מי היה מאמין-Rעות-

בס"ד

שמפלגה דתית! תעדיף לחבור למפלגה שרוצה להרוס את הד-ת!

זה לא מזעזע?

שבנאדם עם כיפה יעדיף להיות בכול מחיר עם בנאדם חילוני במקום לחבור לחרדים?

זה פשוט כואב לי.

במקום שנתאחד.

ונעצים את התורה ואת הקב"ה נוצרת רק שנאה ומריבה.

אז יופי -- כל החרדים יתגיסו כל הכבוד.

מה אנחנו שונים מאומות העולם אם התורה אצלנו היא לא לפני הכול?

[ולכל הטוענים שמטעים את הרב עובדיה שהוא אמר שהבית היהודי מלפגה של גויים -זה רק מוכיח לי כמה הוא יודע כל מילה שהוא מוציא מהפה.]

מחילה --זה ממש לא מפלגת הבית היהודי.

חוץ מזה שואייה שוויה (יענו ברוגעההוא משם

יאיר הוא לא טומי וחברת כנסת שמגיעה עם גמרא לא פועלת להרוס ת'תורה

במה מתבטאת יהדותך? אם אפשר לשאול?פייגליניזית

אוקי, תחשוב קצת קדימה.פייגליניזית

חוץ מעצם היותך בן לעם הנבחר. במה אתה מבטא את היעוד שלך בחיים? בהגנה על סתיו שפיר? באמת אני שואלת.

מי היה מאמין-אלעד

שרב חשוב יכנה רבנים ענקיים ות"ח "בית של גויים" וכד'?

מי היה מאמין-

שמפלגות חרדיות יתנו יד לעוכרי ישראל ויאפשרו את הסכם אוסלו שגבה מאות קרבנות?

מי היה מאמין-

שאנשי תורה בכנסת שזקן ארוך להם עד הברכיים יתמכו בגירוש אלפי משפחות יהודיות ולאינקפו אצבע למען ישוב הארץ?

מי היה מאמין-

שרבנים חברי כנסת מכובדים יכנסו בהמוניהם בשערי בתי הכלא על עברות פליליות? (מדובר ביותר מרבע מהח"כים של ש"ס)

אני מאמין, ולא רק מאמין אלא רואה בעיניי-

שרק כאשר האדמה בוערת תחת רגלי החרדים, והם חוששים שאולי הפעם הם לא ישבו בקואליציה (ללא קשר לזהות ואופי הממשלה) ולא יצליחו להצמד לעורק התקציבים הראשי במדינה, פתאום הם מתחננים על נפשם ומחזרים אחרי אותם רבני הציבור הדת"לי שספגו בזיונות במשך שנים ארוכות, וקובעים פגישות עם ראשי הבית היהודי ומנסים לתרץ תירוצים ולפרסם ספינים ולאיים באיומים שונים משונים ולצאת בהכרזות עקרות על איחודים, איחודים עם אותם אלה שבכלל לא נספרו על ידם בעשרות השנים האחרונות.

זה מעלה חיוך על פניי בתקווה שאולי עכשיו משהו יזוז אצלם.

לא קראתי את כל התגובה,לגבי הרבשואף לאור

לגבי הרב כבר אמרו שכנראה מישהו הטעה את הרב עובדיה יוסף.

איפה הטעו???אברי
אני ראיתי אותו אומר את זה!!! שכזה גדול בתורה יוציא ציבור כזה ענק מחוץ ליהדות??? סליחה שאני אומר את זה... אבל כל אחד שדומע לפסקיו צריך להתבייש בקריאה הזו!!!
"סליחה שאני אומר"?!?!?!doni

מזכיר לי את אלה "לא רוצה להיות בוטה אבל אתה חתיכת @!$!$". סליחה, כן??

ילד, לפני שאתה פותח את הפה שלך על הרב עובדיה יוסף, או יותר נכון בשביל שבחיים לא תעשה את זה - לך שב בבית המדרש כמה שנים. כל החיים, אם אתה יכול. 

בושה וחרפה. 

הכל מתחיל ונגמר בחינוך.

אחר כך שואלים למה אנשים כמו בנט מעדיפים לכרות ברית עם אנשים שעושים ככל יכולתם כדי לעקור את הדת מהעם במקום לכרות ברית (טבעית, כן?!) עם החרדים. 

??בצלםאלוקים

"רבנים ענקיים ות"ח "בית של גויים"

הוא לא אמר כלום על רבנים- הוא אמר על הבית היהודי..מי שם רב ענק? בנט או שקד?

כל הרבנים התומכים???אברי
הבית ה"יהודי"בצלםאלוקים

דיברו כבר לפני הבחירות על נישואין אזרחיים.

וכעת חברו ללפיד שמבטיח נישואין אזרחיים, תחבורה בשבת, מכסות ללומדי תורה ועוד היד נטויה ח"ו.

הרב עובדה צדק..

אין מה לעשות.

הרבה ממצביעי בנט התעוררו, חבל שאתה עדיין לא.

זאת הייתה איילת שקד בלבד!!!אברי
והיא דיברה על נישואים אזרחיים אפשריים במדינת ישראל... לאו דווקא ליהודים... וברור לחלוטין שזו דעת יחידה... ואני לא בעד בנט... אני בעד שאר הרשימה...
ואתה בעד החיבור עם לפיד שאלו הם הדברים שהוא מקדם?בצלםאלוקים
אגבבצלםאלוקים

אם ליצמן או גפני או דרעי היו מדברים על זה - המפלגות שלהן היו מגנות ומוקיעות אותם!

למה לא שמענו מילה..?

ועל זה הרב עובדיה דיבר!

מה נראה לך..שהוא סתם החליט לומר את מה שאמר?

הוא אמר זאת בגלל הדברים האלה!

כי המפדל כבר איננה מפלגה דתיתאברי
היא מפלגה צביונית כלל לאומית... ומכאן מקומה של חילונית ברשימה...
לרעות אשמח שתכנסי ותגיבי לדברים~מישי~
עבר עריכה על ידי ~מישי~ בתאריך כ"ג באדר תשע"ג 16:58

הבעיה שלדעתכם לשנות חלקמהשקפת העולם החרדית=לפגוע בתורה. בזה איננו מסכימים. לגייס את החרדים לגיוס כנראה חלקי למעט מספר אלפים (!!!) שיוגדרו עילויים או שיוודא שהם אכן "תורתם אמנותם" מבחינת שזה מה שהם עושים במשך הזמן שלהם איננו פגיעה בתורה.

תורה לפני הכל אומר גם ללמוד אותה וגם לקיים אותה. לנסות לעשות מה שהתורה רוצה ממנו. ועל זה יש חילוקי דעות. יש אנשים שחושבים שהתורה רואה את כך שצריך לתרום לעמ"י ולשמור על עמ"י כלכתחילה למי שמסוגל לעשות זאת ולא כדיעבד. 

צריך להבין גם שהחבירה פה היא חלקית. הבית היהודי אינו מסכים עם רוב דעותיה של יש עתיד ומדגיש זאת שוב ושוב. אלא רק יצטרף אליה מתוך הבנות חלקיות (אינני בטוחה שאכן יש להם מתווה זהה לגבי הגיוס ואם כן זה אחרי שמיתנו את מתווה לפיד) וזה רק בנושא הגיוס וגם זה על מנת שלא תשאר מחוץ לאופזיציה וכמובן גם כי זה נושא שחשוב להם- מתוך הכרה בערך התורה וקיומה ולא מתוך רצון לפגוע.

הבעיה היא שההנחה שלך שפגיעה בניהול העולם החרדי כפי שהוא מתנהל כיום (לגבי הרוב החרדי)= פגיעה בעולם התורה. אני לא מסכימה עם זה כלל וכלל.

לרעות ולשאר החרדים שבפורום אשמח תגובה כי אני באמת רוצה לשמוע ולקבל ממה שיש לכם לומר. תודה.

בתקווה שנלמד אחד מן השני ונדע לשנות את דרכנו (גם הדתיים לאומיים וגם החרדיים) אם נגיד למסקנה שזה מה שצריך לעשות ונמצא את הדרך הטובה שבה התורה רוצה שנתנהל ונצליח לקיים מצוות קלה כבחמורה, ללמוד תורה וללמדה, לשמור ולעשות.

אולי כתבתי קצת חריף אבל

אעשה לך סדר...נשואים פלוס

שוויון בנטל=שנאת חרדים!

לא הולכים לגייס ערבים הכרי..והם, מקבלים הכי הרבה טובות וגם לא משלמים מיסים באמת!והמדינה מפחדת מהם!

אם מה שהיה מטריד את הממשלה הזאת זה רק גיוס חרדים..עוד איכשהו אפשר לומר שהם לא נגד התורה.

אבל להתיר נישואים אזרחיים, לאפשר הכרה בגיורים רפורמים, להכריח את ההלכה להתאים את עצמה...

זה אומר שהם פוגעים בתורה!!!!!

ומה נותן לנו הנקמה בשס??

שחוץ מזה שלא יהיה ארץ ישראל גם לא תהיה תורה..

על זה נאמר ירינו לעצמינו ברגל

וסתם לא מבינה למה אף אחד לא יוצא לנפץ את הטענה הזואם היית

כאילו ורוב הבחורים לא יושבים ולומדים ויש מעט "עילויים".

כל מי שחשקה נפשו בתורה והוא יושב ולומד רוב או כל היום ברצינות גם אם הוא לא פצצת כשרון או מוצלח במיוחד הוא בעיני לא אמור להתגייס ויש לאפשר לו את הלימוד.

עכשיו רק נקח את הישיבות האליטיסטיות פוניבז' חברון מיר תפרח וחדרה וכבר עברנו את כל המכסות המוצעות בהמון ו99 אחוז מהלומדים בישיבות אלו לומדים הכי ברצינות שיכול להיות . ואנחנו יכולים להמשיך לישיבות אחרות ונגלה שמספר הלומדים ברצינות הוא גדול מאד!!

רוב הבחורים יושבים ולומדים !! יש שוליים שלא...

משום מה הצליחו העיתונות והפוליטיקאים להכניס לאנשים לראש כאילו הישיבות הם בתי בטלה שיש ויכוח אם רק 400 לומדים שם או 1000...

אמת לאמיתה!!בצלםאלוקים

וע"כ כשמדברים על גיוס לכולם מלבד "עילויים" שיוגבלו ..בין אם 400 ובין אם 2000,

זו בדיחה כואבת על חשבוננו.

בכל מקרה כולם יודעים שלא יצליחו לגייס בכוח..וכולם יודעים שאחוזי הגיוס עולים מאליהן וההסתה רק עוצרת אותם...

אבל הם עצמם מצהירים על הכוונות- נפסיק לכם את התקציבים.

את ה500 שקל שאברך מקבל בחודש בשביל לממן את 3 ילדיו..ניקח לכם..

כי אין לנו כסף מיותר.

0:0:

מדינה משוגעת.

לא היינו צריכים לחכות הרבה כדי לראות שהרב עובדיהשירק

צדק בכל מילה! כל מילה!

מעליב ופוגע.~מישי~
עבר עריכה על ידי ~מישי~ בתאריך כ"א באדר תשע"ג 20:50

אשמח לפחות לזכות להסבר על מנת לשנות את דרכי אם יש פגם במה שאני אומרת.

מתפקדת הבית היהודי

חח ועוד אמרו שהבית היהודי יאחד את כל העם..ישראל12-$

בנט מתחנף ללפיד ושניהם פועלים נגד החרדים זה איחוד כל עם ישראל????

לפיד אמר שאפילו אם החרדים יתגייסו הוא לא רוצה להיות איתם  ועוד הוא אמר שאם הוא יצטלם ליד אחד מש''ס הוא סיים את הקריירה שלו " מאד בוגר ...

בנט הוא לא לפיד למרות שאני בכלל לא בטוחה~מישי~

שהמהלך שלו היה טוב ו-וודאי שאיני מסכימה עם עמדתו של לפיד ביחס לחרדים אבל יתכן שהרעיון של שילוב חרדים בצבא איננו רעיון רע כ"כ.

אני כן חושבת שלבנט יש רצון כמו גם לעוד אנשים בציבור הדת"ל לשנות את הגישה החרדים. האם זה טוב או לא זה כבר פרשנות. כמובן וודאי שזה מאיים על החרדים אבל אני חושבת שזה לא מתוך מקום של שנאה או לפעול נגד. שוב אינני בטוחה שזה הדבר הנכון אבל וודאי בנט לא מחרים ולא שונא את החרדים. הוא ושאר חברי מפלגתו אמרו שוב ושוב שאין להם בעיה לשבת עם החרדים. השאלה היא האם זה יהיה אפשרי בעקבות ברית "לפיד בנט". לפחות ניתן להיות מרוצים שבנט כנראה יהיה בממשלה מה שלפני לא הרבה זמן נראה רחוק ממה שהולך להיות. אני גם לא מאמינה שכזה מראה ילכו על השיוויון בנטל זה לא מהלך קל לא מבחינה חוקית וכמובן לא רצוי לאף אחד שיתבצע מכפייה. גם הליכוד מתנגד לזה. אז אני חושבת שממילא בסופו של דבר אחרי שתוקם ממשלה הכל ישתנה- ברית לפיד בנט תתפרק כי מבחינה מדינית ומבחינות רבות נוספות ממש שונים זה מזה ואולי יצליחו להכניס את החרדים לממשלה.בעז"ה.

יאללה יאללה... פתאום מאיימים... מפחדים...אברי
סליחה על הבוטות... אבל אחרי שעצרתם בכוח את הציבור שלנו שנים אין לי בעיה שתרקבו כולכם!!! בייחוד אחרי שכמעט הפלתם את בנט בפח!!! שס משחקת מלוכלך!!!! הרב אליהו קרא להכניס את ג' לברית ואתכם להשאיר בחוץ!!!
מתוך חדשות ערוץ 7אלעד

ואני מאמין להם עשרת מונים מאשר לדרעי השקרן.

נפתלי בנט
נפתלי בנט
פלאש 90

בכירים במפלגת "הבית היהודי" דוחים בתוקף את המתקפות נגד המפלגה בשל "הברית" עם מפלגת "יש עתיד" ויאיר לפיד.

לראשונה חושפים הבכירים בשיחה עם ערוץ 7 את השתלשלות האירועים מהבחירות, הפניות לחרדים, וההבנות עם יש עתיד.

הבכירים מספרים כי "במהלך קמפיין הבחירות, בחודשים ובשבועות האחרונים, קיבלנו רוחות רעות מצד הליכוד שאין כוונה לצרף אותנו לממשלה. זאת נאמר לנו במפורש מתוך לשכתו של נתניהו", מגלים הבכירים.

"מתוך מצוקה פנינו לאחד מראשי ש"ס, אריה דרעי, הפנייה הייתה חמישה שבועות לפני הבחירות ואחרי הבחירות. התחננו לבלוק דתי חוסם אך אריה דרעי סירב להיפגש אותנו. היו אין ספור טלפונים, ישירים ועקיפים. דרעי אמר לנו כי הוא בירר מול לשכת ראש הממשלה ושם נאמר לו שאין כל כוונה לצרף את "הבית היהודי" לממשלה. מקומה של הבית היהודי יהיה באופוזיציה", כך נאמר במפורש לדרעי מלשכת נתניהו.

הבכירים מגלים כי אריה דרעי ואנשיו הודיעו למפלגת "הבית היהודי", "מאחר ונאמר לנו במפורש כי אין לנתניהו כוונה לצרף אתכם לקואליציה אין לנו כל רצון ליצור איתכם גוש דתי חוסם. מה ייצא לי עם ברית עם הבית היהודי?, זו מלחמה לא לי", אמר דרעי.

לדברי הבכירים, יומיים אחרי הבחירות אמר נתניהו לדרעי שוב כי הבית היהודי לא תהיה בממשלה, "דרעי אמר לנו 'אני לא יכול לפתור את המצוקות שלכם מול ראש הממשלה' ומאז לא שב אלינו. דרעי זרק אותנו וגילגל אותנו מכל המדרגות. אז נאלצנו לפנות ליאיר לפיד. מהרגע ששמעו החרדים כי נוצרה "ברית" עם לפיד הם ביקשו להיפגש. היום הם מייצרים מצג שווא כאילו הפקרנו אותם. צר לנו על השקרים וחצאי האמיתות שמופצים מצידם בימים האחרונים. זה הסיפור האמיתי".

הבכירים דוחים מכל וכל את הטענות לפיהן ההבנות עם לפיד יפגעו בעולם התורה, "לא תהיה פגיעה בעולם התורה. לא ניתן ששוטרים צבאיים יעקרו תלמידי ישיבות מהסטנדרים. אנחנו נעמוד על זה. גם לנו עולם התורה הוא ערך נצחי וקדוש".

והנה ההודאה המבישה מטעם ש"ס:אלעד

החרדים מודים: נמנענו משת"פ עם הבית היהודי

בפגישה עם נתניהו טענו נציגי ש"ס, כי נמנעו מיצירת בלוק עם הבית היהודי בגללו. לערוץ 7 נודע כי דרעי דחה שתי פניות מצד הבית היהודי.

אאגודל טקסט

פרסום ראשון: כ"ב באדר תשע"ג,
שלמה פיוטרקובסקי

ראשי ש"ס
ראשי ש"ס
צילום: פלאש 90
{C}

לערוץ 7 נודע, כי נציגי "הבית היהודי" פנו לאריה דרעי לפני הבחירות בבקשה להיפגש ולסכם על יצירת בלוק חוסם, אך נענו בשלילה לאחר שדרעי הבהיר להם כי הבין שנתניהו איננו מעוניין שיהיו חלק ממשלתו העתידית.

פניה נוספת שנעשתה מכיוון הבית היהודי לדרעי לאחר הבחירות נענתה גם היא בשלילה, לאחר שדרעי הבהיר להם כי הממשלה המסתמנת היא ממשלת שמאל-חרדים, ועל כן אין טעם ביצירת חבירה שכזו.

הדברים תאומים דיווחים שהתפרסמו הבוקר (שני) על פגישת ראשי ש"ס אתמול עם ראש הממשלה נתניהו, בה מחו ראשי ש"ס על היחס לו הם זוכים מצידו.

על פי הדיווח ב"מעריב", הטיחו ראשי ש"ס בנתניהו, כי "אנחנו לא הצטרפנו בזמנו לגוש אחד עם הבית היהודי כדי לא להרגיז אותך ועכשיו בגללך אנחנו נישאר באופוזיציה".

"הרבנים שלנו אמרו לנו 'אל תעשה טעויות כי זהו רצונו של ראש הממשלה', ותראה לאן הגענו בגלל זה", הוסיפו ראשי ש"ס בשיחה עם נתניהו.

והנה מכתב תגובה מחבר הכנסת מיהדות התורהצרור החיים

חה''כ ליצמן לחבר הכנסת מהבית היהודי הרב אליהו בן דהן

בבקשה:

המשך המכתבצרור החיים

ואחר כך..צרור החיים

תבוא ותציג לי שקרים מערוץ שבע

שכביכול בנט ''אולץ'' ללכת עם עוכר ישראל יאיר לפיד ועם חבורת השמאלנים שלצידו

כי החרדים ''לא רצו'' ללכת יחד עם בנט...

אני מאמין לליצמן!!!!!!!!!!!!!!!

ואני לא מאמין לבנט שאמר ש''לא היתה לו ברירה''!!!!!!!!!!!!

אם היה רוצה והיה מתכוין ברצינות היה יושב עם יהדות התורה עם ליצמן ומאיר פרוש וגפני ועם ש''ס אלי ישי ובטוח היה מגיע להסכם

אלא שבנט רצה בכל מאודו  ד ו ק א  ללכת עם לפיד כדי לקבור את החרדים ואת עקרונותיהם על מזבח יאיר לפיד

בשביל נגיעות אישיות וסקטריאליות של ''משרד הדתות''

בושה וחרפה!! 

אני לא בטוחה כלל שבנט הרוויח פוליטית מהמהלך שלו~מישי~

הוא פשוט מאמין במה שהוא עושה ולכן הוא מתעקש עליו למרות שיש התנגדויות ויש חשש שיאד בגלל זה מנדטים בעתיד.

אני הבאתי כתבה שמתייחסת לש"סאלעד

ואתה מוכיח לי מאגודה?

ממש "טענו חיטים והודה לו בשעורים"

לא, טענו חיטים והודה לו בחיטים!!!לדבר יפה

עיין במכתב שליצמן התחייב לחבר גם את ש''ס

ובטוח שדרעי לא היה נוטש את יהדות התורה

ועל כן אם בנט לא הלך אתם זה כי לא היה הידברות רצינית  מ צ י ד ו

אולי כי רצה את משרד הדתות וכו'

אבל לבוא ולומר שבנט לא היה יכול לייצר בייחד עם כל החרדים כולל ש''ס ולא רק אגודה  גוש אחד???

הדואג לתורה ולארץ ישראל

בטח היה יכול אם רק היה רוצה

ועל כן מסתמן שהכתבה שהבאת היא שיקרית ולא נכונה, אם כל הכבוד לך ולנפתלי בנט, שגם אני כמצביע הבית היהודי

מתחרט שהצבעתי עבורו ואני מקווה שבבחירות הבאות יהיה איזשהוא מפלגה רצינית נוסח עוצמה לישראל שלא היתה

מעלה בדעתה בחלומות הכי שחורים לחבור ללפיד ולעוקרי הדת.

עם דרעי לא הייתי חותם הסכמים אפילו על שקל אחדאלעד

בניגוד לאלי ישי וחברי מפלגת ג', אין לי (ולא רק לי) טיפת אמון באיש.

כיום מתברר מעל כל ספק שבגינו לא התקיים האיחוד המבוקש. למרות שביננו- עם המתיחות הנוכחית שעלתה על פני השטח, האיומים החרפות וההחרמות- אולי בעצם טוב שלא התאחדנו גם עם ג'. אולי זכינו ובהזדמנות זו התגלה פרצופם האמיתי, שמזלזלים ומתעלמים מהציבור שלנו בימות שלום ושלוה ומתנגחים בו בימות מצוקה.

ובנימה זהירה אוסיף שאולי למפרע יתברר שהכל לטובה,

וכולנו נמצא עצמינו מורווחים מהסיפרו והבלאגן העכשווי.

גם לי היו בזה ספקות...אברי
אבל ברגע שהרב שמואל כתב את זה בעולם קטן...
כל מה שמתרצים את בנט- שהחרדים לא רצו = קשקושלדבר יפה

1. הקשקוש והזלזול באינטליגנציה של הציבור השפוי, כביכול והברית “טרפד ממשלת שמאל חרדים”, אין לזה כל כיסוי מינימאלי, הרי לפיד (שהינו איש שמאל מובהק) מחרים יהודים חרדים, העבודה לא רוצה להיכנס לממשלה בראשות ביבי, אז איך הייתה כאן ממשלת שמאל חרדים?

2. הממשלה הריאלית שהיה ברור לכל הפרשנים מאז הבחירות, הוא ממשלת ליכוד חרדים בנט “הגוש הלאומי” עם קדימה ולבני. במקום החרדים שהם פי אלף ימנים מלפיד ואין להם בכלל דרישות מדיניות, זה לא באג’נדה שלהם, הוא החליף את החרדים בלפיד! זה ממשלה יותר ימנית? הה? האם בנט וחבריו מנותקים מכל היגיון ושייכות לעולם המציאותי?

3. סיפורי הדמיון שהחרדים זרקו אותו מכל המדרגות, גם לא מחזיקים מיים, מאז הבחירות היו מלא פניות לבנט מיהדות התורה ומש”ס, ליצמן כבר חשף שזה התחיל מלפני חודש! הרבה לפני הברית המשונה עם לפיד את פירון, לשלב ידיים בבלוק מגובש, אולם בנט התעסק בשוויון בנטל…..,

זה מה שיש לציונות הדתית הנאבקת בציפורניה יום יום שלא יגרשו אותן מביתם, שהחרדים יעברו תהליך חילון בצבא ויישאו בנטל הציוני.

במקום ממשלת ימין, אם 8 מדנטים של השמאל מופז וליבני, שתי מפלגות קטנות חסרות השפעה, שיש ממשלה בלעדיהן, בנט הקים באמת ממשלת שמאל! 19 של לפיד וקדימה לבני זה 27 מנדטים! עם תפקידי שרים בכירים, ושיכולם להפיל את הממשלה בכח רגע נתון! זה “הטרפוד”!

המפלגות החרדיות, לא ייזמו ולא יוזמים תוכניות מדיניות, זה לא בסדר היום שלהם, יש גם נטייה ימינה מתוך אחריות להשלכות הפינויים על ביטחון עם ישראל.

אתה מאמין לליצמן או לרב זלמן?אאלעד

כי אני שאלתי אותו אישית על הנושא הזה והוא אמר לי שהוא הציע לאלי ישי ליצור גוש ואלי ישי אמר שאנחנו רחוקים וחלוקים מדי בשביל לעשות ברית.

אז אם אתה מאמין לליצמן יותר מלרב זלמן מלמד - אין לי בכלל מה להתווכח אתך..

רק רציתי להעיר שזה ^ לא אני אלעד
אלעד חזק וברוךלדבר יפה

באמת לא הבחנתי בשינוי שבשמו.חיוך גדול.. תודה

רק לגבי חדשות ערוץ 7...עיפה ושמחה

לצערי הרב

פעמים רבות גם ידיעות שהם מביאים- הן מגמתיות

ובוודאי דעות שהם מביאים-הן מגמתיות.

ולא נעים לומר

אבל כבר כמה חודשים זה לא ערוץ 7 אלא ערוץ בנט!

וכל דבר שמובא פה בערוץ, כדאי לבדוק לעומק את מקור אמינותו.

זה ההודעה האחרונה שלי פהozd

פשוט כי לא כיף להיות פה, אנשים שלא מנסים להבין אחד את השני,

וסתם לשאלה שלך: בלי הברית שלהם הייתה קמה ממשלת חרדים שמאל שהייתה מפנה חלקים גדולים בא"י תמורת כסף לישיבות, אולי אם תקראו כתבות ותנסו קצת להבין תצליחו , זה לא כזה קשה.!!

ברוכה הבאה לפוליטיקה.schk

פחחחח אפשר לחשוב שהחרדים לא ישבו עם מרץ בממשלת אולמרט...

עזבו אתכם משטויותפייגליניזית

הרדידות כאן, ביחס לחרדים- עוברת כל גבול. באמת חברה, מה עובר עליכם?

קצת סערת תיקשורת, וכבר החרדים הם שנואי נפשינו?...

בני כמה אתם שאתם מושפעים כמו תינוקות מהתיקשורת האהבלית הזו?

מה הקשר תקשורת?schk

אני שונאת חרדים בלי קשר לתקשורת.

צביעות, קוראים לזה.

הא. הא. ממש.פייגליניזית

בלי קשר לתקשורת. אעלק. הלוואי. אין מצב. שקרנית.

אין לי עוד מה להוסיף. אהה.

'צבועה'.

יודעת מה- עזבי. ניסיתי לדון אותך לכף זכותפייגליניזית

שזו התקשורת. עזבי. זו את!!!!!!!

את בעצמך, רדודה ושטחית. 

שונאת חרדים? את שומעת על מה את מדברת?

על המונח "אהבת ישראל" שהציונות הדתית כל כך מרבה להשתמש בו- שמעת? לא שמעת? חירשת? וואו. 

אני מתעסק עם אנשים חירשים כאן. |אם לא שמת לב, זה שוב ניסיון לדון אותך לכף זכות|

ציונות דתית, פחחחחח...schk

ציבור גרוע כמעט כמו החרדים.

יפה לך! חברה, צמח כאן דור,פייגליניזית

ששופט ציבורים, משייל להם סיסמאות ותיאורים, כמו גרביים!!!!!!!!!!

חברה, די. די להקבלה הזאת,

זה כזה אבסורד לשמוע: "ציונות דתי? פחחח.... ציבור גרוע כמעט כמו החרדים"...

אין לי מה להגיב, אני בהלם מהתגובות כאן באתר.

או שגדל כאן דור שקצת חוקר.schk

שמכיר את כל הזוהמה שמתחת פני השטח.

אה, נכון. הסיבה היחידה לשנוא חרדים זה התקשורת.schk

איך שכחתי?

הם לא:

חיים על חשבוננו בלי לעבוד,

לא מוכנים להרים את הראש מהסטנדר למען עם ישראל,

רודפי שלמונים.

לא אשמים ברעות חולות כמו: 

גוש קטיף, אסלו וכו׳.

וכמובן שמעניינים אתום עוד מלא נושאים מלבד הפופיק של הרבנים שלהם.

ממש קדושים מעונים...

אני פעיל עוצמה לישראל, ונמאס לי כול הזמן לשמוע...yedidiaz9

שקרים על מפלגת יש עתיד.. הם רוצים לעשות רק טוב!!

יש להם שלושה דתיים במפלגה, אחד מהם חרדי!!...

אני לא מצביע ליש עתיד, אלא לעוצמה, אבל באמת שאפו לבנט על האיחוד (כן כן.. איחוד) שהוא עשה עם יאיר לפיד, וכל הכבוד לו על זה!!

לפיד הוא אדם טוב שבסכ"ה רוצה שיהיה לנו קצת יותר טוב..

אולי תבואו קצת יותר פתוחים למישהו אחר?? אם שמעתם משהו על מישו זה לא אומר שזה נכון!!

ענית לעצמךבצלםאלוקים

"לא מוכנים להרים את הראש מהסטנדר ".

זו התרומה הכי גדולה לעמ"י.

חבל שאת לא מכירה בזה.

מזתומרת "חבל שאת לא מכירה בזה"?מוטיז

תסבירי למה לדעתך זאת התרומה הגדולה....

כי לכך נוצרנובצלםאלוקים

שמים וארץ תלויים בתורה.

זו התכלית שלנו- ללמוד ולקיים.

רוב עמ"י לא לומד הרבה , יש מיעוט שמקדיש את עצמו לתורה , וזה לא קל-

הם הנושאים בנטל, ומי שיפסיק את הלימוד שלהם יישא באחריות.

אין ויכוח בעצם, ז"א.. יש, אבל הוא אחר. לא חשוב.מוטיז

ממש תרומה.schk

אני בספק אם כשהבן שלהם יטבע בנהר, הם גם יסרבו להרים את הראש מהסטנדר ויגידו:

״זה שאנחנו לומדים עכשיו תורה זה מה שיציל אותו״

אני די בטוחה שהם יעיפו את ראשם מהסטנדר ויעופו למסות להציל אותו.

צביעות, כבר אמרנו?

צביעות? זאת אמת. אמת.פייגליניזית

גברת, אני מקווה שאת צבועה, אם לא מצבך רע ומר.

אני מקווה שאת כל ההשקפות שלך כאן שאת מציגה, את ממציאה מהשרוול,

ואת לא באמת מאמינה בהם. |זוהי הדינה לכף זכות האחרונה שלי אלייך, קחי בחשבון|

וואו. אין עם מי לדבר.פייגליניזית

שנאת חינם. ביזוי ת"ח. הוצאת שם רע. 

למנות לך עוד עביות ואיסורים שאת עוברת כאן בפומבי?

יש לי הרגשה שמותר לשנוא אותך. את כמעט מריזה על עצמך: "איני מאמינה בא-לוהי החרדים והמזרחניקים.".

ובכן, אם זה נכון- צמחה לך שונאת, אויבת חדשה.

אבל על מה שאני כן אענה----ֿ

הסכמי אוסלו? החרדים? גוש קטיף? החרדים? תגידי למען השם את משועממת? אין לך מה לעשות חוץ מהלהכשפיש ולהמציא?

היכן עשית תואר לעיוות דברים? היכן למדת כך לשקר? 

למען השם, מי חינך אותך כך? עצוב לי. עצוב לי...

שני המשפטים האחרונים שלך לא שוויים התייחסות. כלום.

לפסוק שלך, בחתימה אין שום תוקף, שום משמעות, כשאת כך מדברת. מנהלים, נא לחסום את ההודעה הרדודה שלה, שתבייש גם פורום לנגמלי טיטול.

תודה.

גם הדיון הזה מיצה את עצמו. ננעל.מרדכיאחרונה

בס"ד

לתלונות מענות תהיות וסתם לעשות לי כאב ראש, ניתן לעשות את זה באישי

למה נתניהו עושה לעצמו את זה?הסטורי
היה ידוע כבר מתחילת הערב שעידו נורדן יחליף את זיו אגמון. מינוי מצויין.

למה נתניהו היה צריך להוציא שעתיים לפני ההודעה הרשמית על כך, הודעה מיוחדת על השארתו של אגמון "עד למציאת מחליף (שכבר נמצא)" ולחטוף כל כך הרבה תגובות (הזויות, אבל זה לא משנה) מבפנים?

אולי זיו אגמון הוציא את ההודעה;)ברגוע
אולי באמת...הסטורי
כידוע לנתניהו יש הרבה מעלות, אבל קושי גדול בבחירת האנשים שהוא עובד איתם...
אולי הוא רוצה להראותקורא נלהב לשעבראחרונה
שהוא לא מחליף אותו בבהלה בגלל יללות השמאל, אלא כי זה לא ראוי אדם כזה לתפקיד ציבורי אבל לא ברמה שצריך לזרוק אותו בבושת פנים. ובטח לא להישאר בלי מחליף זמני לחפיפה בגלל יללות השמאל האלה

אנשים יקראו לזה שהוא רוצה 'לשלות בסדר יום', אני קורא לזה שכל ישר שלא נכפף ברוח התקשורת וכו'

סידני היא עיר אלימההסטורי
אדם שרצח חמישה אנשים בסכין נרצח על ידי המשטרה בסידני.

אדם בסידני תקף כמה אנשים. העובדה שאביר המוסר, נציג הקב"ה עלי אדמות, הממונה על המצפון נשאר בשוויון נפש ולא פתח על זה שרשור מעידה על כשל מוסרי עמוק.

@סיעתא דשמייא1

משהאחרונה
הסיפור עם הטייס האמריקאי צריך לחזק אותנוזיויק
להתפלל על הטייסים יחד עם שאר החיילים, שום דבר לא מובן מאליו
מה שקורה באיראן עם חיל האוויר זה נס גלוי.משהאחרונה
לפום צערא אגרארועישםטוב

האירועים הכי דרמטיים של השבועות האחרונים יהיו דווקא ביום טוב 

שאי אפשר לראות חדשות!!!!!

למה זה גורם צער?!הסטוריאחרונה
אולי כדאי להשתחרר מהצורך הנפשי להתעדכן כל הזמן.

יתכן ששחרור כזה גם ישחרר לך את מושגי הטוב והרע שהתשקורת מאכילה אותנו.

לא יוריסטוקרטיה, אלא "כל המיצר לישראל נעשה ראש"hamedinai

זו לא יוריסטוקרטיה, אלא "כל המיצר לישראל נעשה ראש"

אם שופטי בג"ץ, פקידי השב"כ והפרקליטות היו מפעילים את אותם טריקים, שטיקים, לחצים והליכים מנהליים-משפטיים שהם עושים נגד הימין - אבל הפעם נגד השמאל, נגד המחבלים ונגד כל שונאי ישראל -  

אז ליל גלנט היה נראה כמו משחק ילדים לעומת מה שהיו עושים לנתניהו כשרצה להעביר חוק לפיטוריו באופן חוקי לחלוטין.

המערכת הזאת לא טועה. היא פועלת בדיוק לפי הכלל התלמודי העתיק (שטיטוס הרשע יישם אותו):  

מי שמיצר לישראל - הופך לראש.  

מי ששומר על ישראל - הופך למטרה.

זה לא "שלטון משפטנים".  

זה מנגנון השמדה פנימי, שקודם את כל מי שפוגע בנו ומדכא את כל מי שמנסה להגן עלינו.

הכתיבה מזכירה לי קצת את CoPilotחתול זמניאחרונה
להוסיף בשבת מי שברך לטייסים האמריקאים שצנחו באירןקעלעברימבאר
תודה לאל, החילוצים הסתיימו בהצלחהפ.א.
זה מזכיר לי דיון מסויםחתול זמני
כן כתבתי את זה כקונטרה לאז. לא חזרתי בי ממה שכתבתיקעלעברימבאראחרונה

אז.

אבל אכן החה צריך השבת להוסיף מי שברך לאמריקאים, בגלל הנעדרים שם

באיזה אתר כדאי להתעדכן?הודעה1

מה אתם אומרים

באיזה אתר כדאי להתעדכן באקטואליה?

שמתעדכן מהר.

לא אתרי תרעלה וללא פריצות. (ל7 לא התחברתי)

רוטרהסטורי
נכוןזיויק
אשמח גם לדעתנקדימון
לכאורה רוטר, אבל יש שם המון קליקבייט, וגם תגובות רעילות בצורה קיצונית.
קודם כלoo

עדיף לא להתעדכן באקטואליה

כמות הרעל החרדה שיש שם יכולה לדכא את החיים

אם אני רוצה להתעדכן

זה דרך הכותרות של רוטר סקופים

זה לרוב מידע עדכני נקי ובלי פרסומות 

לדעתי עדיף ערוצים בוצפ אפשר לבדוק איזה מתאיםחתול זמני

יש כאלה שמתמקדים למשל רק בביטחון

וגם כמות עדכונים יומית משתנה

תוכל לשתף? להמליץ? לקשר?נקדימון
TheKurdishTimes ערוץ קטן הרבה עדכונים ביטחונייםחתול זמני

בלבד

אבל אני לא כזה מעורה

באתר "אמס" (אתר חרדי) יש עדכונים זורמיםמבקש אמונה
מבזקי Ynetshaulreznik

אין שם "תרעלה" במשמעות המקובלת, אלא דיווחים של משפט או שניים. את הפרסומות מבטלים ככה:

[DNS] Private DNS for Android 11+ block ads natively

אז עדיף כבר מבזקי ערוץ 7קעלעברימבאר
מבזקי ערוץ 7 כוללים גם קישורים לכתבות/ראיונות וכד'shaulreznikאחרונה

מה שפחות רלוונטי למי שרוצה לקבל תמונה כוללת של המתחרש

החדשות פה באתר לא רעות בכללמשה

מעבר לזה, תלוי כמה רעל וכמה SNR (יחס אות לרעש) אתם מוכנים לסבול. רוטר שהוזכר פה מכיל תוכן לא רע אבל תגובות רעילות ממש. אתרי חדשות חרדיים (הוזכר פה אחד  @מבקש אמונה , אגב, ידעת שאמס זה גם כן פרוייקט שלי?) יש להם יתרון של תוכן נקי יחסית אבל מוטה חזק מדי למגזר שלהם. זכותם כמובן. אבל צריך לדעת את זה.

יפה לא ידעתי 💪מבקש אמונה

נכון קצת מוטה אבל לא נורא להרגשתי... 

(גם יש קצת דברים שאני נוטה לחרדי 😁)

אותו stack טכנולוגי פחות או יותרמשה
יש קצת הבדלים. שבוע אחרי שעלה פה מצב כהה עלה גם שם.
באתרים החרדיים, יש גם עודף סופרלטיביםהסטורי
וביטויים בומבסטיים, סביב דברים של מה בכך.

אהרון גרנות/גרנביץ', שגם בעצמו חי על התפר שבין קריית ארבע לחסידות גור וגם כעיתנאי היה שנים גם כאן בערוץ 7 ובעיתון נקודה ז"ל וגם במשפחה ובתקשורת חרדית, העיר על הנקודה הזאת מזמן.

לא כזה כדאי להתעדכןאדם פרו+

יש בווצאפ חדשות משמחות

קבוצה

חדשות משמחות

ויש ערוץ שכתוב איפה האזעקה, בצירוף מפה.

ואתה יודע איפה שרק היתה התראה

אפשר כבר לא להיות המרחב המוגן

אם הטיל עבר בנתיב אחר.

צופר - צבע אדום

וככה לא צריך לחכות ל"הסתיים האירוע"

במקומות בהם לא היתה אזעקה.

חוק עונש מוותידידיה כ

העברת "חוק עונש מוות למחבלים" בקריאה שלישית היא רגע שבו המדינה מחשבת מסלול מחדש, אך בעוד חגיגות הניצחון נשמעות מצד אחד, זעקות האזהרה מצדו השני של המתרס חריפות מתמיד. בלב הסערה ניצב השר איתמר בן גביר, שהוביל את החוק כדגל מרכזי, בטענה נחרצת שרק יד ברזל וגרדום ישיבו את ההרתעה שאבדה ויעשו צדק עם המשפחות השכולות. עבור בן גביר ותומכיו, זוהי הדרך היחידה להבהיר לאויב שכללי המשחק השתנו וכי דם יהודי אינו הפקר. אלא שמול הגישה הזו מתייצבת חזית רחבה של מתנגדים, ובראשם דמויות ביטחוניות ופוליטיות כמו בני גנץ ויאיר לפיד, המזהירים כי מדובר ב"הימור מסוכן על חיי אדם". טענת הנגד המרכזית, שמהדהדת גם במסדרונות השב"כ, היא שעונש המוות אינו מרתיע את מי שיוצא למשימת התאבדות ממילא, אלא להפך – הוא מעניק למחבל את הפרס הגבוה ביותר מבחינתו: מות קדושים ("שהאדה"). המתנגדים טוענים בנחרצות כי המהלך הזה רק יתדלק גלי טרור אכזריים של נקמה, יגביר את המוטיבציה לחטיפת חיילים ואזרחים כקלפי מיקוח נגד ההוצאות להורג, ויבודד את ישראל מוסרית ודיפלומטית בעולם. ראש הממשלה בנימין נתניהו, שבחר להעניק את קולו ותמיכתו המכרעת לחוק, מצא את עצמו בלב הדילמה בין הצורך המבצעי-ביטחוני לבין הדרישה הציבורית והפוליטית לצדק גלוי ומרתיע. כעת, כשהחוק כבר כאן, השאלות הופכות למטלטלות יותר: האם תמיכת נתניהו ובן גביר תתברר כנקודת מפנה חיובית, או שמא צדקו גנץ ולפיד באזהרתם שהחוק הזה הוא רק דלק למדורת המזרח התיכון? האם אנחנו באמת בטוחים יותר היום, או שמא פתחנו תיבת פנדורה של אלימות שאין לה סוף? ומה יקרה ביום שבו פסק הדין הראשון יצא אל הפועל – האם נרגיש שנעשה צדק, או שנבין שהמחיר הביטחוני כבד מנשוא? אלו השאלות שנותרו פתוחות לשיפוטכם, והן דורשות מאיתנו להחליט: היכן עובר הגבול בין נקמה מוצדקת לביטחון לאומי?

מאמר מומלץ - האם הגיעה השעה לעונש מוות למחבלים?עמית22

ממליץ על המאמר ב"זה מעניין" שדן לעומק בטיעונים האלו ובכלל ברעיון של עונש מוות למחבלים.

אולי יעניין אותך