ככה, אשמח לדעת מה דעתכם האישית (ברור שאין כאן זיקוק מדויק לנושא שאי אפשר לזקק אותו מכיוון שהוא אינדיבידואלי, לכן ביקשתי רק את דעתכם האישית). לגבי הנושא הרשום בכותרת. אני ארחיב. השאלה מיועדת לבנים ולבנות, אך מתוקף היותי בן, המחויב לג'נטלמניות... (כן, השוביניזם עוד שולט אצלי, בנות, ועל כך מבקש את סליחתכן...) אפנה ראשית לבנות ואחר כך לבנים.
בנות – האם הייתן יוצאות עם בחור שידוע לכן, או שלאחר כמה פגישות ראיתן זאת והחלטתן להמשיך – שהוא יחסית רגיש, במידה רבה הרבה יותר מגבר ממוצע, או שתכונה כזאת אצל גבר (ושוב שוביניזם) שבדרך כלל לא נתפסת מתאימה לאישיות הגברית, הייתה מפריעה לכן במידה כזאת שעל זה הייתן חותכות או מראש לא מוכנות להצעה כזאת??
שאלה שנייה – האם אתן חושבות שהשאלה הראשונה רלוונטית בעיקר כאשר ההבדל בין הבן והבת הוא לרעת הבן, כלומר שהבן רגיש בצורה מוגזמת הרבה יותר מהבת – או שהשאלה רלוונטית גם כאשר מדובר נניח בבת רגישה ביותר, אפילו יותר מהבן, אבל גם הוא נחשב רגיש... מתי לדעתכן רלוונטי שתהיה בעייה, אם תהיה?
ושאלה אחרונה לבנות - באופן כללי, מה אתן מגדירות רגישות יתר? כן,אני מודע לכך שזה שאלה מסובכת, אבל מותר לכן להשתמש בדוגמאות או בהסבר כללי ומעורפל – אם אתן מעוניינות ומוכנות להסביר לנו הגברים (ואני בטוח שאני מבטא רחשי לב של הרבה בנים), אחת ולתמיד מה נראה לכן כרגיש יתר על המידה ומה לא (וכן,אני מודע לכך שזה משתנה מאדם לאדם, בבקשה לא להגיב בסגנון הזה אלא פשוט להגיד מה לדעתכן הקו האדום...).
לגברים – אתם יכולים פשוט לשנות את ניסוח השאלה מזכר לנקבה, אבל אעשה את זה בשבילכם (זה שאני שוביניסט לא אומר שאני לא מודע לעובדה הברורה שהמרת שאלה מנקבה לזכר אצל בנים היא פעולה מסובכת הרבה יותר מאצל בנות שהמוח שלהן קצת יותר מפותח משלנו).
האם הייתם יוצאים/ממשיכים לצאת עם בחורה שהתגלה לכם שהיא בחורה רגישה מאוד – בדגש על רגישות יחסית גבוהה אפילו למה שנהוג אצל בנות (מאיפה נפל עלי כל השוביניזם הזה היום?, שמישהו יכניס לי סטירה בבקשה, כדי לאזן אותי)?
שאלה שניה – האם כאשר הבחור רגיש גם הוא יחסית, העניינים יהיו יותר קלים והוא יוכל לקבל את זה יותר בקלות, או שגם אז יש רלוונטיות להתלבטות האם זה טוב או לא?
ושאלה שלישית – מה נחשב אצלכם רגישות יתר על המידה אצל בנות? (שוב, מותר דוגמאות וכו' – במסגרת חוקי ל"ה וכו').
ושאלה כללית לשתי המינים – האם נראה לכם שהבדל גדול בין בחור לבחורה בקטע של רגישות (כשהבחור רגיש יותר, או הרבה יותר...) יכול לפגוע בצורה רצינית בנישואין? עד כדי פירוקן? אשמח לשמוע דוגמאות חיות שאתם ואתן מכירים ומכירות לכאן ולכאן (דהיינו, לטוב ולרע).
זהו. את מה שיש לי לשאול שאלתי. עכשיו תורכם לענות. אשריכם ואשריכן ותודה רבה לכל מי שיטרח (ותטרח,פשיטא) לענות.
שבת שלום. "חזק חזק ונתחזק" (אגב חזק – ראו מדור מעצבייני"ש השבוע, וכנ"ל יוצאת מדעתה...שתיהם חמודים לאללה).