מישי יודעת איפה יכולים לראות תהליך ציורים בשמן?מוריה^^^
אין לי כ"כ ידע איפה , אני מאמינה שיש כאלה אתרים אבג'ינג'ית מנמשת

אבל אני יכולה להסביר לך מניסיוני  הדל (אני  מציירת בשמן )

מה שדרוש- קנבס (צריך לשים לב לטיב הקנבס , יש כאלה שמתאימים רק לאקריליק או לסוגי צבע אחרים)

שמן (קונים בחנויות ציור , לא שמן בישול ) וטרפנטין (כנ"ל, נראלי הוא אמור להיות תוצרת חו"ל, תוצרת הארץ משמש לניקוי המכחולים )

מסרטטים את הציור על הקנבס , הכי מדויק שאפשר(עלים וצמרות של עצים, וצמחייה בדר"כ לא משרטטים , רק גזעים)

כדאי להכין 2 כוסות פלסטיק , בימנית שמים שמן ובשמאלית את הטרפנטין(הסדר חשוב מאד , בשביל הטבילה של המכחול)

טובלים את המכחול בשמן טרפנטין (הוא לא צריך להיות ספוג , אלא רטוב (אם יש יותר מידי אפשר לנגב בסמרטוט))

ולאחר מכן בצבע.

עוברים על קווי המתאר.

לאחר מכן מתחילים לצבוע . כאשר מידי פעם טובלים בשמן וטרפנטין (חשוב בהתחלה ) ובהם גם מנקים את המכחול בין צבע לצבע. זוהי השכבה הראשונה , היא לא צריכה להיות מאד מאד מדויקת מבחינת הצבעים . חשוב שהצבע יהיה אטום. ( שלא יראו את הקנבס מתחת, כשזה קורה צריך להוסיף עוד צבע )

עוברים לשכבה השניה של התמונה , שבה הכי מדייקים . הצביעה אותה צביעה.

מקווה שעזרתי 

בהצלחה 

שכוייח על התשובה המפורטת ^ דינה ל.אחרונה
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך