ב"ה
צוייר בתוכנת צייר 2010 במחשב נייד (עם עכבר של מחשב נייד וללא כלים נוספים)

)ב"ה
צוייר בתוכנת צייר 2010 במחשב נייד (עם עכבר של מחשב נייד וללא כלים נוספים)

)אבל את לא באמת מצפה שיצא לך מזה משהו ראוי כל עוד אין לך סבלנות של פיל ויד של ברזל, נכון?...
(אשמח לראות גם יצירות על הדף)
/Mosaic/Read/20788
אז אני אומנם לא ניסיתי, אבל היא^^ כן 
אחותי תמיד משתמשת במין עכבר כזה שהוא כמו עיפרון, אבל כעבר. יש מן משתח כזה ממתחת שכאילו הוא ה- 'דף' ואיתו את יכולה לצייר. אחותץי עשתה ציורים מאוד מדוייקים.
התוצאה מרשימה, בשביל צייר.
אני לחלוטין לא מצליחה לצייר בו- אני מרגישה שאין לי ממש שליטה על הקו- וזה חובה מבחינתי
נתקלתי ביצירת אמנות ממש שצויירה בצייר. קיבלתי במייל חבורת כתמים, והורו לי להרחיק ולהרחיק את התמונה (במחשב) ואז התגלתה לעיני תמונה מרהיבה (אם זכרוני אינו מטעני- של נשים שואבות מים מבאר)
וגם, יש כאן, בפסיפס, את מרים ג (לא בטוחה שזה הניק המדויק, חפשו אותה ביוצרים) שמציירת דברים מרהיבים בתוכנת צייר.
אליה (חצי) לינקקה "הרהור עמוק".
הממב"ה
מפוספס - זו היתה בדיוק השאלה, - מה צריך בשביל ציור טוב.
וכפי שאני מבינה, דעתך, שצריך כלים מתאימים בשביל יצירה סבירה.
(בקשר לציורים על דף, אין לי.
אני מציירת רק כשאין לי תעסוקה אחרת
ולא שומרת את הציורים/שרבוטים)
הרהור עמוק ורטתותי - הציורים שקישרתם מדהימים,
אבל נראה לי שהם צוירו בעזרת עט גרפי
(רטתותי זה הכלי שאחותך משתמשת בו)
דינה ל. גם דעתך אם אני מבינה נכון שבשביל ציור טוב צריך כלי מתאים.
לדעתי הכל עניין של תרגול
ועם תרגול והתמדה אפשר להגיע לתוצאות טובות גם בלי כלים מיוחדים.
ב"ה
לא נראה לי.
הרבה פחות מזה מספיק.
הקישורים שהבאת מגניבים! 
ישנה אמנית כלשהי בחול, מישהי שמציירת מרהיב על משטח מואר שעליו שכבת חול.
מפוספס- נראה אם תצליח לדלות זאת מנבכי יוטיוב
|אתגר| [כי אני עצלנית ועסוקה]
לא הבנתי את ציור הקולה- הוא צוייר על ידי הכתמת הדף בקולה?

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173