בוחרת לכתוב כאן כי לא מצאתי פורום מתאים יותר.
אני נשואה יותר מ - 6 שנים, אחרי רווקות קשה, מיגעת, מלחיצה ומיואשת. מהמקום הזה התחתנתי, מהמקום הזה הייתי על סף התמוטטות כל תקופת האירוסים - כי יותר מכל רציתי להתחתן ולגמרי לא הייתי שלמה עם הבחירה שלי.
מהמקום הזה אני חיה מאז כל רגע ורגע...
לא נכנסת לשאלה האם זאת היתה טעות, זאת שאלה לא רלוונטית. לא שוקלת את האפשרות להתגרש כי זה ימוטט אותי לגמרי, ללא כל ספק.
יש רק חיים יומיומיים, שמתנהלים ללא מוטיבציה מצידי, בריחה אל השינה ואל המחשב. ויש גם צביטה (או לפעמים סכינים נעוצים) בלב בכל פעם שאני נזכרת שיש אהבה בעולם, שאנשים יכולים לחיות עם אדם אהוב, להתרגש, להימשך, להעריץ, לעטוף אותו...
אצלנו מעולם לא היה אחד מאלה. יש יחסים טובים, טיפול בילדים, בדיחות משותפות, שיחות פוליטיות...
ולי יש חלומות על גברים אחרים (חלקם מהמציאות, חלקם לא מוכרים לי)... חלומות מרגשים, שמעוררים בי את הפרפרים בבטן שליוו אותי כל תקופות הנערות והרווקות, בכל פעם שהייתי מאוהבת עד דמעות באיזה בחור...
חלומות אלו אני משכיחה מעצמי במשך היום, לא נותנת לעצמי בשום אופן לצלול לתוכם עד שהם נשכחים לגמרי.
ויש גם הבנות מסוג: "הנה, באחד כזה הייתי יכולה להתאהב בקלות" - וממשיכה הלאה, בלי צעדים דרמטיים, בלי ייסורי מצפון ובלי תחושת בגידה מצידי. רק עם עוד כמה גרמים של כאב...
וכל הזמן השכנועים העצמיים: זה לא העיקר, אפשר גם בלי, העיקר בית של תורה ואהבת ישראל, העיקר היחסים הטובים...
תלמדי לתת יותר וכך גם תאהבי יותר, תרדי במשקל והוא יאהב אותך יותר, תהיי יותר מסודרת והוא יעריך אותך יותר...
לסיום אגיד שהוא אבא נהדר, אחראי, ממלא כל תפקיד אפשרי בבית כשצריך (וגם כשלא), מקסים למשפחה שלי, דואג ומסור. רק לא אוהב. ולא אהוב...