה כזה הסגנון שלך , המיוחד והוא היה מדהים!לא שזה לא יפה...

חחחח...תודה. אבל הוא היה פחות מקצועי..מירי ט.

בעז"ה אני אעבוד על הסגנון האחר ואשתפר בו...זה היה סה"כ ניסיון ראשוני, הגיוני שהוא יראה פחות מרשים.

לא קשור לפחות מרשיםauchv

זה ממש יפה!!אבל השני היה כאילו הסגנון שלך באופן שאי אפשר לפספס...

יש בזה משהו...אבל אולי זה עוד יחזור רק ביותר טוב..מירי ט.אחרונה
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך