כל הכבוד לארקדי גאידמק!!!ימין
היום אמר גאידמק בי הוא יהיה מוכן למות לפני שיאשר קיום מצעד תועבה בעיר ירושלים, ועכשיו המנוולים הנ"ל תוקפים אותו ורוצים לתבוע אותו. ארקדי גאידמק - כולנו איתך!!! אשריך!!!
בחירות בחיות בחירות בחירות בחירות בחירות בחירות בחאוסנת
לא יודע, לא הבנתי,ימין
אוסנת רצתה לאמר שארקדי גאידמקקוקו
השחצן תאב הבצע רוצה להיות מועמד לראשות העיריה של ירושלים.

למה הוא מתנגד למצעד? למה הוא קונה חנויות לא כשרות והופך אותם לכשרות?למה הוא מחלק המון כסף לחרדים כצדקה? למה הוא תומך בישיבות "שחורות"? למה הוא מצטלם עם רבנים חרדים? למה הוא קנה את בי"ח ביקור חולים?

התשובה היא פשוטה: ע"י זה שהוא יתחנף לחרדים- הם יבחרו בו, וככה הוא ייבחר, כי החרדים הם הרוב בירושלים, כמו שאורי לופוליאנסקי (מועמד לראשות סדום) נבחר בתור ראש עירייה חרדי, ולאחר הבחירות נהיה שמאלני קיצוני, ככה גם גאידמק: רוצה להיבחר רק בשביל להיכנס לפוליטיקה, וככה הוא ירוויח עוד כסף ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף,ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף,ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף,ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף, ועוד כסף.

כל מה שעשה לא עשה אלא לטובת עצמו. כמו כל פוליטיקאי מושחת, לאחר הבחירות (אם הוא ייבחר ח"ו) יתגלה פרצופו האמיתי והמנוול של אותו רשע הקורא לעצמו "גאידמק"
בעיני הוא יהודי טוב שפועל ועוזר למען עם ישראלימין
בשדרות, בירושלים, ובמקומות נוספים. עד עכשיו לענ"ד הוא הוכיח את עצמו מאד לטובה - ואני אשמח מאד אם הוא ייבחר לראשות העיר ירושלים.
ובכלל, זה שהמאפיה השמאלנית צמאת הדם רודפת אותו - כבר מעיד כאלף עדים שהוא מאיים עליהם, משום שהוא אינו מייצג את השמאלנים שופכי הדמים - כי אם את היהודים. חבל סתם להשמיץ אדם כה יקר ונדיב ללא כל סיבה אמיתית.
חחח אין כמו ביתר ובמיוחד ארקדי אתה תותח ביתר איתךטורו!!!
לעד .....אתם רואים מה שווה ביתר הכי טובים שיש
אני מסופק אם זה יקרה, אבל אם כן - אז כל הכבוד לו.מ.מ.י.ר
תראה, הוא אומר את זה בדיוק בתחילת המרוץ לראשותאוסנת
העיר.
זה צועק "דרשני!".
ממתי מאמינים לפוליטיקאים?

וחוץ מזה, הוא חשוד בכל מיני עבירות - ולא רק בארץ.
לא אומר שום דרשני, בעבר הוא דיבר באופן דומהימין
וזה טבעי שהוא יציג את האג'נדה שלו ערב הבחירות.
גאידמק אדם טובכ"ך
הוא פעל רבות למען העם היהודי ואפשר לתת לו צ'אנס.
אין לו צורך להיות מושחת כי יש לו מספיק כסף, וגם אם נאמר שיש לו עבירות ביחס לפוליטיקאים שלנו הוא טלית שכולה תכלת.
"דין פרוטה כדין מאה". אבל מה שתגידו.אוסנת
אני יותר בעד אורי לופוליאנסקי. אבל זה לא מתאפשר (בגלל הסכמים פוליטיים מטופשים).
אז זהו שלא..מישהי!!
שמעתי בחדשות שהוא מבטיח הבטחות על ימין ועל שמאל אבל לא מקיים אף אחת מהן, כנ"ל זה שהוא קנה את 'טיב טעם' חנות המזון והבטיח להפוך אותה ואת כל החנויות שלה בארץ לכשרות, וזה ממש לא קרה.
אז כנראה שגם הפעם זה מה שיקרה..
למה להוציא סתם לעז?כ"ך
הרכישה של טיב טעם לא צלחה זה הכל, העסקה התפוצצה באמצע.
וממתי צריך להאמין למה ששומעים בחדשות?
הוצאתי 'לעז'?מישהי!!
אמרתי מה ששמעתי..לא צריך כל דבר לתקוף, זה דבר ראשון.
ודבר שני אני הבאתי רק דוגמא של 'טיב טעם' היו עוד מיקרים שהוא אמר משהו ויום אחרי שינה את דעתו.
אם זה נכון או לא?! אני ממש לא יודעת!

[איך ידעתי שמישהו ירשום 'וממתי צריך להאמין למה ששומעים בחדשות'?]
תלמדי לומר דברים מבוססים ולא חסרי יסודכ"ך
ואם את כבר מתמצאת בנושא פרטי את המקרים בהם הוא שינה את דעתו.
"[איך ידעתי שמישהו ירשום 'וממתי צריך להאמין למה ששומעים בחדשות'?]"
למה את מצפה כאשר אי אפשר היום לסמוך על אף מילה בתשקורת.
מתמצאת בנושא?מישהי!!
טוב שלא נסחפת באמת..
צא מהסרט שאני נגדו אוקי!?!
אמרתי מה ששמעתי עוד פעם אני יגיד את זה.
ובקשר ללימוד הדברים המבוססים והלא חסרי יסוד,תחסוך את זה ממני
ואל תגיד לי מה ללמוד ומה לא כי זה ממש לא הדיון.

לילה טוב.
בואו נאמר שיש נגדו לא מעט תיקים.מ.מ.י.ר
חשד של משטרת ישראל שהוא הלבין הון. (ולכן יש לו קמפיין נגד משטרת ישראל ומשרד המשפטים..)
צרפת הגישה נגדו כתב אישום באשמת מכירת נשק לא חוקי בסכום של 791 מיליון דולר (!), ואפילו עשו לא שם משפט שהרשיעו אותו (בלי שהוא השתתף במשפט), אבל ישראל לא מסגירה אותו.

אפילו אם זה לא נכון, אני לא יודע אם זהו כבודה של ירושלים - שאדם שחשוד (או כבר עבר את השלב של סתם חשדות..) על עבירות כל כך חמורות, יהיה ראש העיר שלה. זו לא סתם עוד עיר, זו ירושלים!

וכמובן שהוא עשה הרבה דברים טובים, זה וודאי.
*עשו לומ.מ.י.ר
ואגב, יש נגדו עוד תביעה בסכום של 365 מיליון דולר, בחשד של לקיחה במרמה מממשלת אנגולה. (אני מקווה שלא התבלבלתי עם התיקים..)
אבל - ישראל לא מסגירה.
לפחות יש לו עקרונותכ"ך
היום לא תמצא פוליטיקאי טוב בשוק אז לפחות שיהיה אדם עם תפיסות עולם נכונות.
לדוגמא, הוא לעולם לא ימכור את ירושלים ובנוסף הוא יוצא בנחרצות נגד מצעד הגאווה.
זה לא עקרונות זה יחצנו"תybs
אין לי בעיה שתהיי נגדוכ"ך
ולמה את מתעצבנת, אמרתי את דבריי בניחותא, את לא חייבת להקשיב.
ועל זה נאמר: חי בסרט אוכאילו כפול 3
לפי הדוסים: חי בסיפורי מעשיות ברור שכל הכוונות שלו הם כדי שיבחרו בו שכחת מה קרה לפני כמה שנים כשבחרנו בליכוד לראשות הממשלה כי חשבנו שהם ימנים???
יש הבדל בינו לבינם, מדוע סתם לדבר?ימיןאחרונה
יש הרבה שלא חושבים כמוךybs
וזה גם יותר הגיוני כי אדם שמחלק כ"כ הרבה כסף אין סיבה שינסה להיבחר בשביל להרוויח כסף ככל הנראה הסיבה האמיתית זה חסינות משפטית
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

אולי יעניין אותך