אוףף, איזה עצבים, פתחו בבקשהאנונימי (פותח)

יש לי חברה C הטובה שבט מתחתי, נקרא לה זרובבלה, אבל כל הזמן אני שומעת על בנות מהשבט שלי שמקנאות בחברוּת הזאת,

ומנסות שאני לא אהיה איתה כי לטענתן אנחנו שבט אחד ואי אפשר להתערבב כל הזמן עם שבטים אחרים.

אבל השבט שלי ממש רע, מצד אחד הן אוהבות אותה ומצד שני הן מרחיקות אותה.

בדר"כ זרובבלה ואני נפגשות בשבת בערב אחרי הסעודה, שבת אחת, חברה מהשבט שלחה לי הודעה:

'היום בערב נפגשים מול הבית שלי כל השבט, בלי זרובבלה, אני אסביר לך בבית כנסת'.

בביכנ"ס היא אמרה שרוצים לאחד את השבט בלי לערבב בנות אחרות,

כשנפגשנו השבט באותו ערב, התברר שהן הזמינו ילדה אחרת מהשבט מתחתינו, אבל לא התאפשר לה להגיע.

כלומר את זרובבלה הן לא היו יכולות להזמין כי צריך לאחד את השבט, אבל ילדה אחרת מהשבט מתחתינו היה בסדר להזמין.

אנחנו חברות ממש טובות, וממש לא באלי שיחליטו לסכסך בינינו...בוכה

תגידי להם שהחברות שלך עם הבת הזאת לא חייבתאנונימי (פותח)

לפגוע בגיבוש של השבט, שזוהי בחירה שלך עם מי להסתובב ועם מי להיות חברה. ושאם באלך להיות עם החברה הזאת את לא חייבת לבוא להיות עם כל השבט..תגידי להם שאין להם זכות לסכסך בינכם כי הם לא יחליטו אם של מי תהיי חברה..

בהצלחה

שבת שלום

מתוקה,באש ובמים

באמת שהחברות שלך עם אותה ילדה לא חייבת לפגוע בשבט שלך! ואני אגיד לך ת'אמת באמת למה שיש מפגשים שבטיים גם היא באה? תהיו רק השבט ובזמנים שאתן לא בתור שבט תהי איתה

מוזמנת לאישי

יש סיפור ממש דומה לזה ב"ילדים מספרים על עצמם"ateretfa

של חיים וולדר, רק שבסיפור זה קורה בכיתה שלילדה אין הרבה חברות והיא מתחברת לילדה מכיתה אחרת ואז כולן כועסות עליה,

תגידי לחברות שלך שאין להן זכות להגיד לך עם ליהיות וזאת בחירה שלך מה לעשות ושלא יתערבו לך בחיים...!

מותק.שיגידו מה שיגידו.החברות הזאת חשובה לך!?*פוגי בפיתה*אחרונה

.את אוהבת את הבת הזאת?!את מרגישה חיבור אליה!?אז מאכפת לך!?מה אכפת לך מה שיגידו.מה שיחשבו.שיתעצבנו מפה ועד קפריסין.אז מה שהיא קטנה ממך והיא בשבט מתחתך.|בוא נתחיל מזה שזה רק שנה ..זה לא הבדל משמעותי..| 

אבל..יכול להיות שהם קצת צודקות.ממש לא בקטע של למה את חברה שלה.. יותר מהבחינה שוואלה עכשיו בא לנו להיות רק השבט המצומצם שלנו בלי גורמים מבחוץ. ואת יכולה לא להסכים עם זה ואת יכולה להתנגד ואפילו להיפגע.אבל זה מה שהם מרגישות.יכול להיות ש-להם אין סנטימנטים לבת הזאת.הם לא מחבבות אותה.או שהם מרגישות שמאז שאתן חברות טובות את התרחקת מכולם,מהשבט,מהבנות..לא יודעת.זה הכל השערות..אני לא מכירה באמת את הסיפור. יכול להיות שהם סתם מקנאות והם סתם ילדותיות. אבל מה לעשות,הרוב קובע.השבט אמר את דברו..|הישרדות,שם שם..|אם לא כייף לך בדרך הזאת.את פשוט יכולה ללכת בלי השבט,ולהמשיך ללכת איתה.וחוץ מזה זה שאת תלכי מידי פעם עם השבט זה לא אומר שהקשר ביניכם יתחלש.ממש לא.וזה לא תקין אם הוא יתחלש בגלל מקרה כזה. בהצלחהנשיקה

מידע על אולפנת מיים חייםםם דחוף סגנום מיקום וכונתן סייה
ישלי חברות שם.. אז קצת מכירהניגון🌿אחרונה

זה בהר נוף נראלי, הבנות סגנון מתנחל קצת 

והצוות ממש חמוד הם בעיקר לומדות נטו לבגרויות- שזה כיף למי שלא אוהבת ללמוד(:

מקווה שעזרתי❤️

מחפשת לבן שלימתנסה

אפליקציה ללימודי תיאוריה

יודעות להמליץ לי?

אולפנת תהילהלא בטוחה ב100%

אני עולה לי' ואני רוצה אולפנה שדומה לראשית אבל בלי פנימיה (או אפשרות של גם וגם) שמעתי שתהילה זה טוב מישהי יכולה אולילתת ליל פרטים יותר עליה 
על איך זה באמת מבפנים?
תודה רבה 😊 

מקום ממש חמודאמונה :)אחרונה

מחנך לתורה ועבודת ה' בשמחה, כולל קיום הלכה ברצינות

הרב של האולפנה הוא הרב שלמה אבינר וזה הקו החינוכי בגדול אבל הבנות כן מסגנונות מגוונים, כן תורניות מאוד

אסור סמארטפונים, מבחינת צניעות דורשים ללכת עם גרביים ושיער אסוף

זו אולפנה כן קשוחה יחסית מבחינת כללים ודוסיות, תחליטי אם מתאים לך. מצד שני ממש כיף שם, אווירה של שמחה וחיים, וגם לימודים ברמה גבוהה. יש הרבה קשר אישי עם הצוות.

עוד אולפנות בסגנון הזה בירושלים: עטרת רחל, תאיר ציון והדר

מחפשת עזרה במציאת אולפנהbula

הבת שלי מחפשת אולפנה תורנית מאוד אבל לא חונקת

עם פנימיה

גרים בצפון אבל היא מוכנה לסוע גם רחוק

אשמח להמלצות

באולפנת תפארת היא לא התקבלה אבל זה הסגנון בגדול

אולי רעיה?אשר ברא
רעיונותאמונה :)

אולפנת טוהר ביד בנימין בסגנון דומה לדעתי. אבל קצת קשה להתקבל. כנ"ל רעיה בבית אל

אולפנת ראשית בהר נוף- יש כאלה שיאמרו שחונק אבל לאחרות ממש טוב אז שתבדוק..

יש עוד אחת ששמעתי עליה דברים טובים בבית שמש, שבות אולי?

ושמעתי שפותחים אולפנה חדשה בעכו שאמורה להיות תורנית ועם פנימיה

יש גם את אולפנת חלוצה בנווה שהיא נהדרת אבל זה באמת סופרר רחוק

שבות קצת יותר פתוח אבל שמעתי דברים טוביםתודה ל-ה' יתברך
שמעתי גם על אולפנת צומחת בחרישאשר ברא
היא נסגרת. המנהלת עוברת לעכו ושם פותחיםיעל...
ממליצה לך לבדוק, נשמע שהולך להיות מקום טוב
אולפנת טהרעיניים טובותאחרונה

יד בנימין סגנון חסידי

בנות מהממות

משהי מכירה אולפנת מים חיים ואורי בציוןנתן סייה

מה הסגנון בשתיהם כללים ,סגור ,פתוח 

משהי יש פרטים על אולפנת אורי בציונתן סייה

מה הסגנון

??נתן סייהאחרונה

??

למשהו יש פרטים על אולפנות אורי בציון, תאיר ציון?נתן סייה

מה הסגנון בנות איך שם??

תאיר ציון בגדול היא המשך של בי"ס צופיה בגבעת שאולמתואמתאחרונה
בנות דוסיות מאוד. אין שם פנימייה.
אולפנה חסידיתנתן סייה

רציתי לגעת לגבי אולפנה חסידית חזקה רוחנית חרדל חסידי סגנון גבעות עם צוות חם שקרוב למעלה אדומים ירושלים וכו

אין כזאתאשרינווואחרונה

יש את תפארת במגדל העמק

ויש כל מיני אולפנות חרדליות בירושלים אבל לא חסידיות

אולי יעניין אותך