אצלי המצב די מורכב, שני ההורים התחתנו שוב. וזה קשה!
אין מה לומר. זה מאד מאד קשה. האמת היא שבהתחלה שמחתי בשבילם. ברוך ה' שמצאו מחדש בן-בת זוג. בכל זאת, כמו שמשהי כאן בפורום כתבה, זה קשה לראות את אמא שלך לבד או את אבא. ולכן זה משמח שהם לא לבד. העיניין הוא כשזה בא על חשבוננו..
ולצערי אני לא יכולה לנחם אותך בסיפור מוצלח, כי אצלנו זה לא הלך טוב. ובכלל, כשאמא מתחתנת שוב זה הכי קשה. כי כשאבא מתחתן, אז זה פחות מורגש ביום יום, (למי שגר אצל האמא.)
וכאמא מתחתנת אז זה בן-אדם זר שנכנס לך לתוך הבית ולתוך החיים. ובכלל מבחינת צניעות, זה קשה.
פתאום להפסיק לשיר בבית בחופשיות ולהסתובב בפיג'מה ולהתנהג בחופשיות כמו שהכי כיף לעשות בבית שלך..
אז יקרה, זה קשה. ואני לא הולכת לצבוע לך את המציאות בורוד מלאכותי. אבל מה שאני כן יגיד לך, נשמה. זה שהקב"ה הטוב אוהב אותנו ודואג לנו.
והמציאות היא טובה גם אם אנחנו לא מסוגלים לראות את זה תמיד.
מידי פעם יש איזו הארה רגעית, איזה אור שמבזיק ואז זוכים לראות לרגע איך שכל מה שקרה וקורה הוא לטובתינו ואיך למדנו מזה ואיך התקדמנו בזכות הכל ואיך נעשינו טובים יותר, בוגרים יותר וקרובים יותר לה' הטוב.
ברוך ה' אנחנו לא מושלמים. ומשמיים זה הרצון שנבנה ונשתלם ונתקדם ונתקן ושתמיד נשאף למעלה, שתמיד נשאף ליותר טוב.
אז ברוך ה' יש לנו מה לעשות בעולם, וזכינו לא להשתעמם פה..

תמיד אני אומרת שברוך ה' יש לי חיים מאד מעניינים..
בעזרת ה', יקרה. המון בהצלחה בהתמודדויות!
ותזכרי שיש עוד חבר'ה כמוך שמתמודדים עם דברים דומים, והם פה בשבילך, לעצה לתמיכה ולהבנה ברגעים קשים וגם שמחים, בעזרת ה'.
ויותר מזה, תזכרי תמיד שהקב"ה אוהב אותך מאד ומשגיח עליך בכל רגע ורגע! שנזכה כולנו לחוש את זה כמה שיותר.
בהצלחה!