או-יהה!!!!ציירתי פנים "עם הצללות " - -קולמוס הנפש 3>

הייתי חייבת לבדוק אם גם אני אצליח לעשות כזה ציור של דמות עם הצללה...כמו שאתם כל הזמן עושים פה....

אז עבדתי על זה כמה שעות וזה מה שיצא.

איך זה בתור התחלה?

ממש אשמח לשמוע את הערותיכם\הארותיכם\מחמאותיכם צוחק

ואגב האפקט הוא בפאואר פוינט. לא באמת ציירתי על קנבס.

והערה חשובה ביותר: לא ניסיתי לצייר אינדיאנית -  אלא העתקתי תמונה של אחותי שהתחפשה לאינדיאנית. אז זה מה שזה אמור להיראות...  קצת חבל, בדיעבד... חח

ווא-א-א-א-ווו!!!! בחיים לא ציירת משו בסגנון הזה!מירי ט.

טוב, לאחותנו היקרה זה לא ממש דומה..

אבל בתור ציור בפני עצמו.. תשמעי.. שיחקתותה בענקקק..

איזה הצללות!

הברק בסרט של החולצה,

הקפלים בחולצה,

השרשרת וההצללות מאחוריה,

והגבות,

והשיער!!

פשוט ואו!

וזה עוד ציור ראשון!!

והאפקט בפאוור פוינט משדרג ברמות..אדם שמן.. תלמדי אותי איך עושים את זה

ועכשיו, כמה הארות קטנטנות...

הפה- הצורה שלו לא הכי אמינה. השפה התחתונה קטנה וצרה מידי..כמו מן שפיץ..ברוחב ס"מ וחצי, לעומת השפה העליונה.

והעיניים- כמה שהן יפות..הם פשוט בקו עקום. עין שמאל (שמאל שלנו) גבוהה יותר מהשניה, זה יוצר מראה קצת לא סימטרי,

עקום כזה..

האזניים גבוהות מידי..(אלעק 2 חורים באוזן..היא כולא בכתה ה', מסכנה..) ובטח דינה גם תגיד שעדיף להתבונן באוזן אמיתית ולצייר את כל השקעים והקפלים שבה.. ואוזן ימין לא אמורה להיראות בכלל.. מהזווית שבה ציירת את הילדה.

ושימי לב שניה לעוד משו...

נדמה לי או שציירת בצד ימין כתף? זה קצת לא מציאותי..

הוא אמור להיות ממוקם מעבר לגבולות הדף. וכשניסית "לדחוס" אותו בכל זאת לתוך הציור זה יוצר מראה לא פרופרציונלי של ראש גדול על גוף קטן עם כתפייים צרות מידי..

שמעי, סה"כ ציור מעעעלףף..|מבטא מרוקאי|

את צכה לצייר יותר ציורים בסגנון הזה..

כמה שזה שונה מהרגיל..זה עדיין הסגנון שלך באופן מובהק..

בהצלחה אחותינשיקה

פירגוניישן.... טנקס!קולמוס הנפש 3>

אז ראשית כל תודה על המחמאות - - !!!

זה באמת ציור ראשון אז גם ובעיקר ההערות חשובות מאוד בשביל ההמשך.

אבל:

א. אינמצב שהאוזניים לא במיקום הנכון, כי כך זה לפי התמונה המקורית. אשלח לך ותראי. גם לי זה היה מוזר. אבל עובדה שרואים תאוזניים משני צידי הפנים.

ב. אני בהחלט מסכימה שיש משו עקום בציור. והאמת שגם רציתי ממישו עצה בנוגע לזה: בגלל שאני מציירת על שולחן (ותך כדי שיעור) אני כאילו מציירת ישר יחסית לאיך שאני רואה את זה מהזווית שלי,(הרי הדף מונח בשיפוע ממני)  ואז כשאני מרימה אני רואה משו לגמריייי אחר ממה שחשבתי! וגם אח"כ כמה שניסיתי ליישר אתזה הפנים התעקשו להישאר קצת עקומות. איך צריך לשבת ביחס לדף כשמציירים פנים? ממש לגהור מעליו כאילו??

אממ..וזה שהעיניים לא ישרות זה גם בגלל שבדיעבד גיליתי ששכחתי לעשות בעין שמאל שלנו את המעין קו מתחת לעין הזה שעשיתי בעין ימין. אז זה גרם לעין להיראות יותר גבוהה.

שחררי אותי מקפלים באוזן. גם ככה בקושי רואים אותה...אבל בתור פרפקציוניסטית אקח זאת לתשומת ליבי...

העגילים - נו בחייאת... קצת להעניק משו אינדיאני לילדה האשכנזייה הזאתי....חחחח

בעניין הכתף את צודקת לחלוטין. לוידעת מה חשבתי לעצמי.

והפה - - כן. זה נקודת החולשה שלי, לרוב. למרות שבציור המציאותי זה הרבה יותר פורפורציונאלי משום מה.

טוב, נעבוד עלזה....כיף למצוא ת'צמי שוב עסוקה בלשרבט בשיעורים משו שקצת מעבר לסתם קישקושיאדה...

ביי לכולם, תנצלו תיום החופשי לדברים מועיליםמחשב <צ>

אה ואם לעוד מישו יש הערות -  תגידוווו!! זה ממש עוזר.

..את אדם חונק למדי...מירי ט.

שמעי, את לא צריכה לגהור מעל הציור..

(למרות שלפעמים אני דווקא כן מוצאת את עצמי גהורה..)

פשוט מידי פעם תרימי אותו מול העיניים..ולא רק בסוף.

לגבי האזניים- טוב, מוזר..אני צכה להסתכל שוב בתמונה הזאת מתישהו..ובזאת את משוחררת מקפלים

והעיניים-ניראלי שגם עם הפס הן לא היו באותו גובה..זה לא משמעותי, אבל זה נותן מראה יותר ישר.

יאלס..הצלחות, האן. (אני יודעת שאת שונאת את זהמגניב)

נ.ב.

מי לעזאזל קבע שעגילים זה אינדיאני?מבולבל

לגבי-דינה ל.

הענין שכשאת "מתרוממת" מהציור את רואה משהו אחר... אוח. בעיה מוכרת כ"כ!!! משתתפת בביאוסך. הפתרון הוא לעצור כל רגע ולבקר את עצמך (מלשון ביקורת) שאת בזוית/בפרופורציות וכו' הנכונות.

מה שאני עושה כדי לדאוג שכל איבר בציור ייתמקם היכן שהוא אמור- אני בודקת היטב היטב- איפה העין מתחילה, היכן היא נגמרת, באיזה זוית בדיוק ביחס לצד הפנים, וביחס לקו המצח... כל הזמן לבדוק ולדייק עד כמה שאפשר.

אני לא מסכימה עם מירי שלא צריך לגהור מעל הציור. נוח וטבעי לך ככה? תעשי את זה. פשוט תזכרי לעשות גם את מה שאמרתי לך כאן ^ [גם אני ככה. סורי. לא מצליחה לצייר אחרת. אבל ככה הציור זוכה למלוא תשומת הלב שלי ]

עכשיו קלטתי משו..מירי ט.

הסתכלתי בתמונה.

האוזן הימנית באמת לא אמורה להיראות..

פשוט הדבר הזה שהיא שמה על המצח קצת מעך לה כזה את האוזן ולכן היא בלטה בצד.

אוחח נו.... אוקיי...קולמוס הנפש 3>

וזה שאני אדם חונק - תודה, זה מלידה.לשון אדומה

כמה שזה מוזר..העוגב

בסיעתא דשמיא!!

אבל כשאני רוצה שמשהו יצא לי ישר, לרוב אני מסובבת את הדף לאחד הצדדים ומציירת את הציור במאונך... חצי חיוך

באמת?? חחקולמוס הנפש 3>

אז את גם בטח מאלו שמחזיקים את המחברת על הצד בזמן כתיבה.

אני מהההזה לא..

זה מעוות לי את כל זווית הראיה...אנלא מסוגלת...

סליחה, את אחות של מירי ט. במקרה?דינה ל.
עבר עריכה על ידי דינה ל. בתאריך ו' באייר תשע"ג 23:54

פשוט יש לכן סגנונות נורא דומים

תגידי, איפה היית עד היום??? יא'חתיכת כשרון! פטיש

איזה ציור...

ואם זה הנסיון הראשון שלך עם הצללות, אז מה יהיה הסוף? [ורק כדי להבין מה כוונת ב"עם הצללות": עד כה ציירת רק קווי מתאר, ללא אפקטי אור וצל בכלל?]

השיער! מת |עצר נשימה ליותר מדי זמן|

שאלה: האם חשוב לך/יש לך שאיפה שהציור יהיה צמוד למקור 100%? או שלא אכפת לך לקחת את המודל ולשפץ אותו כאוות נפשך, לעניק לו מראה שונה, ברבי למשל, או  מעט קריקטוריסטי?

את דבריי אני כותבת בהנחה שאת רוצה לדייק עד כמה שאפשר:

הענקת לעין לה צורה נאה למדי, אך האם הקצה המתעגל כלפי מעלה בעין ימין אכן היה שם? הוא לא נראה לי מציאותי.

כך גם הפה- מתוק למדי, אבל מעט קריקטוריסטי כמו של הסמיילי הזה > מוציא לשון  השפה התחתונה מתעגלת לה במן צורה כזאת...(וכאן אני שבה על שאלתי- אולי זאת היתה כוונתך בעצם?) הפה גם תחום מדי בחוזקה בקווים כהים.

[ותרשי לי להתקטנן... באמת לאחותך יש שני עגילים?   ואהבתי את החתימה!]

נערךמירי ט.

אז ככה קולמוס הנפש 3>
עבר עריכה על ידי קולמוס הנפש 3> בתאריך ז' באייר תשע"ג 02:57

עבר עריכה על ידי קולמוס הנפש 3> בתאריך ז' באייר תשע"ג 02:55

מזתומרת ניסיון ראשון של ציור הצללות.

חפצים וכו' וודאי שכבר ציירתי בעבר עם אור וצל וכו', ומשחקי גוונים.(כמו שרואים בחולצה והשרשרת וכו') אבל יותר בחי ודומם ואפפעם לא באנשים...

אפשר לומר שזה נסיון ראשון של העתקת דמות מתמונה באופן מדוייק כמה שניתן ותוך שימת דגש על התייחסות לאור והצל,

לפי הטיפים שליקטתי פה בעקבות כל ציורי הפנים שהועלו. פשוט הרבה יותר מזדמן לי ,משום מה,לצייר דמויות רגילות - קומיקאיות קמעא, בכלל בלי להעתיק מתמונה, ושלפעמים אני מציירת עם יותר פרטים ולעיתים עם פחות, וזה בעצם  מה שעד עכשו היה מבחינתי ההבדל בין ציור (בן-אדם) מושקע לציור חפיפניק - כמות הפרטים והדיוקים שבו. והעניין של לעשות אור וצל גם בציור פנים מצא חן בעיני מאוד. אולי בעצם זה מה שגרם לי עד עכשו לאהוב הרבה יותר ציור של דומם וצומח מאשר של בני אדם, כי אני מאוד אוהבת את המשחק של האור וצל בציורים. וחשבתי שבציור פנים פחות יש את זה.

אממ...בעניין הדיוק: במקרה הזה דווקא מאוד השתדלתי להיצמד למקור ולהעתיק מדוייק כמה שניתן. הפרטים הקריקטוריסטיים שבציוריי כנראה נובעים באמת שוב מהעובדה שבערך בשנה האחרונה ציירתי דמויות רק באופן קומיקאי ולא אמנותי...תכלס גם בחוג שהייתי למדתי רק חפצים ונופים ולא נגענו בכלל בציורי פנים....הבינות?...

זה היה התחום של מירי תמיד...

למרות שיש משו בכך שהזווית בעין היא לא 100% אמינה, לדעתי במקרה הזה העין הזו יצאה יותר יפה מהשניה, לוידעת, יותר אוהבת את העין המעוצבת טיפה יותר...

הפה חזק מידי? אכן התלבטתי ... וראי מה שכתבתי למירי בענייני פה בציורייאישה

ו...צודקת. מודה. טעיתי. לאחותי יש 4 עגילים בכל אוזן. עימך הסליחה!! |אהמ...מוחה בתוקף..חח|

יא ותגידי עשית קורס מחמאות לפני שבאת להיות מנהלת פורום? כי זה ממש החמיא לי ההחמאות שלך. תודה קורץלשון אדומה

גם בציורי פנים-דינה ל.

יכולים להיות משחקי אור וצל, דרמטיים יותר או פחות (ראי ציור שאלעד העלה לא מזמן, וגם לדומיה היה ציור מהסוג הזה)

לגבי העין, נכון שהיא "יפה" יותר מהשניה, וכאן באה השאלה שלי, כמה קריטי וחשוב לך לדייק ולהיצמד למציאות.

הטוויסט שהכנסת בעין באמת הפך אותה לברבית-מה, ליפה באופן יוצא דופן ולא טבעי.

אהבת? בא לך ככה? תהני ובכיף.

רק קחי בחשבון שזה לא אמין, וזה הופך את הציור שלך למשהו אחר. לסגנון אחר, עם מטרה אחרת.

לא רע בכלל, רק קחי זאת בחשבון.

לגבי הפה- לא הבנתי מה זה "בציור המציאותי".

[כן יירבו העגילים אם ככה בכיתה ה', מה בעתיד?

[תודה גם לך על המחמאות! |מסמיק עד שורשי שערו לשון אדומה | ]

הכוונה לציור כמו שהוא מול עיניי, ולא בצילוםקולמוס הנפש 3>

ונראה כך יותר יפה, כמדומני. גם לך זה קורה שאת מעלה ציור אבל כשאת מסתכלת על הציור האמיתי הוא נראה יותר טוב מאיך שזה במחשב? או שסתם מרגיש לי..

אגב את ממש אוהבת ציורים צמודי-מציאות-כמה-שיותר, נכון? אהאהא עליתי עלייך |חש קולומבוס|

זה לא סוד,קולומבוס..הויכוח שלה ושל אלעד ידוע לכלמירי ט.
לא לגולשים ירוקים שכמותי!קולמוס הנפש 3>
סורי..האן..|נהנה לעצבן|מירי ט.
אעע.. כבר כמעט חשבתי להחליף ת'כינוי ל...קולמוס הנפש 3>

קולומבוס הנפש

אצלי זה דווקא הפוך דינה ל.

הסריקה מחמיאה מאוד לציורים שלי

אני אוהבת אותם הרבה יותר במחשב מאשר במציאות.

וכן |נכנע ומרים ידיים| אני אוהבת ציורים כאלה |פריק|

למה אני לא רואה פה ציורים שלך, דינה?קולמוס הנפש 3>

לנבור בשרשורי העבר?

לא יצא לי בכלל לראות תסגנון שלך עדיין. |ירוק כמלפפון בשל|

יש לי בפסיפסדינה ל.
עבר עריכה על ידי דינה ל. בתאריך ט' באייר תשע"ג 15:17

עבר עריכה על ידי דינה ל. בתאריך ט' באייר תשע"ג 15:16

לכל ניק שהעלה יצירות לפסיפס יש קישור לשם בכרטיס האישי שלו.

הנה שלי: /Mosaic/lmf_Profile.aspx/78655
[לגבי הציור "מבט טהור"- שיפצתי אותו ושידרגתי הרבה יותר, קחי בחשבון חושף שיניים הוא מככב לי בכרטיס האישי כיום]

בנוסף, העלתי פעם הרבה ציורים לפסיפס, מהכינוי הקודם שלי- דג זהב |חשיפה!!!|

וכן העליתי הרבה ציורים כאן בשירשורים במתרוצצים כאן בדפי ההסטוריה, שמסיבה עלומה ביותר אני לא מצליחה להעלותם לפסיפס.

נכון לעכשיו- זאת תקופת יובש אצלי. בעז"ה המצב ישתפר בקרוב

זה הסגנון דמויות שיצא לי לצייר בד"כ..קולמוס הנפש 3>
עבר עריכה על ידי קולמוס הנפש 3> בתאריך ז' באייר תשע"ג 02:50

עבר עריכה על ידי קולמוס הנפש 3> בתאריך ז' באייר תשע"ג 02:45

אהבתי!!אש להבה

השני זה מקרה אמיתי?

זה עם בית המקדש??קולמוס הנפש 3>

אה....לא. זו בדיחה ידועה למדיימוציא לשון

חחחח איך רואים שאת אחותה של מירי...אותו סגנון ציורבדמייך חיי

הממ...זה אמור להחמיא?... P-;קולמוס הנפש 3>

חח חשבתי שזה ברורררבדמייך חיי

אז מי אמור להיות מוחמא מהענייין?מירי ט.אחרונה
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך