לכבוד יום העצמאותמתואמת

ציור שצויר בשביל הילדים.

סליחה על העיבוד הקל במחשב... (רק מסגרת וחיבור בין התמונות)

ממש מתוקים!אבי הכהן

אהבתי את הצורה של הראשים!

שימי לב לחיבור בצד שמאל בין החולצה לחצאית  - נראה שאפשר לתקן בקלות

נ.ב. לדעתי היה יותר יפה בלי דגלי ישראל אבל זו כבר פרשנות אישית

ומאוד לא אובייקטיבית...

מתוקים! דינה ל.

ממש מתאים ליום החולף

שימילב לנקודת המרפק ביד ימין של הילד. הוא לחלוטין לא במקום, או בכלל לא קיים... הזרוע מתעגלת לה. אם את מעתיקה מצילום- תתבונני היטב מה ואיך ואיפה. זה  חשוב.

הפנים של הילד נורא זויתיות ושקועות ביחס לילדה...

[שתדעי, שכל פעם שאני רואה ציור שלך, אני מעניקה לך צל"ש בלבי! על שאת מוצאת זמן לציור בשגרת היום...]

תודהמתואמת

זה ציור חי: הסתכלתי על ילדיי בשעה שרקדו עם הדגלים וציירתי פחות או יותר. מכאן חוסר הדיוק.

(ותודה על הצל"ש. למען האמת אני לא משקיעה זמן רב כמוך בציור, ולרוב אני מציירת בישיבה על הספה, כשהילדים מתרוצצים סביבי...)

אה, אז זה ענין של ידעדינה ל.אחרונה
לדעת מה יחס הזרוע והגוף,
איך מציירים זרוע מקופלת...
אימון ואימון

בהצלחה!
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך