המשטרה שוקלת לייבש חלק מהירקוןחסידת בן זמרה
המשטרה שוקלת לייבש חלק מהירקון
יום רביעי, 27 באוגוסט 2008, 13:40 מאת: נתיב נחמני, מערכת וואלה! חדשות

"החיפושים מתרכזים כרגע בזירה המרכזית בנחל הירקון". צוללן בירקון (ניר לנדאו)

"לא נחסוך מאמץ להביא את רוז למנוחת עולמית". רוז פיזם (משטרת ישראל)

"משטרת ישראל לא תחסוך בשום מאמץ להפוך אבן על אבן בתוך הבוץ הנוראי הזה ". כהן (שרון בוקוב)מפכ"ל המשטרה אמר כי לא יחסוך כל מאמץ לאיתור גופת הילדה הנעדרת רוז, כולל הקמת סכרים בירקון. הבהיר כי "אין פה עניין של מחיר"

"אנחנו עושים מאמץ עילאי למציאת הגופה של רוז", אמר היום (רביעי) מפכ"ל המשטרה רב-ניצב דודי כהן. "משטרת ישראל לא תחסוך בשום מאמץ להפוך אבן על אבן בתוך הבוץ הנוראי הזה בכדי לאתר את גופת הילדה ולהביא אותה למנוחת עולמים". כהן הבהיר, כי "בשלב זה אנחנו עדיין עובדים על אותה גרסה שמסר הסב, ולכן החיפושים מתרכזים כרגע בזירה המרכזית בנחל הירקון. יש לנו שיתוף פעולה מלא גם עם מתנדבים וגם עם בעלי מקצוע ואני מקווה שבשעות הקרובות תהיה התפתחות כלשהי. כרגע המצב הוא סטטי".

לדברי המפכ"ל, המשטרה שוקלת את האפשרות לייבש את הקטע בו מתרכזים החיפושים בירקון על מנת להקל עליהם. "אנחנו בוחנים את האופציה שבסוף תהליך החיפושים הנוספים נייבש מאות מטרים מהירקון על ידי ציוד מכני שיחפור לאורך הירקון". הוא הבהיר כי "אין פה עניין של מחיר". האופציה לייבוש חלקים מהירקון נבחנה הבוקר על ידי אנשי מקצוע, שהציעו לייבש את החלק בו מחפשת המשטרה את הגופה באמצעות הנחת שני סכרים שילכדו את המים ביניהם. היום פועלים במטה הארצי של המשטרה לבחון את הצעותיהם של מספר קבלני ביצוע. אם הגופה לא תמצא היום, ככל הנראה כבר מחר יחלו העבודות לשאיבת המים מקטע החיפושים.

סתם חארטהסבא גפטו
(היא בכלל יהודיה?)

להתחיל לענות את קרובי המשפחה ומהר מאוד הם יספרו. לא צריך להקפיץ את כל המדינה.
משטרת שקר של עבריינים במדיםימין
הדבר האחרון שמעניין את משטרת הדמים הזו הוא להביא יהודים לקבר ישראל. אינספור פעמים ראינו כיצד אותה משטרה פעלה בצורה הפוכה לגמרי - הכל זה בשביל להראות להמון הטיפש עד כמה המשטרה פועלת לטובת הציבור - בעוד שכל אחד מבין עד כמה היא לא...
מילא היא היתה יהודיה...אבל גם זה לא בטוח...קראתיך
אמאלה!! איזה הסחפוווות!!אוריה שמחה
מהנראלהם?? העיקר אומרים שאין מים לבזבז.. שלא תבינו לא נכון.. המקרה מאוד מזעזע אבל--זה כבר מוגזאאם..
אה הא..הבחורים נסחפו ביותר!קראתיך
בירקון.. קומי אורי
הרגעו בבקשה.אמא אדמה
מדובר בייבוש זמני ובמים שמזוהמים במילא - אולי זה אפילו יועיל לטיהור הנחל..!
רק עכשיו הבנתי את זה מאיזה אחד שעשה לי טרמפ:סבא גפטו
רוז הילדה, היא נולדה מאבי אימה. הבנתם את זה?

וזה ממש התפתחות (השתלשלות - תולדה) של משפחה דפוקה. הילדה רוז, האימא, הסבא (שהוא גם אבא לנכדה), הסבתא רבא, ועוד איזה מישהו מהמשפחה שלהם נרצח לפני מס' חודשים.
הסיפור הוא כזה:קשקשן
האמא מריה (אם אני לא טועה זה שמה)התחתנה עם דניאל בצרפת ונולדה להם ילדה בשם 'רוז', לאחר מכן עלו לארץ וגרו עם אבא של דניאל 'רוני רון' (החשוד ברצח), דניאל חשד במרי שיש לה קשר עם אביו והחליט לעזוב לצרפת עם 'רוז', שם היה לו בעיות עם הילדה והוא היה מכה אותה עד שנשלחה לבית חולים, מריה פתחה במאבק משפטי שבסופו קיבלה חזרה את 'רוז', בינתיים בארץ מריה התחתנה עם רוני רון ונולדו להם 2 ילדים. מריה ורוני קיבלו את רוז ולא ממש הסתדו איתה והם שלחו לסבתא רבא 'וויאן', היא גם לא הסתדרה ושלחה אותה חזרה להורים, לאחר זמן מה (לפני 3 חודשים) נסע רוני רון (הסבא) כם רוז בנתניה ובדרך היא בכתה והוא נתן לה פליק והיא התעלפה. רוני נלחץ שם אותה במזוודה וזרק אותה בירקון. מכאן הכל הסטוריה...
(זה הסיפור ששמעתי בכמה מקומות, בקיצור)
"נולדה מאבי אמה" ?!אמא אדמה
האמא עזבה את האבא הביולוגי של רוז לטובת הסבא שלה (שהוא בעצם חמהּ).

כך יצא מצב בו הסבא של רוז גידל אותה ושמש לה כאב.

הסבתא רבה דווקא פעלה כמו שצריך - בזכותה נחשפה הפרשה.

אחות של הסבא נרצחה לפני כחודש (זה הי'ה כבר אחרי היעלמותה של רוז) בקדיתא. ככל הנראה אין קשר בין שני האירועים משום שהאחות ניתקה כבר קודם כל קשר עם המשפחה.

כואב הלב...
איזה סיפור מזעזעאנונימי (פותח)
האמה יהודיה בכלל? ה התחתנו ברבנות?
ומי רצח א האחות של הסבא?
ה' יצילנו!
אוקיי...סבא גפטו
אני הבנתי שהאימא 'התחתנה' עם האבא שלה והביאה את רוז לעולם, בלי קשר לזה שהיה לה (האימא-בת) בעל ואותו היא עזבה ל'טובת' אביה שלה.

את הבנת שרוז היא מהנישואים של הבת עם הגבר והיא עזבה את הגבר ועברה אל אבא שלה. - שיהיה. שני הסיטואציות מלוכלכות.
האמא התחתנה עם אבא של בעלה.אמא אדמה
כשכתבתי "שלה" התכוונתי לרוז ולא לאמא.

רוז נולדה מהנישואים עם הבן (יש עוד שני ילדים שנולדו מהנישואים עם הסבא של רוז).

זה לא עד כדי כך מסובך כמו שאתה עושה את זה... בכל מקרה, אני מסכימה שמדובר בסיטואצי'ה מלוכלכת.

האבא של רוז התבטא בראיון ואמר: "אבא שמסוגל לגנוב מבנו את כלתו מסוגל לעשות גם דברים הרבה יותר גרועים".
לקנאית לקב"האלעד
האבא גם התבטא ואמר לשוטרים שעדכנו אותו לגבי החשד לרצח: "זה לא מעניין אותי מה שעשו לה, הם עשו לי טובה" (=בזה שרצחו אותה)
גם הוא לא טלית שכולה תכלת. ע"פ חשדות הוא הכה אות רוז והתעלל בה כשהיא חיה איתו בצרפת
כן, גם אני שמעתי את זה...אמא אדמה
וגם כתבתי את זה פה בעבר.

הוא טוען שהחשדות הללו חסרות כל בסיס. הוא הביא את רוז לבית החולים עקב בעי'ה מסויימת והתקשורת פירשה זאת שונה לטענתו.
לא משנה - אצל המשפחה הזאת אי אפשר לדעת כלום... הסיפור מתוסבך ועצוב.
לא בריא להכנס לזה..קומי אורי
גם אם היא לא יהודיה-דינמית
לא מגיע לה לסבול ככה.
כל המשפחה הזאת מעוותת ולא מסתדר לי שהסבתא רבה ששייכת למשפחה כזאת היא מלאך...
היא לא מלאך..קומי אורי
היא דווחה אחרי הרבה זמן..
הסיפור עם רוז בא להסתיר את שחרור המחבליםמשה
כל המדינה עסוקה בילדה מסכנה (ואיך אפשר לא לאהוב אותה עם הצילומים האלה בראש חוצות), ו-200 מחבלים ורוצחים משתחררים מהכלא בשקט יחסי.

אפילו הפגנות גדולות לא היו.
נחמד איך אתם מתעסקים בנושא סוציאלי,תירא-אל
לשם השינוי (ורק לשמו).

אחת הפרשיות המגעילות.
במקרה שמעתי על הסיפור בחדשות,קומי אורי
וחשבתי שבטח יש איזה חדשות רעות לכלל ישראל באותו זמן..
עכשיו התפרסמה עוד פרשיהאלעדאחרונה
השבת נעצרה אמא שניסתה (פעמיים) לרצוח את בנה הפעוט.
"(כמעט) לסדום היינו לעמורה דמינו"
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

אולי יעניין אותך