יוווהווו!!!..אוקי, אטנשן פליז: ..New paintings!!!מירי ט.
איך היא לא ממצמצת עם כזאת רוח חזקה?
מפוספס
יפה!
(נראה שכתף אחת גבוהה וקצרה מהשניה)
השני! הוא יפה!!!הנורמלית האחרונה
דינה ל.
כיף לראות איך את ממש משתפרת! ![]()
בהתחלה לא היית מסוגלת לצייר דבר מלבד ברביות מעצבנות, ותראי מה את מוציאה תחת ידייך עכשיו!
סחטיין ענק על צורות הפנים המעודנות יותר
ללא ספק צלחת את הקושי.
הראשונה: עגלגלה, ומציאותית מאוד- כי היא לא יפהפיה בצורה על-טבעית. אהבתי את השיניים-דורשות-היישור שלה. ממש אחת האדם 
הצוואר הפעם נראה הגיוני יותר באורכו ובמבנהו, ואהבתי את הקפל הכמעט לא מורגש.
האף על גבול הצר מדי. זכרי שהנחיר אמור להגיע ברוחבו לאיזור העין (ראי שרשור נעוץ)
הציור השני- יפהפה גם הוא.
צורת העין מושלמת לדעתי (בציור הראשון היא גם אנושית יותר, אך נתת לה מן התעגלות וירידה ציוריות למדי למעלה. תשווי בין העיניים של שתי הדמויות ותראי.) בהחלט הבנת את התורה.
עיגול העין (הצבעוני) קטן מדי. טוב שחתכת אותו למעלה, כמו שצריך, אך נדמה לי שהנורמה בד"כ- זה שהעיגול נוגע בעפעף התחתון (אין לי כוח לקום מהמיטה לוודא זאת במראה.) זה גורם לעיניה להראות מורחבות בתדהמה.
השפתיים שלה תחומות בקו מודגש מדי.
טוב, ועכשיו אני נותנת לך שיעורי בית להתאמן עליהם 
~ אוזניים- זה איבר שאת מציירת חפיף, ויש מה להצמד על המציאות יותר: תתבונני באוזניים, שימי לב ל"תעלות", לתנוך. ישנה צורה קלאסית רווחת וזה די פשוט. שימי לב לאיזורים המוצללים (סף התעלות, איזור החור שתמיד יהיה כהה מאוד) ותשתכללי.
~ גבות אחרות- לכל דמויותייך ישנן אותן הגבות, דקיקות, ישרות ומאוד גבוהות. מה דעתך לגוון קצת?
~ אף- גם האפים של דמויותייך דומים לרוב- כולם ישרים ו"חטובים" באופן קיצוני. זה מה שהפריע לי מעט בדמות השניה וגרם לה להראות פחות אמתית- אין אפים כאלה. תנסי לעדן את זה ע"י שינוי ההצללה, וגם כאן תגווני בצורה. ישנם אפים שבורים, סולדים, ארוכים, פחוסים.... יהודיים 
רק אציין ש- Painting אלה ציורים על קנבאס.לך דומיה תהילה
ציור בעיפרון/ פחם וכו' (רישום) נקרא Drawing.
אין לי הערות אחרות.
אה, אופס...תודה
מירי ט.
בשנייה העיניים ממש מדויקות!יוסלה קמצן (קדוש?)
כמעט. הקשתיות קטנות מדי.מפוספס
תודה, תודה...בעניין עיניה של הבחורה בציור התחתון>>מירי ט.
דווקא פחדתי שמרוב רצון לא לעשות צורה חתולית העליתי את הצד של העין יותר מידי..(הצד שקרוב לאף..) ככה שנראה כמעט כאילו העיניים מצויירות באלכסון הנוטה למעלה.
ודווקא הצד המרוחק מהאף, זה שתמיד עלה גבוה בצורה חתולית, מצא את עצמו מונמך מאוד...אולי אפילו מידי?
אבל אולי זה סתם נדמה לי כי אני לא רגילה לצייר ככה
כל עוד דינה אמרה שהצורה מושלמת..זה מושלם..
איך אומר הרמב"ם?דינה ל.
צריך להיות בקיצוניות אחת, אח״כ בנגדית לה, ואז מתאזנים.
כעת נצפה לעיניים מושלמות ממך
(ואני עדין חושבת שציירת אותן טוב מאוד.)הרמב''ם.
לך דומיה תהילה
ציורים מהממיםאור כחול
אהבתי את הראשון יותר. יש בו משהו הרבה יותר חי ואמיתי.
בציור השני יש ניגוד בין הרוח בשיער לבין "פני הפוקר" של הדמות. שילוב שיוצר מראה לא אמין.
באמת..? למה, איזה מבט היית ממליצה לעשות לה?מירי ט.
ציירת לה קמט בין הגבות- שזה כבר טובדינה ל.
בטח מצמצמת קצת עיניים- השרירים סביבן היו מכווצים קצת והיו יוצרים סביבן קמטים.
זה נכון..מירי ט.
אבל קודם כל שאני אצליח לצייר עין פשוטה ורגילה כמו שצריך..אח"כ נדבר על שכלולים כמו צמצום העיניים ברוח וקמטים מסביב...למעלה מכוחותי! (נכון עכשיו..)
ווווואאאאאאאאאאוווווווווומושקי.
מממממממממממממממטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטרררררררררררררררררררריייייייףףףףףףףףףףףףףף
הציק לי הגבות של הראשונהתפארת =]
נכון...גם לי..מירי ט.אחרונה
היה קטע מצחיק עם הציור הזה...
אני סתם ישבתי וציירתי אותו, ורק אחרי שגמרתי אני כזה מסתכלת עליו במבט שני ופתאום קולטת שזה נראה בול כמו ילדה אחת מהבצפר..
כיתה מתחתי...
הראיתי לה את זה..איזה מצחיק זה היה..כי בכלל לא התכוונתי לצייר אותה.. למען האמת הילדה בציור יותר יפה מהילדה שדומה לה.:-/
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך