אתם חייבים לראות משו...זה קצת מוזר.מירי ט.

אני ניסיתי לצייר מישהי מסויימת ע"פ תמונה.

ויצא לי נחמד.

דומה למדי לתמונה המקורית.

חברה שלי נסתה גם כן לצייר את אותה בת.

וגם, ע"פ אותה התמונה.

וגם לה יצא דומה למדי לתמונה המקורית.

אבל!!

כשמשוווים בין 2 הציורים האלו אין שום קשר ביניהם!

הם אפילו לא נראים כאילו אותה הילדה מצויירת בשניהם!!

שימו לב, הנה הציור שאני ציירתי:

והנה זה שחברה שלי ציירה (כן, היא יותר טובה ממני, אני יודעת):

מה דעתכם.......???

"מישהי מסוימת"? לך דומיה תהילה

לא, הציורים שונים לגמרי...

המבט, העפעפיים, מבנה הראש, השיער, הסנטר...

לא מוזר בכללדינה ל.

קודם כל, ברור שמישהי מכן לא נצמדה למקור, דבר שבולט בתסרוקת, ולכן השוני הבוטה (אם היית מעלה את תמונת הפנים היה קל יותר לדבר, אך אבין מאוד אם לא תעשי כך )

בנוסף, הסגנונות שלכן שונים לחלוטין, ולכן זה יוצא ככה:

• הקווים שלך עדינים יותר, ואת פחות יורדת לפרטים ריאליסטיים. קחי לדוגמא את האוזן. תראי איך שתיכן ציירתן אותה: היא ציירה אותה לפרטיה, בעוד שאת הסתפקת במספר קווי מתאר (אאל"ט- נתתי לך את העניין לשידרוג, בש"ב. קדימה לעבודה.)
  • האף- אצלך הוא מצויין במספר קווים עדינים נורא וכמעט לא מורגש. בעוד שהיא ציירה אותו לפרטיו, כנראה.
  • כך גם העיניים- את ציירת אותן בהירות ומרובות גוונים, והיא ציירה אותן יותר כהות, בעלות גוון ומרקם אחיד ופחות ברק (ילדותי)
  • השיערות צוירו שונה לחלוטין (ואני אוהבת יותר את איך שציירת את ) שלך צוירו בגוונים בהירים, שלה בגוונים כהים. את ציירת קווצת-קווצת שיער. היא- הוא נראה יותר כמו שבכה כהה. גם הגבות שלה מודגשות ועבות יותר.
  • הדמות שלך נראית ילדותית יחסית- בגלל המצח הגבוה והרחב יחסית, מיקום העיניים ו"כל העסק" נמוך, הלחיים הרחבות והעגלגלות והעיניים הרכות.
    בעוד שהדמות שלה בוגרת בהרבה- מצח ועיניים בוגרים, הקפלים לצידי הפה ומתחתיו בולטים יותר משאת ציירת, והיא הדגישה את הגומה בסנטר- דבר שמבגר ומוסיף טץ' עוצמתי.

היה לי נחמד מאוד להשוות בין הציורים. נהניתי, תודה

ותמסרי לחברתך שהיא מציירת מאוד יפה. ומוזמנת לכאן!

אני בשוק! מה, זה עד כדי כך ברור שזאת אני?מירי ט.

זאת אומרת, עכשיו זה בטוח כן...

אבל איך זיהיתם? מה, לפי התמונה הקטנה והמסכנה בכ"א?? לא רואים בה כלום!

טוב..ממילא זאת התמונה ששתינו ניסינו לצייר.

וכן, אני בהחלט לא אעלה אותה לכאן, במחילה...חיוך גדול

כן, הציור שלי בהחלט הפך אותי לילדה יותר קטנה, כאילו ציירתי את עצמי צעירה ב4,3 שנים.

אבל עדין,מפליא אותי איך זה שהציורים חסרי כל קשר ביניהם..

ועדין אנשים מסתכלים בכל אחד מהם ואומרים לי: "וואלה, בול את"!

העיניים, כמה שהם שונות בשני הציורים, מדוייקות כל אחת בדרכה...(אני יכולה לומר שאצלי האישון יותר דומה, היא לגמרי דילגה על הברק מהשמש, ועל הריסים, אבל מצד שני הצורה עצמה יותר מדוייקת אצלה)

הפה, זה אולי החלק היחיד שדומה בשניהם...

האף, דווקא תתפלאו שבציור שלי הוא יותר דומה..היא קצת הרסה לי את האףמבולבל למרות שגם שלי לא דומה מי יודע מה..

השיער, היא ממש דייקה בצורה. אני שיניתי..כי זה החלק היחיד שהרשיתי לעצמי לעוף ולשנות כיד הדמיון..

האוזן, כן, למרות שהיא עשתה לי אוזן ענקית היא יותר דייקה, אני לא כי זה פשוט צוייר לפני שהארת את עיני בנושא..

סה"כ הציור שלה אולי באמת דומה יותר,  בוגר יותר,ולי זה יצא באמת מאוד ילדותי.. ההבעה בפנים לא דומה ממש באף אחד מהם. היא הזעיפה לי מאוד את הגבות..אבל אני הרמתי אותם מידי..

בקיצור, אפשר לנסות לשבת ולהגיע למסקנה איך אני נראית פחות או יותר..

אבל עזבו, נחכה למפגש פורום הבא...אולי אני אבוא ו"תזכו" לראות במו עיניכם.חיוך גדול

התמונה השניה דומה לך..ט!הר
חחח נכון...בדמייך חיי
^^הנורמלית האחרונה

והציורים יפים

אח.. מפליא לעשות..נפשי ישובב

כשם שפרצופיהם שונים כך יצירותיהם שונות.. ומסתבר שאפילו כשהפרצופים דומים- היצירה תהיה שונה בתכלית, כי הציור משקף את אישיות הצייר.. וכל פעם זה מפליא אותי מחדש!! פשוט מדהים..

דוג' נוספת שמזכירה לי את זה- תאומים זהים, הכי דומים שאפשר ובכל זאת- שונים בתכלית. מפליא לעשות, ישתבח שמו!

אוווו..אז איך היית מנתח את האופי שלי לפי זה?מירי ט.

סתם באגב, הדוגמה שלך ממש שייכת, כי החברה השנייה שציירה אותי היא הכפילה המדוייקת שלי, אם להאמין לדברי כולם.. אנשים מסתכלים עלינו ביחד ובטוחים שאנחנו תאומות, או לפחות אחיות..

וזה מגניב ששתינו מציירות, אבל באופן כ"כ שונה...בהחלט אפשר להסיק מסקנות על האופי

רגע!

אתם רומזים שאני ילדותית לפי הציור?המום

וואי הציור מהמם!!אש להבה

שניהם, וגם הילדה עצמה..

באיזה מהם? זה בכלל לא נראה אותה ילדה...מירי ט.
מטריף!מושקי.

אולי כי אני סתם משוחדת....

הציור הראשון ממש יפה.

גם השני אבל...

ובכל אופן.

הילדה עצמה ממש ממש ממש יפה. 

")

וגם העגילים קופי למקור.

וווואיי!!! והחניכיים בדיוק!!!מושקי.

צוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחק

בדיוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!צוחק

הראשון יותר יפה...אש להבה
מושקיייי? מירי ט.

את דורשת כאפה בחיי, רק עכשיו ראיתי שהגבת...חתיכת זבלה...עצבני <צ>

מוש, פשוט כיף לי להשתמש בשם שלך

ולמה את משוחדת, האן?

זה כמו בני דודיםmanny100
שכל אחד דומה להורים, שהם דומים, אבל הם בעצמם לא דומים.
סוג של אבולוציה
גם כן אבולוציה מיני-אבולוציה..מירי ט.אחרונה
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך