מישהו יודע מה בדיוק הסיפור כאן??? נשמע מוזר...יהודי שמח
"אמרתי לו - יגאל, לך לעזאזל ואל תתקשר אליי"

השכן שנפל על פי החשד קורבן לאיומים מצד רוצח ראש הממשלה ואשתו - מספר ל-ynet על החיים בצל צינור הביוב המתפוצץ של משפחת טרימבובלר-עמיר: "השוטרים לא האמינו איזו חוצפה יש לאיש הזה להתקשר ולאיים עלי מהכלא"

רועי מנדל

פורסם: 31.08.08, 19:39

P{margin:0;}UL{margin-bottom:0;margin-top:0;margin-right: 16; padding-right:0;}OL{margin-bottom:0;margin-top:0;margin-right: 32; padding-right:0;}H3.pHeader {margin-bottom:3px;COLOR: #192862;font-size: 16px;font-weight: bold;margin-top:0px;}P.pHeader {margin-bottom:3px;COLOR: #192862;font-size: 16px;font-weight: bold;}var agt=navigator.userAgent.toLowerCase();var is_major = parseInt(navigator.appVersion);var is_ie = ((agt.indexOf("msie") != -1) && (agt.indexOf("opera") == -1));var is_ie5 = (is_ie && (is_major == 4) && (agt.indexOf("msie 5.0")!=-1) ); function txt_link(type,url,urlAtts) {switch (type){case 'external' :if( urlAtts != '' ) {var x = window.open(unescape(url),'newWin',urlAtts)} else {document.location = unescape(url);}break;case 'article' :urlStr = '/articles/0,7340,L-to_replace,00.html';url=urlStr.replace('to_replace',url);if( urlAtts == '' || !urlAtts) {document.location = url;} else {var x = window.open(url,'newWin',urlAtts)}break;case 'yaan' :urlStr = '/yaan/0,7340,L-to_replace,00.html';url=urlStr.replace('to_replace',url);if( urlAtts == '' || !urlAtts) {document.location = url;} else {var x = window.open(url,'newWin',urlAtts)}break;case 'category' :urlStr = '/home/0,7340,L-to_replace,00.html';url=urlStr.replace('to_replace',url);if( urlAtts == '' || !urlAtts) {document.location = url;} else {var x = window.open(url,'newWin',urlAtts)}break;}}function setDbLinkCategory(url) {eval(unescape(url));}

"אמרתי לו - 'תשמע יגאל עמיר, לך לעזאזל ואל תתקשר לפה יותר'". שרגא שכטר, שכנה של אשת רוצח ראש הממשלה, לריסה טרימבובלר, עדיין מתקשה להירגע משיחת הטלפון המאיימת שקיבל אמש (שבת) לביתו מהרוצח, יגאל עמיר. "זה מפחיד, אחד שהגיע לראש הממשלה יכול בקלות להגיע לאזרח פשוט כמוני", אמר שכטר ל-ynet.

שכטר, שהסתכסך לאחרונה עם טרימבובלר לאחר שזו הזמינה קבלן שביצע עבודות בצינור ביוב בבניין, פנה לקצין המודיעין של כלא השרון לאחר שקיבל את שיחות הטלפון המאיימות. לדבריו, הקצין אישר לו כי השיחות בוצעו מטלפון ציבורי המוצב בכלא. "השוטרים לא האמינו איזו חוצפה יש לאיש הזה להתקשר ולאיים עלי מהכלא", אמר. בינתיים, בשב"ס כבר הוחלט להעניש את עמיר ולשלול ממנו שימוש בטלפון וביקורים.

"את השיחות עם לריסה טרימבובלר מנהלת חמתי, שהיא דוברת רוסית", סיפר שכטר. "ביקשנו ממנה להזיז את הצינור ולהעביר אותו מתחת ולא מעלינו, אבל היא סירבה ושוב ושוב, בשחצנות, היא חזרה על כך שזו בעיה שלנו ושנתמודד איתה, ואם אנחנו רוצים לתקן - שנשלם על השיפוץ. היא איימה על חמתי לא פעם ואמרה לה 'את יודעת מי אני ולמה אני מסוגלת'".

בשבת ב-5:45, התעוררו בני משפחת שכטר לקול רעש שבקע מהכניסה לבית. לדאבונם, חששם הגדול התממש וצינור הביוב התפוצץ - ומי השופכין זרמו באין מפריע מדירתה של טרימבובלר. "אנחנו שומרי שבת ונאלצנו לנקות ולפנות את מי השופכין בשבת בבוקר. אשתי עלתה ללריסה וביקשה ממנה לחדול מלהוריד מים בדירתה, כדי להפסיק את זרימת מי השופכין - אבל היא התעלמה והמשיכה להוריד מים בכוונה".  

עמיר הציג עצמו כ"עורך הדין קסטרו"

זמן קצר לאחר צאת השבת צלצל הטלפון בבית משפחת שכטר. שרגא ורעייתו מאשה לא היו בבית, ולטלפון ענה הבן. "התקשר אדם שהציג את עצמו כעורך הדין קסטרו וביקש לדבר איתנו", מספר שרגא. "הבן שלי נתן את הטלפון לחמתי, והיא ניסתה להסביר שאיננה דוברת עברית וביקשה להתקשר מאוחר יותר".

כעבור זמן מה, צלצל הטלפון בשנית. הפעם, בני הזוג שכטר היו בבית. "מאשה ענתה לטלפון, וראיתי אותה חסרת אונים, מנסה להתמודד עם הדובר בקו השני. הדובר אמר לה שאם הצינור לא יתוקן עד מחר, 'אתם כולכם תסתבכו'. היתה לי מההתחלה תחושה שזה הוא, וכשראיתי על הצג שיחת טלפון מקידומת 09, ידעתי שזה הוא".

שכטר נטל את השפורפרת והתערב בשיחה. "אמרתי לו - 'תשמע יגאל עמיר, לך לעזאזל - אל תאיים עלי ואל תתקשר לפה יותר'. כשהוא התחיל לגמגם ומלמל 'מאיפה אתה יודע', הבנתי שזה בטוח הוא. ניתקתי לו את הטלפון".

בהנחיית קצין הביטחון של הכלא, פנה שכטר והגיש תלונה במשטרה.

פרסומת 

"קצין המודיעין והחוקרת במשטרה היו מאד מופתעים".

החיים בשכנות עם האישה השנויה במחלוקת, מספר שכטר, לא היו קלים אף פעם. "אנחנו סובלים הרבה מאד מהמשפחה הזו. ברור שזה לא קל כשהיא מסתובבת פה עם הבן שלו, אבל עד שהיא לא נכנסה לחיי - לא נכנסתי לחייה. בחוצפתה, היא ממשיכה גם היום להוריד מים בלי סוף והביוב שלה זורם לי לבית. היא איימה עלינו שהיא מסוגלת להרבה, אבל מה היא מסוגלת לעשות, חוץ מלהתחתן עם הפחדן העלוב הזה?".

רועי מנדל הוא נוכלואלאד
מכיון שהוא יודע היטב שיגאל יכול להתקשר אך ורק למספרים מאושרים מראש על ידי השב"ס.

אבל לפספס את ההזדמנות לנצל שכן מבולבל לשם הכפשתו של צולב משיחם? לא בבית ספרם.
מי מאמין ל-ynet בכלל שיאכילו את עצמם בשטויות לאThe yehudi
אותנו. וחוצמיזה למה לפרסם ידיעה מ-YNET זה רק מחזק את אויבנו ומבקשי רעתינו. וכבר פורסם רבות בעבר על עיוותים באתרים מעין אלו לדוגמא דברי הרב זלמן מלמד שסולפו באתר זה http://www.yeshiva.org.il/ask/default.aspx?srch=1&orderby=&q=ynet&cat=1
אכן, אבל בל נשכח את "דע את אויבך"ואלאד
חשוב! מס' הטלפון של המעליל פיליפ שלכטר: 02-5870767אנונימי (פותח)
הוא גר בשכונת רמות, רח' סולם יעקב 52

נא להתקשר אליו ולהביע מחאה על עלילת הדם המכוערת וההתנכלות כלפי אשה חסרת ישע ותינוק בן חצי שנה.
טרלומבולבלובלבברלוטורובולברברררר........שמריתוש
איזהה שםם מממישפחהההה מעפןןןן,,, למהה לאא אמיררררר??????........
שמריתוש נשמה אני מוכן להחליף לך את המקלדת בחינםאלעד
לשם שבו: תרגע! יש איזה ערבי אחד שמתקשר לשגע אותיאנונימי (פותח)
קבוע אז אני אכתוב פה תמספר פלאפון שלו כדי שתשגעו אותו חזרה??? ממש לא אני לא ארד לרמה הזאת!
אל תתקשרו לשם! הלשםשבו הזה "חדש"דינמית
תמיד תבדקו מי כותב את ההודעות האלה.
בכלל, אם לא שמתם לב- רוב התגובות הקיצוניות פה הן מאנשים שנרשמו רק כדי להשאיר את התגובה ההיא.
ומה עם לימוד זכות על יהודי?logenאחרונה
אני מניח שגם לשםשבו הוא יהודי, אבל למרות זאת הוא לא יזכה ללימוד זכות מצד השמאל הדתי-ממלכתי הנאור.

למה? כי רק בוגדים ושונאי ישראל מותר לשפוט לכף זכות.
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

אולי יעניין אותך