הבטחתי להעלות את "דף המקורות" לכאן, אז הנה הוא
ואם יש למישהו שאלות, הערות הארות והצעות- אשמח לשמוע.
תהנו!
הבטחתי להעלות את "דף המקורות" לכאן, אז הנה הוא
ואם יש למישהו שאלות, הערות הארות והצעות- אשמח לשמוע.
תהנו!
אוכל להכין דף נוסף,
הנוגע לתוכן הקומיקס כצמו (דמויות, עצמים, סגנונות וכד')
(רוצות לעשות קומיקס לעיתון של הכיתה...) ושאלה: כשאני מציירת בגדול כולם אומרים לי שיוצא ממש יפה אבל אם אני רוצה לעשות קומיקס (ואני ממש רוצה) אז צריך לצייר בגודל מסויים כדי שאני יוכל לסרוק ואחר כך להדפיס אבל הבעיה שכשאני מציירת בקומיקס בסוף זה נראה ממש לא מושקע והדמויות יוצאות לא יפות אז רציתי לשאול אם יש שיטות שזה יצא יותר טוב...(מקווה שתבינו למה התכוונתי...) תודה בכל מקרה!!
סתם בצחוק. לגבי השאלה שלך נריה, אפשר לצייר בגדול, לסרוק למחשב ולהקטין. (וככה גם לעצב את צורת הקומיקס במחשב).
דינה ל.אני בטוחה שאנשים יכולים להחכים מעוד דפים שכאלה
אבל הבעיה העיקרית בקומיקס זה- רעיונות.
אלעדציירים רבים יושבים שעות מול דף ריק בלי טיפת מוזה.
אין יותר מתסכל מזה.
מי שרוצה לחשוב לעשות קומיקס שהוא לא בהמשכים אפשר לעשות סיפור כלשהו שהוא מכיר או בדיחות (אני עושה את זה מלא) אפשר פשוט לקחת ספר של כה עשו חכמינו לקחת סיפור שאין בו כ"כ הרבה פריטים ולצייר אותו בתור קומיקס
זה ממש עוזר.. תודה בכל מקרה!!
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173