*-*-* חברים יקרים- הודעה חשובה! * -*-*דינה ל.

רמקול  רמקול  רמקול

מהיום והלאה,

אין להעלות תמונות עקומות/מטושטשות/כהות וכו'.

לא כאלה שעולה בבריאות להתבונן בהן- לסובב את הצוואר או לעמוד על הראש כדי לראותן, או להוציא את העיניים.

או במילים אחרות- מעלים לכאן אך ורק  תמונות ברורות וחדות, שמכבדות את הצייר, הציור ואת החברים כאן.

הנחיות לאיך צריכה להראות תמונה- ניתן למצוא בשרשור הנעוץ.

תמונה לא ברורה מספיק שתועלה- שרשורה ימחק, והצייר יתבקש לצלם מחדש באיכות טובה יותר. 

בתקווה לשיתוף פעולה מלא

המנעלים

= = =

עותק: שרשור נעוץ

ואם אפשר להוסיף...לך דומיה תהילה

תשתדלו להימנע מדפי שורות.

אל תיכנעו לבינוניות!

אני חייבת לומר >תפארת =]

יש ציורים מדהימים שיוצאים לאנשים בדפי שורות לדוג' יש מישי שהעלתה ציורים לפסיפס פשוט מדהימים הנה

/Mosaic/Read/5449

שכוייח ! ממש צודקים פוסעת בחול...
אז תארי לעצמך כמה זה היה יפה על דף חלק?לך דומיה תהילה
ענין הדף עצמו הוא בעיתי...דינה ל.

מנסיון, לעתים יצירה יפה מתחילה כשרבוט על דף בהשג יד בשיעור משמים. ולא תמיד הוא יהיה הדף המומלץ לציור...

ואז מה? היצירה לא שווה?

כשמזמינים מאדם מקצועי ציור, הוא יתכונן אליו כראוי, וכשיבוא הרגע המתאים, הוא יפנה אל החומרים הראויים. אבל חלק מהיצירות הן יצירות ספונטניות, בסגנון "made in school" . דפי שורות זה לא אידיאלי, אך אפשר להחליק, ולהתבונן ביצירה עצמה, בלי  לתת על הראש יותר מדי

[כמובן שאם האדם מרגיש שבדמו מפעמת מוזה עם דחף כשרוני מתפרץ- עליו ליטול דף חלק (עדיף בלוק ציור לא פחות מ-260 ג"ר הרי זה משובח)]

[אלעד עוד יפטר אותי ]

לא סותר שדף חלק עדיף על שורות.לך דומיה תהילה

אם יצא, אז יצא...  אבל אם יש דף חלק בהישג יד, אז עדיף לבחור בו לפני נקודת האל-חזור.

אני יודעת שעדיףתפארת =]אחרונה

אבל אני אומרת שאם יצא ציור מדהים על דף שורות אז אוליי לא למחוק

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך