יצא מעולה!!
לקראת לילה נתקפתי רעב עצום לתבשיל כלשהו..
(עקב עומס לימודי אכלתי כל היום מזון קר..-לחם,ירקות וכו'...)
אממה??
נגמר בערך כל האוכל האכיל בבית,צריכים לעשות קניות..
אמתכם הנכבדת לא וויתרה, גירדה את כל ארונות המטבח והמקרר והעלתה את הממצאים הבאים:
-3/4 שקית איטריות ביצים
- 1 מיכל שמנת ישנה לבישול
- בקבוק קטשופ כמעט מרוקן
-מעט גבנ"צ מגוררת
-בצלון קטן
ומכאן מוחי היצירתי החל לפעול והרכבתי מתכון:
- מבשלים את האיטריות ע"פ הוראות ההכנה.
-מסננים את האיטריות ומעבירים לתבנית חלבית לתנור
-מטגנים בצל בסיר עד להשחמה
-מוסיפים את השמנת לבישול, מלח ופלפל ומבשלים עד לרתיחה והסמכה קלה של השמנת
-מערבבים את הקטשופ עם האיטריות שבתבנית
- מסדרים את האיטריות בשכבה אחידה בתבנית
-שופכים את רוטב השמנת ע"ג שכבת האטריות
-מפזרים מלמעלה מעט מלח ופירורי גבנ"צ
- מכניסים לתנור חלבי ל20 דק- חצי שעה, עד שהגבינה נמסה...
יוצא מדהים!!! מצויין לא.ערב...בתיאבון
(אם מישו מנסה, אשמח לשמוע איך יצא..)

)
)
