היי אוורי-באדי.![]()
וואו, ישלי מלא דברים לומר לכם.
קודם כל בשביל למצות את מוטיב ההפתעה - אני אחותה (הגדולה
) של מירי ט. (שאגב, למרות שאני גדולה ממנה, יש לי הערכה עמוקה לציורים המטריפים שלה, חלק מהתגובות שלכם על כמה ציורים שלה דיי עיצבנו אותי, אפילו.. אבל הרבה הרבה גם נכונות ומועילות...)
מה עושים עם אחות שהיא כ ז ה כישרון מבוזבז???
)
זה מצחיק. כל הזמן הייתי רואה אותה יושבת על הפורום הזה ולא קלטתי מה כזה סוחף אותה בזה. בחיי, כמה אפשר לראות תבנאדם תקוע על אותו אתר. מידי פעם הצצתי אבל לא רציני...עד היום....נכנסתי, קראתי ועיינתי ופתאום עלה בי חשק להצטרף לשורותיכם... אני מקווה שלא אתמכר לזה כי אחרת מי יודע מה יעלה בגורל כל העבודות שיש לי להגיש . אבל החלטתי לנסות קצת. חוצמזה שיש לי מחשב נייד חדש (תודה, תודה) ואולי זה יאזן תמצב.
אז...כן, ציור זה משו שפחותויותר עובר אצלינו במשפחה. מאז שאני זוכרת תצמי אני מציירת. לי יש סגנון ציור שונה מאווווד משל "מירי", ואני גם מציירת בתדירות הרבה יותר נמוכה. הסיבה העיקרית לכך היא מפני שאני בלימודים מפרכים ובאופן כללי עסוקה מאוד. אז לצערי הרב, קצת זנחתי את הציור בזמן האחרון.
הייתי בחוג ציור פרטי מכיתה ד' עד ט', ציירתי עם עפרונות אקוורל ועברתי בהדרגה לאקריליק על דף עבה\קנבס.היתה לי מותק של מורה שכלכך חבל לי שעזבתי בגלל סיבות טיפשיות כמו לימודים. מאז, אני מציירת הרבה לוגואים בשביל כל מיני דברים, או גלופות לקפוצ'ונים וכאלו. אה, ופעם אחת גם עשיתי ציור קיר
) אני גם מאוד אוהבת לצייר אותיות מעניינות, לשרטט כל מיני דברים....לא כ"כ "משרבטת".
אוהבת סגנונות מסויימים של ציור וחלקם ממש לא אוהבת. יש לי שאיפה עמוקה להתנסות בעוד סוגים של צבעים כמו שמן וכו' וגם לצייר דברים מקוריים ומיוחדים. אבל אולי זה יחכה לפנסיה![]()
![]()
אגב, קראתי לעצמי בשם הזה כי המשפט "הניגון הוא קולמוס הנפש" כולל כמה תחומים שאני ממש ממש אוהבת. אבל ממש.
שהם:
"ניגון": שמיעת מוזיקה - - אין על מוזיקה ושירים איכותיים ומרגשים או סוחפים. וכל מילה מיותרת.
"קולמוס": אז זה כולל כמובן את הציור, שעליו פירטתי בהרחבה, ובנוסף - כתיבה (התבטאות בכתב, תיאור חוויות...ואגב זה גורם לי להיות סוג של חפרנית על!!! סתכלו איזה ארוך יצא מה שכתבתי
אבל הכי אני אוהבת לכתוב בציניות
זה כיף ברמות!!)
"הנפש": אני אוהבת לחקור (ביני לבין עצמי) כל מיני התנהגויות של בני אדם, לנחש את מחשבותיהם, או לשים לב להתנהגויות חברתיות. וגם הרבה לחשוב. על החיים ובכלל....
וחוצמזה אני אוהבת סרטים יפים וספרים יפים ולעצב דברים במחשב וגם נורא אוהבת לצלם!!
אז זהו, אני מפסיקה להיות רואה שאיננה נראית, ו...בזאת חתמנו את החפירות היום.
נעים להכיר!!
)
(זה בטח יהיה לך קל, כשאחותך כאן בסביבה
)