עבר עריכה על ידי קולמוס הנפש 3> בתאריך ז' באייר תשע"ג 02:57
עבר עריכה על ידי קולמוס הנפש 3> בתאריך ז' באייר תשע"ג 02:55
מזתומרת ניסיון ראשון של ציור הצללות.
חפצים וכו' וודאי שכבר ציירתי בעבר עם אור וצל וכו', ומשחקי גוונים.(כמו שרואים בחולצה והשרשרת וכו') אבל יותר בחי ודומם ואפפעם לא באנשים...
אפשר לומר שזה נסיון ראשון של העתקת דמות מתמונה באופן מדוייק כמה שניתן ותוך שימת דגש על התייחסות לאור והצל,
לפי הטיפים שליקטתי פה בעקבות כל ציורי הפנים שהועלו. פשוט הרבה יותר מזדמן לי ,משום מה,לצייר דמויות רגילות - קומיקאיות קמעא, בכלל בלי להעתיק מתמונה, ושלפעמים אני מציירת עם יותר פרטים ולעיתים עם פחות, וזה בעצם מה שעד עכשו היה מבחינתי ההבדל בין ציור (בן-אדם) מושקע לציור חפיפניק - כמות הפרטים והדיוקים שבו. והעניין של לעשות אור וצל גם בציור פנים מצא חן בעיני מאוד. אולי בעצם זה מה שגרם לי עד עכשו לאהוב הרבה יותר ציור של דומם וצומח מאשר של בני אדם, כי אני מאוד אוהבת את המשחק של האור וצל בציורים. וחשבתי שבציור פנים פחות יש את זה.
אממ...בעניין הדיוק: במקרה הזה דווקא מאוד השתדלתי להיצמד למקור ולהעתיק מדוייק כמה שניתן. הפרטים הקריקטוריסטיים שבציוריי כנראה נובעים באמת שוב מהעובדה שבערך בשנה האחרונה ציירתי דמויות רק באופן קומיקאי ולא אמנותי...תכלס גם בחוג שהייתי למדתי רק חפצים ונופים ולא נגענו בכלל בציורי פנים....הבינות?...
זה היה התחום של מירי תמיד...
למרות שיש משו בכך שהזווית בעין היא לא 100% אמינה, לדעתי במקרה הזה העין הזו יצאה יותר יפה מהשניה, לוידעת, יותר אוהבת את העין המעוצבת טיפה יותר...
הפה חזק מידי? אכן התלבטתי ... וראי מה שכתבתי למירי בענייני פה בציוריי
ו...צודקת. מודה. טעיתי. לאחותי יש 4 עגילים בכל אוזן. עימך הסליחה!! |אהמ...מוחה בתוקף..חח|
יא ותגידי עשית קורס מחמאות לפני שבאת להיות מנהלת פורום? כי זה ממש החמיא לי ההחמאות שלך. תודה