ממש צריכה את עצתכם..
ןאני עובדת כל יום מהבית (המשרד בבית) והילדים (שלושה) חוזרים מהגנים ב-4. כל הבוקר אני בנחת, נהנת אפילו מהעבודה, הכל חלק.. ורק הילדים מגיעים אני נהיית עצבנית בטירוף.
ןהם חוזרים רעבים ועייפים וממש ממש מתפרעים. בגן הם נחשבים מותק של ילדים, כל הגננות אומרות לי- הלוואי כל הילדים היו כמוהם.
ןאני מקפידה שתמיד תהיה ארוחה חמה, למרות שאוכלים בגן. אני גם משכיבה אותם לישון בסביבות 7, 7 וחצי.
ןאז למה בסה"כ בשלוש שעות האלה שיש לי איתם אני לא גומרת לצעוק עליהם???
ןזה שעות של טירוף מבחינתי, להאכיל אותם, לקלח, ובעיקר להתמודד איתם בה כ ל. הם רבים איתי על כמעט כל דבר שאני אומרת להם לעשות.
ןניסיתי לעזור לעצמי- קניתי חומרי יצירה שנעשה עבודות. הם מאוד אוהבים. אבל כל הזמן שעושים את היצירה אני עצבנית, מעירה להם וצועקת.
ןהיום הכנתי איתם עוגיות. כנ"ל.
ןבערב אחרי שהלכו לישון היו לי כמה דמעות. וזה לא פעם ראשונה.
ןנמאס לי מהמצב הזה ואני לא מצליחה לשנות אותו. הבעיה בי?
ןיש לציין שבעלי כמעט ולא נמצא בבית בזמן הזה (מנחה- ערבית ועבודה שלעולם לא נגמרת, כי הוא עצמאי..). הוא יכול להשתדל, אבל אני לא בונה על זה יותר מדי. בד"כ אני גם מבינה שהוא פשוט חייב לעבוד.
ן»ניסיתי להרגיע אותם עם טבלת נקודות. היא עדיין פעילה, אבל ההתנהגות שלהם לא משתנה. לא יודעת איפה הבעיה.. הם צועקים, רצים בכל הבית, אומרים אפילו מילים לא יפות, מעיפים אוכל.. בקיצור... צריכה עזרה.
ןתודה