לכל הירושלמים שכאן - אל תצביעו לאריה דרעי! ! !ימין אמיתי

בס"ד

לכל הירושלמים שכאן:

אל תצביעו לאריה דרעי שמתכוון להתמודד לראשות העיר ! ! !

אריה דרעי היה  שותף לפשע הסכם אוסלו שהביא לאלפי הרוגים!!!

אריה דרעי היה שותף להסכם חברון! ! !

אריה דרעי הוא שב"בניק מסוכן! שבעוד שהוא חובש מגבעת הוא החבר הכי טוב של השמאלנים !!!

אריה דרעי מתרפס בעיני חבריו השמאלנים - ובאותו נשימה הוא כביכול מכנה את עצמו 'חרדי'!

האם לאיש הזה תצביעו? ? ? 

תקשיב -אח..
אתה לא חושב שהגזמת?
יש דברים שאתה רוצה להגיד , אמת , - תגיד! {אם לא לשון הרע}

אבל כאן הכל אמת?!?
ועוד איזה תארים?!?

*שב"בניק.
*החבר הכי טוב של השמאלנים.

שכחת משו אולי?

הגזמת!!
'אח...' - כנראה שלך לא ממש אכפת מארץ ישראלימין אמיתי
בס"ד

על איזה לשון הרע אתה מדבר?!

ארץ ישראל בסכנה! ! !

דברי אינם לשון הרע ודברי אינם הגזמה!!!

אולי לך ארץ ישראל לא חשובה - אתה מוזמן לטוס לאוגנדה ....

אבל תבין שלמען הצלת ארץ ישראל צריך לספר את האמת על השמאלנים, כולל על השב"בניקים שמסייעים להחרבת הארץ!!!
ימין אמיתי-אח..
מה הקשר אוגנדה?!?
שאלתי שאלה , או יותר נכון אמרתי דבר...
לא אמרתי שאמרת לשון הרע ותאמין לי שארץ ישראל חשובה לי מאוד!!
אבל -

" הוא החבר הכי טוב של השמאלנים !!! "
לא מוגזם?!?
תחשוב שוב....

אגב - ש"ס לא מקבלים את ההחלטות ע"פ הרבנים שלהם?
[לא מצדיק אף אחד....]

דרעי הוא חבר טוב של השמאלימין אמיתי
בס"ד

מה עם התרגיל המסריח של ש"ס יחד עם פרס - שמטרתו : הקמת ממשלה חרדית-שמאלנית?!
את זה שכחת?

אגב לא הגזמתי כלל וכלל ואולי אפילו להפך, אני יכול למצוא אינספור דברים על המפלגה הזאת שמשקרת את הרב עובדיה שליט"א ומסתירה ממנו דברים!!!

ש"ס מוכנה הכל בשביל הכסף לישיבות!!!

מבחינתם עדיף עוד ישיבה או מקווה מארץ ישראל.....

אני לא...אח..
נכנס לדיון על הש"ס.

אבל המשפט שלך ההוא היה נראה לי יותר מידי מוגזם.
יש דברים שאתה לויודע עליהם....{וגם אני}

מפה ועד להגיד , " הוא החבר *הכי טוב* של השמאלנים !!! "
לדעתי - קצת מוגזם!

אין טעם לדון עוד על עסקני ש"ס שבינהם מיסטר דרעי...ימין אמיתי
מי שלא מבין שש"ס מסוכנת- כדאי שיפקח את עיניו....ימין אמיתי
כולם מצבעים לגאידמאק!!!!!!!! לא לדרעי הדפוקקקקקטורו!!!
רק הרב פורוש ישמור על ירושליםהכהניסט הנודד
בטח ישמור!ט'
פחחח

ביחד עם דב ויסגלס אדריכל הגירוש
שיחד איתו ברשימה...
הכל זה פ-ו-ל-י-ט-י-ק-ה! תפנימו כבר!דינמית
אין כזה דבר טוב או רע, כל אחד שם מנסה לקדם את האינטרס הפרטי שלו.
תפסיקו לריב כמו ילדים קטנים מי יהיה ה"מושיע" שבזכותו כולנו ניגאל.
אם דרעי יודיע שהוא הולך לגור במאחז והוא תומך "בנו" ובלה בלה בלה, תוך שניה תנשקו לו את הנעליים
ואם אחד אחר שנחשב ימני יגיד מילה אחת שאפשר להפוך אותה לנוטה לצד השמאלני תעשו עליו חרם.

כמו שאמרו להקת המאנקיז-
אין שחור ולבן, יש רק גוונים של אפור.
למה גידמאק?שוס להיות שלוס
תהיתי מתי אח.. ייכנס לפה, ויתחיל להתווכח. הגיע.פגזניקית גאה!
כאילו שגידמאק יעזור.. חחחחח...Apple
כאילו יש לו פווווווווווול כסף אבל זה לא שהוא ידע בדיוק מה לעשות!

דווקא אהבתי את לופוליאנסקי..!
גידמאק ישתלט בסוף על כולם עם הכסף שלו...שוס להיות שלוס
אני גם אהבתי את לופויאנסקי עד ששמעתי שהוא אמרהיסטוריונית
שצריך לחלק את ירושלים {או שירושלים צריכה להיות גם של הערבים} אבל אני לא בטוחה בדיוק מה הוא אמר
זה מה שהוא אמר??קשה לי להאמין...Apple
הוא אמר שאין שום בעיה שבירושלים יהיה ראש עיר ערביהכהניסט הנודד
אריה דרעי הוא הפודל של אולמרטסבא גפטו
ואם זה אומר ללקק למר ניר ברקת (שזה מתבטא בהכרזה על ריצה לבחירות בין אם זה לא נכון ובין אם זה נכון - באופן רציני או לא) אז הוא יילך על זה.

אגב, זוכרים את החתונה של 'חיים רמון' (כן כן, לא טעיתם; שר מכונן בישראל שהורשע בעבירה עם קלון - מעשים מגונים)? אז אותו חיים רמון הוא זה שהציע מעט זמן לפני החתונה שלו את העניין של חוק 'פינוי פיצוי' ביו"ש. ומי מגיע לכבד צדיק שכזה בחתונה? מר אריה דרעי, ההוא שגנב מאות אלפי שקלים של כספי ציבור, ההוא שתמך במעשים שהובילו לרצח מאות יהודים אך ורק על היותם יהודים...! - הוא, הוא הפודל של אולמרט מאז שהוא מכיר אותו.

דרעי, גיידאמק, ברקת ופרוש וכל משוגע אחר שיקום - לא אנשים משלנו ולא המנהיגים שלנו.

באופן כללי נראה לי שפרוש הוא הגרוע מבין השאר. ובאמת הוא בעל ערכים יהודיים. אך עדיין, לא לשכוח איפה הוא גר ומי הם חבריו.
איזה קטע!הוא עדין קיים?יש לנו דיסקדבורל'ה
שקיבלנו מליפני 10 שנים בערך,על זה שהוא צריך לצאת זכאי[יש בדיסק איזה אחד ששר.."הוא זכאי אריה דרעי אוהביו הוא זכאי.."משו כזה]
ממש נוסטלגיה!=]

רק שהבנתי שהוא לא ממולצ לי-ם..
נקרא: "אני מאשים - אריה דרעי"סבא גפטו
וזה לא מלפני עשר שנים..
עסקני ש"ס כבר נמאסים - לפחות שיורדיו את הכיפותימין אמיתי
לפחות שעסקני ש"ס יורדיו את הכיפות ולא יעשה את הפשעים שלהם כביכול בשם התורה.
תיקון : שלא ייעשו - בטעות כתבתי :שלא ייעשה.ימין אמיתי
לדעתי כל המועמדים לראשות י-ם הם טובים חוץ מדרעייהודי שמח
גם אם הם לא כלילי השלמות, באופן כללי מדובר באנשים טובים, כשאף אחד אינו מושלם. דרעי, לעומת זאת, היה שותף לפשע אוסלו, וממשיך בשחצנות להסתחבק עם פושעי אוסלו והגירוש, ולא ביצע תשובה על המהלך אשר גרם למותם של אלפי יהודים, ושמפלגתו הנואלת היתה שותפה לו. אשר על כן, אסור לבחור באדם כזה לשום משרה, ובטח ובטח שלא לעמוד בראשות ירושלים ח"ו!!!
רק הבהרה קטנה לגבי הרב מרדכי אליהו שליט"איהודי שמח
פורסם כי כביכול הרב אליהו שליט"א תומך בניר ברקת לראשות העיר. ובכן, בראיון שנערך עם בנו, הרב יוסף אליהו, הוא אמר כי אביו אינו תומך באיש מהמועמדים, ואמנם יש לו קשר עם ניר ברקת, כמו שקיים גם קשר הדוק עם מאיר פרוש, אך הרב אינו מתערב בפולטיקה ולכן לא מודיע על תמיכה באף מועמד.
אברהם פורז תומך בדרעי - וזה אומר הכל:יהודי שמח
"דרעי עדיף מפרוש בכמה דרגות"
השר לשעבר פורז אומר כי דרעי עדיף מפרוש, "לחילונים בירושלים כנראה שלא כל כך אכפת מהעיר שלהם אחרת הם היו באים להצביע".
ישי פרידמן

אברהם פורז שר וח"כ לשעבר מטעם שינוי אומר כי דרעי עדיף מפרוש בכמה דרגות, "שינוי עוד עשויה לחזור בבחירות הקרובות ולחילונים בי-ם כנראה שלא כל כך אכפת מהעיר שלהם אחרת היו באים להצביע".

"למרות שאריה דרעי חרדי הוא יכול להיות ראש עירייה מאוד טוב לירושלים", אומר אברהם פורז בשיחה לערוץ 7, ומיד ממשיך ואומר, "אבל מה לעשות, הוא סוחב על גבו אשמה פלילית חמורה מאוד".

אברהם פורז, שר וח"כ לשעבר מטעם המפלגה שחרטה על דיגלה מאבק בחרדים, מעדיף את המועמד מש"ס על פני מאיר פרוש מאגודת ישראל. "אני מאוד מעריך את אריה דרעי באופן אישי" אומר פורז, "הוא אדם מאוד מוכשר, והוא גם איש מלא חן וקסם ויכולת ביצועית, הוא יכול להיות ראש עיר טוב למעט הבעיות שיש לו עם טוהר המידות."

מי שלא זוכה למחמאות כאלה מפורז הוא ח"כ מאיר פרוש, שלדעת פורז יביא אסון לירושלים "לדעתי דרעי בודאי יהיה יותר טוב ממאיר פרוש, לא בדרגה אחת אלא בחמישים דרגות. אם פרוש יבחר זה יהיה אסון לירושלים. לפרוש אין שום יכולת, חוץ מזה שהוא הבן של אבא שלו. פרוש הוא אדם חרדי קיצוני. אני הייתי שתי תקופות כהונה כאשר הוא היה חבר כנסת ומעולם לא החלפתי איתו מילה ודיברתי עם הרבה חברי כנסת חרדים. האיבה שלו הייתה כל כך יוקדת עד שהוא הוא לא היה מסוגל לדבר איתי. הוא ממש לא מתאים.

לאריה דרעי יש הרבה יכולות עם ניסיון ניהולי, אין מה להשוות בכלל. אבל מה לעשות, הוא סוחב על גבו אשמה פלילית חמורה מאוד. האשמה הזאת מעיקה."

פורז לא יכול בלי לשחרר איזה עקיצה נגד הציבור החרדי. לשאלה האם הציבור החילוני מתכוון לפעול נגד ההתחרדות של העיר, אומר פורז, שלחילונים כנראה לא אכפת כי הם לא באים להצביע, ואילו החרדים מצביעים בהמוניהם וגם מביאים את המתים לקלפי, "בירושלים יש רוב חילוני אבל הוא לא בא להצביע אילו זה היה חשוב להם היו צריכים לבוא להצביע אבל הם לא באים כנראה שלא אכפת להם. החרדים לעומתם מתגייסים עד האחרון שבהם, והם מביאים גם את המתים. גם כאלו שמתו ולא דווח עליהם, נניח מתו בחו"ל, ובא מישהו במקומם עם זקן ומגבעת, ולא מבינים שזה אחד שמת בניו יורק ועכשיו הם מצביעים פעמיים. אתה בטח מכיר את הבדיחה שלכוהנים אסור להגיע לקלפיות בירושלים".

עוד מוסיף פורז, שמפלגה חילונית תחזור לזירה הפוליטית בקרוב: "לזירה הפוליטית תחזור מפלגה חילונית, שזה יהיה סדר היום שלה. ומפלגה כזאת חשובה לדמוקרטיה, חשובה לחברה הישראלית וחשוב שמישהו יעמוד בפרץ וזה יכול לקרות עוד בבחירות הקרובות. יש דיבורים , אני עוד לא החלטתי".

יש לרב מרדכי אליהו בן בשם יוסף?סבא גפטו
כן, הוא הצעיר ופחות מוכר יחסיתאנונימי (פותח)
הוא יחסית 'חרדי' (למד ב'קול תורה').
באמת??? לא ידעתי שהוא כזה!!!דינה ברזילי
אוי, זה דוחה!
לפעמים מתחת למגבעות השחורות מסתתרים ראשים שונאי ישראל...
ראיתי מצגת על החרדים בבי"ש...
אנטישמית מוצצת דם - איפה הבושה שלך...?אנונימי (פותח)
אני מתנצל על הביטוי החמור.אנונימי (פותח)
אפם אתה לא מתגייס לצבא..גבאי
אתה מזיק לעצמך ובורח משרות הכלל, טמבל!!!
מלחמת מצווה!!!אפילו חתן מחדרו יוצא!
אסור להתגייס לצבא הזה אבל לא אתווכח על כךאנונימי (פותח)
אין לי כח לזה.
אגסיgust me
אתה מוזמן ללכת לחיות בחו"ל עם קהילת חסידי סאטמר שגרים בניו יורק....
אתה כנראה מעדיף שירביצו לך מכות רצח באמריקה ואח"כ תבכה "למה זה קרה לי"......
אדם שהוא כפוי טובה-סופו שהארץ תקיא אותו כמו שהיא הקיאה את הגוים שהם טיאמו את הארץ..... לכן חשוב טוב על המשפט שאמרת.... ותגיד לי אם גדולי ישראל אומרים כמוך-רב אברום הרב גורן הרצי"ה ?? דומני שלא...
אני מניח שהרב ליאור והרב כהנא{זצ"ל}הרב לבנון הם בורים ועמי ארצות שהם אומרים להגיד הלל ביום העצמאות? לשיטתך-כן
יש רבנים כמו הרב יעקב יוסף ועודאנונימי (פותח)
שסוברים כמו שאמרתי, שהמדינה היא שמאלנית אנטישמית ואין להתגייס לצבאה הטמא שמגרש יהודים ומסכן אותם ב'טוהר נשק' מזוייף ובהפיכתם לבשר תותחים לקידום מטרות פוליטיות אנטישמיות ('מנוף להתכנסות' - זוכרים?).
יש רבנים כמו הרב יעקב יוסף ועודאנונימי (פותח)
שסוברים כמו שאמרתי, שהמדינה היא שמאלנית אנטישמית ואין להתגייס לצבאה הטמא שמגרש יהודים ומסכן אותם ב'טוהר נשק' מזוייף ובהפיכתם לבשר תותחים לקידום מטרות פוליטיות אנטישמיות ('מנוף להתכנסות' - זוכרים?).
לכן-gust me
כבודו מוזמן ללכת לחו"ל.. כי הרי אנחנו במדינה של כופרים ציונים... כנראה לשיטתך רב אברום היה גם כופר והראי"ה והרצי"ה-אתה פשוט קוף אחרי בנאדם ולא מסוגל להשיב לטענות שחוזרות אליך...
ואתה מוזמן לחזור לשלטון של היטלר כנראה אהבת שראית שטבחו באחיך היהודים שצעקו "ציון" אבל אתה היית אנטי ציוני.....
ל gust meא.מ.נ
אני חייבת לציין שאני נהנת לקרוא את התגובות שלך..
כל הכבוד שיש אנשים כמוך לענות כמו שצריך!
אין קשר בין מדינת ישראל לארץ ישראלאנונימי (פותח)
או שבעצם יש: המדינה נלחמת ללא הרף כבר ארבעים שנה ויותר בהתיישבות בארץ ישראל. מי שלא מוכן להתרפס בפני המדינה אינו צריך לצאת לחו"ל - להיפך, עליו לפעול להקמתה של מנהיגות יהודית במקום הכת השלטת בארץ הקודש. חבל שמבלבלים בין דברים שלא קשורים, אך זו תכונה אופיינית ל'ממלכתיים' חסרי הבנה.
לאגסי-הרב כהנא בשבילך כנראה ממלכתיgust me
והרב ליאור וכל הרבנים הגדולים-
אתה יודע מה?-גם הסטוריה אתה לא יודע...
תסתכל בכתבים של הנצי"ב שהיה סופר ציוני-וראלו אותו מה הוא אומר לגבי הציונים החילונים
ציטוט:ואני ידעתי והנני חושש לדבר ובכל זאת חשבתי כי טוב לעשות מצוה שלא כהוגן משלא לעשות כלל"
שמעת??? נו... הוא גם היה "כופר"????????
ואיפה הרב יהושוע קוטלר והשדי חמד והרב קלישר והרב מואליבער והרב יהושוע פערלא וחלק לא רטן מאדמור"י החסידות????
גם הם כופרים????....... תפתח הסטוריה ותדבר איתי אז....
הנצי"ב בשום אופן לא היה ציוניאנונימי (פותח)
אגב, מי זה הרב יהושע קוטלר בדיוק???
חוץ מזה, מה הקשר לכופרים - את/ה שוב מבלבל/ת בין ישוב ארץ ישראל לבין קידוש המדינה הציונית, ואין קשר בין השניים.
בין הדברים הטובים שאתה כותב, אתה מכניס דברי שטות.סבא גפטו
מי מבינינו?אנונימי (פותח)
מן הסתם לאותו אחד שיפתח ניק בשם 'אגסי3'...סבא גפטו
אריה דרעי יחזיר לנו את ירושלים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ראש יהודיאחרונה
ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשהאחרונה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה

אולי יעניין אותך