תגידו למה לפי דעתכם עוצמה לישראל לא קיבלה אפילוהיי!!

מנדט אחד??

ומה דעתכם על  זה שעמ"י מתדרדר מבחינת שמאל במדינה הרי יש 60 מנדטים לימין ו60 לשמאל.. מה דעתכם??

תודה!

יש הרבה סיבות...כתר הרימון
כמו...
יש שחשבו שהם גם כך עוברים.
בגלל אחוז ההצבעה הגבוה (בעיקר בשמאל) היה צורך ביותר מצביעים.

ואינ ספק שאידיאל ארץ ישראל כבר כמעט שלא קיים.‎
חלילה וחס! עוגי פלצת

אם מישהו רצה להצביע "הבית" בגלל ארץ ישראל,

אבל הצביע לפיד כי יותר בוער לו שהוא לא סוגר את החודש -

(בלי לדון על האם זה חכם מצידו)

האם היית אומרת עליו שאין לו כלל אידיאל של ארץ ישראל?

קצת אמון בעמישראל הקדושים!

אני מאמין שגם את מסכימה...

אני אומרת את זהכתר הרימון
מתוך שיח עם אנשים, חלקם בעבר היו מאד אידאולוגים.
אנשים התעייפו מלהילחם.
לא הייתי אומר שהוא לא קיים כלל...עוגי פלצת

הוא באמת מאוד לא מודגש כעת, וברמות מתסכלות.

מקום נמוך מדי בסדר העדיפויות של המצביעים, גם אלה שמאמינים בו בלב שלם.

לא מעט הצביעו "הבית היהודי" ו"הליכוד ביתנו",

מתוך מחלוקת עקרונית עם הפשרנות שלהם מבחינת הארץ,

לא כי ארץ ישראל לא מעניינת אותם -

אלא משום שלדעתם הבחירה הזו כן תשרת לטווח הארוך את עניינם.

(שוב, אפשר וצריך להתווכח איתם... 

אבל אי אפשר לומר שארץ ישראל לא קיימת עבורם)

גם עוצמה לישראל מוכיחה אחרת.

ב"ה, יש הרבה מאוד תומכים למפלגה, וגם כאלה שהתלבטו,

גם אם החליטו שלא (הכי קרובה לאחוז החסימה!)

הרבה מהמצביעים של לפידעוגי פלצת

הצביעו לו לא בגלל שהם שמאלנים,

אלא בגלל שהוא היחיד ששם את האצבע על מה שבוער למאות אלפי יהודים כאן בארצנו.

(לא לשכוח שההתעוררות להצביע היתה דווקא בצד שמאל של המפה...)

לפיד מבחינה כלכלית לא מביע עמדות גרועות כ"כמשה

לקצץ למתנחלים ולחרדים - אפילו אני בעד (אבל גם לקצץ לשמאלנים ולאוניברסיטאות - בקיצור להפסיק לבזבז את הכסף שלי ולהשאיר אותו אצלי).

לאנשים מציקה הבעיה הכלכלית, וימים יגידו אם הוא יועיל או יזיק.

כי אם יש פחות משתיים זה נחשב אפס.מ123
^^^^ ליתר דיוק: עוצמ"ל קיבלה שני מנדטים.אריאל יוסף

כדי להיכנס צריך 2.4.

לעמ"י כבר נמאס מההפגנותפיתה פיתה
דווקא קבלה מנדט אחד, ואפילו כמעט שנייםכוכבי בוקר

אבל אם אין שני מנדטים אז גם האחד הזה לא נספר.

גוש השמאל חזקלהבה ירוקה

בגלל עוצמה.

2 מנדטים הלכו מגוש הימין

די עם השטויות והאשמות האלה על עוצמה לישראלמרדכי

בס"ד

כדאי שתקראי את המאמר הזה:

דעה: אלה שנלחמו בעוצמה לישראל אשמים בזריקת הקולות

כל הבכיינות היום על "שריפת הקולות" בימין, אינן אלא טענות של אלו שפשוט לא רואים את המציאות. העובדות הם שאם עוצמה לישראל לא הייתה רצה, לא היה נוסף אפילו מנדט אחד לגוש הימין.

שלום קרומבי
25.01.13 11:00

אירועי מערכת הבחירות הזו, עודו ילמד במשך שנים בבתי ספר לקמפיינים ופוליטיקה.

צדקו אלו שטענו שמערכת הבחירות הזו הייתה הכל – חוץ ממשעממת. אמנם כלפי חוץ היה נראה שישנה יריבות עיקרית רק בין שתי מפלגות – הליכוד והבית היהודי – שכל אחת נאבקת לחסום את זליגת הקולות לחברתה; רק שלבסוף הסתבר שבכלל מפלגה שלישית היא זו שקצרה את המנדטים. בתוצאה הסופית התברר שאמנם המאבק על הקמפיין התרחש בין הליכוד לבית היהודי, אבל נדידת המנדטים הייתה מהבית היהודי למפלגת יאיר לפיד…

כנראה זה גם מה שקרה, בפוקוס מצומצם יותר כמובן, בין מפלגות הבית היהודי ועוצמה לישראל. האחות הגדולה – הבית היהודי – עשתה לעוצמה לישראל בדיוק מה שהאחות הגדולה שלה עוללה לה: קמפיין אגרסיבי שהפך את המפלגה לקיצונית וחשוכה וכזו שחבל לבזבז עליה את הקול.

אפילו הטיעונים היו כמעט זהים: 'רק מפלגה גדולה תשמור על ארץ ישראל', 'אל תבזבזו את הקולות שלכם על מפלגות קטנות' ועוד מבית היוצר של הספינולוגים ועסקני הבית. גם הטענות על כך שהמפלגה מורכבת מאנשים קיצוניים, היו טענות זהות בדיוק לאותן טענות שהליכוד השמיע כלפי הבית היהודי. תבדקו כמה פעמים אמרו נציגי הבית היהודי בתקשורת כי מדובר ב"מפלגה של כהניסטים"… כאילו שפרופסור אלדד או יו"ר הקרן לאדמות ישראל אריה קינג, הם כהניסטים, וכאילו שד"ר בן ארי ראוי פחות מיוני שטבון האלמוני.

בפועל בתוצאה הסופית אלו שניהלו את הקמפיין נגד עוצמה לישראל ומחקו אותה מהמפה הפוליטית, לא הצליחו להביא את הקולות חזרה לבית היהודי. אלו שוויתרו להצביע לאלדד ובן ארי, נדדו בין ש"ס, אגודת ישראל, כח להשפיע והליכוד. אותם 10,000 קולות שהיו יכולים להביא 2-3 מנדטים לימין, התבזבזו בסופו של דבר על רבעי וחצאי מנדטים של המפלגות – שלאף אחת מהם לא הועילו הקולות לעוד מנדט.

לעומת זאת אם אותם קולות היו מגיעים לעוצמה לישראל, הם היו מוסיפים עוד שניים ואפילו שלושה מנדטים לגוש הימין. אלו שלא נחו לרגע בקמפיין האגרסיבי נגד עוצמה לישראל צריכים לתת היום את הדין על כך שאיבדו במו ידיהם לפחות שני מנדטים אידיאולוגיים לימין.

לא היה באמת 'בזבוז קולות'

וצריכים לומר גם את העובדה הנוספת: כל הבכיינות היום על "שריפת הקולות" בימין, אינן אלא טענות של אלו שפשוט לא רואים את המציאות. העובדות הם שאם עוצמה לישראל לא הייתה רצה, לא היה נוסף אפילו מנדט אחד לגוש הימין.

לפחות מנדט אחד ממצביעי עוצמה לישראל לא היו הולכים כלל לקלפי – ואת זה אני אומר מתוך וודאות והכרות עם השטח – והמנדט הנוסף, של מצביעי השכונות בדרום תל אביב וחסידי חב"ד, היה מתפזר בין המפלגות ולא מוסיף לאף אחת מהן אפילו מנדט. יהדות התורה, ש"ס והבית היהודי, השיגו את המנדט האחרון לכל מפלגה בעור שיניהם, כך שהמרחק למנדט נוסף היה רב מאד. בהתיישבות מעבר לקו הירוק קיבלה עוצמה לישראל בסה"כ 7% מהקולות (תוצאה זהה למפלגת עלה ירוק) כך שגם הקולות האלו, שוודאי היו מתפזרים בין הליכוד לבית היהודי, לא היו משפיעים על המערכת הפוליטית.

אלו שהצביעו למפלגת עוצמה לישראל זכו לקדש שם שמים והצהירו כי הם עומדים מאחורי המפלגה היחידה (!) בבחירות האלו שהצהירה כי היא מפלגת ימין – לא מפלגת מרכז ולא מרכז-ימין, אלא מפלגה שמצהירה בגאון כי ארץ ישראל שייכת לעם ישראל על-פי תורת ישראל.

62,000 היהודים שהצביעו לעוצמה לישראל הכריזו שהם לא מוכנים שיסחרו בארץ ישראל. הם אמרו 'לא' לטשטוש של הבית היהודי, שהחליטה להגדיר את עצמה כמפלגת מרכז. הם אמרו 'לא'  לתוכנית האוטונומיה, 'לא' לפינוי מאחזים "בלתי מורשים", 'לא' לעקירת ישובים שעל קרקע פלסטינית, ו'לא' לטשטוש המסר הפשוט שאנחנו גאים להיות בימין ואין לנו אף בעיה עם זה.

==

שלום קרומבי הוא איש תקשורת ומנהל משרד לייעוץ תקשורתי

(מקור)

כמו כן לפני שמאשימים את עומצה לישראל ב"פירוד הימין" תקראי גם את זה ואז תגידי לי מי אחראי על הפירוד.

אם עוצמה לא היו מתמודדים לא הייתי מצביע לאפחד.לפרוש כנפיים

הבית היהודי גרם לפירוד והוא צריך לשלם על זה!

עצמה לישראל קיבלו שני מנדטים, הם לא עברו את אחוז הדוסית גאה!

חסימה..

כל מנדט בבחירות האחרונות היה פחות מ30,000 קולות...

חוצמיזה שנראה לי שהרבה מהבוחרים של לפיד לא בחרו בו כי הוא שמאלני, בחרו בו בגלל הבטחות כלכליות שלו וכד'...

הם קיבלו מנדט ושלושת רבעיפייגליניזיתאחרונה

זה שהם לא עברו את אחוז החסימה לא אומר שהם לא קיבלו שום מנדטים! נא לשים לב!

הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

אולי יעניין אותך