מה אפשר להוסיף??? או לשנות??neriya232
אוי, זה מקסים ממש!דינה ל.
קודם כל- "להוסיף" זאת רק דעתי האישית, כן? ואל תעשי מה שאני אומרת, אלא מה שבא לך 
בעיני המינימליסטיות הזאת יפה בפני עצמה.
אבל אם את רוצה להוסיף:
לטעמי יהיה יפה להשחיר הכל הכל, ולהשאיר רק את הירח לבן ומאיר, מה שגורם להכל להראות כמו צל אחד גדול.
או לצבוע (הכל מלבד הירח) בגוונים שונים של שחור ואפור על גווניו.
וואיי נתת לי רעיון שנראלי שזה יצא ממש יפה..neriya232
קודם כל תודה!! ועכשיו לרעיון.... אפשר לצבוע הכל בצבעים סוג של כהים (ואת הירח להשאיר בלבן) ובשוליים של הדף אני אמרח שחור לכיוון פנים
בהצלחה במה שתחליטי
דינה ל.
הציור יפה כשלעצמואלעד
אבל כמו שינה אמרה, משחקים של שחור ולבן יעניקו לציור משמעות.
לא ממליץ על העברות ברקע, אלא צובע אותו בשחור וזהו,
ואז כמה אופציות- או שהייתי צובע את ההר והזאב בשחור, או שהייתי צובע רק את הזאב בשחור ואת ההר באפור, או שהייתי צובע רק את ההר באפור ומשאיר את הזאב כפי שהוא, כאילו הוא שקוף ונבלע בירח.
צריך להבהירעמנוXל
שאם עושים את מה שאלעד ודינה הציעו אז צריך להשאיר משהו כמו פס לבן שיראושזה כמה דברים שונים ולא גוש שחור עם זאב וירח
(להדגיש את ההר שיראו שזה דבר בפני עצמו
אבל את ההר עשיתי בבהיר....neriya232
עשיתי את העץ שבצד ואת הסלע בעיפרון רגיל ואת ההר והעננים בעיפרון H2 עכשיו ישלי בעיה את השמים רציתי לעשות עם B8 שאמור להיות לאחותי רק היא תחתנה והיא לא מוצאת את זה בבית שלה אבל גם אני לא מוצאת בבית שלנו אז פתאום מצאתי פחם שחור... לאחותי יש פיקסטיב (משהו כזה...- אני בכלל לא מבינה בזה...) אבל אני לא יודעת אם זה יצא טוב עם פחם שחור....
אוופס שניה ה3 לא יצא טוב בתמונה...neriya232
התכוונתי לכמו ה2 רק בהיר יותר... ועם קצת יותר רווחים
אני בעד שמים כהים כהים כהיםדינה ל.
חסר לי שחור משחור בתמונה.
בהצלחה!
1 לדעתיתפארת =]אחרונה
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך