אתם יכולים לסביר אחת ולתמיד מזה נערי גבעות??אני עזראית[=

אני יודעת בכללי וזהו.. אתם יכולים להסביר עליהם.. קצת יותר.. מה הם עושים בחיים מה דעתם על גיוס וכו'..
תודה לעונים.(:

זהו תת מגזר.אלירז
האם את יכולה להסביר לי בפיסקה, באופןתמציתי מי הם דתיים לאומיים?
הסיכוי להצליח הוא די קטן, כי יש מגוון מטורף של דרכים וגוונים בתוך הציונות הדתית.
ככה גם הסיכוי להסביר לך על הגוונים והעומקים בחברה החרדית הוא נמוך, וגם על נוער הגבעות.
אין לזה הגדרה אחת ברורה וזהו, אלא אם כן את מתכוונת להגדרה הסטריאוטיפית ואז, בעצם גם אז, תלוי את מי תשאלי.
אגב, יש הגדרה בויקיפדיה.אלירז
ראיתי מה כתוב בויקיפדיה... אבל וואלה זה לא עוזר ליאני עזראית[=

כ"כ כי רשום בכללי על הזה..
אם אתם יכולים לכתוב לפי דעתכם מה זה נוער הגבעות זה יעזור..כי אני רוצה לדעת על הנושא הזה עוד זה נושא שהתחיל לעניין אותי בזמן האחרון..
תודה רבה!((:

דווקא ההגדרה בויקיפדיה עונה יפה.אלירז
והתגובות פה שטותיות ברובן. חוץ מהתגובה של עוקר הרים וחלק ב של פעמיים חי. שגם הם לא לגמרי מדוייקות.

אם מותר לי לשאול? למה זה מעניין אותך כ"כ?
ובכלל החבר'ה שבד"כ נמצאים בגבעות, כבר מזמן לא כותבים כאן.
נוער שוליים, עשבים שוטים, אנרכיסטים, משיחיים,אלעד

את יכולה לבחור

וברצינות,

מדובר בנוער שמונע מערכים או מבעיטה במוסכמות שבחר להבליט ולהדגיש את נושא ארץ ישראל,

לעיתים על פני ערכים אחרים.

ובדרך הטבע מתנגד, בכלים מכלים שונים, לאלו שבאים לפגוע בארץ ישראל

זו בגדרה מאוד כללית ושאר המאפיינים בכלל לא ניתנים להגדרה ומשתנים ע"פ כל נער או נערה ספציפיים.

זה נוער ירא שמים שרוצה שתבוא הגאולהלשם שבו ואחלמה
כן כןאלעד

אבל זו עדיין לא הגדרה

הגאולה באה כבר.כידוע.בחורצ'יק

יראת שמיים??? נכון,צודק.

תודה רבה לעונים!(: ואם אתם יכולים להסביר לי לפיאני עזראית[=

דעתכם מה זה נוער הגבעות זה יעזור!!(:

הגאולה באה?!?!אריאל דל"ת

ואיפה בית המקדש? כהן גדול? סנהדרין???

אהה, סליחה. שכחתי שאנחנו כבר לא צריכים את השטויות האלה.

יש לנו את הכנסת, ראש ממשלה ובג"ץ.

הגאולה כבר כאןאלעד

זה לא אומר שהיא הסתיימה

מסתבר שזה תהליך ארוך. תקופה

אז אם ככה-אריאל דל"ת

הגאולה התחילה כבר שראה רבי עקיבא שועל יוצא מקודש הקודשים.

הגאולה השלימה לא כאן, היא אמנם התחילה, אבל היא לצערנו עדיין לא כאן.

הגאולה החלה.הארץ נותנת פריה-אין לך קץ מגולה מזהבחורצ'יק

קץ גלות-אתחלתא דגאולה.

הארץ נותנת פריה בעין יפה..ב"ה.

אתחלתא דגאולה החלה בתקופת הגר"אאלעד

והבעש"ט.

אז החלו הניצנים

הבנתי שלפני כמאה שנה.עם ההתעוררות העם לציון..בחורצ'יק

"כי רצו עבדיך את אבניה ואת עפרה יחוננו"

עוד לפני כן,אלעדאחרונה

בעליית תלמידי הגר"א ותלמידי הבעש"ט

אבל זה נכון שלפני כ120 שנה היתה דחיפה רצינית גם מצד החילונים, כמו גם תימנים, לעלות

אתה צודק.תחילתה באה..שלימותה תבוא בקרוב אמן.בחורצ'יק

מכלול רחב של אנשים.פעמיים חי

על פי היכרותי עם נערי גבעות יש כמה סוגים.

א. אנשים שעזבו את הבית מסיבה כלשהי, והלכו להתגורר בגבעה בשביל לשחרר את הראש, מכל הלחץ

מהישיבה וההורים.

ב. חברה אידיאליסטים, רציניים ויראי שמיים. שבחרו לגור בגבעה כחלק מאמונתם הדתית, שישוב א"י הוא צו השעה. והגבעה עליה הם יושבים תביא את הגאולה במהרה בימינו. כאשר הם יושבים בגבעה הם נתקלים לפעמים, בחיילי צה"ל ובמגבני"קים שבאים לפנותם מהגבעה, הם מגלים התנגדות ונלקחים לתחנות המשטרה של יש"ע.

את נערי הגבעות אף מאשימים במעשי "תג מחיר". שלמורת רוחם של אנשי השלטון והשמאל, מספר התיקים, הראיות וכתבי האישום זעום ביחס למספר "תגי המחיר".

ג. שב"כניקים (ודי לחכימא ברמיזא)

אנשים מוזריםמם בת

אם כיפות גדולות.פשמינות.מעשנים נובלס.אוכלים כול דבר.מטעינים תטלפון בכול הזדמנות.לובשים ג'ינס ורדבק.ציציות בחוץ(לפעמים)<צ>

או אנשים אם חולצה אל הראש חוץ מהעינים ציצית אל הגוף אבן ביד.... כמובן שבגלל שיש שמש. והאבן הם זורקים אל יונה שהטרידה אותם ולא חס ושלום אל הרכב שהי היתה לידו זה לא חוקי אז לא עושים<צ>

וחוליייייייים אל המדינהצוחקצוחק<צ>

אריאל דל"ת

אני אהבתי את התיאור השני

כמה קבוצות לא קשורותעוקר הרים

במקור הביטוי התייחס לחבר'ה שנשרו מהמסגרות והגיעו לגבעות, לרוב לא מתוך אידאלוגיה. נוצרה קבוצה של חבר'ה צעירים שלא קבלה את מרות הממסדים למינהם והם כונו בשם נוער הגבעות.

בהמשך הכינוי התרחב וכולל כיום עוד שלוש קבוצות:

1. נוער שמסתובב בגבעות (בעיקר הגבעות החדשות- רמת מגרון, מעוז אסתר, עוז ציון וכדו') מסיבות אידאולוגיות (כיום הכינוי נפוץ בעיקר עליהם)

2. צעירי הגבעות ה"מבוססות".

3. חבר'ה ימנים קיצוניים מאוד ללא קשר למיקום גאוגרפי ולמעשים בפועל- מי ששורף מסגד (אם הוא לא ערבי) יוגדר בתקשורת כנוער הגבעות גם אם הוא גר בסביון

נראה לי תשובה לעניין, גם התשובה של אלעדender13
יש כמה סוגים כמו בכל קבוצהראשית חוכמה

הרוב רוצים ליישב את ארץ ישראל ועושים את כל מה שהם יכולים בשביל זה אבל יש קיצוניים ובתקשורת תמיד מדברים  רק על הקיצוניים.(ככה זה בתשקורת)

נראה לי סתם המצאה של התשקורת כדי ללכלך על נאמני א"אם-פי-7

הרי בפועל אנשים מכל הגילאים מתמסרים לישוב ישע ,לאו דווקא נוער,אבל התקשורת רוצה שיחשבו שזה סתם חבורה של נוער פרוע ,מה שממש רחוק מהאמת,.אנשים רצינים בוגרים,בעלי משפחות ,אנשים משכילים טובי לב,מסורים נאמנים ,העילית של העם הם שמוסרים נפשם למען העם וארצו.מכל הגילאים והמינים וגם מכל רחבי הארץ.

מה הקשר?אריאל דל"ת

לכן היא שאלה על "נוער הגבעות" ולא על "אנשי הגבעות".

הרי בהגדרה "נוער" בדרך כלל לא נכנסים אנשים בני 25, לא?

ברור, יש למישהו אמון בתקשרת השמאל?אין להםעדינה

מושג מה ז הבכלל.כולנו על רי םוגבעות. כי זה אזור הררי אז כולנו אנשי גבעות? מה השטויות הללו.זו סתם "תוית תקשורתית"

כדי להשאיר מקו םרב לדמיון של אנשים שומעים א תהמושג וחלק מהתגובות פה אכן נשמעות כך.בן אדם ששומע מושג ומדמיין ובטוח שהמציאות כפי הדמיון שלו וכבר חושב שהוא יודע

נוער צדיקקקקקהשתפכות הנפש

שעושה מצוות יישוב הארץ כפשוטו!!דוס

אוי! אתם ממש רדודים.רעות3000

איזה דיבורים של מתנחלים... חברה, נוער הגבעות קצת יותר אמתי ממכם, והגיע הזמן שתתחילו להודות בזה!!!

החברה האלה מתגייסים יפה מאוד לצבא, (ואפילו נלחמים כדי שיגייסו אותם..), 

הכרות מאוד קרובה יש לי אתם, והם יושבים ולומדים רמב"ם וגמרות כמו גדולים גם בלי בגרויות!!!

ואתם, שרובכם יפה מאוד נופלים בהרבה מאד מכשולים שהעולם מציף... הם עומדים איתנים עם האמת, ויודעים להוכיח אותנו על קטנותינו.

בישיבות התיכוניות מבזבזים את הזמן!!! עדיף שיחיו עם קצת אידיאלים.  גם ה"מתנחלים" וגם ה"עירוניסטים" מאוד קל לגור בישוב, או בעיר ולהתפאר באידיאליים הנוחים שלנו... כמה אנשים שגרים בתוך גרעין תורני בערים באמת מוסרים את נפשם... וכנ"ל המתנחלים....

בקיצור, כנסו לעוז ציון ושבו איתם לחברותא, מבטיחה לכם שהשמיניסטים שלכם לא עומדים מול השישיסטים ששם...

אני תושב עוז ציון, ואני יכול להעיד על קטנותיהמצב חסה

ביחס לחבר'ה שנמצאים שם........

באמת אנשים גדולים שאין לכם מושג מי הם.

אתה תושב עוז ציון?אריאל דל"ת

וואלה. נעים להכיר.

פחחח ממתי אתה תושב עוז ציון?!?!?!?יהודי קטן
רעות3000 - רוב נוער הגבעות לא מתגייס ולא מעוניין!שמוליק פיין

(זו אלירז כותבת)

למרות כל המילים החמות שאת כותבת - 

נוער הגבעות זה עוד הרבה גוונים חוץ מהחבר'ה שנמצאים בעוז ציון

(שהם אגב מקסימים, אין לי מילה רעה לומר עליהם. רק מעדכנת שזו לא הגישה של כל "נוער הגבעות")

עניין הגיוס הציק לי.. זה הכל.

[וסתם בהערת אגב-נדנדה כתומה.

גם בחברה המאוד מסויימים שכן בעז ציון יש מלאמלא סגנונות וכיוונים. במיוחד בנושאים כאלה כמו גיוס..]

נערים צדיקים שמפריחים את השממהסמיילי...

יהודי, תשאל את שמואל..המצב חסה
אווקי תודה רבה!!((: עזרתם לי מאוד!!)אני עזראית[=
נוער הגבעות...אמדון

(צ)  מתוך כתבה בניו-יורק טיימס מיום 9 בינואר בתחילת המאה הקודמת מאת טומ-טום פרידמן   : "נוער הגבעות הוא נוער יהודי הזוי הסובל מחום גבוה הגורם  לפרץ פעילות  פלילית בלתי נשלט. נוער הגבעות הוא האחראי העיקרי  לישוב הארץ ,פלסטינה-א"י ברוח הציונות הגזענית , בין שאר הפעילות המפוקפקת  של נוער זה יש לזקוף את הקמת שרשרת הישובים ,התנחלויות בלתי חוקיות,הידועים  כ"ישובי חומה ומגדל" אשר ביחד עם קיבוצים  רבים אחרים מהווים מכשול ברור לכל הסדר מדיני שפוי במזרח התיכון החדש... הקומוניזם הציוני מנצל את גישתו הסובלנית של השלטון המנדטורי בארץ-ישראל,. דובר מחל(ק)ת המדינה בוושינגטון מסר כי ארצות הברית ביחד עם ידידים בג'- סטריט ואחרים פועלת להכרה במדינה יהודית שפויה ודמו-דמוקרטית אשר תשים קץ ותמגר תופעות כאלו ותפעל ביתר נחישות וללא משוא פנים.לקידום השלום על ישראל "

הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה