ועוד ציור אחד שלי שמנסה להיות ריאליסטי....הולך לו?מירי ט.

מצטערת על האיכות, ניסיתי לגזור אותו מדוייק...אבל עם ה"עכבר" הנהדר של המחשב הנייד זה קצת קשה...תתמודדו.חצי חיוך

הפה שלה ממש מעצבן אותי, כשניסיתי להסתיר אותו עם היד היא פתאום נראתה לי הרבה יותר יפה משום מה...וכששוב חשפתי את הפה היא התכערה. מעצבן.

|מבינה| לי זה קורה עם האףתפארת =]

אבל ניראלי שזה מציק לך כי יש מין רווח כזה בין השיניים, ופשוט כאילו השפתיים 'עולות' על השיניים התחתונות.

אז לעניות דעתי כדאיי לך או לצייר את השיניים התחתונות או פשוט את יודעת... 'לסגור' טיפה ת'לסת(:

אבל סתם שתדעי; זה צייור מהממםם!!   

רואים שאת מתאמצת ולומדת. יפה.מפוספס

כן, יש משהו מאולץ בחיוך, אבל אולי זה בגלל שרק עכשיו היא (דוגמניתך) התחילה לחייך.

ואולי זה בגלל שהעיניים לא מחייכות.

חחח..שתיכן צודקות..מירי ט.

למרות שלגבי העיניים, דווקא ניסיתי לעקל אותן ככה שזה יראה שהיא מחייכת, איך היית ממליצה לעשות את זה בצורה שהעיניים יותר יחייכו?

לגבי הפה, ההערה ממש נכונה, אזכור אותה..

ותודה על העצות והמחמאות

בפעם השניה: אני לא "את"!מפוספס

מה? אבל תראה מה רשמת לי פעם באיזה שרשור:מירי ט.

אני יודעת, אני יודעת |מעפעף| י מפוספסי

כן, זה היה סרקזם. אז נוריד לך פעם אחת.מפוספס

אבל למה שתחשבי בכלל ש"מפוספסת" זה נקבה?

ממממ..ישב לי בראש משום מה שזה בת...בלי סיבה, קורה.מירי ט.
אין בעיהמפוספס
אבל תבהיר את זה באמת באנשהו...מירי ט.

אולי בחתימה, או בכ"א...סתם שידעו, כינראה שזה מעצבן אותך כשמתבלבלים.

בכלל לא מעצבן. רק לא מובןמפוספס
אז אינבעיהמירי ט.
ציור יפה בפני עצמו,דינה ל.
עבר עריכה על ידי דינה ל. בתאריך י"ח בטבת תשע"ג 18:03
אך העיניים הלא-הגיוניות פוגעות ב״ראליות״ שלו, או בנסיונו להיות ״אמתי״.
שמעי, מירי מותק, אם את רוצה לצייר דמות שתראה כמה שיותר הגיונית, תאלצי לוותר על המבנה החתולי (והיפה כשלעצמו) לעיניים של הדמויות שלך,
ובמקביל- להתבונן בצילומים של אנשים אמתיים מחייכים, ולהתאמן.

הזוית הפנימית בעיניים שלה יורדת למטה כלפי פנים, שלא לצורך.
גם הריסים שלה- פירגנו להם באורך

עוד דבר הוא- העיניים שלנו שקועות בחורים בגולגולת. אצלה זה לא נראה. שימי לב שעין שמאל שלה כאילו מודבקת, והגבין (איזור העפעף והגבה) לא בולט כמעט. אילו האיזור היה שקוע קצת (כמו שצריך) היה כדאי להצליל/ להכהות את העפעך והשקע של עין שמאל.

לגבי הפה- אין לי תובנות כרגע, ואני צריכה לזוז אולי בהמשך.

ומירי- כיף לי לראות ציורים שלך ( ולתת עליהם את דעתי )
חח, תודה..ולי כיף לקרוא את דעותיך...מירי ט.

צודקת לגבי העיניים, לא יצא לי משהו הציור הזה..

זה מקסים!ניצנים

אני אוהבת את המעברי צבעים בשיער. זה מרשים!

מה שכן הם נשארים פחות או יותר על אותו גוון שנעצר על אפור ולא ממשיך לכהות חזקה יותר.

המקום היחיד שהוא מאוד כהה זה הרווח בין השפה לשיניים וזה בולט.

נראה לי שכדאי שתוסיפי כהות במקומות מסוימים ואז הפה לא יבלוט כל כך.

למשל באזור הגבות, העיניים, הצוואר, את יכולה להכהות יותר עד לגוון שיהיה זהה לכהות של הרווח בין השפה לשינייים.

וסליחה שהתפרצתי לדלת פתוחה, אף פעם לא כתבתי כאן. אבל אני מבקרת פה מידי פעם ונחמד לי מאוד לראות את העבודות שלך.

בהצלחה!!!!

על מה סליחה? תודה רבהמירי ט.

את מעירה הערות ממש נכונות, תודה לך..אני חושבת שאת צודקת..

אעבוד על זה

את יודעת..?בדמייך חיי

בס"ד 

הציורים שלך הם כ"כ יפים!! והצללות הפנים שלך כ"כ מדויקות..אבל  זה "מצוייר " מידי...הכוונה שאת משתמשת עם קווי מתאר [תדעי שפעם דינה העירה לי את זה לגבי הציורים שלי,ובזכותה שמתי לב לזה,ועליתי עוד שלב!] תשתדלי להשתמש כמה שפחות בקווים,תני לצבעים ולכהות לעשות את שלהם

לגבי הערתי ההיא, שהזכרת-דינה ל.אחרונה

אלעד () העיר לי על זה בזמנו-זמנו. מאז- נרתעתי מקווים, והפכתי לפריקית של הצללות-ללא-קווים. וזה לא נכון.

היום, המורה שלי בחוג ציור מנסה לאזן אותי לדרך האמצע.

צריך קוים! וצריך או וצל.

הקווים נותנים טונים לציור, וצריך למצוא את המינון הנכון. לא לתחום מדי את הציור, כי אז הוא לא יהיה אמתי, אבל קווים במקום הנכון- מוסיפים לציור.

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך