ואוווווו(:ט!הר

איזה יופייי..

אבל מה זו האיכות הזו?!

מה ישלכם??האיכות סבבה לגמרי...חכו אני אעלהבדמייך חיי

בס"ד

ממצלמה ואז תראו!! |עצבני|

אוקי אוקי..ט!הר

אם ככה זה אמור להראות...

בגלל זה שאלתי אותך.

את נוטה להעלות צירים לא גמורים תפארת =]
אם אני לא אעלה,מי יעלה??בדמייך חיי
קפיץ קפוץבדמייך חיי
איזה יופי של ציורים! דינה ל.

הציור הראשון טוב מאוד- השיער משיי (אולי תציירי פעם שיער מקורזל?), הכובע מצוין, הצללות טובות (ואפקט הצילום/סריקה מטשטש ודווקא מיפה את הסיפור)...

האוזן קטנה מדי לדעתי, ואמורה להיות ממוקמת יותר גבוה ואחורנית.

האף "סולד" מדי. כאילו אין לה כמעט גשר. או שהוא קעור הרבה יותר מדי. שימי לב לזה. (אל תדאגי, האשה תהיה יפה גם אם תציירי לה אף יותר יהודי וריאליסטי )

הציור השני הבהיל אותי לרגע- מפחיד לראות ציור שרק עין אחת עשויה   אשמח לראותו גמור. בינתיים- מקסים! שוב- שיער, עין, אף... הכל מצויר יפה. אה, ויפה לך על האומץ לצייר ככה שיניים. אני תמיד חוששת מזה- מסובך נורא מבולבל.

רק שימי לב לצייר לה צוואר לא דק מדי.

ובשני הציורים- העיניים! אני  כ"כ אוהבת את העיניים שאת מציירת.את עושה אותן נוגות ורכות איכשהו...

עלי והצליחי כוכב

תודה תודה |משתחווה| |משתחווה שנית| בדמייך חיי

בס"ד

אממ....את צודקת לגבי האף,ולגבי הצוואר הוא מוכן,וגם הציור! [בהזדמנות בעזהי"ת בלי נדר]

אבל לגבי האוזן ..לא כ"כ,אני אוהבת שזה ככה

ואאווו....זה כ"כ יפה!!! |נמס|מירי ט.

איזה ציורים מהממים! הייתי אומרת שהשיער מושלם למדי...

אני פשוט חולה על איך שאת מצלילה מסביב לאף ויוצרת לו צורה עדינה כזאת..שתדעי שאני בלי סוף בוחנת את זה ומנסה בעצמי ואף פעם לא הולך לי כ"כ טוב כמו שאת עושה! |קנאי|

הייתי ממליצה לך להוסיף להם חיוך או הבעה מעניינת אחרת..זה משדרג. (מניסיון).

נדמה לי או שהפנים של הראשונה מאוד מאורכות? טוב, יש כאלה אנשים בעצם...אולי צרות קצת, לא יודעת.

הפה של השניה מצוייר מאוד טוב לדעתי. אבל זה קצת מוזר איך שהיא פותחת את הפה..כי זה לא נראה שהיא מחייכת עם פה פתוח או משו. זה נראה כאילו ציירת מישי באמצע דיבור. יש מבין? (סורי על הדוגריות)

לי היא נראית קצת מופתעת,דינה ל.

או בוהה במשהו עם פה קצת פעור והבעה משועשעת קמעה .

ותשאני רוח- אני הכי נהנת לראות איך עידנת לדמויותייך את תווי הפנים, ובעיקר הפה שהפך לדק יותר (תזהרי שלא יהפוך לדק מדי) ובכלל- איך קפצת מדרגה גבוהה גבוהה

תתבונני על פרצופים כשהם בזוית הזאת,דינה ל.

ותראי את המרחק בין העין והלחי- לאוזן. האוגן ממוקמת משני צידי הגולגולת, הווי אומר קצת אחורנית.

שימי לב.

בכל אופן- האון כשלעצמה יפה והכל טוב ויפה

הי, כמה משעשעהרהור

כל הזמן הייתי בטוחה שיש לראשונה צוואר מגובן, והתחלתי לחפור בתגובה כמה שאני חושבת שזה מביע, וכמה שזה משתלב עם התנועה, וכמה שזה חינני ופורץ דרך. ופתאום גיליתי שזאת פשוט קצוות שיער שם.  

אי אי. (באמת תהיתי איך דינה לא העירה על זה...) אבל עדיין זה שהצוואר ארוך-כמעט-מידי, מוסיף חינניות יוצאת דופן לציור.

יא-אללה...דינה ל.

איך הפכו אותי לרואת-כל?

אנשים... תודה, אבל אפשר לרדת? יש לי פחד גבהים!

וכן, דינה לא שמה לב, לא לקווצת השיער עליה דיברה הרהור עמוק, ואף לא לצוואר (שאכן) ארוך-כמעט-מדי.

יפה על תשומת הלב, הרהורית.

(נערך..)הרהור
עבר עריכה על ידי הרהור עמוק בתאריך ט"ז באדר תשע"ג 23:27

וואי וואי איזה מחמאות !! |מסמיק|בדמייך חיי

בס"ד

על כן נאמר הרגשון הזה:

לשון אדומה

חח בכל מקרה..נתחיל עם מירי

מירי:

בציור השני,ניסיתי לתפוס את הקטע הזה,כאילו היא באמצע משהו ותפסו אותה[את מכירה את זה ,?שיש תמונות  כאלה שתופסים אנשים באמצע דיבור\משהו אחר...? זה מה שניסיתי להראות..כנראה שזה יצא לא כ"כ ברור..] בכ"מ ,זה לא חיוך בכלל..

ואגב,דיברת על זה שאת שעה מנסה ולא מצליחה??ככה אני עם השיער המהפנט שאת עושה... שעה!!!לא מצליח לי..חחחחחח  ועוד משהו,בקשר לפנים-נראלי הבנתי את הנק' שלך-המצח גדול מידי ככל הנראה לי מפה..טוב,נו ..זה רק שיפורים להבא,בזה אני לא נוגעת יותר אחרת זה רק יהרוס.. |מכיר את עצמו|

תודה לך מקסימה

דינה:

חחחח תודה רבה לך,באמת! אני מרגישה שחל שינוי בציורים שלי...אבל עדיין יש הרבה מה לתקן! 

תודה רבה לך מהממת!

הרהורי:

חחחח את האמת,תהיתי אם להוריד אותה..אבל אז זה לא ירד משום מה....מבולבל ואת האמת גם,אפחד עוד לא העיר לי על זה..באמת אבחנה יפה מאוד!!! הצוואר ארוך מידי בכוונה מכמה סיבות:

א. כי לא היה לי כח להמשיך..

ב. כדי לתת מראה אצילי כזה..,בראשון יש הרבה מה לתקן,אבל פשוט אין סבלנות ויש פחד שייהרס..

תודה לך חמדתי

הנה התוצר הגמור[אני יודעת שמשו לא בסדר עם הנחיר]בדמייך חיי

בסיעתא דשמיא

יפהפהאלעד

ההצללה מאחורי הנחיר הימני ותחתיו

מעט כהה.

הבהר אותה- והבחורה מושלמת לשון אדומה

הבהירי*.... ותודה רבה בדמייך חיי
ציור פשוט מושלם!! אין מילים...מירי ט.

ההבעה שהתכוונת לצייר עכשיו הרבה יותר ברורה והיא יצאה מעולה..

לדעתי- זה הציור הכי טוב שלך שראיתי! (וזה ממש לא אומר שהשאר לא טובים, כי הם תותחיים אחד אחד. רק שזה הכי)

רק עוד משו קטן..מירי ט.

איכשהו כל הבנות שאת מציירת דומות חיצונית..יפות מאוד..אבל דומות כאילו הן אחיות או לפחות בנודודות

תנסי לגוון ע"י ציור שיער אחר. או עיניים כהות..שיער בעיקר גורם לשינוי. אולי תלתלים? או שיער קצר?

תנסי, אני בטוחה שתציירי את זה מעולה..

תודה רבהה...חח כן,הרבה העירו לי על זה...בדמייך חיי

בס"ד

אני אנסה בעזהי"ת,כנראה זו מישהי שאכיר

ממש יפה. שניהםאחיהוא
יפה!דינה ל.

ואני אגיד לך מה מוזר בנחיר: הוא בסדר גמור, פשוט לא ציירת בכלל את צד-האף. בצד ימין ציירת משהו קלוש. משמאל- בכלל לא.

גבה ימין נראית לי משוכה מעלה באופן בלתי אפשרי במציאות.

כל השאר- מקסים כוכב

ו... יאללה, גווני לנו. לא רק פורטרטים חזיתיים.

יש עוד יצורים בעולם מלבד בנות יפות עם שיער חלק חלק

בהצלחות!

למה לא מצליחה עם השיער? הנה, יצא לך מעולה!מירי ט.אחרונה
איזה יפה !!!!!פוסעת בחול...
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה אונליין!!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך