הסרטים האלו הם זבל אחד גדול.
אתייחס לסרטים קטע קטע,
סרט 1 (יוטיוב)
חלק א' - ביבי והליכוד כמו החמס - אני חושב שכמו שהוא ראה את הליכוד דאז, כלומר כמו שהימין היום (ואין לי עם זה שום בעיה, זה בעיני דב חיובי) הוא כמו החמס, כלומר רואה בטרור פיתרון, אני מסכים עם זה לגמרי, הטרור יתן פיתרון
חלק ב' - הביטוי קרבנות השלום - לא הבנתי מה כל-כך אבסורדי במושג הנ"ל, נכון, אמנם השלום הוא למען העם, אבל עלול להווצר מצב שכמה אנשים מתים בשביל הכלל (הרי גם במלחמה זה כך)
חלק ג' - תמונות של רבין מעשן - אה, וואלה, אז לפי העיקרון שמי שמעשן רשע גם חצי מהחבר'ה בסקאלי צריכים להיות רשעים... אה כן, וגם הרב כדורי זצ"ל...
חלק ד' - רואים פיגועים - סו וואט, הוא היה שמאלני, אני לא חושב שזה סוד, לא כל שמאלני הוא רשע (עיין הרב עמיטל והרב עובדיה)
חלק ה' - אלטלנה - עכשיו הדלקתם אותי (אני צריך להגיש עודה 80 עמודים על אלטלנה, אז תאמין לי שחקרתי את הנושא) קודם כל כמה עובדות: לאלטלנה אמנם היו 19 קרבנות, אבל שלוש מתוכם היו אנשי פלמ"ח (כלומר הצד של רבין), אז אמנם בטח החבר'ה שלך יגידו שהוא התנקש בחיי חייליו כדי שתהיה לו סיבה לירות באצ"ל, אבל הרשה לי לפקפק בכך, דבר שני - מבין אנשי האצ"ל לא כולם (לצערי אני לא זוכר מספר מדויק) מתו בחזית תל-אביב(אני יודע על לפחות ארבעה שלא, אלא בחזית כפר ויתקין ובעריקות מהחטיבות. נתון נוסף: מתוך כלל אנשי האצ"ל(לא רק אלה שמתו בתל אביב) רק 3 היו ניצולי שואה. אז בלי להשמיץ על 19 ניצולי שואה.
דבר שני - יש מקום להגיד (ואין לי כח להאריך בזה) שהירי היה מוצדק מאוד. זה נתון לויכוח, אבל זה לא נוראי.
דבר שלישי - רבין לא ירה בעצמו, והקטע שאתם מביאים מהסרט אלטלנה רק גורם לי לחשוב שאתם רשעים מרושעים - הקטע המקורי הולך כך: ואז התחילה צווחה גם באגף שאיתו לא היה לי קו, וגם בחוף, וגם מכל מיני מקומות, "בגין על האוניה". חלק מאנשי הפלמ"ח שמעו "בגין על האוניה", אז התחילו לירות אש תופת. ואני ראיתי שפשוט האוניה עומדת לבעור, ובוערת, אנשים בים, והם הפסיקו לירות, א ז ע צ ר נ ו א ת ה א ש!!!!!!!!!!!!!!!! את ארבעת המילים האחרונות לא טרחתם להראות, כנראה מייגע מדי לראות עוד כמה מילים כל כך ארוכות... זה גרם לי להבין שאתם סתם מכפישנים עלובים
חלק ו' - ההתבטאות בשגרירות - אתה יודע איך יש להם את הפרטים האלו? אני אספר לך, משה פייגלין פרסם את זה, הוא שמע את זה מאליקים העצני ששמע מיוסי בן אהרון אני לא רוצה לדבר על זה שכדי להוציא פרוטה מאדם עדות מכלי רביעי אפילו לא גורמת לדיינים למצמץ ק"ו להרוג, אני אדבר על דבר הרבה יותר פשוט - יוסי בן אהרון מסרב לעמוד מאחורי האמירה הזו התקשרתי אליו והוא סירב להתייחס לזה - רק אמר לי לא להתייחס למשה פייגלין כמקור לדבריו.
חלק ז' - הפחדנות בחטיבת הראל - אני לא מבין בזה, אבל קשה לי האמין שזה נכון לאור כל היעוותים שראיתי לגבי פרשת אלטלנה.
חלק ח' - אוסלו, כבר התייחסתי בחלק ד'.
סרט 2
בקשר לרבין עצמו מדובר שם רק על אלטלנה ועל אוסלו שאליהם התייחסתי לעיל.