נו..לאט לאט..יום אחד אני אצליח לצייר עינייםמירי ט.

הם עוד לא מושלמות, אני יודעת... אבל לפחות השיער יפה? לשם שינוי הוא מתולתל

השיער... השיער... |משתנק|דינה ל.
עבר עריכה על ידי דינה ל. בתאריך כ"ג בשבט תשע"ג 13:27

הוא מרהיב.

גם כייפי שאת מגוונת!  אף פעם ציור שלך לא משעמם. את צמודה לספר תסרוקות או משהו? אישה

מדהים שיש לך סבלנות לצייר מפלי שיער כאלה. אצלי זה החלק שאני הכי פחות אוהבת לצייר. זה תמיד בלית ברירה וקוצר רוח.

כאב לי הצוואר בגללה. יש לה צוואר מאוד גמיש, כנראה.

יש תקווה העיניים בהחלט יותר מציאותיות. ומאוד יפות.

אולם הן גדולות ורחבות מדי (תמיד אני ממליצה לבדוק על עצמך- כשאת בתנוחה הזאת- עד איפה מגיעות העיניים שלך).

בנוסף- השפה התחתונה מאוד עבה. ממש נראה כאילו היא משרבבת אותה, או מבליטה את הלסת בהתרסה. השפתיים גם כהות ומודגשת מאוד, מדי- לטעמי (אך זהו טעמי... [לא אוהבת שפתונים למיניהם]) אולי כדאי להוסיף ברק או חלק מואר ניכר לעין?

שימי לב שצמיחת השיער באיזור האוזן- עולה עליה.

ההצללה נהדרת.

מחכה לציור הבא! כוכב

מהמםםם מיריי !פוסעת בחול...

בס"ד

השיער מדהיםםם.

העיינים בהחלט לא אמינות (:

ואיי ..

זה יפה!תפארת =]

וואו! ממש אהבתי את זה!

תודה ודינה..>>מירי ט.

השיער על האוזן..קורה ששיער עולה לפעמים מעל האוזן, אפילו בד"כ...למה, זה נראה ממש מוזר בציור?..

והעיניים, כן, אני יודעת שהם גדולות מידי אבל לפחות התקדמתי קצת

והצוואר הגמיש...איך היית ממליצה לעשות את זה בצורה שזה יראה יותר מציאותי...?

נ.ב.

אני מסתכלת על ציורים שלי מפעם ולא מאמינה כמה הפורום הזה שינה את הציורים שלי..לטובה

אני מודעת לכך ששיער יכול להסתיר את האוזן...דינה ל.

אלא שהצמיחה של השיער בציור לא מתאימה- הוא צריך לבוא מכיוון מעלה, ובציור הוא בא מכיון האוזן.

זה לא נראה מוזר, הציור יפה מאוד בסה"כ פשוט באזור הזה, תחילת השיער, סמוך לפרצוף- השיער דליל יותר.

דבר נוסף-

אני פשוט נהנית לראות איך "צבעת" את הפנים שלה. כ"כ טוב! את לא מפחדת- לא מציור נמשים ולא ממילוי הפנים בצבע. ויוצא לך נהדר.

האם זהו שרוול או זרוע חשופה? כי נראה שהעור שם לא באותו גוון כמו הפנים- הן הרבה יותר שזופות (כנראה כי היא מקפידה על כיסוי הזרועות בד"כ...? )

לדעתי דווקא ממש ברור שזה כתפיים מכוסות..מירי ט.

דבר ראשון- רואים את הפס של פתח הצוואר בחולצה.

דבר שני- נניח זה גופייה, הייתי עושה מתחת לזרוע, בבית שחי ,עיגול כזה שייראו את הפתח ליד שלה....

סליחה שחשדתי בכשרות דינה ל.
עבר עריכה על ידי דינה ל. בתאריך כ"ח בשבט תשע"ג 13:28

צודקת לגבי פתח הזרוע.

זה בכל זאת הרושם שנוצר...לך דומיה תהילה
חבל..משום מה לי זה לא היה נראה ככה.מירי ט.
אולי-דינה ל.
עבר עריכה על ידי דינה ל. בתאריך כ"ט בשבט תשע"ג 23:40
זה לא יראה ככה אם קו התפר בחולצה בין הגב לשרוול לא היה בולט כ"כ, אלא יותר מטושטש. או לצייר קפל קל בבד.
כן..רעיון טוב..מירי ט.אחרונה
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך