הפורום הזה חת'כת דבר מעניין....קולמוס הנפש 3>

היי אוורי-באדי.מנפנף

וואו, ישלי מלא דברים לומר לכם.

קודם כל בשביל למצות את מוטיב ההפתעה - אני אחותה (הגדולה) של מירי ט. (שאגב, למרות שאני גדולה ממנה, יש לי הערכה עמוקה לציורים המטריפים שלה, חלק מהתגובות שלכם על כמה ציורים שלה דיי עיצבנו אותי, אפילו.. אבל הרבה הרבה גם נכונות ומועילות...)

מה עושים עם אחות שהיא כ ז ה כישרון מבוזבז??? בוכה)

זה מצחיק. כל הזמן הייתי רואה אותה יושבת על הפורום הזה ולא קלטתי מה כזה סוחף אותה בזה. בחיי, כמה אפשר לראות תבנאדם תקוע על אותו אתר. מידי פעם הצצתי אבל לא רציני...עד היום....נכנסתי, קראתי ועיינתי ופתאום עלה בי חשק להצטרף לשורותיכם... אני מקווה שלא אתמכר לזה כי אחרת מי יודע מה יעלה בגורל כל העבודות שיש לי להגיש . אבל החלטתי לנסות קצת. חוצמזה שיש לי מחשב נייד חדש (תודה, תודה) ואולי זה יאזן תמצב.

אז...כן, ציור זה משו שפחותויותר עובר אצלינו במשפחה. מאז שאני זוכרת תצמי אני מציירת. לי יש סגנון ציור שונה מאווווד משל "מירי", ואני גם מציירת בתדירות הרבה יותר נמוכה. הסיבה העיקרית לכך היא מפני שאני בלימודים מפרכים ובאופן כללי עסוקה מאוד. אז לצערי הרב, קצת זנחתי את הציור בזמן האחרון.

הייתי בחוג ציור פרטי מכיתה ד' עד ט', ציירתי עם עפרונות אקוורל ועברתי בהדרגה לאקריליק על דף עבה\קנבס.היתה לי מותק של מורה שכלכך חבל לי שעזבתי בגלל סיבות טיפשיות כמו לימודים. מאז, אני מציירת הרבה לוגואים בשביל כל מיני דברים, או גלופות לקפוצ'ונים וכאלו. אה, ופעם אחת גם עשיתי ציור קיר) אני גם מאוד אוהבת לצייר אותיות מעניינות, לשרטט כל מיני דברים....לא כ"כ "משרבטת".

אוהבת סגנונות מסויימים של ציור וחלקם ממש לא אוהבת. יש לי שאיפה עמוקה להתנסות בעוד סוגים של צבעים כמו שמן וכו' וגם לצייר דברים מקוריים ומיוחדים. אבל אולי זה יחכה לפנסיההמוםבוכה

אגב, קראתי לעצמי בשם הזה כי המשפט "הניגון הוא קולמוס הנפש" כולל כמה תחומים שאני ממש ממש אוהבת. אבל ממש.

שהם:

"ניגון": שמיעת מוזיקה - - אין על מוזיקה ושירים איכותיים ומרגשים או סוחפים. וכל מילה מיותרת.

"קולמוס": אז זה כולל כמובן את הציור, שעליו פירטתי בהרחבה, ובנוסף - כתיבה (התבטאות בכתב, תיאור חוויות...ואגב זה גורם לי להיות סוג של חפרנית על!!! סתכלו איזה ארוך יצא מה שכתבתיאפאטי אבל הכי אני אוהבת לכתוב בציניותחושף שיניים זה כיף ברמות!!)

"הנפש": אני אוהבת לחקור (ביני לבין עצמי) כל מיני התנהגויות של בני אדם, לנחש את מחשבותיהם, או לשים לב להתנהגויות חברתיות. וגם הרבה לחשוב. על החיים ובכלל....

וחוצמזה אני אוהבת סרטים יפים וספרים יפים ולעצב דברים במחשב וגם נורא אוהבת לצלם!!

אז זהו, אני מפסיקה להיות רואה שאיננה נראית, ו...בזאת חתמנו את החפירות היום.

נעים להכיר!!)

ברוכה הבאה דינה ל.

תרגישי בבית (זה בטח יהיה לך קל, כשאחותך כאן בסביבה )

אממ... ולא רוצה לסכסך, אבל איזה תגובות עצבנו אותך, ולמה?

במחשבה שנייה, פורגט איט.קולמוס הנפש 3>

קראתי משו שכאילו אמרתם לה שהיא מציירת אנשים יפים מידי וזה היה לי מוזר.

אבל בסוף הבנתי מה התכוונתם. בערך 

מוכשרים פה אנשים. לילטוב!!!

רק עכשיו ראיתי את זה!!!! |שוק| |הלם|מירי ט.אחרונה

אה? אה? אה? סופסוף מבינה אותי....

חכי חכי...תתמכרי כמוני

תתחילי לצלם תציורים שלך ולהעלות לפה, שיבינו עם מי יש להם עסק...

ותודה רבה על הפירגונים!! בפרצוף לא היית אומרת לי אתזה...לשון אדומה

ריגשתני, בייבע...

קיצר,

התאקלמות מהנה..נשיקה

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך