בגלל שאני לא נכנסת בקושי לערוץ יותר...בדמייך חיי

בס"ד

נכנסתי  רק כדי להעלות את זה ולצאת,מחילה ממש ממש ממשש שלא הגבתי לשומדבר,אבל בקושי הספקתי להסתכל..!

זה בעיקרון אמור להיות מתמונה,אבל די זרמתי...ולא עשיתי בידיוק,עשיתי משהו חדש..

[לא גמור,מחילה!]

אהה...וזה אמור להיות ככה,אחרת הייתי מסובבת את התמונה הילדה פשוט שוכבת על הרצפה [הילדה היא במקרה אחותי..]

כמה שזה נהדר...הרהור
עבר עריכה על ידי הרהור עמוק בתאריך כ"ז בטבת תשע"ג 22:36

הו וואו. הייתי ממש שמחה לראות את זה לכשיהיה גמור

ציור מהמם ומתוק. הממ
איזה מאמיי!!!=]
את נוטשת אותנו??? |חרד|דינה ל.

לאאא!

את כ"כ השתפרת, מדהים לראות את זה! ומפעם לפעם יותר כיף לראות ציורים שלך.

והציור הזה- הוא ליגה ממש! התנוחה, הזוית, אתגר ההבעה של הדמות- כל הכבוד לך, זה ציור יפהפה! המראה ממש ממכר, לראות ולהתמוגג...

העיניים נראות כ"כ חיות! המבט בהן כה אמיתי, מתוק,מנצנץ!

ולגביהן: עין ימין מעומעמת לעומת עין שמאל. בשמאל הברק חד וברור, ובימין הוא קיים אך מרוח.

ומה בדבר אישונים? בעין שמאל ישנו כתם שחור חזק, אך בהחלט לא במיקום של האישון (מדי למטה)! ובימין- הוא עדין איננו .(ולמרות הדברים הנ"ל- העיניים האלה גומרות אותי! )

הגבות- ילדותיות ודלילות כמו שצריך, אך לדעתי כדאי לקצר את השערות...

האף- אני חושבת שכדאי לציין את קצה החוטם  בכל אופן- אהבתי מאוד את הקו העדין שמציין את תחילת האף, לצד העין. 

אני כ"כ רוצה לראות את הציור לכשתגמרי אותו!

ובתור תחילת ציור- קבלי צל"ש ממני  

חחח אל דאגה!!אני לא עוזבת לתמיד..בדמייך חיי
בס"ד
ותודה לכולם המתוקים ודינה ..לא שמתי לבלזה ושברתי תראש שעעהה חהבין מה לא בסדר!!ידעתי שזה המקום לשאול
מלא מתיקות! המבט הזה בעיניים, ילדותי שובב ותמיםנפשי ישובבאחרונה

כאחד, הצלחת לתפוס את הרגע בצורה נפלאה!  חסרות לי קצת הצללות עמוקות יותר.

אהבתי, בהצלחה!

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך