משהו דיי מוזר קרה עם הציור הזה..הרהור

אני אדם של אנשי קו.. ואיכשהו בפעם השלישית בחיי המוח שלי היה במצב כל כך מוזר וחריג שהצלחתי לצייר משהו מעבר, משהו מעבר לשירבוטי שיעמום.

אז הנה זה לפנייכם.. יש שתי גרסאות וכמה משחקים עם הסריקה..

??

אז איש הקו אכל הרבה דם בעמידה ומתלבט ביןמפוספס

ניתוח לקיצור קיבה לטכניקות הרזיה מאגיות.

והוא לא מבין שאם רק היה מחליף נעליים כל תסכולו היה נעלם.

יש בזה משהו. |מגרד בפדחתו|הרהור
מה יש בזה?מפוספס
הנעלים. צריך לשנות אותן. הרהור
הציורים שלך מיוחדים מאוד.דינה ל.

[ואני מתיחסת גם לציורך הקודם שהעלת לכאן]

גם בציור הזה אני מרגישה שיש לך בו אמירה אישית, שהוא צויר בהשראת משהו פנימי (או שהגזמתי, ופשוט ציירת איזה קטע מספר פנטזיה? )

בכולופן, זוהי תחושתי.

מענין אותי מה מסמלים המוטיבים מסביב- על מה הדמות (זכר או נקבה?) עומדת? מה היא מחזיקה ביד? מה זה שמתנוסס מימין? ומה מורה הסמל משמאל?

הבגד מיוחד במינו, השיער גם.

הנעליים? לא רואה מהן כ"כ... שימי לב שכפות הרגליים תהינה תמיד בזוית קלה החוצה, ומאחר והן מוארכות- אמורים לראות משהו מהן, גם אם הציור הוא מהחזית.

הפנים- פרופורציות לא תזקנה להן: עיניים- ממקומות בחצי הראש, פרגני לדמות סנטר, וצוואר שלפחות הקנה והושט יוכלו לעבור בו

תעלי לנו עוד מציורייך המיוחדים מדי פעם! מנפנף

תודה על תגובתך הרהור

(לא הגזמת מדהים לראות איך לעיתים את רואה רחוק כל כך.)

לקחתי לתשומת ליבי את ענייני הפרופורציות. במיוחד על עניין הנעליים- הרבה ניסיתי לצייר אותן וזה נתן לי כיוון טוב.

נקבה. עומדת על סוג של נדנדה. יד ימין- חרב קצרה, יד שמאל- כדור בדולח. הדבר המתנוסס מימין- אין לי מושג.. אולי היה לי מושג פעם ושכחתי הסמל משמאל הוא כוכב מחומש, בסוגים מסויימים של ספרי פנטזיה מציירים כוכבים מחומשים על הרצפה ובתוכם אפשר לזמן שדים/ לתעל/ לעשות קסמים וכו'.. 

בעניין עוד ציורים.. כל חיי ציירתי שלושה דברים שאיכשהו ראויים לציון. שניים מהם ראיתם ואין לי מושג איפה השלישי.. 

אני עדיין לא תפסתי את זה, אבל בשלושת הפעמים האלה הרגשתי כאילו יש איזה קסם או נבואה או משהו כזה שגורם לי להצליח לצייר ככה. שהמוח שלי נמצא במצב כל כך יוצא דופן.. 

כל שאר הזמן מה שיוצא תחת העט שלי עלוב להדהים..

אממ..נראלי הזווית שהדמות הולכת..זה טיפטיפה אלכסוניבדמייך חיי
אבל חוצמזה-זה יפייפה!! [סליחה,זה קפץ]בדמייך חייאחרונה
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך